Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nekem 650.
Van neha 50% akcio. Ha akkor kifogod, utana mindig ott marad az olcsobb opcio. -
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Elofizet az ember 1 havi Netflixre es jatszhat vele. Az ara nem tul mobil kompatibilis.
-
Kasya
nagyúr
Pár ajánlás, amikkel most jatszok:
Dice of Kalma
Balatro szeru, de állo nezetes és egyszerusitett jatekmenet. Nekem a Balatro nem, de ez tetszik. IAP csak a reklammentessegre van. AdGuard app mellett nincs reklam.
DRG Survivor
Steam-en nagyot megy és teljes értékű port lett. A demo verzió is ad pár ora élményt, mielőtt eldönthetjük, hogy megeri-e a 4000 ft-ot. Kiprobalni mindenkepp ajanlom. Kontrollerrel teljesen jol mukodik. Allo és fekvo nezetet is tamogat. Ugyanakkor brutal teljesitmeny igenye van, ha max felbontason akarunk jatszani. Még igertek ra javitasokat.
Whisper of the Forest
Tower defense stilus. Alfa ota jatszok vele. A fejleszto Discordon minden velemenyt meghallgat és fejleszti a jatekot. Most már megjelent és teljeserteku jateknak tekintheto. IAP nem szukseges. Csak annak javaslom, aki az incremental jatekokat szereti.
BlazeBlue
Nagyon igényes jatek, Steam-rol ismeros lehet. Egyelore csak ismerkedem vele, de kontrollerrel kivaloan jatzshato. A vizualis és hang effektek kivaloak.Illetve most a Hades és Diablo 3 switch verzió megy még (KenjiNX).
-
Kasya
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Az FPS még nem konzisztens, illetve ahogy Anima eseten is, a fejlodes elsore megteveszto lehet a tutorial hianyaban, de jonak tunik.
Egyelore Lvl 5 vagyok, nem volt idom jatszani vele..most jelennek meg a jatekok Steam-en is
-
Kasya
nagyúr
Megjelent az Anima fejlesztoinek uj jateka: Oniro ARPG
Van kontroller tamogatas is. -
Kasya
nagyúr
Elkeszult a Hollow Knight Silksong nem hivatalos portja. Gamepad, bill es erintokijelzon is jatszhato.
Link -
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Google tulterhelt, de FB logint engedett. De igy sem tud csatlakozni a szerverhez. Szerintem nem keszultek fel ekkora leterheltsegre.
-
Kasya
nagyúr
Még meg sem jelent a jatek (holnap fog), de mar most ijeszto az IAP
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egy ido utan kemeny grind fest. Az elejennjo, de utana unalmassa valik. Pre-lunch, igy varhato hogy fog meg javulni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én is így jártam.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én köszönöm, hogy megosztottad és kérlek a jövőben is oszd meg. Sajnos nem nagyon pörög már a topik amúgy sem.
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Hasonlit a regi wowhoz. Telefont izzasztja rendesen, de a gép vga-t is felporgeti. Kicsit keves nekem a spell opcio, viszont a telefonos jatekhoz jol optimalizalt. Meg csak lvl 16 vagyok, de ugy latom nem penzehes.
Az AH megerulhetetlen es mindenki oda lesz terelve, ahogy latom. Karakterenkent csak egy szakma valaszthato és igy minden mas AH-bol. A szakmakhoz is az alapanyag, ami masik szakmabol kell jojjon. Ha nagyon nem lene AH-bol bevetel, akkor napi kuldibol is szerezheto hozza "penz".
-
Kasya
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Az összes elutasitasaval is működik.
-
Kasya
nagyúr
Én november ota a Lightning Princess-t tolom. Napi 10-20p jatekkal is lehet benne haladni. Nem igenyli a 0-24-es online jatekidot (mint a Mobirix jatekok) és IAP sem kell hozzá (bár a reklammentesseget erdemes megvenni (de nem kotelezo a fejlodeshez) a napi bonuszok miatt). Folyamatosan fejlesztik. Eventek és most épp a Guild opció is bejött. Én jelenleg a Global ranglista 700-ik helyén állok. Ami IAP nelkul szvsz elég jo (No Ad megvéve).
Discordot 2 hetente erdemes a bonuszt ado kodért nézni.
A jatekmenet nekem az Ulala-t idezi, mert ha egyszer az ember elakad, valtozo, hogy mit kell fejleszteni a tovabbhaladasert.Napokban jelent meg az Idle Beast Hunter. A fejleszto kijelentette, hogy nem IAP centrikus lesz és tartja is magat hozza. Ugyan még sok opcio nincs benne, TopCog is segitette a munkajat. Redditen is aktiv a fejleszto (/IncrementalGames).
Illetve kedvet kaptam a korabban beta fazisban levo Dungeon Life ujrakezdesehez. De erre meg nemn volt idom...de letoltve vár
. -
Kasya
nagyúr
Tudtok esetleg Temple Run szeru jatekot, ami Play Passban vagy Netflixen elerheto?
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ugy nezem, uj szolgáltatás. https://en.help.roblox.com/hc/en-us/articles/4407282410644-Age-ID-Verification
-
Kasya
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Oh... nekem fel se hozza a talalatok kozott.
-
Kasya
nagyúr
Csak nekem nem telepíthető, vagy masnal is lathato ujabb keszulek eseten a "hiba"? (S23U)
-
Kasya
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Egy linket kerhetek? Sehogyan sem találom.
-
Kasya
nagyúr
Negvettem a Titan Questet, el is kezdte telepiteni a telefon. Most nezem, hogy nem tette fel. A Play-ben ujra csak a vasarlas opcio jelenik meg. Gondoltam biztos valami hiba van, ezert kertem visszateritest. Emailben kozolte a Google, hogy erre a tételre ez nem lehetéséges... (Nincs 1,5 órája a vásárlás).
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Most jelent meg az Ultra Blade. Elsore olyan erzesem van vele, mint egy pixeles Army of Ruin mobilra. Nezz ra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sokkal rezponzivabb, mint a TR Reloaded.
-
Kasya
nagyúr
Inkább a Netflix verziot javaslom (ha van). Ott nincs IAP és AD.
Amugy egy Archer klón TR skinnel. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Érdekelne, mi az a bevetel, ami "nyeresegesse" tenné a fenntartasat a jateknak. Eleve problemasnak erzem, hogy ennyibol nem tudjak fenntartani es ahelyett, hogy dolgoznanak rajta, inkabb becsukjak.
Apex Legends Mobile has now passed $40m in lifetime earnings eight months after its worldwide launch, according to Appmagic data.
A key exec just left the team, too. Respawn’s head of product management Giovanni Ducati, who is responsible for Apex Legends Mobile, has taken up a role with Warner Bros as VP and studio head at the developer of Game of Thrones: Conquest. Ducati is a former director of product management at Scopely, and prior to that was senior director at Blizzard.
Monthly earnings hit $7m in May and June 2022, but have since declined to around half that. October, November and December revenue came to $3.6m, $2.9m and $3.5m respectively.
January is tracking to reach just over $1.4m, a steep decline and an all-time low. Earnings have been down every week since the start of the year. The last four weeks’ revenue has been $485k, $389k, $299k and $161k last week. -
Kasya
nagyúr
Keresek egy "find the differences" jatekot. Utoljára talán egy éve játszottam...
Amitől jó volt: Candy Crush szerű menu. A pályákon valós személyek ellen kellett játszani, a nagy versenyeken pedig 10 fő versenyzett. IAP-ot nem igényelt és segítséget csak extra pontból lehetett igényelni (tehát nem reklámos). A képek valós fenykepek, nem rajzolt vagy animalt képek voltak. Mivel egy éve játszottam, ezért akkoriban főként téli jellegű képek voltak... -
Kasya
nagyúr
Reklammentes és IAP nelkul is teljes elmennyel jatszhato. Nincs "energia", vagy más limit.
Ha valaki futós ugyességi jatekot keresne. Ami kulon feldobja, hogy valtozatos tud lenni. A sztori mód mellett van 3v3, insta boss, klán boss, és végtelen futam ranglistával. A legjobb, hogy semmi sincs limitálva egyéni csapatra, szabdon a világ bármely pontjáról lehet verbuválni játékosokat kimondottan kevés várakozási idővel. -
Kasya
nagyúr
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Incremental rengeteg van, kerdes, hogy az IDLE kategoriaba belefer-e neked.
Idle javaslatom:
Bacchus - jelenleg 350-ik vagyok. A reklammentesseg 3k forint, ami szvsz megéri (amugy opcionalis a reklam). Ha 0-24 megy a jatek, erdemes lehet a +bonuszt is megvenni 3k-ert, egyébként nem. Más költés folosleges és nem szükséges. Moddolt APK-t nem javaslom, mert a csalókat szó nélkül tiltják. Ezért is szeretem.
Mastar of Skills 2 - Aktív és IDLE egyben. Én eddig reklám és pénz nélkül játszom. Kicsit belassul 1-2 hét után, de nincs paywall.
Nordicandia - Semi-IDLE. Nem rég jelent meg a végleges kiadás. Figyel a fejlesztő az igényekre és kimondottan f2p modellé tette a játékot. Cross platform.Incremental pedig itt található. Remélem nincs családod és életed, ha ezt bevállalod.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Maxtreme
üzenetére
Meresz abrazolas
. Csak azokat a "vizzel-toltott-lufi" szeru mell mozgásokat nem ertem
.
Az iranyitas az elso percben katasztrofalisnak tunt, de az elso foellensegre egesz megszokhato. Adok neki egy eselyt....és akkor a jatek feldobta, hogy lepjek be az offical Discord szerverre. Majd veletlen a nem hivatalost talaltam meg (kulon 18+-os szekcioval). Te jo eg, milyen jatek jelent meg?
Az eddig megjelent in-game kódok:

-
Kasya
nagyúr
Keresek egy játékot:
Fekete-feher, rajzolt, hidden object keresős. Az egyik pálya dzsungel tematikájú volt, majmokat kellett talán keresni. Nem jut eszembe a neve
. -
Kasya
nagyúr
Akinek S22-n szaggatna a Diablo, kapcsolja ki a GOS-t. Nekem sokat javitott es nem melegszik/merul jobban a keszulek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
Egy az egyben az az érzésem volt nekem is, hogy újra azzal játszok.
Nem hiszem hogy az ötlettelenség szüleménye, sokkal inkább az, hogy sose lettek volna kész, ha újat terveznek.
Gondolom a dizájnt, rajzolást és egyéb elemeket nem adja ki a kezéből a Blizz, tehát ezeket neki kell szolgáltatnia. Gondolom ennyi energiát és pénzt nem akartak beleölni, hogy szinte teljesen a nulláról induljanak.Rog3 viszi állitolag ultra 120FPS-sel (lassan két éves telefon). S22U meg high 30FPS limittel szorakozik es igy is szaggat néhol....a vonalélesités pedig glitchet okoz.
-
Kasya
nagyúr
Mégis mit muveltek a Diablo Immortallal, hogy PC-re 25GB a játék?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
+1
Többet vártam tőle. -
Kasya
nagyúr
Elég ritka, de üde szinfolt a Play-ben. Egyszemélyes fejlesztő aktív Discorddal és nincs se IAP, de reklám a játékban.
Egy végtelen incremental játék. A cél, hogy minél feljebb jussunk a kazamatában. Ehhez társulnak különböző fejlesztések is, amik az előrejutást segítik.
Tekinitve, hogy a cuccok és minden más a kazamata szintjéhez igazodik, ezért nincs "fal".
A cuccokat csak ládából kapunk. Ládához kulcs kell. Kulcsból csak 10 lehet nálunk, és várni kell (aka energia rendszer). Ugyanakkor a játékot nem lassítja, mert a cuccok fejlesztése fontosabb.
Vannak egyéb megszerezhető cuccok is, mint állatok és szárnyak, amik csak dizájn elemek.Jelenleg a 250-es szinten vagyok.
Előnye:
- kellemes (gondolkodást nem igénylő) kikapcsolódás
- se IAP, se AD
- grafika szvsz szép
- fejlesztő gyors reakciója és ütemezett fejlesztési tervei alapján további újítások várhatókHátránya:
- hamar monotonná válhat
- jelenleg kevés az opció
- tapicskolni kell, de sokat!
- a női és férfi karakterek közt nincs különbségAz elején incremental, aztan IDLE game. Offline nem igen játszható. IAP és AD egy van, de az is a fejlesztő támogatására szolgál. Máskülönben teljesen ingyen játszható és belátható időn belül végigvihető.
Erről sokat nem tudok írni. Fejleszteni kell a dolgokat. A játék vége az, ha a fejlesztési fán mindent kifejlesztettünk. A játék maga az, hogy "játékokat töltünk fel az internetre".
Ami nagy poén benne, hogy a valódi játékokat jelenit meg borítóképekkel Steam adatbázisból, véletlenszerűen. Az utolsó achievement nem tudom mennyire megoldható, ugyanis "minden játékot" fel kell tölteni hozzá. Abból pedig van egy-kettő a Steamben.Előnye:
- könnyed de szép grafika
- könnyen átlátható
- van belátható vég
- frissítés várható további játékidő kitolással
- valós adatbázis feldoja a játék elejét.Hátránya:
- aránylag hamar kijátszható
- frissítés várható, de nincs előirányozva (eddig egy bővítés volt). -
Kasya
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Még csak lvl9 vagyok. Nincs sok opcio, csak menni és ölni, eddig. Full single player. A grafika szép, de még csak a felszínt látni a játékból.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Netease már biztos kitolta volna. Gondolom a Blizzard a visszatartó tényező.
-
Kasya
nagyúr
válasz
szildavid90
üzenetére
Mobilon a kontroller ajánlott, mert erintve könnyen halhatsz meg "értelmetlenül". De megszokható kontroller nélkül is.
Google Pass csak az alapjátékot tartalmazza, vagy a DLC-ket is?
-
Kasya
nagyúr
Nem vagyok Xboxos, ezert hadd kerdezzem meg:
Mi a kulonbseg az Xbox One, 360 és S/X kontrollerek kozott? Melyiket valasszam?
Wifi-n, vagy Bt-on kommunikal a telefonnal?
Ha géppel is használnám, a stick-es verziót kellene vennem, vagy egy meglévő BT/Wifi dongle elég?Van esetleg kimondottan ajanlott Xbox kontroller mobil tarto?
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kellemes meglepetés. Eddig nem ismertem, de rövid kikapcsolódásra tökéletes.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jól látom, hogy se iap, se energia rendszer nem korlatoz?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Nyugis
üzenetére
Tedd ár szerint csökkenő listába.
50.000 ft feletti osszes gepen elfut. Amennyit a penztarcad enged... Minel dragabbat es jobb specifikaciot nezel, annal jobb elmenyt nyujt. -
Kasya
nagyúr
Tudtok esetleg Candy Crush, Gardenscapes, Bejeweled szerű játékot, ami offline is megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

.
.