Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Gyuri27 #7461 üzenetére

Na megnéztem. Remélem nem sértődsz meg, de igazából sokkal rosszabbul játszottál mint az ellenfeled akit lenooboztál.
    Igaz, hogy robbantott Grigorit (ha jól emlékszem 2x) de csak egyszer sikerült ezzel orbot leszedni azt is a te hibádból (elkezdtél Orbot építeni mikor rajta volt a felélesztés).
    Ami így hirtelen eszembe jut:
    - Hogy miért ütlegelted az agyon buffolt egységeit azt nem igazán értem, csak magad ölted meg vele. Pedig shadow-nature ellen nagy előnybe vagy nem kellett volna mást csinálnod mint egy Oinkot rányomni és kárba veszett volna a sok buffja.
    - Miért nem támadtál T2n? Már az elején is simán lenyomhattad volna de csak ácsorogtál a bázisodnál. T2n vagy 3-4x megnyerhetted volna a meccset, de nagyon passzív voltál.
    - Az AoCból próbálj azért kimenni ha lehet. Persze ha CCzve vagy akkor nem tudsz, de sokszor nem CCzett így kisétálhattál volna belőle ehelyett segítettél neki Abyssal idézéssel, a sját egységeidet ölve ezzel.
    - Muszáj megpróbálnod több fronton támadni, AoC ellen főleg. Akkora power előnybe voltál, hogy simán spamelhetted volna az egységeket két bázisra is.
    - A CCt össze vissza nyomogattad, felesleges Oinkot nyomni az ellenre ha utána tovább ütöd, főleg ha life weaving van rajta. A Grigorit a DO képességével is távol tarthattad volna.
    - Ez annyira itt nem volt gond, de a Swarmot használhattad volna az olcsó t3 egységekre is.

Ami szerintem jó volt:
    - A swarmot az elején ügyesen használtad
    - Az EPt szintén jól használtad szerintem, ebből látszik, hogy tudsz te több dologra figyelni, ami nagyon hasznos lenne a támadásoknál és Swarm használatnál (elterelés majd hátulról jön a swarm :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés