Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem rankerz mondta a frankót, ez nem bug vagy rossz irányítás, hanem így van kitalálva. Nem csak a shadownál van ilyen, a naturenek is akad, de főleg a frostnak sok akiválható képessége van, szóval még csak azt sem mondhatod hogy a hátrányba lennél emiatt. Ki kell várni azt a kb 1mp-et és csak utána újabb parancsot adni, ez is a micro része.
A versenyhez: Én is örülnék, ha nem lépne vissza senki sem. Nem én vagyok a szervező de szerintem simán megoldható, hogy csúsztassunk pár napot vagy valakinek kimaradjon egy forduló ha nem ér rá és később lejátszhatják (fociban is van ilyen
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ezért jó, hogy nincs nevezési díj meg semmi nyeremény így nincs tétje a dolognak csak sima mókázás.