- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Most megint ki beszélt itt a pvp-ről általánosságban?(huhh mert én annyira soakt pvp-zek h hajajjj, ha 1,5 év alatt van 210 meccsem még sokat mondok)
kit érdekel h a shadow nature mennyire op kombókat mutat fel.
azt nem értem h te mit véded ennyire az enlit.
azé mert drága meg te használod még ugyan úgy noob lap marad az ami monumentel együtt.Sőt az enli még így is jobb mivel bármit lehozhatsz, nem tudom mit szólnál ah áttennék t4-re mert, úgy is ugyan olyan hasznos lenne, ja csak ezt lámulni találták ki.
a monumetn is mehetne t4-re ja az is kell.
De laszarnám hát mit vár egy ilyen szartól az ember ahol mégsem próbálják tagadni a lehúzást, de emiatt nerfelni t4-es lapokat=totális szarlámaság a phenomictól....ja és ha pure nature lenne az enli az nem változtatna jelenleg semmit.
különben a nature támogató szín valószínű a legtöbb op-ul használható lap ezért nem pure.
de majd jön a shadwo/nature ahol még rosszabb lesz a helyzet.Most is mondod h mennyire op kombók vannak ott, hát még azután mi lesz.
De erről szól ez a játék.Én meg még azt nem értem h a nature gyenge t1-en.
Tényleg?én nem hinném.
ja h pvp, csak h ez nem egy pvp orientált játék(egyenlőre, bár afelé tart)
És amíg ez nem következik be addig elég hülyeség ilyet mondani.
Miért ilyen drága?
pl a windveawers a játék legjobb nyilasa.
ja 70 power, és szétspamelik és hát gyenge, nem igaz, nem gyenge nagyon is erős, csak épp drága.És erre te hiába jössz azzal h pvp-be szart se számít.Ez van.
ez egy tökéletes kompromisszum, a gond ott van h szarul van kivitelezve a játék ezen része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest