Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz Sir Riccio #15347 üzenetére
"A két SoC hardveresen szerintem teljesen ugyanaz, tehát a szoftver határozza meg, hogy milyen órajelen ketyegnek, nem?!"
Nyilván nem teljesen ugyanaz a kettő. T végű már egy újabb rev. (ezt azt módosíthattak a csipen belül a jobb kihozatal kisebb fogyasztás stb. érdekében) ebből kifolyólag alacsonyabb feszültség értékek mellett tudja ugyanazon órajeleket, ezért is emelték 1.2ghzre. Ha fel is tudod húzni a T nélkülit 1.2 ghzre, tuti többet fog fogyasztani mint a T-s. Valszeg ez pont ugyanannyit eszeget az akkuból 1.2-őn mint a másik 1.0-án.
-
Szekaa
tag
A helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy honnan löki vissza a rec-et. Azt tartom elképzelhetőnek, hogy benne van a boot img.-be, mert ha jól emlékszem a gyári 6 ez (patched) meg 4 MB körül van.
Persze lehet hogy baromságot beszélek, de most nem túrom ki a pontos adatokat.
Szerintem a factory reset nem teszi újra a recoveryt sem (egyéb flashelhető tartalmakat sem), csak a boot, löki újra magára és csak a recoveryt.
De nem lehetetlen, hogy tévedek.De rárakod a cwm-et és felrakod a patchelt boot.img.-t, beállítasz magadnak mindent, felteszel ami kell, leszedsz ami nem és ezek után csinálsz egy CWM Backupot, az többet ér mint a factory reset. Pár száz mega és azt csinálsz utána amit akarsz, mert cwmből visszarakja két mozdulattal az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz helltp #15346 üzenetére
Hát igen mindenkinek más az ízlése. Nekem nagyon bejön a Lenovo felülete, fölég most. Ma kijött hozzá egy frissítés sokat "szépült", de alapjaiban nem változott.
Hogy tovább borzoljam a kedélyeket most adtam le egy rendelést lenovo p700i-re fehérben etotalk MOD ROM-mal, DHL-lel. Hogy miért erre, azért mert a sógornőmnek megtetszett az én a789-em, illetve 4"-nál nagyobbat nem akart, számított az akuidő és csajosat is szeretett volna. Jelenleg ebből elégé kevés a kínálat. Hogy miért etotalkos ROM-mal. Mert nincs kedvem és időm ezzel foglalkozni, ha valami kérdése baja lesz, úgy is nekem kell megoldani... Ráadásul nekem már bevált, teljesen használható ROM volt. Az etotalkos ROM-nál beállítva kaptam, tehát ez egyfajta tesztelést és próbát is jelent, amikor felrakják a modROM-ot. Talán ezzel azt is minimalizálom, hogy hibás telót kapok.
Természetesen, ha valami baj lesz a modROM-mal akkor jelzek, ill. akkor is ha ismét beválik....
-
Sir Riccio
addikt
Érdekes amit írsz, nem merném és nem is tudnám megcáfolni, MA!-s cikkekben mindig azt írják, hogy a T végű (Qualcommnál legalábbis) ugyanaz a SoC csak magasabb órajelen, ebből indultam ki.
(#15349) Xabi78: Nem vagyunk egyformák. 2.3-on a Blade-en nálam is Launcher Pro volt fent, de erre feleslegesnek tartom, meg mindenféle egyéb csecsebecsét, módosítást.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MAC72
tag
válasz cappa72 #15301 üzenetére
Sikerült meggyógyítani a problémás telefonom!
Köszönöm a lelkes segítséged!!Továbbá hálásan köszönöm a többieknek is a segítő hozzászólásokat!
A factory reset segített. A telefon újra működik.
No azért nem probléma mentesen.
Próbaképpen feltelepítettem pár játékot. Csak egyszerű, kisebb terjedelműekre kell gondolni.
Sajnos mindegyik rögtön kilép, nem indul.Jó hír viszont, hogy számítógéphez csatlakoztatva látom a belső SD tárolót is, így simán le tudtam a gépre menteni a a factory reset előtt készített mentésem.
Ezt a mentést is vissza tudom állítani, de akkor ugyan úgy nem indul el a telefon, mint eddig.
Sajnos a mentés egy hibás állapotról készült, ami miatt a hibát is vissza állítom.
Tehát ez az út nem járható. Ha ki tudnám deríteni, hogy milyen hiba, esetleg játék vagy alkalmazás okozta a defektet, akkor esetleg orvosolható lenne a mentésem.
A factory reset nem bántotta a belső tárolót, ezért rajta maradtak azok a mappák fájlok amik a programjaim, játékok egyebek részei voltak.
Régebben, amíg működött a telefon app2sd alkalmazást használva sok mindent átmásoltam a belső sd-re.
Ha ezt a belső tárolót leformázom, akkor a fent említett telepítési problémáim megoldódnak?
Vagy valami mást is tennem kell? A recovery menüben van egy delete cache data menüpont (ha jól emlékszem valami ilyesmi) Ezt a törlést is meg kell tennem?[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Remek sejtések, de mindezek (a T betű mögötti titkok) számonra csak sejtések, legalábbis míg valami Mediatek ( MT6577T ) dokumentáció meg nem erősíti vagy cáfolja elgondolásainkat.
Jó lenne ha stabilan föl lehetne húzni 1.2 GHz-re a G3-t is (nagyobb fogyasztásnövekedés nélkül).
-
Sir Riccio
addikt
A nagyobb teljesítmény szinte biztos, hogy nagyobb fogyasztást von maga után ha minden más tényező marad. Mondjuk, ha tényleg belepiszkáltak a SoC-ba a T-nél akkor előfordulhat, hogy kevesebbet eszik, bár ugye a G2s kisebb kijelző, kisebb felbontás mellett...
-
hun_gery
aktív tag
válasz Sanyesz. #15343 üzenetére
Nem másolnám be újra, de szerintem volt benne kérdés rendesen, még ha csak elmélkedés szintjén is.
Igazából minden elismerésem azoknak, akik nekiállnak apk-kat magyarítani, ami ugyan nem egy nagy varázslat, de roppant monoton és időigényes.
Sok mindennel elmolyolok én a gépen, de ehhez valahogy nincs lelkierőm.[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Szekaa
tag
Bin4ry rootot probálta már valaki ezen a telón? mert majd minden telefont rootol... ha mégsem, nagy gond nem lehet... (persze csak saját felelősségre)
Ha gyári rec csinál mentést, valószínű az is nandroid alapú, akkor ugyan úgy tudja használni a titanium.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Akkor fussunk neki utoljára.
Tények: Jiayu G3 gépem van, EtoTalk Mod Rom-mal 4.0.4 androiddal. Az oprendszer kb 90%-ban magyar, amiért az EtoTalk elkért 5 dollár felárat. Csak a nyelvet figyelembe véve tehát 5dollárt kell fizetni pluszba az EtoTalk-nak azért, amiért itthon a magyar fejlesztőknek hála egy árva garast sem kell adnunk. Sőt, míg a magyar fejlesztői csomag TELJESEN magyar, addig az EtoTalk-os NEM (kamera teljesen angol, beállításokban és szerkesztési menükben is vannak angol részek még). Tehát a képlet egyszerű:100% magyar, magyaroktól-magyaroknak - 0 Forint
90% angolból-magyarosított, orosz+kínaitól-magyaroknak - 1100 Forint (5USD)Aki ezek után az EtoTalk féle "vacakra" azt mondja, hogy jó, az VEGYE MEG! Fizessen feleslegesen, ha ilyen hülye! Nem fogom szebben leírni, mert azt fel sem fogja az akinek inge a dolog.
G3 árai a különböző webshopokban:
Hivatalos Jiayu oldal - 202USD
EtoTalk - 199USD
Antelife - 194USD
TTmalls - 192USD
Mixeshop - 188USDEzek után arról se eshet szó, hogy az EtoTalk olyan marha olcsó lenne. Sőt, nevetséges, hogy a Jiayu hivatalos oldaláról 500 kőkemény forinttal drágább. És nem mellesleg a legtöbb webshop NEM számol fel akkora felárakat a root-ért kínai apkok eltávolításáért és egyéb apróságokért, mint az EtoTalk. A magyar nyelvet meg már fentebb láthattátok. Mindegy is nem koptatom feleslegesen tovább a billentyűzetem.
Aki abba köt bele, hogy miért pont a G3-as áraknak néztem utána, szimplán azért, mert benne volt a böngészőm bookmarkjaiban valamennyi link. (természetesen lefrissítettem őket). Na meg ha valaki nagyon ebbe akar belekötni, akkor vegye a fáradtságot és keressen rá random pár készülékre és vesse össze az árakat. Az eredmény a fentieket fogja adni.
A G3 fényképeire kitérve, azokat mind alap gyári automata beállítások mellett lőttem. Pont azért, hogy korrekt összehasonlítási alapot tudjon képezni. Aki kicsit is ért a fotózáshoz még annál is jobb képeket tud kihozni belőle. hevizmus kollegának csak annyit írnék, hogy abban igaza van, hogy más telefonokhoz kell hasonlítani a képeket és nem fényképezőgépekhez. DE csak úgy lehet érdemben összehasonlítani két készülék fotóit, ha egy azon helyen, egy azon scene-t (eseményt, tárgyat) ugyanabban az időben és körülmények között vetjük össze. (lásd legtöbb mobilarénás teszt). Én láttam Chriss21 kollega Zopo ZP300+ képeit, a nyers véleményem a cikkjének első hozzászólásában olvasható. Mivel én is több éve hobbi szerűen fotózok (most fog megpurcogni a digit gépem kb 60.000+ expo után) és hugom ... értékű Pentax-át is tudom kezelni, talán valamicskét konyítok a témához. (nem mellesleg fél tucat szakmai könyvet is elolvastam a fotózásról).
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
janakbacsi
őstag
huawei u8836d telefonomat eladnám, akit érdekel privátban keressen meg!
http://www.etowalk.com/huawei-u8836d-ascend-g500-pro-shine-gorilla-glass-ips-android-dual-sim-43qhd-dualcore-10ghz_p3029.html
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Sir Riccio
addikt
válasz Dominó85 #15365 üzenetére
A jiayumobileshop.com tudtommal nem hivatalos oldal, csak valaki baromira élelmes volt és ezen a néven hozott létre egy webshopot. A gyártó nem foglalkozik a saját határaikon kívüli értékesítéssel, sőt még Hong-Kongba sem értékesítenek.
-
Bagira01
veterán
EtoTalk-on még rájön a 25$-os pk is.
Amúgy ez már tényleg vicc,hogy itt megy a kampányolás a webshop-ok ellen/mellett. Senkinek semmi haszna belőle, hogy ezen megy a veszekedés. Azért gondolom az ide járók nagy része azért el tudja dönteni, hogy honnan vegye és mennyiért....
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Sir Riccio
addikt
Amúgy érdekes ez a "DHL=Vám és/vagy ÁFA" dolog. Egyetlen egyet nem találtam a táblázatban akinek kellett fizetnie, se DHL-el se mással.
-
Simon02
tag
válasz Bagira01 #15369 üzenetére
Pontosan így van, ahogy a kolléga írja, nem az 5$ sok, hanem hogy nincs free shipping (ára meg nem kevesebb, mint más webshopoké, ahol van)... Ténylegesen ha nincs emberi nyelvű megoldás rootra, rom telepítésre stb. akkor jól jön az etotalk rom, de ki az az eszement, aki olyan telefont vesz meg, amire semmilyen támogatás nincs. A kevésbé hozzáértőknek, ill az időhiányban szenvedőknek jól jöhet, de attól még az elkért 5$ a semmiért (hiszen dolguk nincs vele, nyilván nem custom csinálják meg minden telefonra) had nevezzem rablásnak...
Egyébként ez nagyon off topic, nincs is helye itt. De azért nem kell úgy isteníteni az etotalkot, mint ha részvényesei lennénk.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
mikrofon
veterán
Már mondtam kérlek félinformációk alapján ne vezesd félre az embereket. A lentebb található táblázat alapján vannak készülékek amik az etotalk-nál a legolcsóbbak. Tehát megint nem lehet egy készülék alapján összehasonlítani a webshopok árait.
Lenovo a789
www.dx.com USD 149,4
www.etotalk.com US$133.99
www.fastcardtech.com USD:142.50
www.minideal.net $148.00
www.mixeshop.com US$163.00
www.pandawill.com $162.99
www.tmallbox.com/ $139.00
www.ttmalls.com NALenovo P700i
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$189.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $280.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com $254.99
www.tmallbox.com/ $200.00
www.ttmalls.com US$222.42Lenovo P770
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$ 249.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $299.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com NA
www.tmallbox.com/ $255.00
www.ttmalls.com NAAzt meg, hogy az etotalk MOD ROM-ot vacaknak tartod, egyéni vélemény. Továbbra is kijelenthető, hogy azoknak ajánlott, akik egyből használható ROM-ot és készüléket szeretnének. Nem a magyar nyelv kerül 5USD-be, hanem, hogy saját rootolt, multilanguage, ROM-ot adnak, működő google fiókkal, play áruházzal gps-sel, 3G-vel és még tesztelik is a telefont mielőtt kiküldik. Ezek pedig az emberek egy részének megérhet 5 USD-t!
[ Szerkesztve ]
-
Xabi78
aktív tag
válasz mikrofon #15373 üzenetére
Mikrofon: a lenovok egyébiránt milyen összeszerelési minőségűek?
Nagyon esz a fene azért a p770ért...X.
Ps.: mindenki onnan rendel, ahonnan akar. Nyilván aki itt körbenéz, és tájékozódik, ki tudja választani, mikor, mit, honnan, hogyan érdemes megrendelni. Ha G3, akkor nyilván mixeshop standard postávan (vagy ha sürgős, DHLel, aztán majd lesz valami a vámon). P770et az etotalktól, mod rommal, esetleg DHL-el. Zopot a http://www.zopomobileshop.com -ról, ha gyorsan kell, mert EUn belül nem lesz rá vám, vagy ha ráér, akkor lehet kínából ahol a legolcsóbbra jön ki.
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
fPApi
őstag
Ne húzd föl magad, én már rájöttem, hogy teljesen felesleges, egyes emberek csak a saját igazukat fogadják el, bármit is mondasz Te vagy a tények. Az infó megvan, aki akarja aszerint jár el.
A legjobban ez tetszik:
" a telefonok rootolva jönnek, hova akarod még rootolni?"
ez mindent elmond és az is, hogy Xabi78-on kívül senki nem reagált rá![ Szerkesztve ]
-
Simon02
tag
Bocs, hogy én válaszolok, de egy nagy baj van ezzel az összehasonlítással: az etotalkon a szállítás nem ingyenes. Mivel onnan vásárolsz, nyilván tudod is mennyi. Add hozzá az árakhoz és így nézd meg olcsóbb-e
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
-
Dominó85
addikt
válasz Simon02 #15379 üzenetére
Felesleges a vita. A lényeg hogy egyik shop sem jobb a másiknál. Mindenhol vannak trükközések. Kínaiakról van szó, így ez nem meglepő.
A lényeg hogy nagyon kanyarodunk el a topik témájától. Segítsük azokat, akiknek valami gond van a meglévő készülékőkkel, vagy éppen vásárlás előtt állnak és a döntéshozatalhoz kérnek segítséget. Az EtoTalk-nál minden apróságért fizetni kell, még a sima postaköltséget is átterhelik a vásárlóra, míg a legtöbb webshop nem. Csak annyit kéne megérteni, hogy ha vannak magyar emberek, akik segítenek minket a magyar és custom romok fejlesztésében és ingyen megkapjuk a munkájukat, akkor mi a pókfészkének fizetne az ember egy magyarosított vacakért. Nem bírja ki a kézhezvétel utáni 15 percet, míg a magyar fejlesztőknek hála 100% magyar romot nem kap? Azt nem fogjátok fel, hogy felesleges az EtoTalk magyarításáért felárat fizetni már! És itt a MÁR szón van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
fPApi
őstag
válasz Simon02 #15379 üzenetére
"...egy nagy baj van ezzel az összehasonlítással: az etotalkon a szállítás nem ingyenes. Mivel onnan vásárolsz, nyilván tudod is mennyi. Add hozzá az árakhoz és így nézd meg olcsóbb-e..."
Ez nem azt jelenti, hogy az airmail ingyenes, hanem azt, hogy az etotalkon kívül mindenki más ingyenes.
-
Simon02
tag
-
sasa311
veterán
válasz viralmind #15384 üzenetére
Pedig valami van, mert próbáltam feltenni ROOTolt H3000 ROM-ot a telómra és meg se nyekkent. Sőt, a H2000-ek között is van különbség, mert nekem a sokadik ROM-ot sikerült visszaraknom rá, amivel ment a Wifi - a többi ROM mind ment, csak a WIFI - BT - GPS kombó nem. Állítólag néha ha olcsóbban jutnak hozzá ilyen chipkészlethez akkor másfajtát használnak...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Simon02
tag
Én amiket ismerek, csak az etotalk és a mixeshop kér pénzt az airmailes szállításért. De mivel te azt az összeget is kicsengeted, az az ár része! - Csak a Mixes ára "kicsivel" kevesebbet kér a telefonért.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Simon02 #15376 üzenetére
Ezt direkt nem írtam oda, mert valóban mindegyiknél van ingyenes szállítás, az etotal kivételével az etotalknál kb. 22USD a legolcsóbb szállítás. (Feldobott labda volt!)De ott nincs paypal fizetésért +X%, vagy egyébb "rejtett" kölcség (pl.: van olyan is ahol az ingyenes szállítás 3USD), mert akkor már ezeket is oda kellene írni... A tapasztalatok alapján azt is tudjuk a minideal-tól jön meg a leggyorsabban, de van olyan is ahonnan 30 nap alatt érkezik meg. Ez a harminc nap alatt meg eshet elég sokat a telefon ára (pl: a789 2hét alatt 35USD; p770 egyik napról a másikra lett etotalk-nal 299USD helyett 250), esetleg közben megtetszhet egy másik, kijöhet egy újabb éás akkor már nem olyan a szám íze... Emiatt rendelek DHL-lel..
Én is azt javaslom mindenkinek válasszon ki egy telót, nézze meg mindegyik 1.hsz-ben lévő webshopban, majd vigye is majdnem végig a rendelés leadását, hogy a rejtett költségek is kiderüljenek. Ezek után pedig vegye meg a számára legjobb telefont, legolcsóbban....
-
fPApi
őstag
válasz sasa311 #15387 üzenetére
Én így jártam a H2000+-al:
- rendeltem egyet a fastcardtech-től, megjött rendben, viszont semmilyen fellelhető módszerrel nem tudtam root-olni. Karácsonyi ajándék lett annak, akinek nincs szüksége root-ra.
- ezek után rendeltem egyet az etotalktól, az etotalk mod rom-al, ami rendben root-olva volt, így már gond nélkül lehet használni "magasabb szinten" is.Mivel sokaknak meg sikerült root-olni gond nélkül, így valami lehet abban, hogy nem egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
Simon02
tag
válasz mikrofon #15389 üzenetére
Adom amit írsz, de az árat a szállítási költség döntően befolyásolja, így számolni kell vele! Ahogy írtad van más rejtett költség is, de pl a Paypal díj nem annyira jelentős. Azt nem tudtam, hogy etotalk ezt már nem számolja fel, de attól még mindig nem feléjük billen a mérleg nyelve árat tekintve. DHL tényleg más tészta és mindenhol van költsége (de pl a Mixeshopon csak +10$), de annak is lehet negatív vonzata is (nem az áfa fizetésre gondolok). Mi van, ha nincsen készleten és csak halogatják, és csak 2 hét múlva adják fel, akkor nem lesz meg a gyors szállítás, amit említesz - és ez Kínából rendelve gyakori.
Mindenkinek szíve joga onnan rendelni, ami a legszimpatikusabb, számára a legkedvezőbb, de a teljes kép fontos!Kimaradt, hogy Mixeshopon a Paypal díj nekem 4$ volt.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz sasa311 #15387 üzenetére
Hat nem tudom ,de en rendeltem egy h3000+-t picit gyorsba ,aztan miutan jobban utananeztem lattam hogy dettora olyan mint a 2000+/specko es kinezet alapjan persze/ ,raadasul ahol en rendeltem ott a 2000+ dragabb volt kemeny 1 $-al:-) mint a 3000+. Na mondom megkerdem akkor hogy mi a szitu ,mi a kulonbseg ,nyomultam is a online chaten ahova bejelentkezett yuan chi akarki,termeszetesen halvany lila goze nem volt a kulonbsegekrol,viszont ra egy oraval learaztak a 2000+-t 15 $ -al :-)
De valoszinuleg az lehet amit te mondassz,hogy eltero chip, bt ,gps egyseg lehet bennuk vegulis pld a bedove i5 is hasonlo meg van meg par ilyen.
Probaltam ezekhez letolteni user manualt is ,termeszetesen fail az egesz internet nem tartalmaz ilyet :-)[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Dominó85 #15390 üzenetére
Tőlem nem vett le semmivel sem többet Még sohasem![
Biztos nem ingyen él meg, mert semmi sincs ingyen. Igen is felszámít kezelési költséget minden boltnak, amit a bolt beépít az árába. Mint ahogy a szállítás sincs ingyen és azt is minden bolt beépíti az árába. Van olyan aki külön tételként, van olyan, aki fixen. De akkor ezen az elven azt is tárgyalhatnánk, hogy egy ingyen postázó bolt miért nem adja olcsóbban a DHL-t, hiszen DHL esetében nem kell megfizetni a telefon árába már beépített "ingyenes" postát. Egyébként ilyen re is van példa, van olyan bolt, aki 25 USD-ért kínálja a DHL-t, sőt most megtudtuk, hogy olyan is van aki 10USD-ért! Na ez utóbbi már lényeges különbség! Mindig az ingyenességen megy a vita. Valóján soha semmi sincs ingyen. Valaki mindig megfizeti. Az ingyenes szó egy reklám, figyelemfelkeltő szöveg, mint az akció.Szerintem bárhogy hívjuk a tételeket a lényeg a végösszegen van, és mindenkinek ugyan az az érdeke legyen a legolcsobb. Ezért rendelünk mindannyian kínából....
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz mikrofon #15394 üzenetére
Van benne igazság, de egy nagy baki is.
DHL szállítási idő 3-7nap (futár)
Singpost szállítási idő 14-40 nap (posta)A posta díj és a futár szolgálati díj (szállítmányozási keret) ellentétesen arányos a kézbesítési idővel. Ha ugyanakkora lenne az összeg, max a bolond rendelné hosszú átfutási idővel postai úton. Nem is beszélve arról, hogy a kettő között a kézbesítés és értékbiztosítás esetén is igen nagy a differencia.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Simon02
tag
válasz mikrofon #15394 üzenetére
Bocs, tudom megint nem nekem címezted: Tudom hogy beépítik az árba, nyilván ők se ingyen teszik, de amiket felsoroltál árakat, ott azokért ténylegesen meg is kapod (+4-5$ ha te fizeted a Paypalt), míg etotalkon rájon ahogy írtad 22$. Így kell összesíteni. Ez a sima airmail esete, amivel a legtöbben rendelnek ismert okok miatt. DHL egészen más, és azt én sem tartom fairnek, hogy sok helyen a DHL sokkal drágább, de van ellenpélda ahogy írtam is (Mixeshop).
fPApi: akkor plz linkeld be!
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Dominó85 #15396 üzenetére
Hol is a baki?
Én pont ugyan ezt írtam: Vitázhatnánk arról is, hogy a nagyobb DHL összegből (X) vonják ki a kisebb összegű, lassúbb szállítás összegét (Y)! (X>Y; X-Y<X)
Ráadásul a vitát meg is indítottad....Szerk.:
Nah, srácok zárjuk le!
Mindenki a legolcsóbban szeretné megvenni a legjobb készüléket! Mindenki annyit tud spórolni, amennyire utána jár! Sört, vagy házmestert mindenkinek!Ha egy moderátor erre jár, és van egy kis ideje, kérem azokat a hozzászólásokat, amik ehez a vitához tartoznak és nem tartalmaznak érdemleges infót törölje. Beleértve az én hozzászólásimat is, és elnézést a többiektől a hosszú, unalmas és parttalan vitáért
[ Szerkesztve ]
-
Simon02
tag
válasz Dominó85 #15398 üzenetére
Feltéve, ha a boltnak van készleten és nem csak kamuznak róla, mint most már 1-2 oldallal ezelőtt egyik fórumozónak (nem etotalk, a félreértések elkerülése végett)
Részemről lezártam, mivel off és nem ide való. De az már az on része lenne, hogy ha fPApi kolléga vagy bármelyik másik fórumtag leírni, hogy mivel több egy etotalk rom!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest