Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pècsimunkás
addikt
Ismerősöm Optimus G-je összekarcolódot ! És nem tudja ,h hogyan! És az GG 2!
A fólia semennyire nem látszik,ha szépen van rárakva-szerintem. Meg használat közben amúgy sem látszik,h a kicsit buborékos,mert allulról van megvilágítva. A V970 meg pont úgy néz ki,mint a Grand IX In-mert,h az is,csak más procival. Menj be egy üzletbe nézd meg.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz DJGABI #40010 üzenetére
Nem szeretem a fóliázást meg a tokot sem,de szeretem ha sokáig szép és karcmentes a telefonom. Így használom őket.
Bár ha GG-s lenne,valószínüleg nem fóliáznám le hiába hallok-látok ezt-azt a GG-vel kapcsolatban. És biztos jól össze is karcolnámEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Valószínüleg nem karcolódna össze nálam,mert vigyázok a cuccaimra,pl.: telefon mellé semmi fémet nem rakok (kulcs,apró,stb)
Az Optimus G viszont tényleg-ha csak picit is-,de összekarcolódott! És nem tudja az ismerősöm,h,hogyan. Mert még ,ha kulcsot rak mellé,vagy leesik a betonra több méterről,de "csak" simán rákerült a karc.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz instantwater #46121 üzenetére
Bőven jó a 3,2 lencse,csak legyen olyan mint a SE K800-é volt.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Ha Digi-tv előfizető vagy akkor őket keresd, 2000.-Huf-ért 2 Gb adatforgalom.
Ez elég jó ajánlat,főleg a többiekhez képest, 1000 Huf 100 Mb , 2000 Huf 500 Mb.Kár,h nem lettek mobilszolgáltatók,mert talán letörték volna a baromi drága perc és csomag díjakat.
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz Kiki18 #54397 üzenetére
Bocsi,elszámoltam az árat amit írtál.
Nézd meg ezt esetleg:[link]Vagy ezt,igaz nem Lenovo, de van fóruma és dicsérik,meg azért van neve is:[link] Bár ez nemrégen még 122 dolcsi volt azt hiszem.
Meg még ezt dicsérik nagyon :[link] Van fóruma is.
-
pècsimunkás
addikt
válasz vegyszer #56108 üzenetére
Szerintem inkább vagy-vagy. Úgy értem ,egyik 3G,a másik 2 G. Ha mindkét foglalat tudná a 3 G-t,azt írták volna rá. Nem?
A ZTE V-970-en is ha külföldön vagyok át állítom a menüben a 3g-t a német kártyámra. Nincs 1 perc az egész.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz Evita85 #58020 üzenetére
Ezt pár napja írta valaki,olvasd el.
Sziasztok! Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról! Nos! Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni. A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet...... Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb. A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele. Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira. A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható. Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért! Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #58066 üzenetére
http után lemaradt a " : "
-
pècsimunkás
addikt
válasz Laza... #58068 üzenetére
A Geekbuying-nál is 199 dollár,úgy,hogy lehet megindult lefelé az ára .Gondolkodok rajta,hogy berendelek egyet. Nem akartam telefont válltani,de ez erőssen elgondolkodtatott.
De még alszok rá egyet-kettőt,mert azért mindig van jobb,olcsóbb,szebb...[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Viktor0610 #58493 üzenetére
Off:
A Haier W910-et meg 295 ért adják,amikor máshol 130 dollár. Ki érti ezt?
Nem hinném,h hamisítvány,a tmallbox azért a megbízható boltok közé tartozik.
Lehet bevásároltak nagyobb mennyiséget,azért tudják ennyiért adni? Ráadásul itt a Honor 3 2(?)változatban is.
Ha nem kéne dual simes telefon rögtön megrendeltem volna.A "milyen okostelefont vegyek" fórumon 50-70.000.- Huf között a Moto G-t szokták ajánlani,pedig ez -szvsz- jobb ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz tfalcon96 #58497 üzenetére
Lehet,h 160 dollár alatt nincs,de volt 130-ért is,miközben a tmallboxnál nem mozdult az ára,és még mindig annyi,amennyi. Én csak azért írtam ezt példaként,h néha van egy kis összevisszaság az árakban .
-
pècsimunkás
addikt
válasz Riverboy #58513 üzenetére
Nekem ZTE telefonom van,az nagyon frankó. Májusban vettem,azóta 1x fagyott le,aksi ki,aksi be ,és azóta is problémamentes.
A Huewei is a megbízható telefonok közé tartozik, a Honor 2 meg 300 dollár felett volt nyitásnak,valaki írta,hogy sok helyen még mindig annyi. Gondolom nem véletlenül. Nézd végig a specifikációt. Még ha ÁFA-t is számolsz, akkor is 60-70 között lesz az ára,ami nem kevés pénz ,de ár érték arányban verhetetlen a telefon.
Persze az lenne a legjobb,ha írna ide valaki,akinek van-volt Honor 2-je.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
A comebuy.com-os árak a szállítási költségeket is tartalmazzák?
Mennyire megbízhatóak? Mert azért az áraik nem rosszak,ha számolunk magyar Áfa-t , és 1500.- ft posta költséget.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz CoolBoy323 #61141 üzenetére
Dg 100 itthon Beex M1 nèven kapható. A règebbi 256RAM-os 20.000.- az ùjabb 512RAM-os 30.000.-
Jó lenne, ha a nagyobb, komolyabb telefonokat is forgalmaznák itthon.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz Viktor0610 #61569 üzenetére
Gondolom a bevezető ára volt. Valahol azért számítottam rá,hogy fel megy kicsit az ára. De majd lesz megint akciós ára biztosan !
A tesztjére kiváncsi leszek.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Router gondok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek