Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
Hamarosan: Alto's Odyssey Trailer – Launching February 22nd
Az Alto's Adventure is jó volt tőlük, ez még komplexebbnek néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Valamit rosszul balancoltál a crew-nál mert bronz1 nekem is megvan már,és csak 2 autóm van, és garage bonus is csak 10%
Ahogy írtam mindig a legolcsóbb crew tagot nyomd hogy a cash bónuszt tolt felfelé.Mefi: örülök hogy tetszik az Egg Inc., engem másfél évre kötött le(akkorára játszottam ki több mint 15milliárd soul egg-el a végére-de még most is fenn van a telón, reménykedve hogy egy update rak bele majd új tartalmat!
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Egész jó a zen flipper ingyenes asztala egy ideig el leszek vele, most nem is kéne több asztal.
-
törölt tag
Seaport - Fedezd fel, Gyűjtsd össze és Kereskedj
megjelent végre a Pixel kikötő menedzselő játéka is végre telóra. kb ugyan az mint a vonatos, csak itt kikötőt kell építeni.Neten is lehet nyomni 1 facebookkon,
2 a pixel oldalán. [link]
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Useless game: [link]
5 csillagos értékelés, bár hirdetést tartalmaz. Jól el lehet vele tölteni a facebukk mentes perceket.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz #27441408 #31176 üzenetére
Azóta játszom ilyen flippergépekkel mióta lábraálltam.
Akkoriban még 3 rézkettes volt egy flippermenet, én örülök, hoģy van olyan game amit tudok tolni telefonon is.
Hidd el, hogy a fizika egy érdekes dolog. És a golyó az igazi asztalon sem mindig látszik. Néha ezért voltak túlvilágítva, vagy túlsötétítve a játéktermek, és a játékgépek is. Amit itt látsz az kb az akkori reális játék.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ismerem. Amikor a Hodor keyboard-al próbáltam a Stevie Wonder simulator-ba írni, akkor megvilágosodtam.
-
Frissült a Polytopia. Bekerült a multiplayer.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Amur
addikt
Tiny Minersben csak nekem nem müködik a regular resources half prince event?(nem felezi le a fejlesztési költségeket..) MInden más event(főnixes, premium resources jól müködik, csak ez nem..)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest