Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Játékajánló:
Online játékosok:
Ha más Androidos PH!-s játékosokat keresel itt a helyed: ProHardver! Android JátékosokOffline játék profil kimentési módszerek:
1. TC plugin: Android ADB 7.4
Ez a Total Commander plugin alapon csak is a játékaid adatait menti ki egy általad megadott helyre, így az eredmény csak pár kbyte-mbyte, de eddig (nekem) még nem okozott egyszer sem csalódást (én személyesen eddig 4 játékkal teszteltem még).
Itt találni róla bővebb leírást, előnyei közé sorolom, hogy nem igényel root-olt telót és hogy nem magát az alkalmazást menti le, csak ami nekünk kell.
Szubjektív véleményem szerint ez a legjobb módszer játékos profil mentésre.2. Helium - App Sync and Backup
Bár ebben az alkalmazásban is meg lehet adni, hogy csak a játék adatokat mentse ki, nálam mégis csalódást okozott. Nem egy játékomat volt képtelen visszaállítani normálisan.
Pedig lényegesen kényelmesebb, mint az 1.)-es módszer és ha root-olt telefonunk van, PC-re sincs szükség párhuzamosan az app futtatása mellett.
Ezek ellenére többen is megemlítették már a topikban, ezért mindenképp érdemes megemlíteni.3. Titanium Backup és Ultimate Backup Pro
Azért soroltam ezt a két alkalmazást külön pontba, mert ezekről nincs tapasztalatom és a működésükkel sem vagyok tisztában.
Ha ezek is tudnak csak adatokat (TB tud) menteni és helyesen visszaállítani, akkor bátran ajánlhatóak, annak ellenére is, hogy ezek fizetősek (bár UB-nak van ingyenes verziója is) és root igényesek (legalábbis TB biztosan).Végezetül én azt mondom tanácsos egyszerre több módszerre is rábízni ugyanazon játékainkat, mert játékonként változó, hogy melyik backup megoldás mit tud vele kezdeni (az 1. pontban szereplő mindenképp legyen a választott módszerek között
).Eredeti hsz-t összeállította: fery02
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Parkside szerszám kibeszélő
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
).