- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #98347 üzenetére
Mi van veled? Áttértél Androidról, Iphone -ra? Próbáld meg átállítani az agyad multitask üzemmódra és külön sandbox -ban futattni a sültkolbi és a túrós táska folyamatokat! Persze a legtutibb az lenne, ha prioritáskezelést is be tudnál állítani, mert a sültkolbi task lefutása után, a túróstáska errorba futhat, míg fordított sorrendben síma ügy, jöhet a standby.
-
Gwent1
tag
válasz
Keeperv85 #98101 üzenetére
némi particionálás után ment minden visszaállítottam az nvramot minden rendben ment tapi is, ezek után sima download only twrp és itt halt meg azóta már népitáncot is jártam felette pl netról orig nvram (na itt elment az imei azt mentésból visszaraktam nvramot is) eredeti rom stb ennek ellenére sem megy rendesen a korábbi teljes mentésemmel sem pedig abban a boot nvram stb minden benne van. ezért vagyok némileg tanácstalan
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #98071 üzenetére
Semmi baj! Értettem. Sajnos, nekem nincsenek kiterjedt MTK -s tapasztalataim. De az én menümben ennél sokkal részletesebb infók és beállítási lehetőségek vannak az A-GPS -re vonatkozólag. Többek között UDP -re és TLS -re vonatkozóan. Amikor a TLS -t megláttam, akkor kezdtem összekombinálni a tűzfalas, https problémával. Egyébként Samuk után, ez az MTK -s engineer mód számomra új és nagyon izgalmas dolog. Már az fura, hogy root nélkül, mikhez lehet hozzáférni. Sajnos, csak root után fedeztem fel benne a shellparancs futtatási lehetőséget. Kíváncsi lennék, hogy root nélkül mit reagálna egy ott kiadott utasításra. Viszont root -tal nagy királyság az Engineer mód. Secure Settingsben megtaláltam az intentjeit. Olyan kapcsolásokat tudok meghívni, amik Samun elképzelhetetlenek voltak. Gyorsan faragtam is magamnak egy 2g/3g/4g auto kapcsolót, mert ez jelenleg nincs a Dual Sim Control -ban (ex. MTK Control) és a Gravitybox -ban is csak névleg szerepel, mert csak a 2g/3g auto -módot aktiválja, az LTE -t nem.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #98063 üzenetére
Én még arra is kíváncsi lennék, hogy mit csinálna a bal oldali, ha előbb kapcsolna egy repülő üzemmódot és aztán indítana egy tesztet. Tudom, hogy ez hülyeségnek tűnik, de lehet, hogy mégsem az. Linkeltem tegnap, hogy az enyém most hasonlóan sikeres, mint ez a bal oldali. Kikapcsolt A-GPS mellett, Kb.10perc alatt, egy árva, kínai holdat talált. Aztán aktiváltam a repülő üzemmódot és újra teszteltem. kb. 2 perc múlva, 16 holdat talált és volt pozíció. Korábban egy tűzfalprogram valamit nagyon összekutyult, mert problémák vannak a https oldalakkal és egyéb olyan kapcsolatokkal, amik 44x portot használnak. Ha jól következtetek, akkor ez ugyanazt eredményezi, mint amikor egy aktív slot nem jut hálózati kapcsolathoz. Remélem, érted az összefüggést! Arra gondolok, hogy a menüben, az A-GPS kikapcsolástól nem kapcsol ki az A-GPS, hanem továbbra is jelet vár és erről csak akkor mond le, ha aktív a repülő üzemmód.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Keeperv85 #98054 üzenetére
Az új MTK SoC-kban is integrált a GPS modul (úgy tudom) és lásd janaman01 posztjait, egész jól használható a JY-S3 GPS-e. Bár én azért megnéznék egy Bp. belvárosi útvonalmentést is vele.
(#98057) konci79:
Arra megfelel az Evolveo. Én nem vagyok otthon a strapafonok világában, így majd más megerősíti, hogy jó-e. -
törölt tag
válasz
Keeperv85 #97958 üzenetére
Tudom, hogy nem vígasztal, de most nálam is hasonló a szitu. Van hozzá egy 65000 soros logfájlom. Eddig egy "driver disabled" furcsaságot találtam. Remélem, rájövök, hogy mivel sikerült taccsra tennem!
-
válasz
Keeperv85 #97958 üzenetére
Hát bizony a Jiayu igen nagy szórással dolgozik ezen a téren...
Epo, eugps.conf amivel lehet "játszani" --> "MTK GPS esőtánc" néven vált ismertté.
Ha emigyen sem megy, akkor nem is nagyon fog menni megbízhatóan. -
Zeki
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #97863 üzenetére
A próféta szóljon belőled! Akkor ~10évig még kell kínlódnunk az akkumulátorokkal (már aki életben lesz még akkor) utána a test melegtől is töltődik a telefon! Ha meg nem azt csinálod amire utasítanak akkor nem lesz rendőr elég lesz egy "virtuális pofon" és olyan érzés lesz mintha elgázolt volna egy kamion! pont mint a matrix-ban
De legalább minden emberre szükség lesz és megoldódik a szegénység is! Mert azok is potenciális áramforrások lesznek
Élni a matrix-ban codálatosz
-
Zeki
nagyúr
válasz
Keeperv85 #97769 üzenetére
A telekomos topikba kérdezd meg, mert mintha írtak volna 1800MHz-et is.
Amúgy valóban nevetséges a piac.
Azt hinné az ember, túlkínálat van, ezért verseny van.
Na azért piaci rés még akad bőven..
A Doogee turbo mini mondhatni betölti, de nem tudom milyen a minőség használat közben.
Tehát nem biztos hogy betölti.
Aztán ott vannak a nagy Zopo-k, amik 210-180 USD között vannak, valszeg jobbak mint a dugi.
Itthon a Honor 6 az edigitalból, de az 1 simes, és nagyon drága. -
Zeki
nagyúr
válasz
Keeperv85 #97763 üzenetére
Jó a kérdés.
- verzió függő
- elírták a kínaiak.
Meg kell kérdezni a tesztelőt, honnan vette.Vagy 2. vonalbeli telók tudják, vagy a ZOPO-k. Már a kínai webshopok szerint.
Az a baj, hogy a gyártó honlapja is információ szegény az LTE sávról...
http://www.meizu.com/en/products/mx4/spec.html -
Taktoj
aktív tag
válasz
Keeperv85 #97715 üzenetére
de mit tegyen a szegény paraszt ha a kiszemelt gyártó fullhd s telója nem 301 hanem 441 ppi termel, csak ezért nem fog ppi szerint választani valamelyik nembrand es gyártót.
Én csak azt mondom hogy a kijelzőben nagyobbat adóknál kisebb antutu értékek vannak, ebből vontam én párhuzamot, lehet hogy nincs de nekem ez jött le.
emelett a thl csak 4mag 1.5ghz, a coolpad 8mag 1.7ghz, s használat közben az előbbi mégis zökkenőmentesebben müködik, amellett s3 mellé rakva a színei sem voltak annyira túlszaturáltak. Persze ez egyéni ízlés dolga.
Más:
az újabb LTe változatos telóknál más chipsetes procik vannak -nem 65xx- hanem már 67xx, erről tudnék valahol bővebben olvasni, van esetleg valakinek magyarázós linkje?
-
-
-
törölt tag
válasz
Keeperv85 #97224 üzenetére
Én ezzel az Xposed Additions modullal csináltam, de nem igazán értem, hogy miért álltak meg itt a fejlesztők. Nem kellett volna sok ahhoz, hogy tökéletes legyen. Ennél minden hardvergombot át tudok programozni. De nem tudok profilt létrehozni az összes gombra vonatkozó, egy-egy konfighoz, nem tudok parancsikont indítani és nem Tasker plugin. Ha lehetne parancsikont indítani, akkor bármilyen Tasker profil aktiválható lenne hardvergombbal. Ha pedig Tasker plugin lenne, akkor a gombkombinációs profilokat tudnám a Taskerben beállított feltételek alapján aktiválni.
-
-
-
Tika79
tag
válasz
Keeperv85 #72312 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy elnémul?
Nincs hangja bejövő hívás esetén, esetleg telefonálás közben nem hallani semmit?
Nagyon kíváncsi vagyok, mert az én telefonom (Jiayu G3N) 2 hete folyamatosan megviccel, hogy egyszer bejövő hívás esetén csörög aztán nem csörög. Kihangosítva nem tudok beszélni, mert akkor én nem hallom a bejövő felet, persze ő hall engem! -
-
RVR400
veterán
válasz
Keeperv85 #72250 üzenetére
Akkor hasonló lehet a képe, mint az iNew i2000-nek. Annak is kimagaslóan jó képe van az 5.7"-osok között, sőt alapból is elég szép. Persze a V3-é nyilván szebb, mert 5"-on kell ugyanazt a felbontást biztosítania, és a színei sem rosszabbak. 1280-as a felbontás, így nem is kellene neki akadnia MTK6589-en.
-
-
-
RPka91
tag
válasz
Keeperv85 #71344 üzenetére
Mármint melyik?
Találtam egy aranyoskát, még nagyon friss és úgy általánosban érdekelne a márkáról a vélemény. -
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85 #71180 üzenetére
Aki a "klónoknak itt nincs helye" kijelentést tette szerintem a szó szorosabb értelmében vett klónokra gondolt (nagy gyártó sikertermékének majdnem pontos design koppintása, gyári support teljes hiánya, stb).
De abban persze igazad van hogy a nagyobb kínai gyártók láthatóan kevésbé fáznak a designelemek 'kölcsönvételétől'.(#71184) Senator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest