- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem rankerz mondta a frankót, ez nem bug vagy rossz irányítás, hanem így van kitalálva. Nem csak a shadownál van ilyen, a naturenek is akad, de főleg a frostnak sok akiválható képessége van, szóval még csak azt sem mondhatod hogy a hátrányba lennél emiatt. Ki kell várni azt a kb 1mp-et és csak utána újabb parancsot adni, ez is a micro része.
A versenyhez: Én is örülnék, ha nem lépne vissza senki sem. Nem én vagyok a szervező de szerintem simán megoldható, hogy csúsztassunk pár napot vagy valakinek kimaradjon egy forduló ha nem ér rá és később lejátszhatják (fociban is van ilyen
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.