Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz Laza... #57677 üzenetére
Szia! Az "MTK Chipp" alapban nem tartalmazza a GPS vevő egységet! Tehát csak a jelfogadó rendszer minősége és típusa valamint az antenna felépítése és elhelyezése befolyásolja nagymértékben.
Viszont az nagyon érdekes volt, hogy a cubot gt99 teló nem úgy kezelte a gps rendszert ott variálni kellet mire képes volt önállóan net vagy gsm adatkapcsolat nélkül navigálni! A "nagy testvérnél" már semmit nem kellett semmit beállítani!? csodálkoztam is Tehát ez mindenképpen telefon és nem processzor függő a gps működése!(persze ha nem csak a net-es gps van benne és van önálló vevőegysége)
Erre sajna nincs garancia mert a kínai eladóknak a net-es GPS is navigáció! Így a leírásból csak sejteni lehet vagy itt a fórumon tudakolni kinek-milyen!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Laza...
addikt
válasz Laza... #57684 üzenetére
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni, előző, hivatalos forrásból
Never give up!
-
MODERÁTOR
-
deadbody
tag
válasz Laza... #57684 üzenetére
Igazából az 5" kijelző mérethez próbálnék ragaszkodni, Lenovo-kat is nézegettem
A766
A680
Cubotnak annyi az előnye ezekhez képest hogy QHD felbontással adják, nem tudom ekkora kijelzőnél mennyi lehet a diferencia a 2 között, de nálam ez a 120usd lenne a legteteje a dolognak, viszont lehet én is jobban megbíznék egy Lenovoban mint egy (számomra) noname márkában. (bár zte is noname kínaji volt számomra míg meg nem lett, pár éves és eddig semmi gond vele, akksi is még mindig bírja rendesen) -
485
aktív tag
válasz Laza... #57734 üzenetére
ez az, bár én geek-en meg pandán néztem.
aha, tehát nem baj, ha nincs rajta, megoldható.
csak tartalék telefonnak kellene, ha fut rajta a levelezés, egy kis net, néhány alap alkalmazás, akkor már jó.CineDOG1:
ez mindegyik kínai telefonra igaz lehet. csak a szerencsén múlik. totál nem értek hozzá, tehát ha nagy lenne a hazai tábora, akkor sem tudnának segíteni[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Laza... #58068 üzenetére
A Geekbuying-nál is 199 dollár,úgy,hogy lehet megindult lefelé az ára .Gondolkodok rajta,hogy berendelek egyet. Nem akartam telefont válltani,de ez erőssen elgondolkodtatott.
De még alszok rá egyet-kettőt,mert azért mindig van jobb,olcsóbb,szebb...[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gipsztigris
addikt
-
raulicio
senior tag
válasz Laza... #58156 üzenetére
Amúgy ha már linkeltél a gizbeatről, ott van cikk arról is, hogy egy szoft frissítés megoldja az otg problémát, de amúgy is "csak" az első 1000 db volt necces (pont a régebbi beta szoft. miatt). Ettől még ultragáz európai szemmel nézve, de kínában ez nem olyan nagyon meglepő...
[ Szerkesztve ]
-
Mobildeck
tag
válasz Laza... #58158 üzenetére
raadasul ebben a forumban is azt irjak, hogy ne nagyon varjunk 4-5 oranal tobbet egy sima kinai cucctol. ha ez tenyleg igaz, akkor maradok a huhawei honor x3 mellett, ok csak nem hazudnak
[member since 2007]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Laza... #58156 üzenetére
Jah igen már látom.. De talán ez csak tényleg az elsőkre vonatkozott.. Ettől függetlenül akármelyik telefonról van szó, bizalmatlan vagyok meg parás is ez a kínai cucc.
Hát nem tudom.. vacilálok , hogy G4T.. Mit tudtok annak az akkuidejéről?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Laza... #58486 üzenetére
Állítólag ugyanabban a gyárban készül, csak kétféle címkét nyomnak rá. Persze,hogy Én sem venném, csak éppen ezeknél a webshopoknál sose tudhatod,hogy mit raknak bele..
170 dolcsi akcióba most itt egyébként. 1949deal-en kuponnal pedig 182 dollár egy extra akksival most.Bár főként a kinézete miatt tetszik nekem a V3, mintsem a belsője miatt, belsőre inkább G4T, de kinézet a V3. Viszont tokot szerintem úgyis raknék rá, akkor meg már mind1. Áhh nem tudom
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
gipsztigris
addikt
válasz Laza... #59112 üzenetére
"Rendeld DHL-el, volt akinek rendeléstől kézbenfogásig 60 óra telt csak el (no VÁM)."
Ez a no VÁM ez igaz, viszont az ÁFA fizetés 100%, hogy kell! Ráadásul a DHL fuvarköltségre is ráteszik az ÁFÁ-t, mert az nem Postai szolgáltatás, hanem szállítás.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
RVR400
veterán
válasz Laza... #59452 üzenetére
Azt írja, hogy nincs készlet, és 6-7 nap a rendelés, mert a vámolás mostanság sokáig tart... Ez érdekes, mert a DHL nem szarakodik, csak a posta. Ha a posta szarakodik, akkor nem 6-7 nap, hanem 6-7 hét... És 2 év garanciát simán vállalnak állítólag, ami elég érdekes túlzásnak tűnik. Pláne, hogy ők vizsgálják be, hogy garis a javítás vagy sem. Ha már belenyúlnak, akkor meg hogyan lesz garis kint? Szóval érdekes talányok vannak, de de talán vannak még csodák.
-
-
raulicio
senior tag
válasz Laza... #59817 üzenetére
Azért én abban az egy-két hétben nem nagyon bíznék. Eleve a probléma ott van, hogy Jiayu készülék, márpedig a Jiayu világbajnok a piacra dobás halogatásában. Meg valaki nagy boldogan idézte, hogy írja a kis kínai, hogy "ha minden jól megy akkor talán, esetleg mikor lesz", azt meg ugye tudjuk, hogy a akínaiaknál általában az sem igaz, amit 100% tutibiztosan állítanak...
-
hevizms
addikt
válasz Laza... #60220 üzenetére
A Concorde sosem állitotta hogy ők gyártják a készülékeiket!
A Concorde annyit csinál hogy ők mondják meg a kinai gyárnak akivel gyártatnak hogy milyen házba milyen alkatrészekből rakják össze.Akár telefon akár tabletről legyen szó.
Ez természetesen hozza azt hogy valamelyik kinai telóra hasonlit.
Az áraik meg annak fényében hogy ma már ritjaságszámba megy az áfa nélküli telefon vásárlás,nem is olyan drágák.
Szerintem.
Viszont helyben gariznak és azt kell mondjam nagyon rendesek.
Nekem tőlük van tabletem és volt már garanciális problémám velük és szó nélkül cserélték a 2 magos tabletemet az új 4 magos tabletjükre!
Magyarul egy sokkal többet tudót kaptam a régiért.
Én csak jót tudok mondani róluk.
Ja és szinte mindegyik készülékhez van az oldalukon letölthető magyar kézikönyv,program a frissitéshez,illetve romok. -
MODERÁTOR
-
tolvaj!
őstag
válasz Laza... #62880 üzenetére
Miért? Ez egy berögzött butaság, már bocs, ugyan az a 4.2.x android fut rajta, csak több maggal meghajtva.attól még a4 mag mellé elég volt az 1 giga ugyan ezzel a rendszerrel, nemhiszem, hogy most már kevés lenne ugyanahhoz!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
forgonati
őstag
válasz Laza... #62830 üzenetére
Köszi, kihagyom, megvagyok nélküle....
#62831 mong08:
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet inkább neked kellene felnőni, ha abban a hitben ringatod magad, hogy egy kínai telefon, ahol a minőségi szórás, tudjuk hogy milyen, felér egy PNA-val.
"Az a.miről te beszélsz az a készülék bemérése... Mi köze van a navigáláshoz?"
A navigáláshoz semmi, én ilyet hol írtam? Viszont ahhoz köze van, hogy a kocsi beméréséhez lopás esetén, ugyanúgy kell hogy legyen benne GPS vevő, és rohadtul nem mindegy hogy milyen gyorsan talál jelet, és hogy hogyan tartja azt. És majd biztos egy kínai telefon fogja lenyomni a célezközt. Persze.
#62833) laslie92:
Nagy poén.
Keelah Se'lai!
-
gipsztigris
addikt
válasz Laza... #62948 üzenetére
+1
A minap beszélgettem az egyik párt egyik aktivistájával. Párszor a szavába vágtam néhány keresztkérdést, mire kikelt magából, hogy "Akkor is elmondom ha már megtanultam!"
Mire megpróbáltam megértetni az illetővel, hogy nem megtanulni kellett volna a szöveget, hanem megérteni!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic