Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20001) Mezcal


Mezcal
addikt

[link]
WWE 2K15

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#20002) felixo


felixo
őstag

Üdv !

Valakinek nincs kedve csinálni egy címlapos leírást a Star Wars: Uprising játékból ?

Egész jónak tűnik, van benne állítólag multiplayer is.

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 9

(#20003) fery02


fery02
addikt

Lara Croft: Relic Run...

Korábban a hírhedt akksi evése végett nem adtam neki esélyt, majd a nemrég kijött Lara Croft GO játék megvétele és végigjátszása után kerültem megfelelőképp újra olyan szinten Tomb Raider hangulatba, hogy még aznap este telepítettem azt is a telefonomra. :)

Gyors körök után előre láttam, hogy ezzel én sokat fogok játszani és el leszek vele, belefizettem ebbe is a beugrót (1800 Ft-os permanens pénzduplázó).
Hangulat, kinézet, animációk, mechanika, úgy egyben az egész, hasonlóan minőséginek éreztem összképileg, mint a GO játékot (nem sajnálom azóta sem a pénzt), ennyivel támogatom a Square Enix-et.

Mostanára már ott tartok, hogy a Jungle pályán mára szereztem meg a legutolsó relikviát és egyúttal rekordot is pár órája sikerült felállítanom szintén ezen a pályán, 5,231,708 ponttal és 23155 méterrel (1 Ankh felhasználással menet közben).
A pontszám lesz még jobb is, ha majd gyémántot szánok a "motoros" ruhára, ami meg fogja majd állítani a szorzó csökkenést járművökön töltött időtartam alatt. Úgy érzem az sokat fog számítani későbbi rekord döntéseknél.

Pár napja még azt gondoltam, hogy nagyon magasak a gyémántos árak, de ahogyan már én nyomatom mára a meneteket, elég komolyan lehet zsákmányolni, amiről bővebben inkább csak spoiler-ben:
T-rex-ek megölését pl többek közt gyémánttal is díjazza a játék, ugyanazon meneten belül az elsőért 10-et, másodikért 15-ös, majd így sorban minél több gyémánttal jutalmazza a vadászatot. Nekem a mai rekordos menetem folyamán T-rex ölésekből pl hatvan valamennyi gyémántom jött össze.
Íjpuska a legajánlatosabb ellenük, amit a pisztoly után másodikként fejlesztettem max-ra (volt közben egy bomber ruha fejlesztés gyémántért is a gyorsabb relic szerzésért).
Íjpuska a későbbi, igazán szívós sima ellenfelek ellen is erősen ajánlott lesz, persze ha előtte jól bezsákolunk skúlóval, mert azért gyorsan tud fogyni a töltény.

Most már látom, hogy gyémántra nekem nem lesz szükségem költeni a jövőben, mint ahogy közben a pénzduplázó sem igazán fontos már számomra (lehet egyébként is meglettem volna nélküle), mert 35000 pénzem van, amit már csak fogyóeszközökre tudok elszórni, amikből pár komolyabb kör után már százassával fognak sorakozni az inventory-mban.
Fontosabbaknak tartom zsákolásból mindenekelőtt az EÜ és a töltényekből való bezsákolást, mert egy hosszú menet folyamán idővel égető szükség lesz mindkettőre.
Aztán jön a cipő a rövidebb ideig tartó bukdácsolásért, bár az egyébként is jóval olcsóbb és leginkább akkor fogy, ha az ember direkt megy az ehhez fűződő achievement-re. :)
Headstart ebben a formában elég egyszerű, amolyan semmilyen inkább (legalább a karaktert irányíthatnánk közben). Na de futja, szóval miért is ne azzal indítanék minden új menetet? :)

Ha már achievement, az inga csapdákhoz fűződő achi-kat rohadt nehéz lesz megszerezni, mert pl 25-ön túlmenni nem tudtam még úgy tűnik, mint ahogyan egyszerre 3-on végigmenni egyéb mozgás nélkül se sikerült még (bár egyszer már sikerült az utóbbi én szerintem, de a játék szerint meg nem).

Technikailag hozzászólva egyébként tud akadni a játék bizony nálam (Snapi 800), sokszor szó szerint másodpercekre keményen szaggat. Olyan is előfordul, hogy nem érzékel swipe-ot (ez ugye említeni sem kell milyen kritikus dolog egy ilyesféle játéknál).
Akksi evésről ne is beszéljünk, az valami szörnyű.

Sivatagos pályába még csak belekukkantottam pár napra, de az nem feltétlen nyerte el a tetszésemet egyelőre. Olyan kidolgozatlan, amatőr szagúnak néz ki összképileg, főleg a Jungle pályához képest, de persze azzal is el leszek majd.
Mire meg megunom az egészet, akkor meg remélem elérhető közelivé válik majd a harmadik pálya is majd egyszer valamikor. :)

[ Szerkesztve ]

(#20004) RaverShox


RaverShox
tag

Srácok a Lara Croft Go-ban a Pushing Right Back pályán mit kelll csinálni? :D

iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Slim - LG OLED55C31

(#20005) Garada


Garada
őstag

Üdvözletem!

Ismertek hasonló kaliberű Earn To Die 2 féle oldalnézetes fejlesztős autós játékokat amelynek legalább ennyire összetett a felépítése? Jelenleg a Rocket Trip az egyik ilyen kategóriájú játék ami nagy kedvencem és ilyen alternatívákat keresnék ha esetleg ismertek. :)

(#20006) csadi0011 válasza Garada (#20005) üzenetére


csadi0011
őstag

Lehet, hogy szélsőséges leszek, de én régebben nem tudtam letenni ezt: Drag Racing

(#20007) Narxis válasza Garada (#20005) üzenetére


Narxis
nagyúr

(#20008) Saccco válasza csadi0011 (#20006) üzenetére


Saccco
nagyúr

Azért ebben, ha igazán jó akarsz lenni, akkor nagyon bele kell mászni a beállításokba és a tökéletes indulás váltás leírásokba. Anno én is sokat kínlódtam vele. Akit érdekel azt nagyon leköti, minimális erőforrásigény és minimális internet igény.
Motoros verzió is létezik, igaz ott kicsit IAP-os, mondjuk nem tudom, hogy ezzel mi történt mióta nem játszottam vele.

Fejlesztgetős játéknak jó a Shopping Cart Hero 3, a cél, hogy minél messzebb szálljunk a bevásárlókocsiban ülve. Régebben flash játékként létezett. Jól el lehet lenni vele, tipikusan a csak még egy kört játékok táborát gazdagítja.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20009) ollie


ollie
MODERÁTOR

Új TD, Alien Robot Monsters, elég ígéretesnek tűnik.

***

(#20010) fery02 válasza RaverShox (#20004) üzenetére


fery02
addikt

Már kezdtem beleélni magam, hogy elmesélem szövegesen, de gyorsabb lesz, ha videó formájában nézed meg a megoldást. :)

(#20011) RaverShox válasza fery02 (#20010) üzenetére


RaverShox
tag

Köszi! Azóta már rájöttem a megoldásra :) Sajnos már a vége fele járok. :(

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Slim - LG OLED55C31

(#20012) Brentford


Brentford
csendes tag

Sziasztok!

A Hearthstone nevű játékot hogyan lehet telepíteni az SD kártyára? Mert nem engedi csak a telefon memóriájába, és ez a hiba nem csak nálam lép fel! Valaki tud segíteni?

(#20013) Bozek válasza ADAM1337 (#19940) üzenetére


Bozek
nagyúr

Próbáld meg az SCR Screen Recorder-t. Az még internal audio-t is tud, tehát csak magát a játék hangját veszi fel, mindenféle külső zaj nélkül.

(#20014) air válasza Brentford (#20012) üzenetére


air
nagyúr

A rendszer, amit használsz, tudja a kártyára telepítést?
Root van? A készüléken rendelkezésre áll legalább 10% szabad hely a felhasználói programok számára fenntartott részen? Ha igen, mennyi ez a szabad hely?
Egy picit könnyebben tapogatóznánk a sötétben, ha legalább a készülék típusát leírnád.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#20015) csadi0011


csadi0011
őstag


Ghost of Memories
Előzetes: [link]

Légyszi ne vágja rá senki egyből, hogy Monument Valley :D
Lehet jelentkezni bétára: http://ghostsofmemories.com/#beta
Gondolom itt sem kerül be mindenki, mint Vainglory-nál. Bár itt nem kellett kitölteni semmit. Email-ben értesítenek.

(#20016) Saccco válasza csadi0011 (#20015) üzenetére


Saccco
nagyúr

Tiszta Monument Valley. ;]
Fel is iratkoztam, köszi. :))

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20017) Saccco


Saccco
nagyúr


Door Kickers

$4.99 - 1.620ft

Egy kommandós osztagot kell irányítani, a terepen tartózkodó ellenségeket, csak a kommandós odaérte utána láthatjuk. Taktikai játék, valós időben, illetve megállítható. A cél megtalálni a legjobb útvonalat a feladat végrehajtásához. Elvileg tablet-only, de nekem, kompatibilis Oneplus One-nal, LG G2-vel, G3-mal, Mate7-tel. IAP nincs.


[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20018) bugizozi válasza ollie (#19686) üzenetére


bugizozi
őstag

Ez a flow free nagyon jóóó, azóta is játszom vele :C :R
Mondjuk csak a 8x8 meg 9x9 pályákon, a többi nem kihívás :)

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#20019) fery02


fery02
addikt

Akit netán érdekel kicsit még a Crossy Road új Pac-Man-es frissítése, de annyira már nem, hogy magától utánanézzen, hogy az új secret karakterek (4 féle színű szellem) eléréséhez pontosan mit kell csinálni, annak itt ez a videó segítségül.

Kellemes kihívás volt megszerezni mindegyiket. Ez tetszik leginkább ezekben a Crossy Road frissítésekben, picit pár napra ismét feldobják a játékot feladatokkal meg újdonságokkal.

(#20020) ollie válasza bugizozi (#20018) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na akkor még egy puzzle:

Transmission

Teljesen ingyenes, IAP, reklám sincs benne, és nálam 5 csillagos.

***

(#20021) cigam


cigam
félisten
LOGOUT blog

Valahol össze vannak gyűjtve a reklámmentes, ingyenes játékok? Apró kis logikai tili-toli-ra gondolok. Pl. A gems-ből próbáltam ki 1-2-t, de általában tele vannak hirdetéssel. Nincs is ötletem mi alapján lehetne szűrni, vagy rákeresni. Az sem lenne baj, ha magyar nyelvű a program.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#20022) bugizozi válasza ollie (#20020) üzenetére


bugizozi
őstag

Köszi, kipróbálnám, ha nem 4.1.2 lenne a telomon :O :R

Requires Android 4.2 and up

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#20023) csadi0011 válasza ollie (#20020) üzenetére


csadi0011
őstag

Nem úgy mondanám, hogy 5 csillagos, inkább csillagos 5-ös, mint androidos játék, de én néha belezavarodok. Azt érzem, hogy értem a játékot, erre a logikája mintha megváltozna a következő pályán.

(#20024) Saccco válasza ollie (#20020) üzenetére


Saccco
nagyúr

Ez igen jó, igényes, szép, átgondolt. :R

6 csillag :DDD

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20025) Brentford válasza air (#20014) üzenetére


Brentford
csendes tag

Szia!

Honor 4C-m van, és természetesen meg lehet adni, hogy mi legyen az alapértelmezett hely, jelen esetben az SD kártya van kiválasztva, viszont valahogy mégsem akarja oda telepíteni!

(#20026) air válasza Brentford (#20025) üzenetére


air
nagyúr

Az egészet nem fogja oda telepíteni, és a letöltés is a készülék memóriájába történik. Így ha ott nincs elég hely, akkor hiába van az SD kártya beállítva.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#20027) beg


beg
veterán

Amazon Underground, The Revamped Appstore That Offers Paid Apps And Features For Free, Will Be Supported By Ads That Play When You Open Up Apps

Na valahogy volt ilyen sejtésem mikor bedobták az új apostore-t. :(((

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#20028) powerwade válasza beg (#20027) üzenetére


powerwade
senior tag

Jellemzően azonnal előkerültek a reklámblokkoló megoldások a linkelt cikk kommentjei között :)

(#20029) VIBO


VIBO
őstag

Üdv. ios-en játszók a Dungeon Hunter 5-el. De most szeretnék átmenni androidra. Van lehetőség átvinni az állásokat?

iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7

(#20030) csadi0011 válasza Saccco (#20016) üzenetére


csadi0011
őstag

Ha kapsz email-t kiírnád ide?
Meg másnak is szól, aki jelentkezett beta-ra. Én még nem kaptam.

(#20031) Saccco válasza csadi0011 (#20030) üzenetére


Saccco
nagyúr

Igen. Be is számolok róla, de előbb megnézem majd a szabályokat, nehogy morogjanak miatta. :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20032) Delerium válasza VIBO (#20029) üzenetére


Delerium
senior tag

Hello
Legjobb tudomásom szerint nem cross platformos a játék, így erre nincs sok esély.

"I fight for the Users"

(#20033) ollie


ollie
MODERÁTOR

Ismét puzzle rovatunkat olvashatjátok.

1. Curvy - feladat, hogy folyamatos vonalat rakjunk ki, ill. addig forgassuk az elemeket, amíg ez meg nem történik. Sok beállítási lehetősége van. Ingyenes változata itt.

2. Slitherlink - itt is folyamatos vonalat kell kiraknunk, de nem forgatni kell az elemeket, hanem a síkidomok mentén berajzolni a vonalakat, bizonyos szabályok alapján. Ez szerintem még jobb, mint az előző, és itt is vannak beállítási lehetőségek, melyek módosítják a puzzle-t. Ingyenes változata itt.

3. Puralax - be kell színeznünk az összes négyzetet egy adott színre úgy, hogy minden négyzettel maximált számút tudunk lépni (ki kell próbálni, hogy tiszta legyen a működése). Ez is nagyon jó játék és csak ingyenes változata van.

Bónusz (nem puzzle):

Anodia 2 - egy nagyon egyedi és nagyon jó falbontó (álá Arkanoid). Minimalista grafika, de nagyon szép, és tényleg jó ötletek vannak benne. Az első részét nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

***

(#20034) VIBO válasza Delerium (#20032) üzenetére


VIBO
őstag

Thx

Androidra milyen olyan app van ami jelzi hogy epp milyen appok ingyenesek az aruhazban?

iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7

(#20035) powerwade válasza VIBO (#20034) üzenetére


powerwade
senior tag

App sales weboldal és mellé egy alkalmazás ha szükséged van rá. Nem csak az ingyenes de a akciós cuccokat is mutatja.

(#20036) fery02 válasza VIBO (#20029) üzenetére


fery02
addikt

Üdv.

Fenti Összefoglalóba kukkants be és találsz több módot is játékok profil kimentésére!

[ Szerkesztve ]

(#20037) Danny365 válasza VIBO (#20034) üzenetére


Danny365
őstag

Jelenleg nemigen lehet azt a fejlesztőknek megoldani, hogy ingyenesek legyenek a fizetős alkalmazásai. Ha egyszer ingyenes lett, akkor nem lehet fizetősre visszaállítani. Persze vannak különleges esetek - eddig volt kb. 4-5 alkalmazás, ami ingyenes lett egy rövid ideig, de ennyi. Szóval itt nincs free app of the day meg ilyesmik.

(#20038) csadi0011 válasza Saccco (#20031) üzenetére


csadi0011
őstag

Na én kaptam emailt. Most települ. Szerintem nyílt béta, vagy hogy mondjam.

(#20039) Saccco válasza csadi0011 (#20038) üzenetére


Saccco
nagyúr

Én is kaptam, fel is raktam. Hát nem Monument Valley. :))
Tetszik, szép, design-os, itt is vannak olyan részek, ahol a látszólag összeérő platformokon kell mászkálni.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#20040) persil válasza Saccco (#20017) üzenetére


persil
nagyúr

Jonak tunt, gondoltam ranezek, de volt egy sejtesem, hogy ki kene probalni, mielott megveszem. Na megtettem es tenyleg jo, de sajnos ehhez meg egy mate 7 kijelzoje is kicsi, sok menupont nagyon apro, raadasul mintha eredetileg nem touch-ra terveztek volna. Surun eloferdul, hogy egy gombra ketszer kell tappolni, mert elsore csak "kijeloli". Viszont kiderult(nekem uj, nem tudtam), hogy van pc-re, szoval steam-en gondolkodas nelkul megvettem es egerrel zsenialis, ajanlom mindenkinek, 20 dollar es koroket ver nemelyik AAA cimre. (Androidra ilyen iranyitas mellett tovabbra is sokallom az arat)

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#20041) csadi0011 válasza Garada (#20005) üzenetére


csadi0011
őstag

THE ROBOTS ARE REVOLTING | Mega Tank gameplay preview
https://www.youtube.com/watch?v=LmK2nx0UslQ

Reméljük androidra is jönni fog.

(#20042) tomee007007 válasza powerwade (#20035) üzenetére


tomee007007
őstag

Mondjuk a Play Áruházban nincs ingyen akció...legalább is elvétve, max évente egy valamilyen cím, promo. Ez az egy amiben jobb almáék App Store-ja :DDD

[ Szerkesztve ]

(#20043) csadi0011


csadi0011
őstag


Sky

Egy újabb Ketchapp játék. Néha baromi jók az ötletek a játékaikban.

]

[ Szerkesztve ]

(#20044) robcsekwow válasza Bozek (#20013) üzenetére


robcsekwow
tag

Ez a recorder mennyire szívja a ramot?

(#20045) persil válasza csadi0011 (#20043) üzenetére


persil
nagyúr

Most nagyon örülj, hogy személyesen nem ismerjük egymást, mert biztos, hogy lelőnélek, amiért ezt belinkelted! :D Gyönyörű az artwork, kurva jó a zene, ordít róla az igényesség, iszonyat addiktív, viszont rohadt idegesítő is egyben, mint minden ilyen endless játék :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#20046) Yayoh


Yayoh
aktív tag

(#20047) jonnyjoker01 válasza Yayoh (#20046) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

YEEEEEY végre

jó lesz télire zsebmelegítőnek :))

Üdv. Johnny

(#20048) jonnyjoker01 válasza Yayoh (#20046) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

30 perc alatt 20 százalékot merültem :Y Kezemet meg nem érzem a hő miatt :D

Üdv. Johnny

(#20049) csadi0011 válasza persil (#20045) üzenetére


csadi0011
őstag

:|
Mostantól csak interneten, csak ismeretleneknek mutatok játékot.
:DDD

(#20050) Bozek válasza robcsekwow (#20044) üzenetére


Bozek
nagyúr

Nem szoktam közben a RAM-ot figyelni, a Z1 Compact (2 GB RAM) esetében nincs probléma vele. Most néztem 5.1.1 alatt, olyan 80 MB körül volt, de maga a beállítások menü 112, tehát nem tartom soknak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.