Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz mayácska #60639 üzenetére
Szia! Megkérdezhetném hogyan próbáltad? Web-es eléréssel talán? Vagy ahogy mindenki play stone vagy play áruház bejelentkezés vagy regisztráció a google-n? Mind megvolt és nem megy mégsem megy? Esetleg
nem vagy online Talán a WI-FI csatlakozás hiánya? Ha az sd kártyáról akarsz telepíteni akkor azt engedélyeztetni is kell beállítások-biztonság-ismeretlen források-pipa!Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Impossible
csendes tag
Üdv !,
Teljesen laikus vagyok ezeknek a kínai telefonoknak témájában.
Tanácsot szeretnék kérni telefonvétel ügyben, mégpedig, hogy megéri-e ilyet vásásrolni és ha igen melyik lenne az a készülék ami az elvárásaimnak megfelelne. ?
Elvárások:
-nagy kijelző, legalább 4,7 "
-elöl hátul kamera, hátul fényképfénnyel
- ne legyen lassú, tudjak róla skypolni, több mindent egyszerre futtatni.Ez csak 1-2 elvárás volt, remélem tudtok segíteni a választásban.
Árba egy olyan 25-30 ezerbe gondolkodtam.
Köszi a válaszokat."Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
aytukabozs
addikt
válasz raulicio #60646 üzenetére
Kicsit bonyolultabb ennél a sztori, ezek az i7000-ek brutáldiszkont áron voltak kirakva a dx-en, kuponnal olyan 102 dodo... Kizárólag ez volt a rendelés oka nálam (és gondolom EG0 elvtársnál is). Különben sose vennék samu dizájnos telót...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz Impossible #60653 üzenetére
25-30-ig max kompromisszumokkal lesz telód sajnos.
Én is még vásárlás előtt állok, de amire minden stimmel amit leírtál és még tapasztalat is van róla az inkább 40-45 től elérhető...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Impossible
csendes tag
Még valaki esetleg ?
"Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
Impossible
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
Marhasok telefon van.
1 giga rammal keress telefont.
ZTE, Lenovo, Huawei, Jiayu, THL, Amoi telefonok között nézelődj.
Szerintem.
http://www.minideal.net/
http://www.pandawill.com/
http://www.tmallbox.com/
http://www.to2c.com/ -
ans1980
tag
És a tinydeal.com -ról van valakinek tapasztalata?
-
senior tag
válasz blaca83 #60638 üzenetére
Nekem se volt még Jiayu telefonom, de sokan szeretik. Tényleg nem egy ismert gyártó Mo-on (ezen a fórumon kívül). A G2F nagyon jó hardvert ígér kis méretben, jó áron. Csak még a WCDMA verzió nem jelent meg. Talán kínai újév után.
Lenovo A660 már egy kifutott típus, nehezen beszerezhető, én nem venném már meg. Akkor a felfrissített Haier W718 jobb választás szerintem. S750 elég drága és már nem 4" kategória. Ha mégis kell a strapabíróság, akkor viszont nincs nagyon alternatívája.
Dual SIM-es Moto G szerintem jó választás, az egy SIM-es is nagy siker. Azt neked kell eldönteni, hogy ekkora méretkülönbség belefér-e: Defy vs Moto GNothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
raulicio
senior tag
válasz aytukabozs #60654 üzenetére
akkor bocsi, ennyire nem olvastam vissza
-
Zeki
nagyúr
Akkor újra:
KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #60664 üzenetére
Pontos leiras. a kulonbsegekre.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
rene85
aktív tag
válasz Landor #58856 üzenetére
Hali,
A HTC one dual engem is érdekelne, az árukeresős áraknál gondolom hogy van ahol olcsóbban is be lehet szerezni.
A céges sim kártyám rendes méretű és kicsit ódzkodom attól hogy elvágjam - viszont úgy tűnik hogy a full size sim-et fogadó dual telefonokban nem nagy a választék, ha már legalább 4,7" méretű, 720p kijelzőt is szeretnék hozzá és magyarországi szervízhátteret.
Kérdeztem már itt ezt régebben is, de ebben a szegmensben az overmax vertis-en és a prestigio 5000-en kívül nincs más versenyben még mindig?
-
rabtibus
tag
válasz mayácska #60639 üzenetére
szia,
én is küzdöttem ezzel a gonddal, ha le tudod tölteni gépre a netről utána fel tudod rakni a telefonra a programot.
Lenovo A760-ra nem ment fel a Foursquare, instagram ...
Így elfogadja azóta is normálisan működik.
Itt kaptam segítséget én is, nem tudom ajánlhatom-e aki segített[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
hoppá [link] szerintetek ez elfogadható ár ?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
gyors volt , köszi a válaszokat
miért van az , hogy ekkora kütyükbe ilyen kicsi akksikat tesznek
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
DualSIM-es telót szeretnék venni, de nem tepsit, hanem "használhatóbb" méretben kb max 65mm szélességben, illetve 4-4,7" collig.
Hazai vétel jobb lenne, de külföldöt sem zárom ki, árban 80-90k amit kb max megbír az ingerküszöböm. Ahogy nézem a "kínai" felhozatalt, azokra a 80k sok is...Igazából más kritérium egyelőre nincs, így talán szélesebb listát tudtok adni...
Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
veterán
ZP700-keresőknek egy újabb forrás EU-ból.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Crytek
nagyúr
The Collectables
A Crytek pc-s mivoltát ismerve ,most érzem először ,hogy lesz létjogosultsága annak a 8 magnakEz a K900 meg ha nem lenne ilyen böszme már úton is lenne!
Elég jó ára van már!Csak hát nekem telefon kell nem tégla![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Joshi
titán
válasz svgyula #60650 üzenetére
Azért ennyire ne nézzél hülyének, szerinted mit keres ebben a topikban ha nem dual simes telefont?
Ahhoz nem kell atom fizikusnak lenni hogy a technikai paramétereket ne tudnám összevetni de ugye ehhez nincs szükség erre a topikra. Egyébként lövésem sincs hogy milyen dual simes telefonok vannak a piacon de főleg melyik számít jó vételnek. Mivel nem nekem lett véve ezért a magam módján körül írtam hogy mi is kellene. Fölöslegesen ne szaporítsuk a szót mert most már úgy is mind1. -
-
rene85
aktív tag
válasz nbukta77 #60682 üzenetére
Csak annyi látszik az első google találaton (logout teszt) hogy csillog a hátlap. Az jellemzően a csúszós műanyagok sajátja, összesen ezért írtam. A kijelző viszont úgyis kizárja ezt a telót.
Valaki más esetleg? 720p kijelző, 4,7" és afelett, full size sim használat, magyar szervízháttér? Overmaxon és prestigio 5000-en kívül? -
tolvaj!
őstag
válasz rene85 #60683 üzenetére
esetleg concorde 5000.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Keresem az aktuális best-buy telefont az alábbi feltételeknek megfelelően:
- MTK6589 vagy MTK6589T processzor
- 1 GB RAM
- HD vagy FHD kijelző, 5 - 5,5 inch
- Kamera legalább 8.0 Mpx
- Maximum 45.000 ft (jöhet Kínából is, de ez esetben vámmal együtt maximum ennyi)Köszönöm!
-
Alcatraz13
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a közeljövőben
szeretnék venni egy új Androidos okostelefont.
Azt már eldöntöttem, hogy mindenképpen egy
"kínai" mobilt szeretnék.
Amit elvárok:
Az újabb, 3D-s játékok se okozzanak neki
gondot (NFS-ek, FPS-ek, na,értitek )
Min. 5mpx-el kamera
Min. 4"-es kijelző (nyilván jó felbontással)
Más igazából nincs. Árban kb. $150 a max.
(szállítással együtt)
Ezekkel a feltételekkel mit ajánlotok? (lehetőleg
linkeljetek boltot is)
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát"SIGNATURE"
-
sicc33
aktív tag
válasz CoolBoy323 #60664 üzenetére
ezt megerősítve ugyanaz a meglátásom.
-
Old Gyfland
tag
Srácok.
Használ valaki Huawei Honor 3C-t ? A paraméterei alapján tetszik. Rendelnék egyet, de sajna alig találtam infót róla. Most egy kicsit elbizonytalanodtam. Amelyik shopban van készlet, ott angol-kínai nyelvvel hirdetik. Ahol írnak magyar nyelvet is, ott elfogyott. Illetve nem írják a 3G WCDMA-t (...ahol van készlet) -
kóóó
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Kinéztem 2 telefont, 10USD a különbség köztük, szóval egy árkategória a kettő.
Ezekről lenne szó:Zopo ZP980+ C2A 32G OTG Android 4.2 Octa Core 1.7GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 14.0MP
ThL W8S 2GB RAM Quad Core 1.5GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 13MP Gorilla Glass 3
Mindkettőnek van valamilyen előnye a másikkal szemben. Mivel én annyira nem vagyok jártas ebben, így rátok hagyatkoznék! Érv, ellenérveknek örülnék nagyon.
Viszont a ThL forma tervezése nekem jobban tetszik, de a Zopo se egy csúnya készülékSzóval szerintetek melyik lenne a jobb vétel ?
Vagy esetleg ha van más ami ezektől is úgymond "jobb" vétel és max ez az árkategóriában akkor esetleg megdobhatnátok egy linkkel.Mivel ez lesz az első kínai telóm, ezért annyira nem vagyok járatos ezeken az oldalakon, szóval ha esetleg valahol meglehet ezeket kapni olcsóbban és épp eszetekben van egy linket megköszönnék, pár oldalt nézegettem, de nem nagyon találtam jobb árban.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Indy1
tag
válasz Old Gyfland #60696 üzenetére
Allitolag csak februar vegen lesz a jobb boltokban
ezt a livechatban mondtak (Geekbuying, MiniDeal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest