Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74101) bartokg


bartokg
friss újonc

Üdv!
Segítséget kérek tőletek!
Fejegységet szeretnék cserélni egy Opel Astra G-ben.
Most SAL 6100-as van benne, viszont kijött a gyengesége és a bekapcsológomb-tartó eltört, stb. Mindenesetre cserélni szeretném!
Van 35 ezrem a célra, viszont kevés az ismeretem.
1 Din-es, Bluetooth-os, USB-s és ha lehet SD kártyás egységet keresek, Android-os telefonnal (Samsung A5). (Utálom, amikor a pendrive kiáll a rádióból, CD-t nem használok.)
Már jó pár weboldal ajánlatát végignéztem, de nem szeretnék noname dolgot venni, a nagyobb márkák pedig SD kártyával a keretemen felül vannak.
Utoljára a MacronDL3000DAB és a Kenwood KMM-361SD egységekkel találkoztam, de más márkák és típusok is érdekelnek.
Mit gondoltok, mit vegyek?

[ Szerkesztve ]

(#74102) Rivaul


Rivaul
addikt

Sziasztok!

Vegyes szettem van. Egy Fusion PP 650 hangváltó és magas, mellé Soundstream trc 6.n közepek. Sehogy nem adja ki a magasaim hangja. Sokáig küzdöttem vele mert nagyon sok volt. Aztán sikerült beállítani míg egy hétre szervízbe nem került a kocsi ahol sztem meghajtották... El volt állítva minden és azóta csak halkan szólnak a magasak, szinte semennyire. Sajnos bizonyítani nem tudom hogy baxtatták... A lényeg hogy meguntam a varriállást. A közepeknek nagyon jó hangjuk van de a hangváltót kiiktatnám teljessen. Miként tehetem ezt meg? Most egy 2 csatornás erősítő van alattuk, nem nagy cucc. Arra gondoltam veszek egy 4 csatornásat és 2-re a magas, kettőre a mély megy, így külön lehetne állítani. Vagy ez így nem működik? Ha nem, akkor hogy zárhatnám ki a hangváltót? Ilyet sehol nem kapok mint ami ezekhez kellene amúgy sem

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#74103) nonozoom


nonozoom
tag

Sziasztok! Nemrég vettem egy jó állapotban levő Suzuki swiftet 1.0. Pár évet szeretném még használni. Szeretnék egy aránylag normális hangon szóló cuccot venni bele. A cél az lenne, hogy használható legyen a következő kocsiban is, ha már pénzt ad ki rá az ember. A fejegységben Bluetooth mindenképp kellene. Sajnos mivel az első ajtóba nem igazán lehet tenni hangszórót, így marad a kalaptartós megoldás. Oda leginkább a nagy ovált gondoltam. 16x24-es.
eddig amit kinéztem....
Fejegyseg: Blaupunkt Brighton 170BT
Nagyovál: JBL STAGE2 9634 15,2 X 23CM-ES 3 UTAS
Szerintetek ez jó választás lehet? Más ajánlatokat is szívesen várok! Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

(#74104) Champipi válasza nonozoom (#74103) üzenetére


Champipi
senior tag

Én most vettem JBL nagyovált (GX 963) és semmi magasa nincs, igaz lehet a kocsi gyári fejegysége vágja meg a magasakat..... fura

(#74105) Lite válasza Rivaul (#74102) üzenetére


Lite
őstag

Milyen fejegységet használsz? Ha tud aktív vágást, akkor járható út a 4 csatis erő.

(#74106) Rivaul válasza Lite (#74105) üzenetére


Rivaul
addikt

Egy régi darab. [Lg lac 5900 rn] . Szeretem, van rajta pl 2 rca kimenet is de hogy azt tudja-e amit kérdezel az passz sajnos :(

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#74107) Lite válasza Rivaul (#74106) üzenetére


Lite
őstag

Sajnos a magassugárzó elé mindenképpen kell valami, ami megvágja az arra jutó jelet. Ha sem crossover, sem a fejen vágás nincs, akkor pillanatok alatt el fog füstölni a magas.
Az elképzelhető, hogy nem a megfelelő hangváltót használtad hozzá, vagy meg kellett volna fordítani a polaritásukat, de fizikai hangváltó nélkül a fejnek kell eleve elrendezni, hogy melyik csatornára milyen jel jusson. És akkor valószínűleg azt kell mondanom, a jelenlegi fejegységed nem tudja, sőt, elégnek sem tűnik a 2 pár rca kimenet. Általában 3 pár van, hogy el tudja különíteni a magas-mélyközép-szub szekciókat.

Ha nem cserélsz fejet, akkor kelleni fog a fizikai crossover.

(#74108) DiceBlade válasza sutyesz96 (#74100) üzenetére


DiceBlade
aktív tag

Simán területet számoltam, majd rádobtam még, és így megmaradt az anyagnak kb a fele :DDD Jó eséllyel nem fogsz tudni 100%-os takarást csinálni - és igazából hobbi célra nem is kell, bőven elég ha a felét lefeded. Szóval ha nem akarod hogy kimaradjon akkor szerintem számolhatsz kb azzal hogy terület 60-70%-a.

(#74109) Rivaul válasza Lite (#74107) üzenetére


Rivaul
addikt

Köszönöm szépen a kimerítő választ. Akkor marad az alkalmankénti net bújás hát ha felbukkan valahol egy ilyen hangváltó. Bár a fej csere is téma egy ideje, így legalább tudom milyen paraméterrel rendelkezzen az utód :R

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#74110) dobobazsy válasza Lite (#74107) üzenetére


dobobazsy
őstag

az én előző fejegységemben (JVC KD-X330BT) 3 utas crossover volt elméletileg, pedig csak 2 pár RCA volt a hátulján. nem próbáltam, mert csak sub-hoz használtam az egyik párt, de gyanítom, hogy 3 utasra váltás esetén kiválasztható lett volna rajta, hogy melyik kimenet mit küldjön ki, mert a sub-é is átváltható volt hátsó hangszóró kimenetre

(#74111) Nerazim


Nerazim
őstag

Üdv!
Egy kis segítséget kérnék. Van egy Toyota Corolla Versom amiben tegnapi napig úgy tudtam, hogy véglegesen leromlott a gyári rádió. Viszont tegnap bekapcsolva csodák csodájára működött. Szerintem ez ideig óráig marad így és be fogja adni a derekát. Viszont:
1/ ha így marad és marad a gyári fejegység akkor van értelme cserélni a hangszórókat egy kicsivel minőségibb hangzás érdekében? Mondjuk olyan max 15k szánnék rá.
2/ha mégis beadja a kulcsot, akkor van egy Sony CDX-GT25 fejegységem. Lehet-e erre építeni vagy mindenképpen kell egy másik fejegység ha csak 15k nagyon max 20k szánnék rá? CD mindenképpen kell, hogy legyen benne, mert vannak gyerek cd -k amiket erről hallgatnak a gyerkőcök. Erősítőt nem tervezek, csak kicsit minőségibb, tisztább hangzás szeretnék éppen ezért sokat nem akarok rá szánni. Mélyláda nem lesz, mivel családi autó kell a hely a csomagtartóban.

[ Szerkesztve ]

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#74112) nonozoom


nonozoom
tag

Sziasztok!
Kinéztem 3 Kenwood ovál hangszórót. Ezek közül melyiket választanátok?
KENWOOD KFC-S6966
KENWOOD KFC-PS6896C
KENWOOD KFC-PS6976

Köszi!

(#74113) Zewa


Zewa
senior tag

Sziasztok,

az USA-ban élek, egy '16-os Dodoge Grand Caravan a napijárosom. Elég gyatra Hifi van benne, ezért elhatároztam hogy lépek egyet. Itt egy leírás a ráncfelvarrás előtti példányra. Ebben az útmutatóban van olyan mozzanat amitől egy szakavatott szem elsírja magát (vagy szamárvezetőnek megteszi)? Jelenlegi gyári fejegységnek is mennie kell ami helyére jó lenne egy 2DIN-es motyó. Egy 5,15méteres csatahajóban jó szolgálatot tenne egy toladókamera.

A keret max 1000USD)+ rendszerhez illő fejegység de talán segít hogy a használt termékeket preferálom.

Ti milyen márkákat preferálnátok a helyemben? Mire fordítsak különös figyelmet?

Köszönöm.


"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

(#74114) Lite válasza dobobazsy (#74110) üzenetére


Lite
őstag

Az tuti nem... :) A 3 út az 3 pár rca minimum... :)

(#74115) bojti175


bojti175
csendes tag

Sziasztok,

Focus MK4 sync 3 rendszerrel van valakinek tapasztalata? A sima 6 hangszórós (nem B&O) rendszert szeretném fejleszteni és első körben egy hangszóró cserén gondolkodtam 40-50e Ft körül néztem az AS rs 165, focal a 165.. a gyári fejegység megtartása esetén ezzel mennék valamire?

(#74116) dobobazsy válasza Lite (#74114) üzenetére


dobobazsy
őstag

igazad van, jó nagy baromságot írtam :W :DDD de akkor mit keresett a menüjében a 3-way x-over lehetőség?? :F nem lényeg, csak nem értem

(#74117) nonozoom


nonozoom
tag

Hali!
A Hertz X 690-ről mi a véleményetek? Van valakinek? Ezt ajánlották most egy autó-hifi boltban. Nem igazán ismerem a márkát. Köszi!

(#74118) tomrRRR


tomrRRR
senior tag

Üdv Urak!

Autós hangszóró vásárlás előtt állok sajnos recseg mind2 s megérettek a cserére, mit javasoltok 25-30ezerig 16,5cm átmérő?

Nézegettem a piacon [Hertz DSK 165.3]
ár-érték arányba ezt találtam valaki használ ilyet vagy tudna javasolni más fajtát?

[ Szerkesztve ]

The easy day was yesterday!

(#74119) Lite válasza dobobazsy (#74116) üzenetére


Lite
őstag

Ez nagyon jó kérdés. Milyen almenüben látod?

(#74120) ktgeri


ktgeri
tag

Sziasztok!

Kezdeném is a lényeggel.
Teljesen amatőr vagyok az autóhifi témában.

• Milyen autóba szeretnél építkezni ?
Volvo V60 - 2014
• Milyen zenét hallgatsz ?
Funk, Jazz, Hip-Hop; Blues; Classic Rock
• Milyen rendszert hallottál eddig, ami tetszett (karakterben)?
Volt egy Marley fejhallgatóm, azzal elégedett voltam. :D
• Mennyit szánsz a dologra?
50-80 eFt.-

Az autó gyári rendszerét nem szeretném megbontani, illetve a lehető legkevesebb extra kütyüt szeretném elhelyezni az autón belül.
Ha jól tudom, akkor az ajtókba sima "papír" hangszórók vannak.
Arra gondoltam, hogy első körben ezeket cserélném valami jobb minőségű cumóra.

(#74121) sutyesz96


sutyesz96
őstag

Megvettem a Silent Coat bitumenlapokat, de az ajtókeret levétele után ezzel találkoztam, ilyenkor hogyan tovább? Le kéne szedni a fehér gyári szigetelést, vagy..?

[kép]

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#74122) kukulec


kukulec
őstag

helló, adott egy egyszerű toyota auris, amiből hiányolom a jobb felbontást. milyen hangszórókat ajánlanátok? meg csak elől vagy hátul is cseréljem? max 100 ropi a keret.

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#74123) Lite válasza kukulec (#74122) üzenetére


Lite
őstag

A gyári cuccot akarod cserélni, a gyári fejjel hajtva?
Akkor az elég nehéz út lesz.
A legtöbb, amit tehetsz, hogy a hátsó hangszórókat kikötöd / teljesen lehalkítod, az első ajtókat szigeteled és egy könnyen hajtható szettet teszel be. Pl. az összefoglalóban ajánlott Gladen-t, vagy, ha valahol kapsz egy Rainibow DL-C 6.2-es szettet. Ez így a kereted fele kb.

Ha a fej nem gyári, akkor persze 100-ból csodákat lehet tenni... :)

(#74124) kukulec válasza Lite (#74123) üzenetére


kukulec
őstag

igen, de látom ez azért nagyon más mint az otthoni hifi. szóval lehet ezt még átgondolom. meg mondjuk ember is kellene aki profin megcsinálja. de értem, hogy úgy már jóval több lesz. azt szintén nem szeretném, hogy az autó jóval nehezebbé váljon a szigetelésnek hála.

Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i

(#74125) Lusu válasza Zewa (#74113) üzenetére


Lusu
aktív tag

Szia!

Alapvetően nem tűnik rossznak a leírás és a felhasznált anyagok is egész jók, bár talán a stinger kábel emlékeim szerint nem a legerősebb dolog :) Ami felesleges, ha már hangproci van benne és feltételezem Te szeretnél jó zenét hallani elöl és nem az utasaid, az a hátsó hangszóró nem kell (illetve ez nem teljesen igaz, mert rear fill-nek kiváló, de az már a végső simítások egyike egy jó rendszeren :) ) Helyette javasolnám inkább előre a 3 utas rendszert, vagy 2 út széles sávú hangszóróval.
Szerintem a Zapco cuccai között böngészhetsz, pl. van nagyon jó 6 csatornás D osztályos erősítőjük beépített DSP-vel, vagy ugyanez a Helix-nél. Használt piacon is biztos előfordulnak időnként, de ha keresel valami hifi beépítős embert, biztos gyorsabban találsz használt motyót. Ebből ajálanék is egyet, az Apicella Auto Sound-ot, ha másért nem is, de hogy a környékeden ajánljon jó hifist biztos érdemes felvenni vele a kontaktot.
Amire figyelni érdemes, az a beépítés minősége, érdemes már elsőre olyan jól megcsinálni amennyire csak lehetséges, mert később újabb munka ha azt is utána kell igazítani a minőségnek. Kábelezést ugyanezen okból kifolyólag érdemes már elsőre tisztes minőségből megépíteni. Ezekből nem tudok márkát ajánlani, nem tudom az usa-ban mik forognak.
Ezen túl a legfontosabb része a dolognak a DSP hangolása, erre van Apicella-nak egy távmegoldása is, úgyhogy ha a rendszert és az autót fel is építed magad, erre a hangolásra, lehet érdemes rászánni a pénzt, mert ettől lesz igazán szépen szóló a jól megépített rendszer.
Végül ajánlom neked Apicella és PS Sound videóit a youtube-on, szerintem maximálisan érdemes megnézni őket. Javaslom első körben PS Sound Sound Quality in Cars sorozatát megnézni :) Peti ugyan angliában él és dolgozik, de mivel ő is magyar, ha kérdezed kit keress az usa-ban biztos tud segíteni.

(#74126) Lite válasza kukulec (#74124) üzenetére


Lite
őstag

Csak az első ajtókat kell szigetelni, max 10 kg-al lesz nehezebb a kocsi. És azzal már jelentős előrelépést érsz el, akár benne hagyva a gyári hangrendszert....

(#74127) Greatest_War


Greatest_War
újonc

Sziasztok!

Két kérdéssel fordulnék hozzátok! Adott 2 autó:

1: Fiat Punto II

JVC KDX351BT fej.
Szeretnék előre betenni egy költségtakarékos komponens szettet. Itt az autó sajátossága, hogy max 45mm körül van a beépítési mélység.

Erre gondoltam egy MAC AUDIO Mac Mobil Street 2.16F szettet. 12 ezer forint körül, költségtakarékos megoldásként, de azért valahogy szóljon is (remélhetőleg sokkal jobban mint a pocsék gyári hangszórók , amelyeket sikerült lecserélni még pocsékabb Pioneer TS-G1710F szettre.) Ha teljesíti ezt, akkor számomra megfelelő. De ha max 15-ig tudtok ajánlani jobbat arra is nyitott vagyok!

2: Fiat Bravo II (198)

Adott egy kínai androidos fejegység, nevezetsen egy Erisin fejegység. Pontosan ilyen.
4x45W Mosfet nélküli. Legalábbis nem írja.

Itt még a gyári hangszórók vannak benne, de néha tompának érzem, amúgy sem túl erős ez az autó hangzás szempontjából.

Itt gondoltam egy szolidabb cserére, ide sem szeretnék túl sokat költeni. Tanácsolták, hogy mivel gyengébb a fejegység, ide kisebb teljesítményű hangszórót tegyek. Jelesül aminek az RMS értéke 50 W körüli.

Ilyen megfontolásból jött be a képbe a JBL Stage2 604C. Ha ez jó, akár maradhat is. Másik ajánlásból Mac Audio Power Star 2.16-t javasoltak.

Max 30 lenne rá a keretem, ha ezen belül lenne a fenti paramétereknek megfelelő "lehető legtutibb" választás, akkor annak nagyon örülnék!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

[ Szerkesztve ]

(#74128) Gyumadár válasza Lite (#74123) üzenetére


Gyumadár
tag

"Ha a fej nem gyári, akkor persze 100-ból csodákat lehet tenni... :)"

Arra a csodára nagyon kíváncsi lennék... :)

(#74129) somé


somé
őstag

Tudom nem várhatok sokat, de többet nem költenék rá, bluetooth-os fejegységet milyet ajánlanátok 15e-ig? (Csak új jöhet szóba, kiváltani egy Xiaomi Roidmi bluetooth transzmittert.)

A fantáziához intelligencia szükséges.

(#74130) DiceBlade válasza sutyesz96 (#74121) üzenetére


DiceBlade
aktív tag

Az még csak a párazáró réteg, mögé kéne menni
Nálam így nézett ki a projekt

(#74131) sutyesz96 válasza DiceBlade (#74130) üzenetére


sutyesz96
őstag

Azt hogy szedted le kulturált formában, illetve utána hogy került vissza?

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#74132) Lite válasza Gyumadár (#74128) üzenetére


Lite
őstag

Használ cuccok vs. gyári? 100k? Azért lesz ott eltérés... :)

(#74133) Gyumadár válasza Lite (#74132) üzenetére


Gyumadár
tag

Eltérés igen. Na de csoda? :)

(#74134) kovbandi82


kovbandi82
őstag
LOGOUT blog

Sziasztok. Tudja valaki, az Xover Sip-el mit lehet állítani, vagy hogyan kellene a képen látható erősítőn? Vagy egyáltalán mi a fene az :D 2 kártya van benne, azt lehet gondolom cserélgetni. Soundstream USA 364 az erőlködő.

A manualban amit a neten van számomra értelmezhető dolgot nem találtam, az alábbi linken található a 10. oldalon.

Ha számít a bekötés: Chanell 1-2 Bridgeben van, Low Passban állítva a kapcsoló, a Bass EQ Flatben, a Channel 3-4 Full Range-be van állítva, Stereon, és ott is Flatban a Bass EQ.

(#74135) kovbandi82


kovbandi82
őstag
LOGOUT blog

A másik kérdésem lemaradt, bocsánat a dupláért.
Szeretnék a jövőben még egy erősítőt berakni az autóba, hogy meghajtsam az első szetteket. A tápelosztónak van a nevéből értetődő funkciót kivéve más haszna is? Csak azért, mert ugye az akksim hátul van, nem kellene még egy kábelt átráncigálni az autón. Köthetem a másik pozitív-negatív kábelt is az akkuira, vagy vegyek egyébb gyakorlati okokból a fent említett eszközökből? Ha igen, milyet kellene?

Más:

RCA jel felerősítésére van valamilyen eszköz? Kínai fejem van ( tudom, nem való semmire, de nem szabvány helye van a rádiónak, szóval rettentő bután néz ki egy szabvány 1 vagy 2 dines fej ), és 1 pár rca. Nos jelenleg is erről az 1 párról van meghajtva az erősítő, át lehet kapcsolni, hogy honnan kapja a 3-4-es csatorna a jelet, és van rajta output is, szóval róla elvben tovább tudnám vinni az RCA-t, csak nem tudom, így mennyi lenne a veszteség, elbírná-e az 1 pár RCA ezeket. Ezért gondoltam, talán fellelhető a piacon erre eszköz...

(#74136) DiceBlade válasza sutyesz96 (#74131) üzenetére


DiceBlade
aktív tag

Óvatosan :DDD visszaragadt utána szépen, ahol meg elszakadt ott alu ragasztószalaggal javítottam

(#74137) Csabex


Csabex
őstag

Milyen kis méretű, de jó méllyel rendelkező mélyládát érdemes vásárolni és milyen márka, illetve honnan? Kombi Focus, de minimális helyet szeretnék neki. Van egy épített amiben egy Pioneer TS bömböl (max 1000 és 350W konstans) és szépen is szól, de sok helyet foglal ezért szeretném majd lecserélni, tehát majd eladó sorba kerül itt a Hardveraprón nemsokára.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#74138) Lite válasza Csabex (#74137) üzenetére


Lite
őstag

Mekkora a mostani ládád és mennyi helyet áldozol rá?

(#74139) pecccccccca válasza Csabex (#74137) üzenetére


pecccccccca
senior tag

Üdv.
Egy taxis barátom a kombi Insigniájába akart egy kis helyet foglaló mélyládát. Csomagtartóba nem akarta a csomagok miatt. Utastérbe meg hát ugye hova?
Sok auto hifis cégnél járt, alapvetően nem tudtak neki segíteni aztán egy helyen azonnal kapott egy infót, hogy létezik ez:


Az anyós ülés előtti lábszőnyeg alá tökéletesen befér. Elég lapos. Alig vesz el a lábtérből. Pont tegnap ültem a kocsiba. Nagyon praktikus és jól is szól. Bárhova lehet tenni igazából. Kis helyet foglal.

[ Szerkesztve ]

Humorban nincs helye tréfának!

(#74140) nonozoom


nonozoom
tag

Sziasztok!
Egy láma kérdés: Kalaptartóba készülök bevágni egy ovál hangszórót. Melyik irányba illik berakni? Úgy értem a felírat a szélén kifelé vagy befelé nézzen? Vagy mindegy? Nincs rá utalás a hangszóró leírásában.

(#74141) Lite válasza nonozoom (#74140) üzenetére


Lite
őstag

Sehogy. Az a legjobb. Normálisabb hangot kapsz a kocsiban, ha hátra nem teszel hangszórót.
Ha mégis, akkor ahogy neked tetszik. (De inkább ne tegyél.)

(#74142) t.zolka válasza pecccccccca (#74139) üzenetére


t.zolka
aktív tag

Ülés alá szokták tenni, hiszen leginkább oda való. :D

(#74143) pecccccccca válasza t.zolka (#74142) üzenetére


pecccccccca
senior tag

Pontosan. Viszont az Insigniába sehova nem teszed ülés alá, mert tele van motorokkal meg elektronikával. Egyszerűen nem fér be. Nem véletlen hajtották el sok helyről, mert olyan helyre ahova általában más autóknál szokás, nem fér be semmi.
Szóval ezért van a lábszőnyeg alatt...

[ Szerkesztve ]

Humorban nincs helye tréfának!

(#74144) MunezXBK válasza Lite (#74141) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Nem beszélve a kalaptartó áráról. :D

(#74145) Csabex válasza Lite (#74138) üzenetére


Csabex
őstag

A mostani az ilyesmi, csak picit alacsonyabb és sokkal "vastagabb" mélyebb, illetve csak egy hangszóró van, mert a másik meg a reflex lyuk. Ja, meg nagyon nehéz :D Hely szempontjából a minél kompaktabb, kisebb és könnyebbre gondoltam amit akár még oldalra is el tudnék helyezni a csomagtérben, viszont amit a peccca javasolt egy hsz-el lentebb, na az is jó lehetne...

(#74139) pecccccccca: Köszi, ez szimpatikus nagyon :) Max asszony rugdosná szét, csak attól tartok :D Utána nézek ennek.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#74146) kovbandi82


kovbandi82
őstag
LOGOUT blog

Sziasztok. Az asszony meg a gyerekek miatt szeretném az erősítőt/mélynyomót időszakonként lekapcsolni. Azt találtam ki, a remote szál kapcsolóval való megszakításával ez elvben kivitelezhető. Van ennek valami gyakorlati akadálya, vagy hátránya az erősítőre nézve?

(#74147) Lite válasza MunezXBK (#74144) üzenetére


Lite
őstag

Na pláne! :C

(#74148) Lite válasza Csabex (#74145) üzenetére


Lite
őstag

Ha a hely ennyire fontos, akkor a reflex legyen éből felejtős. A refis ládák működésükből fakadóan nagyobbak. Csakis zártban gondolkozz. Mennyi helyet szánsz rá a csomiból?

Azt az ülés alattit inkább felejtsd el. Volt nekem is. Nem sokáig. Inkáb vmi zárt, mert ott lehet a méretekkel ügyeskedni. Küldök privben egy képet, példának.

(#74149) mezi84 válasza Csabex (#74145) üzenetére


mezi84
csendes tag

Nekem volt 2 kisebb reflex is, JL cp108 és cp208. Szerintem méretükhöz képest nagyon jól teljesítenek.
Igaz nem az olcsó kategória talán még a Kicker termékei között érdemes nézelődni hasonló teljesítmény valamivel olcsóbb áron.

[ Szerkesztve ]

(#74150) Csabex válasza Lite (#74148) üzenetére


Csabex
őstag

Az ülés alatti akkor kilőve, na de amit mezi84 említett felettem, na ez lenne az elképzelés... Valami hasonló vékonyka és szóljon is :D Nagyon ötletesen van megoldva a reflex része, nem az elején tátong a nagy luk, hanem stílusosan az oldalán... JL-nek tetszik a kinézete is meg az, hogy a logo a plüssbe van beleszőve. Jöhet a fotó priviben, meglesem azt is :) Szerintem ez a JL vonal lesz az etalon, vagyis ehhez hasonlót, vagy akár ilyen JL-re fogok majd idővel beruházni. Mezi84 köszi a tippet, egész jó ! :)

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.