Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Nintendo-t hagyjuk is, egy mocsadék cég, olyan játékokról van itt szó amihez már hardvert se gyártanak. Az ami switch-en elérhető ehhez képest egy vicc, jóval kevesebb régi játékkal lehet játszani. Kb. töredéke ennek pedig pénzük lenne rá, hogy ugyanezt megcsinálják, nyilván azokkal a játékokkal ami hozzájuk tartozik/tartozott.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Hát jah , kábé még az én anyámat, hogy megosztottam. Tipikus magyar mentalitás, nem örülünk neki , hanem még neki állunk kötözködni.
Dilikutya: az megvan hogy a Play áruházban nem látod mennyiről volt leakciozva? 🤦
De tojom le , ezután biztos nem osztok meg itt semmit , sok okostojásból már elegem lett.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Nem viszem el.
De pl a Stalker 2 játék, vagy egy asus 4070, esetleg netflix előfizetés, nekem is ~annyi (ha nem többek! Sőt! Biztos itt drágább) mint ott neked. Gondolom ott ~4-5x annyi a minimálbér is, mint itt. S ugyanúgy ~4-5x annyit (ha nem többet) fizetnek ua a munkára mint itt. Ok, más a rezsi, élelem, stb. Ne menjünk bele. Nem is viszem el. De ha egyszer így van.
Nem tudok vele mit csinálni. Így viszont nekem szájhúzós ilyeneket megvenni.
De mind1. -
Golden9
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Sikerült behúznom ezen az oldalon, mindenféle mókolás nélkül. (Hungarisztán nix Netflix.)
Monument Valley 2 NETFLIX
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netflix.NGP.MonumentValley2&pli=1A másik oldalon meg fizetős.
Monument Valley 2
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley2 -
Golden9
veterán
válasz
icemad
üzenetére
+
Rescue the Enchanter is ingyenes, ami Steamen 5,89€. -
interstate76
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Abszolút így van! Ha valaki korábbi jó játékokra vágyik, ott vannak az emulátorok, végigjátszhatatlanul sok frankó tartalommal. PS1, PS2, PSP + a Nintendo konzoljai (SNES, GameCube, Wii, 3DS stb.). Egyáltalán nem bonyolult beállítani a szükséges programokat és tényleg óriási a tartalom. Főleg, ha valakinek kimaradt ez a vonal az életéből (nekem pl. sosem volt Nintendo konzolom, és PS-ből is a 4-es volt az első, szóval ha csak a nekem tetsző exkluzív címeket nézem, azokkal sem végeznék soha, a jobb multiplatform játékokról nem is beszélve). -
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Én simán. A korábbi részekkel is kifejezetten jól elvoltam mobilon, bár tableten azért jobb volt a NWN is. Ugyanakkor a körökre osztott harc miatt életképesebb, mint pl a resi 4.
A Square-t sem értem. Ps1 óta imádom a jrpgiket és szerencsére androidra is sokat kiadtak, de a többségüket még az android hőskorában. És pár éve mit adtak ki? A last remnantot, ami még ps3/x360on is elég megosztó volt, és most nagyon finoman fogalmaztam. Amúgy egy teljesen jó és irányítható port lett, anno meg is vettem, csak nem tudtam hova tenni, hogy a több tucat sikeresebb és jobb címük helyett pont ezt...
-
Maxtreme
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Sajnos egyet kell értenem. .
Ez a játék pont azt az eszmét és hozáállást testesíti meg (nem is tudom mit vártam) ami miatt már jó ideje nem foglalkozok szinte semmilyen androidos játékkal. 1 perc játék, 1 perc reklám amit 3x kell pixelvadászattal bezárnod, ha nem fizetsz gyakorlatilag egy helyben állsz, és itt ez nem csak a játék közepétől van így ahogy általában lenni szokott, már az elején is érzi az ember hogy ezzel évtizedeket kell játszanod ahhoz ha valameddig el akarsz jutni... Egyszerűen semmiféle motivácio vagy jutalmazás nincs a cuccban, illetve az aranymennyiség amit ad kb vicc kategória.
(egyébként a napi küldetések teljesítéséért ad az autó fejlesztéséhez szükséges materialt, de baromi keveset)Ezt egyébként pont fordítva kellett volna megalkotniuk. Egy kis lövöldözés, majd a "fő" misszió rész az autózás.
Nálam anno teljesen pont a mighty doom (is) tette be a kaput, akkor fogadtam meg hogy én freeplay játékra/játékban soha többet 1 fillért se. Látom hálisten be is zúzzák.. Aztán aki meg 1 vagyont költött rá, hát bocs így jártál,Egy szó mint 100 nálam (is) kuka lett.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Az a baj, hogy a mobiljátékok az elmúlt 10 évben kb 0 fejlődésen mentek át. Ez igaz a kinézetre és a játékmechanikára egyaránt. Én mobilon is csak otthon játszok, és ha már van egy Switchem is, akkor inkább abba fektetek időt, ha nincs kedvem a PS elé ülni. És sajnos egyre kevésbé jellemző a rendes játékok mobilra átültetése, mert, főleg androidon, az embernek nincs rá igénye, pláne ha még fizetni is kell érte. Az almás oldalon van nyitás ilyen téren, majd meglátjuk hova jutnak.
-
válasz
icemad
üzenetére
A Dungeon Warfare-ek tényleg jók, de akkor már ha nem ingyenesekről van szó:
2112TD: Tower Defense Survival
Kingdom Rush sorozat
The Creeps 1-2 - elsőre gyerekesnek tűnik, de nagyon jó
Bloons TD 5-6
Bloons Adventure TD
Dungeon Warfare 1-2
Cursed Treasure 2
Anomaly sorozat
Fieldrunners 2
OTTTD
Prime World Defenders (első rész, IAP nélkül végigjátszható)
Radiant Defense
Sentinel 3
Plants vs Zombies (a 2. rész ingyenes, IAP-pal tömve)
Tower Madness 2 - ez azt hiszem ingyenes, IAP-pal, de játszható
Nanuleu -
twine
veterán
válasz
icemad
üzenetére
köszönöm az energiád, és az ötleteket
Közben feldobtam a család minden tagjának mobileszközére(Asszony telefon, gyerek tablet, saját telefon) a free verziót amit .apk formában le tudtam böngészni a webről, így most nagy az öröm, mert megy a verseny, ki mennyit, és mit nyitott már meg...
A premiumot egyelőre elengedtem, mert bár úgy rémlik abban több az elem, és van back gomb, egyelőre nosztalgiázni, és a gyereket(10 éves) is bevonni ebbe a marhulásba tökéletes a free is...
köszönöm a segítséget
-
twine
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Köszönöm, a válaszod...
Sajnos ahogy felcsaptam a playt "ránézésre" pontosan azt jött le, amit helyettem meg is fogalmazott az egyik "kritikus":"The beauty of this game used to be its simplicity and the feeling you got when creating new elements. Now it is all cluttered and the animations when you create elements take way too long and take you back to the home screen instead of staying there to create more elements quick. It slows down my phone so much too!"
Közben én lebányásztam apk formájában az eredetit a netről...sajnos már igy is duzzog a telefon, hogy nem biztos hogy rendben fog működni mert régebbi droid verzióra lett írva...
Ugy tűnik ettől még működik, csak az a bánatom, hogy a premium verziót nem tudom megvenni, (szívesen fizetek bármiért amit valóban használok) mert a play áruház meg sem jeleníti a telefonon a droid verzió miatt...Nem lehetne ezt a problémát valahogy kikerülni?
Ismétlem,,nem kifejezetten lopásra, vagy törésre gondolok, szivesen megveszem, csak valahogy ezt az android verzió problémát megkerülni...
Sőt simán elképzelhető hogy a múltban már egyszer meg is vettem, csak ugye ez a problémám:
-
Narxis
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Gondoltam, hogy pénzügyileg nem halott de mint gaming platform halott. Az, hogy van rá tundrabugyit vásárolható játék szerintem nem oszt nem szoroz. Nem attól lesz egy játék szvsz játék, hogy egyszer kell érte fizetni. Viszont igen, az, hogy van vége az szerintem egy fontos ismérve annak, hogy nem egy sima pénzszedő játékról van szó. Ez a különbség a póker és a félkarú rabló között is a kaszinóban.
De MS mivel próbálkozik androidon/iOS-en? Vagy a Sony? MS-nek ott a konzolja meg most már az Activision. Az Asus kézi konzolja és a SteamDeck se véletlen, hogy nem androidot futtat. Meg a Lenovo is próbálkozott vagy próbálkozik handheld gaming-el? Vagy csak álmodtam? Miközben az androidos Legion telefonjuk megbukott. Amúgy a sosincs vége játékokról jut még eszembe, hogy ugye vannak a telenovellák meg vannak a filmek, vagy mondjuk sorozatok amik nem 10-en vagy huszon évadon keresztül futnak.Amúgy lehet csak én öregedtem meg, nem kötnek le a mobilos pubg-k vagy cod-ok, PC-n is az örök kedvencem a BF Bad Combany 2 aminek a szervereit most fogják lekapcsolni. Elvagyok a BF 4-el de néha érzem, hogy nem ugyanaz. Mondjuk nem is kell feltétlen, hogy a mobil olyan legyen mint az AAA gaming piac. Csak azért minden évben jött rá valami érdekes indie játék, 1-2 port és most már feltűnt, hogy jó ideje semmi. Még van egy 1-2 kiadó aki hoz valami érdekeset pl. Ironhide Games vagy a Playdigious. Végülis elég ez. Minden másra ott a switch vagy a SteamDeck.
#39209 jó de ők meg reagáltak a keresletre, én inkább a sok idiótát hibáztatom aki pénzt költött a digitális coin-okra. Mert volt olyan játék ahol megvettem a pontduplázót de az egyszeri vásárlás és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen játék van, pl. AirAttack 2, Sky Force Reloaded. Viszont nem költöttem a többszörösen megvásárolható vagy kozmetikai dolgokra. Soha.
-
fabokf
tag
válasz
icemad
üzenetére
Az enyém csak egy alsó kategóriás kinai tablet árszintjén mozog....de ettől még sok😅 plusz szembesít azzal, mennyire rá voltam akadva anno a Marvel Puzzle Questre meg az NFS No Limitre... meg h 2x elcsabultam a Fate Grand Order éves fizetős gachájára is....szerencsére kinőttem ezeket és ma már csak max az akciós D&D játékokat veszem meg
-
válasz
icemad
üzenetére
A Gameloft konkrétan a Google Play-ről is leszedi egy idő után a játékait, hiába voltak fizetősek. És úgy, hogy annak is eltűnik, aki fizetett érte. Mert a legtöbb fejlesztő úgy veszi le a játékokat, hogy ugyan nem lehet rákeresni többet, de direkt linkkel még mindig meg tudod nyitni az oldalát és le tudod tölteni, ha fizettél érte. Na a Gameloft nem ilyen.
-
válasz
icemad
üzenetére
Én hasonló okokból 4 éve elengedtem az androidot, mint játékplatformot. Most kíváncsiságból rákerestem pár játékra, amit anno megvettem, és már fel se hozza őket a kereső. Párszor próbáltam beleállni, mikor ingyenessé tették, amit előtte megvettem (és onnantól nézhettem a reklámokat), de általában én húztam a rövidebbet. Volt, hogy visszaadták a pénzt, de legtöbbször nem. Pedig 2010-ben anno a Galaxy S1 nagyon adta
-
Rigormortiis
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Ami cikket olvastam, az szerint igen (vagyis nem). Volt már ilyen, korábban a Shadowrun trilógiával szívtam be így, de az undorítóbb volt, mert a Google egy pillanat alatt leszedte őket a telefonról, azóta sem láttam ilyet (valami gdpr gixer volt velük).
Na de a lényeg: ha megvan a Blackout, töltsétek le!
-
icemad
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Megvan a hiba. Nemrég szoftverfrissítés jött a telefonomra. Valószínűleg ettől törlődött a privát dns beállítás. Újra beállítottam és így már működik nagyjából. Érdekes módon van olyan játék, ami így is ontja a reklámokat. Ezeket valahogy letölti vagy benne lenne magában a játékban? Eléggé idegesítő. Persze pont olyan játéknál, ami tipikusan "5 percre a wc-n elővevős".
-
Maxtreme
addikt
-
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Maxtreme
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Igen jogos, hisz amugy fejlődik is, elég durván
Ebben egészen biztos vagyok. Sőt abban is hogy lesznek erre alapuló robotok is. Gondoljunk csak bele hogy Kínában szilikonból már milyen babákat (igen azokra gondolok
) raknak össze. Az ai adott, valahogy a mozgáskoordinációt kell tökéletesíteni és a Detroit Become Human főcíme elé/után ki lehet írni hogy megtörtént események alapján 
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest