Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem rankerz mondta a frankót, ez nem bug vagy rossz irányítás, hanem így van kitalálva. Nem csak a shadownál van ilyen, a naturenek is akad, de főleg a frostnak sok akiválható képessége van, szóval még csak azt sem mondhatod hogy a hátrányba lennél emiatt. Ki kell várni azt a kb 1mp-et és csak utána újabb parancsot adni, ez is a micro része.
A versenyhez: Én is örülnék, ha nem lépne vissza senki sem. Nem én vagyok a szervező de szerintem simán megoldható, hogy csúsztassunk pár napot vagy valakinek kimaradjon egy forduló ha nem ér rá és később lejátszhatják (fociban is van ilyen
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.