Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz svgyula #84249 üzenetére
És vajon nem tekinthető-e szándékos félrevezetésnek, hogy ennek ellenére azt írják, hogy a feltűntetett árak tartalmazzák az áfát?
@Gabreal: Kösd be inkább a másik lábadon lévő cipőt Egyébként pont ezért hasznos a Dual-Sim, hogy ne kelljen mindkét zseben telefon legyen, úgy egyből kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
hasman
tag
válasz svgyula #84249 üzenetére
Innentől kezdve 3 dolog a biztos:
1.: 3-4 hét a csomag átfutása
2.: összekötői díjat számolnak fel
3.: ha vámon megfogják igenis van áfa, esetleg nagyobb értékű telefonnál VÁM.No és persze nem az eredeti kínai árat nézik hanem szállítási költség + minden "bis-bass" rácsengetve a végén tényleg eléri a +15k-s árat amit persze a futár kezébe kell adni, esetleg ha szerencsétlenebb a kiszállító cég, magadnak elmenni a készülékért Pestre (cimborám így járt régebben)
És igen, ez pofátlan megvezetés, mely tucathonlapok alapját alkotja.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom biztosra megnézni egy telefon valós hardveres képességeit?
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
gtuby
csendes tag
Sziasztok!
2 telefon között vacilálok: Jiayu G4S és Xiaomi redmi 1S.
Jelenleg egy MTK 6582-essel ellátott Feiteng H9500-at használok amivel nincs semmi bajom műszakilag tökéletesen kielégíti az igényeimet szerintem képeket is türhetőeket csinál egyedüli hibája talán, hogy a vakuja gyenge és a navigáció bekapcsolásakor a GPS időnként rossz utcára tesz (aztán észhez tér).
A problémám vele a mérete… nem sokkal nagyobb mint a párom G4C-je, de az pont elég ahhoz, hogy én már nem tudom egy kézzel kezelni.
Engem ez zavar, ezért cserélnék 5” ról 4,7”-ra.
Vennék egy G4C-t, bár néha napján vannak vele idegesítő dolgok: kamera lefagy, eltűnik a hátlapi kamera stb. amiken csak egy újra indítás segít, de már nem kapni csak G4S-t.A Redmiről azt írják nagyon stabil és jó a GPS-e és úgy tudom jó fotókat is csinál, de azt írtátok, hogy a másodlagos sim foglalat nem kezeli a Telenoros kártyát, nekem pedig a főkártya egy vodás a másodlagos egy Telenoros kártya.
Egyelőre nem használom egyiket sem netezésre, így akár meg is cserélhető a kettő kártya, de nem tudom,hogy úgy működni fog-e a Telenoros?Igazából a jobb GPS és stabilitás miatt a Redmi felé húz a szívem, de a Telenoros bug és a kicsit nagyobb méret (137x69x9.9 vs 134x65x9) miatt hezitálok.
-
hevizms
addikt
Vedd akkor az mtk procis Hongmit.A gps-e tökéletesen működik,nem kell elhinni hogy minden mtk-s teloé szar.A többi dologban meg simán jobb a snapisnál.Jobb az akkuideje,kevésbé melegszik,sim kezelése is jobb.Azért nem hiába drágább is kissé,annak ellenére hogy régebbi
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Laza... #84260 üzenetére
Ez azért erős kiragadás az 1S-sel kapcsolatosan, nekem volt pár és mind tökéletesen üzemelt.
A Telenor sim-mel a második foglalatban voltak bajok. Ezenkívül minden rendben volt vele.
És nem azért mondom ,mert épp eladó lenne nálam ilyen készülék vagy sem. Ha lenne se ajánlanám, ha mást akar venni az illető
De természetesen mindenki azt vesz amit szeretne.
@gtuby: Várj a Redmi 1S LTE-re , és azt vedd majd a tapasztalatok alapján. Jiayu G4S-t többen használják jó véleménnyel vannak róla.
Lenovo S-szériában is nézz szét, de lehet a héten már nálunk is kaphatóak lesznek, így ebből érdemes még csemegézni
ZTE Redbull most a favorit, nem tudom hogy állnak a ROM-mal, a második SIM kérdése ott is felmerült. de ott konkrétan nem ment, úgy olvastam ezt már javította egy frissítés.
Asus Zenfone-ra is rámozdultak páran, nem tudom mit produkál az Intel megoldásával.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Laza...
addikt
válasz Graphics #84261 üzenetére
Sajna nem annyira erős tulzás, tény hogy az 1S nem sikerült túl jól. Bizonyítja az árképzése is, a fórumon jelen levő tulajok is. Az MTK-s Hongmival a tulajoknak semmi bajuk, amit csak megerősíteni tudok, mindenre elég annak a készüléknek a teljesítménye. Az 1S már sokkal rázósabb, ha tetszik, ha nem, sok a gond vele. Persze csak akkor, ha használod is. Aki csak telefonálásra hasnálja, annak biztosan jó...de annak meg minek okostelefon? Mondom ezt úgy, hogy volt közelebbi ismeretségem mind2 készülékkel, tehát nem a levegőből és a fórumból szagoltam ki hogy melyik a jobb készülék. A minásgbeli különbséget jól mutatja az árképzés is: Az MTK tartja az árát, míg az 1S ára folyamatosan zuhan (nem, nem véletlenül )
A ZTE v5 jelenleg a legjobb ár/érték arányú készülék, év elején, múlt év végén volt az MTK-s Hongmi ugyanebben a szerepben. Akkor még én is valami 220 dodóért vettem
Never give up!
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, le tudna valaki futtatni egy antutu 4 és 5 tesztet.
Ami fontos lenne az nem a végeredmény hanem a 3d-s teszt átlag fps értéke.Ami kellene: MTK6592 \ 1v2GB RAM \ 1280x720 kijelző
köszönöm
-
molnardenes
tag
válasz Laza... #84263 üzenetére
Én most épp a Coolpad F1 és a ZTE V5 2GB között vacillálok. Lehet tudni, pro és kontra melyik miben jobb/rosszabb? A főbb szempontok, hogy stabil és problémamentes legyen a használata (ha az elején kell ezt-azt frissítgetni hozzá, az még belefér), hibátlan GPS és kiváló kamera. A teszteket olvasva nagyjából ugyanazt tudja a két teló ezeket a szempontokat nézve. A dilemmám leginkább abból fakad, hogy egy régi, elterjedt snapi 400-as jobb hosszú távon vagy az új MTK 6592 (nyolc mag pont dupla akkora hibalehetőségnek számít, mint négy - illetve nagyobb jövője lehet az MTK-nak a további Android verziók támogatottságát nézve)? Köszi a választ előre is.
-
doongoo
addikt
Feiteng: 5" 143x74x9
G4S/G4C: 4,7" 133x65x10
Hongmi/Redmi: 4,7" 137x69x9,9
ZTE Redbull: 5" 139x71x8,9A Feitengnél mindegyik említett 4,7"-os kisebb, de még a ZTE 5"-os kivitel is. Ha a kompakt méret kell, akkor a Jiayu a jbb választás (volt egy G4 Advanced-em), hozzá képest a Hongmi nagyobb (akkor már inkább helyette a ZTE 5"-on)
Hongmi/Redmi stabil valóban, de én ebből inkább az MTK procisat venném most. Mindkettő volt nálam, az 1S jelenleg is megvan, de már nem használom. A sima nálam 1,5 napot (36 óra) kihúzott egy töltéssel, míg az 1S csak kb. 20 órát. Simán nem tapasztaltam háttérben kilőtt alkalmazásokat, 1S-en rendszeresen volt belassulás emiatt (pl. billentyűzet késve töltött be). GPS az MTK procisban is kitűnő (igaz 1S-ben még jobb). Nálam a kb. 3 éves telenoros kártyát kezelte rendesen az 1S második slotja is, de ez nem mindenkinél OK valóban. 1-es slotban semmi gond nincs egyik fajta Telenor kártyával sem. Normál használatban nincs sebességkülönbség sem a kettő között.
Jiayuval anno semi gondom nem volt a gyenge GPS-t leszámítva (nem tudom az új procival ez milyen) ill. a kijelzőhibától (több száz beragadt subpixel) eltekintve, stabil volt, mint atom az is. Akssideje is nagyon rendben volt (nálam megvolt vele mindig 60 óra). G4S 2 GB ramja is előnyös a Redmi 1GB-tal szemben.
Most a ZTE-t használam, mert nálam ez vált be (szinte észrevehetetlenül nagyobb csak, mint a Hongmi, de legalább 5", 2 GB ram, akksival bírja nálam 48 órát és ebben is szuper a GPS. Stabil a rendszer is és semmi akadás.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz domesz #84264 üzenetére
Szia...nem mondtad milyen telefon valós hardverét akarod tudni....mert ha esetleg klónról van szó akkor az antutu meg a hasonló cuccok fityfenét sem érnek....
Az FPs el ksocsolatban pedig a gpu a ami számít...
azzal a hardverrel amit írtal es egy mali 450p 700mhz el ha jól rémlik akkor valahol 40-50 fps közt leszel.....
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
HPAA
őstag
pont hasonló méretbeli problémák miatt váltottam 5" thl 5000 -ről vissza
én bevállaltam az 1s-t /viszonylag jó áron sikerült/ , szerintem nyugodtan választható
nem kell megint felhozni itt az állandó rivalizálást a 2 proci gyártó közt ,mindenkinek más az igénye és ellenpéldákat is tud/na/ mindkét fél hozni************* censored
-
domesz
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #84269 üzenetére
Köszi az infot, igen klónról van szó, és talán így a legegyszerűbb kideríteni. (de ha van más ötleted szívesen várom )Mert gondolom egy MTK6589 \ 1GB sokkal kevesebbet adna. És nekem is ilyen 20-25 között mozog az FPS.
[ Szerkesztve ]
-
overland
aktív tag
4.2.2 zte,
hol tudom az egyik számot rejtetté tenni minden hívásnál?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
doongoo
addikt
válasz Mottie #84273 üzenetére
Gondolom kilövi a háttérben. Nem a gyári billentyűzetet használom, hanem a swype-ot és ezzel rendszeres, hogy pl. ha ide a fórumba szeretnék válaszolni, akkor néha bizony várnom kell, mire kapok billentyűt. Máskor meg felugrik ugyan, majd eltűnik. Megint máskor meg jó. Hozzátartozik, hogy nálam mindig futnak ezek a háttérben: AutomateIt, Pebble, Pebble Notifier, Backup to Gmail, Weather BZ, Timely, meg még pár dolog.
Milyen 2 sim hiányára gondolsz?
-
Mottie
őstag
válasz doongoo #84274 üzenetére
Xperia T-m van és neki a gyári billentyűzet gyakran 5-10 mp-vel később jelenik meg, mint szeretném Illetve 1 sim-es, márpedig nekem dualsimes telefonra van szükségem. Erre a billentyűzetes dologra azért kérdeztem rá, hátha valahogy kiküszöbölhető és akkor egy kényelmetlenséggel kevesebb van
Szerk.: Illetve próbálom kitalálni, hogy sebességben hogy viszonyulnak egymáshoz az alábbiak:
Xperia T procija - Snapi 400 - MTK6592 - Snapi 800 - Snapi 801 - HiSilicon 920 - MTK6595
@Freddycom: Na igen az a másik hiba, főképernyőn várni kell az ikonokra
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
gtuby
csendes tag
válasz doongoo #84267 üzenetére
Na most még bizonytalanabb lettem...
A ZTE-vel jók a tapaszatalataim egy Blade-et használtam a feiteng előtt több mint 3 évig, de a méretétől félek.... nem akarok még egyszer telót cserélni a méret miatt. Már a Redmi 1S-től is tartok, hogy kicsit nagy lesz...
A ZTE nem végleges szoftverétől is kicsit félek, nem akarok romot cserélgetni, ha nem műkszik a 2 sim slot.Lehet, hogy G4S lesz, ha nem találok közben valamelyikre valami szuper akciót.
-
wiggly
csendes tag
Hello!
Tudom off, de powerbank ügyben nem tudom hová kellene írni.
A magyar Xiaomi shop mennyire megbízható ebben az ügyben? Tényleg hivatalos képviselet?
[link]
Csak azért mert találtam egy oldalt, ahol bemutatják a különbséget az igazi és a kamu között és az oldalon a képek alapján inkább a koppintottra hasonlít...
Amit említettem: [link] -
dinin
tag
Sziasztok!
Rendelék egy Jiayu g4s-t. Épp lecsúsztam a Pandawilles 180 dolláros happy hourról. Ezenkívül az EFOXnál kapható 137 euróért. Megbízható az EFOX? Van még máshol 180 dollár közeli áron?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz domesz #84271 üzenetére
Először kezd azzal ha fenn van az usb driver hogy töltsd le az MTK Droid tools 2.4.8b vagy 2.5.2 vagy 2.5.3 változatát.Indítsad el a programot és dugd rá a telót.A droid tools megmondja milyen soc van benne valójában! Egyébként van a témának topikja ott több hasznos infó van!Ott tudunk segíteni és nem off!
Azzal hogy az FPS ből saccolgatod hogy milyen hrdver van a tlefonodban az kb olyan mintha a jövőheti időjárást akarnád kitalálni!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
RBJ
addikt
[link]
Hűha az asszony meglátja ezt a telefont kifekszik. Nem is merem megmutatni neki.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
overland
aktív tag
válasz pècsimunkás #84281 üzenetére
köszi, ez megy.
sok telefonon be lehet állítani a sim-nél, pl. a hongmin isunatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
ouzohuto
senior tag
Na tovább írom az offot Bocsi de nem hagyom offba bár lehet le basz to engem ezért
Nah feladtam ma vissza a rossz K1S-t. Írta az antelife utolsó üzenetében amire még persze nem válaszoltam semmit, hogy ha visszaküldöm és megkapják a tracking numbert válasszak másik telefont és elküldik nekem.
1. Tudom még mindig írhatom, hogy leszarom és jöhet vissza a money, majd ugye...
2. Választok új telefont.
2.1. Kiválasztom és honnan jön?Mert ha kínábol akkor lehet hogy kell vámot fizetnem?Esetleg felhívom a vámosokat, hogy garanciába jön egy új telefon és nem kérem kifizetni a vámot?
2.2. Spanyolból jön és nem kell?
2.3. Milyen értékben nézhetek?150 volt a telefon és 25 a spanyolból jövés.Remélem tudtok segíteni és valaki már volt ebben a cipőben.
XiaomI RedmI Note|||
-
ouzohuto
senior tag
válasz CoolBoy323 #84293 üzenetére
25 volt még akkor mint írtam is Az még karaj volt!Illetve pont megszívtam
XiaomI RedmI Note|||
-
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Nem túl jellemző a teljesen magyarra fordított dual sim-es modell, most mégis olyat keresek, ami kapott teljes fordítást, ugyanis ki kéne vennem valahonnan egy másik modellhez, mert másképp iszonyatos meló lesz lefordítani ahiányzó részeket.
Tud valaki ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest