Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
Sziasztok!
Két SIM-es telefont keresek, a következő paraméterekkel:
- Hardveresen tudjon annyit, mint az Xperia T-m.
- Ár max 70e Ft-nak megfelelő
- Magyarországra vagy Angliába legyen esély 3-4 héten belüli kiszállításra
- Magyar nyelv nem must-have, boldog vagyok angollal is.
- Lehetőleg megbízható legyen a lehetőségekhez mérten
Bármilyen ajánlatot szívesen fogadok.
Köszi,
Mottie
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Van 300 dolláros árkategória kínaiaknál? Vagy csak 200 és 400?
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
-
Mottie
őstag
válasz tvamos #69291 üzenetére
Megkérdezni nem tiszteletlenség, de mondjuk mint egy korábban említett esetben leütni aukción a terméket csak hogy féláras ajánlatot tegyen az ember, az már annak mondható.
-> Egyébként mikor Angliában árultam a (tesztelt, 2 hetes, gyakorlatilag vadiúj) Z10-emet 170 fontért ott is ugyanúgy jöttek, hogy 100 fontért vinnék. Más kérdés hogy volt olyan is aki kérdés nélkül azonnal jött érte a meghirdetett áron. Úgy kellett rávennem, hogy azért nézze már meg, hogy mit adok át.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz RVR400 #71106 üzenetére
Nekem valószínűleg nagy szerencsém volt mert 1 éve T-nél simán ingyen kicserélték, csak kérnem kellett.
Egyébként van valakinek tapasztalata, hogy mennyire lehet használni egy mini sim foglalatban úgy a micro simet, hogy a "perforált" részbe visszailleszti és úgy teszi a telefonba?
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz pach-adams #71142 üzenetére
klón, szerintem sok jót ne várj tőle De tapasztalat nincs vele
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz aytukabozs #74626 üzenetére
Az írása alapján nem. Hanem olyan telefont ahol az értesítési led az nem egy led, hanem villogás a telefon nagyobb felületén
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz Killerlaca #75496 üzenetére
Szia, nekem gyári FB app van fent és FB Messenger. Akkor is jelez, ha nem kéne (értsd amikor a gépen is meg van nyitva és már láttam az infot).
-> 1,5 GB plusz frissítés PBE-n
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Valakinek van tapasztalata vele, hogy a ~300-350 dollár között árult Lenovo Vibe (K910) Dual Active (Snapi 800, stb) az tényleg az-e ami? Etotalkon láttam azt hiszem legutóbb.
Esetleg magáról a telefonról mit lehet tudni?
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
Én speciel igen olcsón egy egyetemi hallgatótól, akire rászakadt egy számítástechnikai bolt
OnePlusOne: Csúcskategóriás hardware, elvileg 300$ lesz. Mivel még csak meghívásos alapon lehet (szerintem csak előrendelni) ezért drágább
Leejtés ellen szilikon tok? Xperia T-m megszámlálhatatlanszor repült cca 150-160 magasból a legkülönbözőbb felületekre. Egy sima 1500 Ft-s szilikon tok van rajta, tökéletesen megvédi (ha kijelzőre esik akkor is, mert van "pereme". Egyedül a kinézetén ront...
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz Dominó85 #76618 üzenetére
Ehhez mondjuk hozzátenném, hogy gyakorlatilag minden telefonnál a legnagyobb kockázat a "leejtés", amit az EUs garancia sem fedez, csak külön kötött biztosítás -illetve megfelelő tok, nálam ez pl. prioritás-
Innentől kezdve ha egy -megbízható- telefont normálisan használ az ember, akkor nem fog kapcsolatba kerülni a garanciával. És itt a megbízhatóság pedig már általában tapasztalat kérdése, ha azt látom hogy egy telefonnal mindenkinek gondja van, olyat nem veszek. persze lehet, hogy megkapom az egyetlen selejteset, de akkor az általában kiderül még a PP védelmi időn belül.
Valószínűleg túl tapasztalatlan vagyok, de ritkán látok olyat, hogy egy jól összerakott telefon csak úgy a semmitől elromlik. Általában kell hozzá ütés/víz/túlhajtás/mókolás.
Ezen tényezők függvényéban lehet eldönteni, hogy adott embernek megéri-e a garanciáért kiadni a plusz összeget. A döntéshozatalra van sok jó módszer, lehet veszteséget minimalizálni, hasznosságot maximalizálni... De minden esetben az egyén költségfüggvényétől függ - ergo mi fontos-
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz Blizzardking #82935 üzenetére
Én a
Lenovo K910 -> Ár
ZTE Nubia Z7 Mini -> Méret
Huawei Honor 6 -> Hardwareközött vacilálok most, illetve mivel még sosem rendeltem Kínából nem tudom hogyan lássak neki, van némi kísértés, hogy várjak szeptemberig a rendeléssel és akkor már Angliába érkezne (csak úgy kellene cserefon, ha sikerülne eladni az Xperiát)
Be Victorious!
-
-
-
Mottie
őstag
válasz Graphics #82985 üzenetére
Nem akarlak meggyőzni mert nekem sincs, csak én is hasonló dolgokon (méret, akkuidő, hardver, külső) gondolkodom, igaz nálam feltétel a Dual-SIM. Mindig jó összevetni a különböző észrevételeket.
Jelenleg Honor 6, illetve Nubia Z7 Mini -ről várom hogy jelenjenek meg beszámolók, tapasztalatok. Az pedig nem baj ha közben megjelennek újabb kütyük
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bambanő háza tája
- Robotporszívók