Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9708) Speciali


Speciali
tag

Tapasztalatból tudom, hogy aki tényleg kiváló valamiben, az nem bizonygatja lépten nyomon, hanem a tettei, munkái beszélnek helyette.

Szerintem sok , valóban kiváló asztalos írogat ide, akik az elkészített kiváló munkáikat meg is mutatták, de egyszer nem láttam tőlük ilyen öndicséretet, mert ez bizony az.

Ha azt akarod, hogy komoly szakembernek tekintsenek itt , akkor viselkedj komolyan. A folyamatos öntömjénezés, csak az ellenkező hatást váltja ki. Hidd el Márton, szerénységgel sokkal többre mész. Ez csak jó tanács.

[ Szerkesztve ]

(#9711) Márton111


Márton111
aktív tag

:) Az elszaporodott , mindenfele kóborló bitek megrendszabályozására készítettem egy bittartót maradék tölgyfából (10perc munka)
(saját kerek dobozukban sok helyet foglaltak , és nem lehetett áttekinteni őket a sok dobozban )

[ Szerkesztve ]

(#9712) jimy_l válasza Márton111 (#9711) üzenetére


jimy_l
tag

Szíp! Hasonlót csináltam én is. De valahogy mindig kicsire sikerül.

Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.

(#9713) Márton111 válasza jimy_l (#9712) üzenetére


Márton111
aktív tag

Ekkora volt a fa, nem vágtam ,lakkoztam ,ilyen volt .Beosztottam hogy meg lehessen fogni a bitet ,de ne foglaljon sok helyet 1 bit .
Kimértem kifúrtam pont belefért az összes kóbor-ló.Utána találtam még egy külön kis dobozban 6dbot :D
De a bitek egy nagy doboz helyett, most egész kicsi helyet foglalnak ,és áttekinthető:)

[ Szerkesztve ]

(#9714) Sanyabá válasza Speciali (#9708) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Szépen és finoman fogalmaztál :K . De már lassan meg szokjuk a habitusát.
Attól függetlenül jó és kreatív szakembernek tűnik, a hozzászólásai és a feltett képei alapján.
Így hogy magánzó lett, előtte a lehetőségek nagy tárháza! Hajrá!

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#9717) Speciali válasza Márton111 (#9711) üzenetére


Speciali
tag

ez egy jó felsőmarógép. Látom, neked kettő is van belőle. Nekem is volt egy ilyen, de már csak a kistesója van meg.

(#9718) thyeby válasza Sanyabá (#9716) üzenetére


thyeby
őstag

Látom, mozgásba próbálsz lendíteni némi alvó tőkét.

Nos, az élcsiszolód valóban speciális célra készült, ennek ellenére kerestem benne, hogy tudnám-e hasznosítani. Végül arra jutottam, hogy az én feladataimhoz nincs szükség ilyen hosszú egyenes csiszolására, ergo több helyet fogna, mint amennyit szabad áldoznom célgépre.

A tölgyfa ajtók korrektek. Tetszenek is. A sors fintora, hogy tőlem tavaly (tavalyelőtt?) kértek is ilyen ajtókat - ám nem négyet, hanem éppen duplaennyit. Sajnos a méretekre nem emlékszem, mert végül nem vállaltam el. (Sógorom kérte volna, úgy hogy már eleve sporttársi árban gondolkodtam, de nem ez akasztott meg, hanem a rááldozandó idő.)
Lehet, hogy szerencse a dologban, hogy kétszer négy ilyesforma ajtó volt az igény két külön helyiségbe, azonos célra. (Fürdőszoba pult alá az emeleten és a földszinten.) Ha kijön a lépés, megkérdezem a méreteket, és leegyeztetem az általad írtakkal, hogy beépíthető-e? (Hacsak azóta nem kerültek oda ajtók.)
Ezt ne vedd ígéretnek, inkább csak a jószándék beszél belőlem, hogy összeillesztek egy felesleget egy hiánnyal. Azonban ehhez első lépésben arra lenne szükségem, hogy írd meg, Te mit kérsz érte. Nem fontos nyilvánosan, írhatod priviben is, hogy szabad lehess ettől még a piacon. Ha találsz rá a sógorom esetleges szándékánál hamarabb készpénzes vevőt, akkor ne habozz, add oda tüstént. Olyan árat mondj, amit korrektnek érzel, én biztosan nem fogok alkudozni (No, a sógorkám az már más tészta.), árral, mérettel, darabszámmal, fotóval kommendálom. Hátha összejön mindkettőtöknek.
Nem jó így kínálni valamit, hogy mit ér meg valakinek? Nem jó az sem, hogy az orrára kötöd a publikumnak, hogy évek óta elfekvő, mert akkor csak ellepnek a potyautasok, és jobbik esetben csak az idődet rabolják, de valószínűbb, hogy téged is. Mondhatod, hogy odaadod olcsóbban, de egyet ne felejts el: Ezzel tisztességesen megdolgoztál. Igaz, hogy áll a pénzed benne, de tudd, hogy mindennek eljön egy napon a vevője. Szakmailag pedig egy apróságot: Amelyik ajtó évek óta kész, az már biztos, hogy nem fog vetemedni, kiállta az idő próbáját. Ez még laikus számára is emeli az értékét.

Több fa van, mint asztalos!

(#9719) Speciali válasza Sanyabá (#9714) üzenetére


Speciali
tag

Nekem még nem sikerült megszoknom, de dolgozom rajta. :)

Voltak nekem is megmaradt mintaajtóim , kb 8 db. Mind azonos méretűek voltak, de mindegyik más fazon. Így csak tüzelő lett belőle, vagy már nem is tudom. A te ajtóidra szerintem találsz vevőt, szép munka.

(#9720) #65675776


#65675776
törölt tag

Újra törölni kellett egy off-hadjáratot, aminek ráadásul a hangneme sem éppen volt kellemes. A következőnél már komolyabb ellenintézkedésekre is lehet számítani!

Hirdetésnek minősíthető hsz-okat szintén töröltem.

(#9721) jimy_l válasza #65675776 (#9720) üzenetére


jimy_l
tag

:R Végül is a bennünket érintő témákat, megbeszélhetjük telefonon is. ;)

Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.

(#9722) Sanyabá válasza thyeby (#9718) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Tudod, egy kis pénzmag mindig jól jön!

De az igazság az, hogy nekem is nagy már az élcsiszológép (kb,180cm hosszú a váz,és 120kg.)
Kell a hely,és fele ekkorát csinálok.
Ami az ajtókat illeti,nem kótyavetyélem el,mert attól többet érnek,ezért is fogalmaztam úgy hogy kinek mennyit ér meg. Mert hát ne adj Isten,valaki akar egy komódot,íróasztalt ,könyves szekrényt,stb. készíteni,ahhoz jók a méretek.
De közben látom,azaz nem látom a képeket,mivel törölték.Na majd szakmai szempontból felteszem újból. :D

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#9723) Macilaci457


Macilaci457
őstag

Üdv!

Lehet itt asztalost felkérni munkára? Írtam az állásbőrze rovatba, de lezárták pár nap múlva, mondván van már asztalos topic, pedig munkát ajánlottam.

Valami ilyesmi állványt szeretnék: kép fejhallgató állványról
Többit PM-ben (itt ne offoljunk).

Köszi

[ Szerkesztve ]

(#9724) Sanyabá válasza Macilaci457 (#9723) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Hogyne lehetne,biztos lesz köztünk ki elvállalja. :K

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#9725) mdk01 válasza Macilaci457 (#9723) üzenetére


mdk01
addikt

Hali!

Merre laksz?

Üdv.

(#9726) Macilaci457 válasza mdk01 (#9725) üzenetére


Macilaci457
őstag

Budapesten

(#9727) Speciali válasza jimy_l (#9721) üzenetére


Speciali
tag

Nem tudom, mi alapján törlik a hozzászólásokat. Beesik ide néha egy moderátor, és kényszeresen csinálnia kell egy törlést? Vagy valaki szól neki talán?
De ahogy látom, a halványbetűs, offtopicokra utaznak. Ezentúl az offokat is onba írom. :)

(#9728) mdk01 válasza Macilaci457 (#9726) üzenetére


mdk01
addikt

Ok, oda akárhogyan ellehet juttatni.
Milyen befoglalóméretei vannak ennek a segédeszköznek kb.?:)
Milyen fából szeretnéd?
Felületkezelve + pácolás?

Köszi
Üdv.

(#9729) mdk01 válasza Speciali (#9727) üzenetére


mdk01
addikt

Hát azért ezen annyira nem kell csodálkozni. Gondolom te is olvastad az off-okat, amiknek nem sok köze van a topikhoz, és mint fogalmaztak "off-hadjárat" nem csak egy-két OFF Nézz körbe olyan topikok is vannak itt PH!-n hogy sokszor csak én is lesek. Gyakorlatilag mindenki igénye és értelmi szintje ki van elégítve.
Már lehet privit is küldeni egymásnak ha vkik megakarják egymás hülyeségét beszélni és nem kell azzal a többi 10 embert zaklatni és többit aki a háttérbe olvas majd ezeken túl akik olvasni fogják.
Ez is egy ilyen off amit most írok, de pont erre való, nem pedig arra hogy egymás után négyet írjon az ember.
Amúgy a hirdetést nem tudom miért kellett törölni, mert az ilyenek elférnének. Mondjuk ezt is tiltja az alapelv, de biztos vmi ezt is megszülte, viszont biztos nem az ilyen egyszerű topikok mint az asztalos topik, csak erre is ráhúzták a szabályt aztán nincs vita hogy nekünk lehet akkor másnak miért nem. Ezt sajna el kell fogadni.

[ Szerkesztve ]

(#9730) thyeby válasza Speciali (#9727) üzenetére


thyeby
őstag

Hajszálpontosan ugyanezeket az érzelmeket és gondolatokat szalajtotta bennem is végig ez a moderálás.Az off-ok törlésével egyet is értettem, a hirdetés törlésével már nem. Nem tetszett a moderálás offszínű, de csupa vastagbetűs, felkiáltójeles modora. Hatásosabb lett volna idézni a szabályzatból szépen kisbetűvel, mert így olyan kiabálás szaga volt. Talán az lenne a szerencsés, ha átgondolnák az üzemeltetők, hogy megvalósítható lenne úgy szabályozni a hirdetést, hogy ha szakmába vág (azaz illik a topikba), és a feladónak van már bizonyos számú hozzászólása (mondjuk több, mint száz), akkor hirdethet.
Gondoltam, csendben jelzem is ezt, mint alternatívát a fenntartók felé, aztán átgondoltam: Jó ez a prohardver. Sokrétű, sokat látogatott. Nagyra nőtt, bizonyított. Ennyi hozzászóláshoz, taglétszámhoz szabályzatot alkotni nem annyi, mint egy szeget beverni. Ekkora mennyiségű adatot moderálni szintén nem piskóta. Arra jutottam, hogy ennyit el kell nézni. Azok a fiúk, akik életben tartják ezt a honlapot, komolyan veszik a dolgukat, és teremtettek annyi jót, ami mögött elvész, ha nincs finoman balanszírozva az ilyesmi.
Azonban ambivalens érzést keltett bennem ez abból az aspektusból, hogy mozgó reklámokkal egészítik ki a kasszát. Régen nem így volt, és tetszett is, hogy szép, nyugodt környezet, itt nem mennek az agyunkra a hirdetésekkel. Ezt összevetve azzal, amit töröltek, számomra fajsúlykülönbség van.

[ Szerkesztve ]

Több fa van, mint asztalos!

(#9731) mdk01 válasza thyeby (#9730) üzenetére


mdk01
addikt

Ennyi hozzászóláshoz, taglétszámhoz szabályzatot alkotni nem annyi, mint egy szeget beverni. Ekkora mennyiségű adatot moderálni szintén nem piskóta. Arra jutottam, hogy ennyit el kell nézni.

Igen ez pontosan így van. Vki minnél több topikot látogat itt a PH!-n az annál jobban megérti ezt a fajta hozzáállást. Nagyon sok hülye van és nem lehet itt xarozni, meg babusgatni a felhasználókat, sajos ,mert arra se idő se energia.

[ Szerkesztve ]

(#9732) Macilaci457 válasza mdk01 (#9728) üzenetére


Macilaci457
őstag

Küldtem PM-et.

(#9733) Márton111 válasza mdk01 (#9731) üzenetére


Márton111
aktív tag

"Si vis pacem, para bellum. ": Ha békét akarsz, készülj a háborúra ! ! !
A moderátor úr ,nyilvánvalóan főnöki szemszögből , nem találja kellemesnek az emberi humanista hangot.Ezért töröl. Hülyeséget nem írtam mkd.
Feljebb a logója.

(#9734) thyeby válasza Márton111 (#9733) üzenetére


thyeby
őstag

Nem hülyeséget írtál, csak hülyén. Jómagam már kezdem megszokni, de nem csodálkozok, hogy sokaknak csípi a szemét a modorod.
Ha pl azt írod, hogy mkd, az olyan sértő, mint ha én azt írnám Neked, hogy Mátron. Én a metebóval (Épp ma küldtek ákcijó levelet - kibontatlanul repült a kukába. Szegény fákat ezmiatt aztán nagy kár volt kivágni.) teszek így, bizonyára sokan értik a jelentését.

[ Szerkesztve ]

Több fa van, mint asztalos!

(#9735) Márton111 válasza thyeby (#9734) üzenetére


Márton111
aktív tag

A siker titka: jókor, jót, jó helyen írni .Ebből az első kettő, rendben .A hely, meg az emberektől függ, milyenek.
Őszintén: Nincs kedvem írkálni úgy ,hogy magamon érzem big brader haragos pillantását ,hozzá kellemetlen ,fenyegető megjegyzéssel kísért törlő akció társul.
A fórumtagok pedig buzgón bólogatva lehülyéznek hozzá.(vagy közlik hülyeséget írtam, ami kb majdnemugyanaz)
Én ide kikapcsolódásból jövök , azmeg ilyen hangulatú helyen, nem lehetséges.
.Ha meg nincs kedvem valamihez ,úgysincs benne köszönet , félre kell tenni a dolgot ,meg magam is pihenőbe. Aki szeretne e-mailezni az úgyis megtalál, a többiek meg jól meglesznek nélkülem is.

[ Szerkesztve ]

(#9736) Sanyabá válasza #65675776 (#9720) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Abban én is egyetértek hogy az ide nem illő,sértő,gyalázkodó,stb. hozzászólást törölni kell.
De,itt néha átesnek a ló túl oldalára,mint hogy szokott ez lenni. Momentán, hogy törölve lettek képeim,amit most raktam fel először. Pedig ez szakmai alapon teljesen meg állta a helyét.Akkor hogy is van ez? A linkek amiket betesznek az nem hírdetés,és reklám? :F

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#9737) Márton111 válasza Sanyabá (#9736) üzenetére


Márton111
aktív tag

.

[ Szerkesztve ]

(#9738) Winner_hun válasza Márton111 (#9737) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem tartott sokáig a lelépés legalább v 3.0:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#9739) Márton111 válasza Winner_hun (#9738) üzenetére


Márton111
aktív tag

Gondolkoztam regáljak-e , de nincs értelme, ignoráltam, a választ töröltem és betettem egy pontot.Ez nem változatja meg a fennálló helyzetet.

(#9740) jimy_l


jimy_l
tag

Jó estét!
Egy kis gondolat ébresztő éjszakára. :C

Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.

(#9741) mdk01 válasza Márton111 (#9735) üzenetére


mdk01
addikt

Hülyeséget nem írtam mkd.
Most konkrétan nem rád értettem azt amit írtam.

A siker titka: jókor, jót, jó helyen írni .Ebből az első kettő, rendben
Igen a szokásos önbizalom. Nem baj az ha van, de te már nem kicsit átestél a ló túloldalára.
Ki kell hogy ábrándítsalak sajnos a fenti 3 állításból sztem egyik sem állja meg a helyét rád nézve.

A fórumtagok pedig buzgón bólogatva lehülyéznek hozzá
Nem hülyéznek le, legalábbis nem mondják ki(bár én lehet régebben kimondtam), de hogy így gondolod annak megvan az oka, nem gondolod?

Én ide kikapcsolódásból jövök , azmeg ilyen hangulatú helyen, nem lehetséges.
Ezt a hangulatot TE alakítottad ki, előtted nem volt erre példa ebben a topikban. Kicsit magadba fordulhatnál már igazán. Semmi negatív önkritikád sincs.

Aki szeretne e-mailezni az úgyis megtalál, a többiek meg jól meglesznek nélkülem is.
Egyszer már leakartál lépni, akkor még én írtam hogy nem kell elmenned, csak kicsit jobban figyelj kinek, mit, hogyan írsz. Ez működött is pár napig, de sajnos ennyi.
Úgy gondolom, nekem egyáltalán nem fogsz hiányozni semmilyen szempontból, ezért most nem marasztallak.

[ Szerkesztve ]

(#9742) jimy_l


jimy_l
tag

Jó reggelt!
Kár itt szájkaratézni, az élet, és az idő igazol mindenkit. Oszt úgyis mindenki azt kapja ami jár neki. ;)

Ha szavazással, bármit ellehetne dönteni. Már betiltották volna.

(#9743) Márton111 válasza thyeby (#9734) üzenetére


Márton111
aktív tag

Az mkd-mdk egyszerű billentyű leütés közben eltévesztett sorrend miatti egyébként gyakran elődforduló hiba folyománya.Aki ezen besértődik az hülye(séget) csinál.
(Ha valaki adja a lovat alá, annál rosszabb )
A 3 betűnek számomra nincs hozzáköthető értelme, ugyanúgy mint etz, mtz, ez segíti a tévesztést.Ez nem név ,hanem egyszerű kód (ilyen név nincs a naptárban) ,csak az illető beazonosítására szolgál.(az én nevem mellett is azért van számkód, mert van ilyen nevű ember még az országban)

[ Szerkesztve ]

(#9744) thyeby válasza Márton111 (#9743) üzenetére


thyeby
őstag

Persze. Egy nick-et elírni nem szégyen, hanem erény, tudom. Botlottam, bocs. És aki az étteremben visszatartja a fingást, az nagyon egészségtelen dolog, aki pedig besértődik rajta, hogy nem tartották vissza, az hülyeséget csinál, mert nincs tekintettel mások egészségére.

Azon vettem észre magam, hogy bután felveszem a kesztyűt, és belemegyek az újmódi feketebetűs offolásba, ami teljesen másik bolygón van, mint az asztalos szakma.

Több fa van, mint asztalos!

(#9745) Vikusz77 válasza Márton111 (#9743) üzenetére


Vikusz77
tag

Sokadszorra írod rosszul a nevét...
Régebben már felhívta erre valaki a figyelmed, de odáig nem terjedt az odafigyelésed, hogy megjegyezd.
Nem tragédia ez, csak jellemző az írásaidra is ez a hanyagság. Ami azért kár, mert szakmailag lennének biztos érdekes dolgok abban amit írsz, de ezzel az öntömjénező, kényszeresen mindenkinél okosabbnak igyekvő stílusoddal, és azzal, hogy ennyire rátelepszel a topikra, agyoncsapod az egészet. Nagyon sok vagy...
A kevesebb több lenne szerintem. Főleg ha egy kis szerénységgel és minimális önkritikával párosulna. Nem biztos, hogy a többi embernek kéne megváltozni, ha nem értenek szót veled.

(#9746) Armahun válasza jimy_l (#9740) üzenetére


Armahun
addikt

A témánál maradva. LiNk

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#9747) thyeby


thyeby
őstag

Általában egy asztalos szeme megáll az erezeten, ha kész dologról van szó, ha alapanyagról.

Ma alabárdokat fűrészeltem. Véletlenül vettem észre egy talán véletlen(?) dolgot, éspedig azt, hogy a kífűrészelt darabokat egymásra téve a mintázat oldalról nézve szabályos.

Ilyen, ni:

Ez kicsit gondolkodóba ejtett, hogyan is történhetett ez?
Kidöntötték a bükkfát, aztán gatterral 30-asra szelték. Ekkor én megvettem. 330cm-es szélezetlen darabok voltak. Ezt láncfűrésszel még kettévágtuk, hogy elférjen az utánfutón. Hazavittem, berakatoltam. Leszéleztem, vágtam belőle 75mm széles csíkokat. Azután ezt még lapjára kettészeltem, így átlag 13-14mm vastag stafnik lettek. Bevittem az alapanyagraktárba, berakatoltam. Fél év múlva szépen kiszáradt, ekkor kigyalultam 10mm vastagságra. Így 10x75x1600mm-es stafnikból dolgoztam tovább. A képen az alabárdok pengéi láthatóak oldalnézetből. Ezek egymás mellé voltak a stafnira berajzolva.
Hogyan jöhetett ki akkor ilyen szabályos mintázat? Hányszor volt ez kézbevéve átpakolva megfaragva, míg így egymásra kerültek ezek a darabok...

Agyaltam, morfondíroztam. Nem vagyok rossz térlátó - ki tudom rakni a Rubik kockát. Igaz, elsőre csak véletlenül sikerülhet négy faktoriális valószínűséggel, mert az utolsó négy sarokkal mindig bajban vagyok. Szóval profi térlátó sem vagyok azért.
A véletlen játéka lenne hát ez a mintázat jelenség, s nem valódi folytonosság?

S még nincs vége a mesémnek. Egyik munkafázisban ezeket a stószokat egyenként átpakolom másik stószba, mint ahogyan a Hanoi tornyait szokás kirakni. Szóval amelyik huszadik volt, az lesz az első, amelyik tizenkilencedik, az lesz a második, és így tovább. S láss csodát, így átpakolva is szabályos, és szinte folytonos a mintázat.

Íme két kép. Átpakolás előtt, és után:

Tíz ilyen stószból vagy haton láttam hasonlóan folytonosnak látszó, és szabályosnak tűnő erezetet.
Nem tudom a választ, hogy ez miféle véletlen játéka?

Ha valaki azt mondja, hogy addig pászítgattam, míg kijött az eredmény, hát jelenteni fogom a moderátornak. ;]

Több fa van, mint asztalos!

(#9748) Armahun


Armahun
addikt

Ez érdekes. Mindig rácsodálkozik az ember valami újra.

Talán ugyan az a hatás, mint amiatt minden irányból ívesnek látni ezt a fajta macskakövet.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#9749) thyeby válasza Armahun (#9748) üzenetére


thyeby
őstag

Igen, hasonló hatás.
Nem vagyok biztos a dolgomban, de egy gondolatsor végigszaladt bennem az így kirakott macskakő láttán.
Az egyik ív valószínűleg a következő véletlenből adódik:
Gyerekkoromban láttam, miként rakják az illen macskakövet ipari méretben. Egymástól kartávolságra térdepelnek az útépítők az út teljes szélességében. Úgy rakják le a köveket, hogy egy helyben térdelve leraknak egy félkört. Aztán picit hátrébb csúsznak, és megint leraknak egy félkört. Az általad linkelt fotón ezek a kisebb sugarú ívek. A nagyobb sugarú ív hogy jött ki? :F Arra nem tudom a választ.
Azonban ahányszor látok ilyen formában lerakott macskakövet, mindig az jut eszembe, hogy ezek a körívek éppen akkora sugarúak, mint annak az embernek a karhossza, aki lerakta e köveket a homokba. (Mert homokágyásba rakták, legyen volt bármilyen is a talaj alatta.) Az az ember, aki ezt lerakta, valószínűleg már nem él, de a karhosszát itthagyta az utókornak.

Diák koromban a Nyíregyházi Főiskolán láttam egyébként ennél még érdekesebb kirakási módot. Szándékom lefotózni évtizede talán, de sose jött eddig ki a lépés rá.

Több fa van, mint asztalos!

(#9750) takee27


takee27
csendes tag

Na hali skacok! Tud valaki valami jó módszert, vagy szerszámot hossztoldásra? Ti hogyan oldjátok meg? Az addig oké, hogy a darabokat a két végén kimarom fogazóval, de az összeillesztett és ragasztott darabokat hogyan préselitek, nyomjátok, szorítjátok össze?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.