Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #7532 üzenetére

Most megint ki beszélt itt a pvp-ről általánosságban?(huhh mert én annyira soakt pvp-zek h hajajjj, ha 1,5 év alatt van 210 meccsem még sokat mondok)

kit érdekel h a shadow nature mennyire op kombókat mutat fel.

azt nem értem h te mit véded ennyire az enlit.
    azé mert drága meg te használod még ugyan úgy noob lap marad az ami monumentel együtt.

Sőt az enli még így is jobb mivel bármit lehozhatsz, nem tudom mit szólnál ah áttennék t4-re mert, úgy is ugyan olyan hasznos lenne, ja csak ezt lámulni találták ki.
    a monumetn is mehetne t4-re ja az is kell.
    De laszarnám hát mit vár egy ilyen szartól az ember ahol mégsem próbálják tagadni a lehúzást, de emiatt nerfelni t4-es lapokat=totális szarlámaság a phenomictól....

ja és ha pure nature lenne az enli az nem változtatna jelenleg semmit.
    különben a nature támogató szín valószínű a legtöbb op-ul használható lap ezért nem pure.
    de majd jön a shadwo/nature ahol még rosszabb lesz a helyzet.Most is mondod h mennyire op kombók vannak ott, hát még azután mi lesz.
    De erről szól ez a játék.

Én meg még azt nem értem h a nature gyenge t1-en.
    Tényleg?én nem hinném.
    ja h pvp, csak h ez nem egy pvp orientált játék(egyenlőre, bár afelé tart)
    És amíg ez nem következik be addig elég hülyeség ilyet mondani.
    Miért ilyen drága?
    pl a windveawers a játék legjobb nyilasa.
    ja 70 power, és szétspamelik és hát gyenge, nem igaz, nem gyenge nagyon is erős, csak épp drága.És erre te hiába jössz azzal h pvp-be szart se számít.Ez van.
    ez egy tökéletes kompromisszum, a gond ott van h szarul van kivitelezve a játék ezen része.

Új hozzászólás Aktív témák