Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75003) G@bi90MR válasza troll81 (#75002) üzenetére


G@bi90MR
aktív tag

Igen, nagyon jó gyártó, a termékkel nincs bajom, csak az árával, ha minden szolgáltatást ki szeretnék használni. A kínaiak olcsóbban tudnák azt, a PUZU-ban a beltartalom majdnem ugyanaz is, mint az AXTON-nál, csak nincs EU raktáron. Viszont szolgáltatásban tudna mindent egyéb kiegészítők nélkül, amire szükségem van.
Kenwood KMM-306BT fej + Pioneer GM-1004D, elöl Kicx STC 6.2, hátul Macrom MOS5K Macrom X2P hangváltókkal. Egész beltér kiszigetelve STP Silverrel, rajta STP szivacs.
Ezzel a konfigurációval tökéletesen elégedett voltam hangminőségre, viszont a fejegység nekem lassú volt, minden eldugva volt benne, de a DSP nagyon tetszett. A Can-Busos adatper is állandóan lefagyott, nem működött és a gyári kinézetet se hozta, visszatettem a gyári fejet, de ezzel meg a hangminőség lett nagyon rossz.
A gyári fejegység szervíz dokumentát megtaláltam a neten, az alapján ki tudtam forrasztani a végfok előtti erősítetlen jelet RCA-ra, így már most sokat javult a hangminőség, de a hátsó csatornák továbbra is halkan szólnak, kevés az állítási lehetőség. Illetve ezzel a rendszerrel a mélynyomót nem tudom bekötni.
Így jutottam el oda, hogy kell egy DSP erősítő amin keresztül meg lehet kerülni a fejet és tud direktben játszani külső pendrive-ról, jó minőségű streamről Spotifyról és Tidalról.

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.