- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
-
-
válasz
Bagira01 #98205 üzenetére
Andy a Gizchina-ról azt állítja, hogy fém a keret, ahogy a gyártó is erre utal. Egy másik tesztben azt írták, hogy a gyártó szerint fém, bár ő nem feltétlenül érzi mindezt.
Ha megjön, megmondom, mit érzek, de azért nem karcolom végig egy pengével
Bár jó időben megrendeltem, de nem kapkodták el a postázást sem az "ele", sem az "ule" esetén, így mindkettő a reptéri tárolóban ünnepelte meg az újévet.
Egyébként nekem is nagyon szimpatikus mind a két készülék. Az MTK6732-kről eddig nagyon jó híreket hallottam, és bár a "számőrültek" biztosan azt akarják látni az adatlapon, hogy octa-core, de minden általános dologhoz bőven elegendőnek ígérkezik ez a CPU.
-
-
zolipapa66
tag
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01 #75913 üzenetére
Bagira01
Simán ki fog bírni fél évet. Az én Jiayu G3-am vagy 3x repült ki a kezemből (minden alkalommal betonra) és olyan minimális sérülések lettek rajta, hogy keresni kellett őket igen erősen.
Hiába no, szilikon tok, plusz belső fémváz és fólia a kijelzőn.
gipsztigris
Nem csak az árával van a gond. 2300mAh aksi... az a két SIM tartó kiálló rész ferdén áll (lásd videó eleje), tipikus ZTE összeszerelés. Fülhallgató bemenete a teló alján!!!!!!! most komolyan??? Design-ra tényleg szép teló, de hozzám vágnák se kellene ilyen konstrukciós bakikkal és logikátlan felépítéssel. Ami tetszett, az a kamerájának képe, kijelző színei és a gördülékenység. Viszont nem sokkal többért már kapsz Mi3-at, ami kenterbe veri 6x. No meg nem is esnek egy minőségi kategóriába. -
-
svgyula
addikt
válasz
Bagira01 #66852 üzenetére
Szia! Megnéztem a gyári oldalt! Egy szenzor van benne! CUBOT GT90
Egy 80$-os telefont nem szoktak teleaggatni szenzorokkalÖrült annak az 1db-nak is
A kijelző és a többi is tükrözi az árat. A kínai telefonok sem "csodák ingyen" aminek van tudása annak van ára is! A hasonlítást a "nálunk márkás" telefonok adják és azokhoz képest "occó telefonok". A kijelzője is sima TFT nem is írják azt, hogy IPS. Érdemes vásárlás előtt megnézni a gyári leírásokat a gyártói oldalon akkor kisebb az esély a csalódásra. (gondolom ez most nem nyújt vigaszt
)
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01 #66441 üzenetére
Én soha többet nem rendelek Antelife-ról. De ez az én dolgom...
Viszont erre a szép árra még megy a posta is... No meg akciós árat elvileg nem lehet kuponozni. Viszont Pandán kaptam "Candice"-től egy olyan hírmorzsát, hogy kicsit téglább hátlappal 2850mAh aksit lehet majd a Hongmihoz rendelni. Hoppácska! Beszélgettem vele (na jó igazából faggattam) a Xiaomi Piston II fülesemről és ezután megkérdezte hogy Hongmi MTK telóm van-e. Amúgy ha lehet neki hinni, akkor a Panda hivatalos Xiaomi re-seller (viszonteladó). -
DJGABI
addikt
válasz
Bagira01 #64927 üzenetére
akkor így részemről is passzolom, ezeket a mostani A820-am is tudja
gps, kamera nagyjából okés, de a kijelző max fényereje szintén gyengus, akksi: a 2000mAh is kevés sokszor, nem hogy az 1750 lenne...
a vaku meg a gyro (+ mert kisebb valamivel a mérete mint a levonónak) miatt érdekelt volna csak
-
Maximum1
őstag
válasz
Bagira01 #64230 üzenetére
Antelifet inkább nem piszkálom.
Többen rendeltünk egy hasonló akcióból Feiteng H9500 típusú telót majd félárban.
Valakinek a gombja esett ki, valakinek térereje nem volt, nekem meg még bejövő hívásnál újra is indult.
Egy közös volt mindben a flashtools valami ilyesmi üzit dobott DRAM_FAIL (4032)Én visszaküldtem, buktam az áfát és a visszapostázást -10ezer
Ezt az áfát nem lehet valahogy visszakapni? -
aytukabozs
addikt
-
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #63557 üzenetére
Most reggeli közben szóba került a telefon-téma és a feleségem (hiába mondom neki, hogy nagyjából kínai telefon = kínai telefon), inkább márkásabb készüléket szeretne, mert sosem hallott a Zoppo-ról, így került képbe a Lenovo. Az S820 szép is, jónak is tűnik, de valaki azt írta róla korábban, hogy nagyon laggol. Esetleg más Lenovo típus max. 4.7 col-ig?
-
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #63548 üzenetére
Én is keresek a feleségemnek egy max. 4.7-es dual sim-es mobilt 40ezer körül, lehetőleg nem fekete színben, eddig ezeket néztem ki:
- Thl T5S
- Xiaocai X9S
- ZOPO ZP700Fontos:
- jó anyagminőség (ne csúszós, fényes műanyag ház)
- 1GB RAM
- viszonylag jó fényképezőSzerintetek?
-
bb71
őstag
válasz
Bagira01 #63131 üzenetére
1. Nem írtad mikor mostad ki, de AZONNAL szét kell(ett volna) szedni, és hajszárítóval szárítani.
Néztem már vízbe esett telefont mikroszkóp alatt, és hát gyakorlatilag 1-2 nap alatt eltűntek IC lábak, "megette a víz" -ezt most értsétek jól. Olyan vékony anyagvastagságok vannak, amik simán eltűnnek a víz általi korrózió által!
2. Tudtál javítani a touchscreen baromságán?
-
citkar
addikt
válasz
Bagira01 #58413 üzenetére
Ha feltétel az 5 col alatti méret (legalábbis a fizikailag kisebb telefon) akkor valóban más a helyzet, de nem figyeltem, hogy kitétel lett volna (bevallom, nem olvastam vissza minden hozzászólást). A 4 magosokból is későn jöttek kisebb méretű, vállalható telefonok és most is viszonylag kevesen vannak, gondolom a 8 magosoknál is ez lesz a helyzet.
Ha 2013 év elején már annyi 4,5-4,7 colos lett volna, mint most, vagy legalább a Hongmi (WCDMA-s) kint lett volna elérhető árral, valszeg azt veszek én is, de így "rászorultam" egy 5 colosra, ami egyes gyártóknál nem sokkal nagyobb/vastagabb a 4,7-nél (de valakinek az is számít nyilván).Ha a többségnél kisebb telót keres valaki valószínűleg nem éri meg várni a 8 magosra, mert sokára jönnek majd, olyannyira, hogy 5 colnál kisebbet még csak a hírekben sem olvastam sajnos.
-
DemonDani
addikt
válasz
Bagira01 #58398 üzenetére
Félreértés ne essék, igaz nem írtam, nem a írtam ki, de nem a Dual SIM miatt írtam ide, hanem mert kínai mobillal nincsenek tisztában a rendes mobilos topikban, így ide küldtek.
Tehát te is a ZTE Geeket véled felfedezni ennyiért. Más valami? ZTE Geek hangzásáról sehol nem találok egy mukkot sem, hogy milyen minőségű lenne. Mekkora az esély, hogy normális DAC került bele?
-
RVR400
veterán
-
válasz
Bagira01 #57093 üzenetére
Jeeeeee! Egy sorstárs!!!
Az UMI X1 Pro-t nézem, de gyanúsan olcsó (ez nem feltétlen baj, persze
), illetve még csak a kapacitív gombok rajzolata sincs fenn a képeken, kétlem, hogy még világítás is volna alattuk...
-
-
bb71
őstag
válasz
Bagira01 #56087 üzenetére
Próbáltam és nem lett szinte semmi magyar.
Nem tudom ki tudott róla, most találtam egy orosz oldalon:Try entering it in technological mode at startup.
Switch off, remove the battery, insert after 20 seconds.
Tighten the "Volume MINUS", and hold the power button 5 seconds.
Once again on "Volume +" get into rekaveri, and on "Volume -" - technological menu.Én nyomom a minuszt és tápbe 5sec, majd mikor a boot kép megjelenik volup és ott a Factory menu.
Touchscreen-t NEM lehet itt sem állítani, csak tesztelni.
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bagira01 #52772 üzenetére
Például az ibuygou azt írja a Mi-Sound HiFi system-ről hogy
Swedish professional Dirac acoustic system. EZ tutira nem annyira olcsítja mégha csak eredetét nézve svéd
is (kérném itten a filharmónikusok szakvéleményét), és
a kamera Samsung/OV BSI F2.2De szerintem lejjeb is megy még az ára talán...
-
citkar
addikt
-
GIJoe
addikt
válasz
Bagira01 #52777 üzenetére
Na igen, ezen agyaltam én is hogy szépen pumpálódnak fel az árak.
Csak ugye USában Nexus 4 200$, jön a karácsony még annyi se, a használtakról ne is beszéljünk mennyik. Tovább a Nexus 4 referencia telefon, a HWt nem is említve. (cimbora hoz usabol kész)
Másik MIUI én úgy tudom nem annyira híres a nyelv támogatásról. -
válasz
Bagira01 #52777 üzenetére
Abban mindenképpen jobb, hogy rendszeres frissítéseket kapsz a készülékhez.
Ugyanakkor megértem a dilemmádat. Én 200USD körüli kínai telefonokkal kezdtem, aztán mentem egy ideig felfelé árban. Most meg egy ideje már saját használatra 100-140USD közöttieket veszek csak. Ezek után nehéz meggyőzni magam, hogy a friss szoftverért, támogatásért kifizessek egy jelentős összeget.
-
citkar
addikt
válasz
Bagira01 #52772 üzenetére
Ugyan nekem nem volt, de a Xiaomi más kategória állítólag (a Meizu és az Oppoval karöltve), mint a többi "fapados" kínai telók.
(#52773) Baritone : más kínai webshopban is kb. 229 USD, de ha többnél lesz kicsit mérséklődik majd...szerintem még csak Kínából lehet rendelni, bár ki tudja ezt biztosan...
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
laslie92
senior tag
válasz
Bagira01 #46638 üzenetére
Hát igen de én úgy vagyok vele úgyis tudom hova kell nyúlni! a Másik meg videók alapján elég nehézkes a vissza lépés de home jól működik! ( Ami egyben NOTI LED is persze csak az elmulasztott hívásokat jelzi)
meg Légző fény se hátrány az egyik kis nokiámba volt ilyen én szerettem mert sötétben megtaláltam!
A Kamerájára nem jobb egyik kínai telónál se de sötétben egy picivel élvezhetőbb a dupla vaku miatt! ( forás orosz fórum)
Én megrendelem mint Antutu mind kijelző vaku és Az NFC miatt!
Én pandától rendelem! mert van 50$ bónusz pontom egy rossz telefonból adódóan ami később kiderül,hogy csak szoftver hiba volt! szóval gyorsan levásárolom!
-
ccs2929
senior tag
válasz
Bagira01 #45701 üzenetére
Sziasztok!
Én megmondom őszintén, még nem próbáltam visszavenni az órajelen /THL W110/, viszont vannak a "scaling" értékek a processzor beállításánál, pl. powersave, performance, hotplug, stb., teszteltem az összes beállításom, de max. órajelen, igaz nem fogyasztás tekintetében, hanem szintetikus tesztekkel, pl. Antutu, Quadrant, és érdekes dolgot tapasztaltam. Elviekben a powersave módban kevesebbet kell teljesítsen/fogyasszon, így is lett, Antutuban kb 4400 pont, ez baromira érezhető volt a rendszeren, hotplug-on, ez volt az alapbeállítás, 13700 pont körül teljesített, és performance-re állítva, ahol elvileg csúcson kéne járatni a rendszert, 7700 pont körül teljesít
, illetve van még az ondemand, és userspace, ezeken szintén 7XXX pontot hoz.
Egyenlőre még a fogyasztást nem teszteltem, mert még viszonylag sokat nyomkodom, úgyhogy hamar merül -
Chaser
legenda
válasz
Bagira01 #45512 üzenetére
Ezt láttam, köszönöm. Viszont én droid analfabéta vagyok, így ez nekem kínai hiába angolul van írva
amit kivettem a kijelző felbontás kisebb meg tán a kamera is, lassabb 3G, más GPS. Végülis GPS lenne a lényeg, hogy milyen. MTK6589-hez tudnék viszonyítani, de ebben a táblában SD SoC-ok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged