Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskatz
tag
válasz Dominó85 #15396 üzenetére
Már egyszer leírtam az ingyen posta dolgot.
Minideal-nél vettem ZTEV970-et. Skype-on beszéltem Katherine-el.
Írom,hogy akkor 189 a telefon + 26 a DHL, akkor annyit utalok.
Erre azt írta,hogy nem 189 hanem 172 mert a 189 ár csak az "ingyenpostás" ár,
a "unit price is 172USD".Szóval az az ingyenposta 17USD!!!
-
helltp
aktív tag
válasz Sir Riccio #15370 üzenetére
[link] Itt többet találsz olyat. A táblázatban meg nincsen "áfát vámot fizettem" oszlop, így mindenkinek a maga dolga hogy beírja-e a megjegyzés oszlopba.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
mikrofon
veterán
válasz Simon02 #15400 üzenetére
Én leírtam itt a végén, de a lényeget bemásolom most is!
"Továbbra is kijelenthető, hogy azoknak ajánlott, akik egyből használható ROM-ot és készüléket szeretnének. Nem a magyar nyelv kerül 5USD-be, hanem, hogy saját rootolt, multilanguage, ROM-ot adnak, működő google fiókkal, play áruházzal gps-sel, 3G-vel és még tesztelik is a telefont mielőtt kiküldik. Ezek pedig az emberek egy részének megérhet 5 USD-t!"
Ill. kiegészíteném még azzal is, hogy azok a telefonok esetében is megérheti, amelyikeknek nincs még akkora support-ja, vagy még túl új! -
Simon02
tag
válasz mikrofon #15404 üzenetére
Igen, ezt olvastam is, de ebben a plusz dolog csak a (nem teljes) magyar nyelv és a root. A Google apk elvileg a stock android része, ami persze Kínában kivesznek, de máshova inkább azzal küldik. Én pl így kaptam és nem kértek érte semmi pénzt. Rootra van univerzális megoldás, és egyébként se a rom része. Amelyekre ezek nem elérhetőek, olyan telefont én nem vennék meg! Szóval ez alapján nem látok a magyar nyelven kívül semmit, pedig attól lenne custom, ha optimalizálnák, hozzáadnának plusz funkciókat, alkalmazásokat!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Dominó85
addikt
válasz mikrofon #15404 üzenetére
Azért nem csak az EtoTalk teszteli a telefonját, a többi webshop sem téglákat árul. Akiknek írtad megfelelhet a mod rom, bár én inkább várnék akkor is egy magyar fejlesztői csapatra (1-végtelen fő) és ha kell nekik fizetnék a munkájukért.
kiskatz, arra emlékszem, a minideal tényleg korrekt ilyen szempontból
* Péter - 06302461862 *
-
Terentius
őstag
Na még mindig nem tudok dönteni.A ZTE v970 kamerája milyen minőségű?
Másik:
Az etotalkon kívül ki melyik kereskedő oldal küld rootolt legalább angol nyelvű telót?[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Simon02
tag
válasz Simon02 #15405 üzenetére
Ja, sajnos kimaradt, hogy máshol is tesztelik, legalábbis az én híváslistámban nyilván nem véletlenül volt kínai előzmény
fPApi: az érv ismételten kimaradt, pedig nem én vagyok az első, aki kérte oszt meg, milyen plusz dolog is van az etotalk romban...[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Dominó85
addikt
Ő tényleg kínlódik, míg mások érvelnek. Például Simon02 kollega fentebbi HSZ-e is igazolja az EtoTalk az "alig valamiért", amit EtoTalk MOD ROM-nak hív, kér el 5 dolcsit. Az ő G3-ján stock 4.0.4 van az enyémen meg a te MOD ROM 4.0.4-ed, mivel te az EtoTalk-nál vetted. Nos egymás mellé téve a két telót múltkor sehol nem találtunk bárminemű lényeges változtatást. De ha valaki bebizonyítja hivatalos forrás megjelöléssel, hogy ez a MOD ROM merőben más a stock ICS-nél, akkor elnézést kérek tőle. Addig viszont csak egy jól hangzó szemfényvesztésnek tűnik.
* Péter - 06302461862 *
-
Xabi78
aktív tag
Lenovo tulajok
A Lenovok összeszerelése milyen minőségű, a ZTE szintet megütik? Recsegés-ropogás, sorja, lötyögés van/nincs? Van valami ismertebb bajuk?
A többire szándékosan nem reagálok, pedig lenne mondanivalóm...
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
Dominó85
addikt
válasz Terentius #15409 üzenetére
Szia,
nézd meg, hogy a különböző webshopokban a Supported language-nél mi van beírva. A telefonok 99%-a kínai és angol nyelvvel van előretelepítve és külön kérhető rájuk magyar nyelv, ha van.ZTE v970
videó
hungobungo logout bejegyzése (a szerző utólagos engedelmével)* Péter - 06302461862 *
-
helltp
aktív tag
válasz Terentius #15409 üzenetére
A kamerát már az Inteles Grand X variánsban sem dicsérték agyon a MA! tesztben, pedig az 8megapixeles ez meg csak 5...
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Dominó85
addikt
válasz helltp #15416 üzenetére
Igen és a videózás közben volt olyan akinek egész végig fókuszált. Ez simán lehet szoftveres hiba is, de ezt nem tudni biztosan. A YouTube-os videón, amit linkeltem, nem tapasztalni az említett hibát. A képek meg tipikus ZTE betegség, hogy egy halvány szürke fátylat húz a képre és így zajosít, ergo életlen lesz a kép. De azért nem vészes.
* Péter - 06302461862 *
-
jdeutsch
tag
válasz Simon02 #15388 üzenetére
"Csak a Mixes ára "kicsivel" kevesebbet kér a telefonért."
Nem csak a telefonért! A Mixeshop DHL-el / legtöbb esetben 3-5 munkanap / közel annyiért szállítja /188+26,84= 214,84/ mint EtoTalk / 220,95 postával / hetekig (hónapokig) postával, és a kettő között azért van egy csipetnyi különbség!
Ami pedig a Mixeshop óvatosságát illeti, nem véletlen az a tény, hogy nem (szívesen) szállít postával, hisz voltak készülékek, amik soha sem érkeztek meg a címzetthez, és természetesen ez vesztesség-ként jelenik meg náluk.
A 4%-os PayPal fee pedig mindenütt van, márahol lehet vele fizetni, arról a nem elhanyagolható tényről nem is beszélve, hogy 1000 USD-ig ugymond biztonságban van a pénzed, ha a portéka nem érkezik meg, vagy nem azt kanád amit rendeltél.
Üdv: DJ -
Novicsok
tag
A 4pda.info-ról le lehet szedni a PRO változatot is. Nem árt, ha rootolt a telo, és akkor a Lucky Patchert rá lehet küldeni.
Nem emlékszem, melyik Titanium Backup van nekem, de kiválóan működik mindig.
Megnéztem:
5.8.0 van fent, szerintem nem fizető, mert ajánlja a PRO verzió megvételét 5.99 USD áron. -
Simon02
tag
válasz jdeutsch #15418 üzenetére
Pontosan így van, ahogy írod! Azt akartam kiemelni ezzel, hogy a postát hozzáadva nem drágább (sőt), mit a többi webshop, ellentétben az etotalkkal.
Mivel tőlük rendeltem, nekem is ajánlották, hogy DHL-el kérjem, de ezt azért túlzott óvatosságnak tartom, trackinges csomag nem illik hogy eltűnjön, arra nagyon vigyáznak a postán.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Terentius
őstag
Na most,ha én tmallboxról rendelek mondjuk vagy mixeshopról akkor mennyi az esély rá,hogy rootolt magyarul is tudó G3-at kapok?
OnePlus 12 16/512
-
chosa91
aktív tag
Üdv, 1 noob kérdésem lenne Dual sim-es telónál (4.1.2 android).
Angol rendszer, hol tudom átállítani a számom (vodafone) láthatóságát, mert mindig-mindenkinek privátot jelez?"Find something boring, and make it funny!"
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Létezik valami ismertebb gyártótól dualsim-es, közepes (pl. s3+adreno220 1 gb ram) vagy jobb soc-cal szerelt, legalább 4" qHD kijelzös telefon, amit hivatalosan lehet venni itthon?
(Vagy csak a kinaiaknak tünt fel hogy van ilyesmire igény? Nincs elöitéletem a kinai cuccokkal szemben, de nem szeretnék onnan redndelni a nehézkes garancia miatt.)Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
hevizms
addikt
válasz chosa91 #15426 üzenetére
Mivel úgy látom elég nagy tábora van már a G3-nak és még mindig"sláger" és jönnek új vásárlók,jó lenne valami oldal vagy tárhely vagy valami ahová összeszedve az eddigi dolgokat lehetne irányitani az újonnan jövőket.
Vélemény?
Vagy akár kiegészithetném a cwm-es leirásomat linkekkel,legyen az driver vagy a mostan használt magyaritott rom letöltő linkje,amit én már például elfelejtettem hogy hol is van.Azt tudom valaki feltöltötte a data.hu-ra,de nekem már nincs meg a link.
Ugyanigy vagyok a driver dologgal is.
Jó lenne valami tuti driver,mert ez sem egyértelmű mindenkinél.
Nekem pld a pdanet jött be,de van akinél más.
Ezeknek sem lenne rossz ha volna letöltő linkje egy helyen. -
Terentius
őstag
Tehát ha mondjuk rendelek egy G3-at és nem az etotalkról akkor benne van a pakliban,hogy:
1.totál kínai lesz a nyelve és azt sem tudom mit kell nyomni
2.Tele lesz kínai appokkal és nem lesz google play
3.a billentyűzet is kínai lesz?OnePlus 12 16/512
-
chosa91
aktív tag
válasz Terentius #15433 üzenetére
1.-3.: Benne, de ha nem tudsz megnyitni akármilyen launchert és nem találod meg benne a settings IGEN kirívó ikonját amin belül az "A" betűjelű ikont nem találod meg és nem tudod megnyomni a megnyílóból a legfelső menüpontot és ott kiválasztani, hogy ENGLISH, vagy egyéb általad ismert idegen nyelvet, akkor igen nagy a gond.
2.: kínai appokat hamar letudod kaparni, a gapps pedig pótolható
"Find something boring, and make it funny!"
-
veterán
válasz Terentius #15433 üzenetére
Sőt, még az is lehet, hogy kínai lesz a postás is, aki átadja neked
Ha rendelsz valamit, előtte kérdezz rá a nyelvre és a Play-re az eladónál - ennyi.
A Neo NO2-M készülék esetén volt ilyen, hogy kínai készüléket küldtek Google Play nélkül olcsón vagy nemzetközi rommal play-jel drágán. Aki nem akart vele bajlódni, az vette a drágát, aki fel tudta vállalni a küszködést, az vette olcsóbban. De ez a ritka eset, többnyire minimum angol nyelv van (sőt, még a Neo esetén is volt angol nyelv, csak át kelett állítani, de minden alkalommal, ha valamit csináltál a szoftverrel, a kínai állt vissza, míg az új rom fel nem került).
Sokat rendeltem már sok helyről tabletet és telefont is, de még nem találkoztam olyan készülékkel a droidosok között, amelyiken ne lett volna minimum angol nyelv is a kínai mellett. Pedig tényleg tucatban mérhető a rendelésem, nem egy-egy darabban.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
LámaZ
addikt
Majmok bolygója 3. rész
http://www.origo.hu/techbazis/20130104-jobban-vedi-a-mobilt-az-uj-szuperuveg.htmlLegyen minden jó!
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz Terentius #15437 üzenetére
Egy centért adják.
Téged valaki/valami nagyon megvezetett az etotalk-kal.
Két G3-at rendeltem a Minideal-től, mindkettő angol nyelvre állítva érkezett és alapban tartalmazta a play-t. Nem is értem az aggodalmat.
Egyet rendeltem a Cellphonemictől (Bedove i5), az eleve (nagyrészt) magyar nyelvvel jött (szintén play-jel).
Nem kell megijedni az Antelife-tól sem, bár nekem éppen ma volt egy rossz élményem velük.
Az etotalk egy bolt a sok közül. Lehet, hogy a PR-jük a saját(?) ROM-mal. Esetleg Te is ebbe a csapdába estél bele.
A DHL része sötét ló. A múlt héten jött így egy autós kamera, azzal nem volt gond.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
mikrofon
veterán
válasz Terentius #15437 üzenetére
én is egyetértek az előttem szólókkal. elég kicsi az esélye hogy belefuss egy teljesen kínai csodába. ha mégis így lenne, akkor sincs nagy probléma. ha már ezt a fórumot olvasod, olyan telót rendelsz ami már van itt valakinek, tudsz időtszánni rá és meg tudod azt csinálni amit mások tanácsolnak, akkor nem lehet nagy baj. sőt talán még élvezni is fogod a bütykölést. ez az android szépsége. az etotalkos "csoda" olyanoknak való akiket nem érdekel vagy nincs idejük az androidjukra, esetleg valaki olyannak szánják aki teljesen sületlen ehhez a világhoz és nem fog időt szánni a beletanulásra.
-
Gyuszkoo
tag
Urak! Paypal vásárláshoz minden esetben rendelni kell kártyát, vagy csak akkor, ha nincs megfelelő összeg a számlán?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Találtam egy Bedove x21 recovery-t egy orosz fórumon.
Már csak egy scatter file-t kellene kreálni (mtkdroidtools-szal?) hozzá és lehet flash-elni.
Utána meg már egy egyszerű zip-es megoldással (rom-mentés után) lehetne root-olni.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
ztibor
senior tag
Sikerrel feltettem az uncletoolsal a CWM-et G3-ra.
Az a kérdésem hogy a backup résszel lementem a rendszert is? Vagy hogy tudok teljes rendszermentést készíteni, amit ha valami gáz van újra feltehetek? Elméletileg valamit lementettem, de fogalmam sincs végül mit és hova mentett.
Hogy tudok belépni a CWM menübe ha szükséges?
Így kezdésnek ennyi a kérdésem :-)
Előre is kösz. -
hevizms
addikt
válasz ztibor #15442 üzenetére
CWM elérése bekapcsoló gomb és hangerő fel egyszerre nyomod egészen addig amig először megjelenik középen egy zöld szinű kör,majd utána maga a CWM.
Itt van hogy milyen és hogy kell használni.
Ne zavarjon hogy a cikkben egy régebbi verzió van,a lényeg ugyanaz.
[link]CWM-el érdemes backup-ot csinálni,azt bármikor visszaállthatod ujra és mindened ugyanúgy lesz mint amikor elmentetted.
Beállitások alkalmazások,minden![ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
válasz hevizms #15443 üzenetére
Köszi, ezt elolvastam a leírásodnál is.
Most próbálok backupot csinálni vele, remélem sikerül.
Ha felteszem a magyar ROM-ot, akkor minden elveszik és kezdhetek mindent újra beállítgatni, telepítgetni, vagy van valami tennivalóm hogy a telepítések, névjegyek stb megmaradjon?
Bocs a sok kérdésért, de inkább kérdezek mint valamit rosszul csináljak és szívjak a késöbbiekben.
-
hevizms
addikt
válasz ztibor #15445 üzenetére
Hát ha most vetted a telefont,akkor mit vesztesz el?
Cwm megvan,töltsd le a magyaritott romot,telepitsd fel,lakd be a programjaiddal beállitásaiddal azt csinálj egy backupot.
Utána már bármikor ezt az állapotot visszatudod rakni.
Én nem szoktam semmi programmal menteni sehova.
Néha csinálok egy backupot,a régit törlöm és ennyi.Egyébként a Titanium backup-ot használják sokan még mentésre,de szerintem ennél egyszerübb és mindenre kiterjedő mentés nincs.
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz sasa311 #15429 üzenetére
Ha rendelek kínából egy telefont és hibás akkor gondolom visszakell a boltba postázni... Ez egy cseppet körülményes, nem? Volt már valakinek garanciális javítási ügye ilyen kínai telefonnal? Mik a tapasztalatok?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
weinmaker
őstag
válasz petymeg #15427 üzenetére
Szia! Nekem van egy vadiúj Evolve FX-420, 2 év garival. Nagyjából azokat tudja amit kerese. Dual proci, dual sim, 4,3", és ugye itthoni 2 év gar, magyarnyelvű kézikönyv...stb. Ha érdekel keress.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
nagyúr
válasz sasa311 #15449 üzenetére
Meglátjuk.. merthogy kollégám visszaküldte a telefonját azzal, hogy a kijelzője foltos.
Először felajánlották neki, hogy küldenek kijelzőt és cserélje ki, persze inkább visszaküldte - logikusan -, nehogy ő tegyen benne kárt.
Majd kifaggatom mi lett a sorsa.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.