Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Laza... #84260 üzenetére
Ez azért erős kiragadás az 1S-sel kapcsolatosan, nekem volt pár és mind tökéletesen üzemelt.
A Telenor sim-mel a második foglalatban voltak bajok. Ezenkívül minden rendben volt vele.
És nem azért mondom ,mert épp eladó lenne nálam ilyen készülék vagy sem. Ha lenne se ajánlanám, ha mást akar venni az illető
De természetesen mindenki azt vesz amit szeretne.
@gtuby: Várj a Redmi 1S LTE-re , és azt vedd majd a tapasztalatok alapján. Jiayu G4S-t többen használják jó véleménnyel vannak róla.
Lenovo S-szériában is nézz szét, de lehet a héten már nálunk is kaphatóak lesznek, így ebből érdemes még csemegézni
ZTE Redbull most a favorit, nem tudom hogy állnak a ROM-mal, a második SIM kérdése ott is felmerült. de ott konkrétan nem ment, úgy olvastam ezt már javította egy frissítés.
Asus Zenfone-ra is rámozdultak páran, nem tudom mit produkál az Intel megoldásával.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest