- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Ez a nagy tábor dolog amúgy valóban érdekes.
Anno így volt ez a THL W8-al is. Persze jó készülék, de sokan csak azért rendelték mert egy-két hangadó mindenkinek azt ajánlotta. Biztosan remek készülék, de közel sem biztos, hogy a legjobb volt anno, viszont sikerült hozzá nagy tábort verbuválni. Ugyan ez a helyzet a Jiayuval G3S/T-vel is. Tök mindegy, hogy milyen telefont keresel ez ott lesz valakinek az ajánlásában. Ez is remek készülék, de van jó pár készülék, ami hasonló tudású, minőségű, csak éppen senki nem hype-olja őket... -
Sanyesz.
őstag
Neked Jiayu fóbiád van
. Ez nem sértés, csak megállapítás. Feltételezem, hogy használtál több hónapig, esetleg 1 évig ilyen készüléket (G2, G3, G3S stb.) és ezek alapján írod azt a "rengeteg" rossz tapasztalatot.
Mert ha nem, akkor te csak mások (szubjektív) véleményét teszed magadévá.Nekem pl. Mazdám van. Többször olvastam egy fórumban egy illetőt, aki következetesen ócsárolta. Egyszer rákérdeztem és kiderült, hogy még csak nem is ült ilyen autóban, nem hogy vezette volna, mondjuk 50.000 km-t. Hasonló az érzésem veled is.
-
Gwent1
tag
Üdv Én most is G2S-t használok és erős használat mellett 2 napot bír. A GPS némi szoftveres tuninggal teljesen jól működik.Hamar fog jelet és nem dobálja el a három betűs navival teljesen jó pontossággal. Ami a kamerát illeti az lehetne jobb, de én nem is vártam, hogy egy tükörreflexes gép minőségét hozza. Nem kell csodát várni az ár és érték arányában szerintem ez egy teljesen jó telefon
-
Sanyesz.
őstag
Remek. Te most kiragadtál egy dolgot az én reagálásomból. Elkeserítelek, nekem tökéletesen működik a G3 és benne a GPS (2012.októberi vásárlás) és ezzel nem vagyok egyedül. Sőt, még eredeti az akkuja is és kb. 3 napot bír átlagos (persze ez relatív) használat mellett (dupla sim, állandó 3G).
Azt én nem vitatom, hogy vannak, akik gyenge GPS-szel rendelkező G3-at kaptak. Ezen többen segítettek némi alufólia felhasználásával, mások együtt éltek a helyzettel. De ettől még lehúzni a G3-at?
Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak. -
Gyuc
aktív tag
Azért ennyire ne írjuk le a GT99-ert mert szerintem jó telefon.
Semmit nem dobál sehova bár a GPS tényleg nem az igazi de beállítható.
Azt hiszem Te egy rossz darabot fogtál talán ki...másoktól nem hallottam még panaszt.
A kamerával sincs semmi probléma,persze elegendő fény kell ennek a képéhez is mert a vaku gyenge.
Én fél éve használom és már jól belaktam...egy darabig még biztos marad -
SSlyTR
senior tag
Szerintem te egy hamisítványt fogtál ki. Ezt már az eladóval kell rendezned.
Néztem, hogy milyen képeket készít a kamerája, pont a legjobb a kínai mezőnyben. Eddig csak dicsérték a fórumon.Azt mondtam, hogy 130ért jó vétel lehet. Lehet hogy jobb vétel, mint a hongmi 190ért. De ez az én véleményem. De valszeg hongmit veszek. Nem tántorít el semmi
-
Nem tudom megmondani, melyik telefon a legjobb vétel a 130-200USD közti kategóriában, de én mindenképp inkább a 170-200USD kategóriát vetném össze, mert az 50%-kal többe kerülő készüléket (130 vs 200) biztosan nem sorolnám egymás riválisának.
Számomra pl azért nem egyértelmű a Hongmi győzelme, mert vele szemben nekem ot van a Honor 3c hasonló áron. Nálam sokat nyom az a latba, hogy miközben csak 2,5mm-rel szélesebb és hosszabb, a kijelző 13%-kal nagyobb rajta. Egyéb téren nagyjából egy szinten vannak a ksézülékek, a prociban, akkuban, egyebekben van némi eltérés. A szoftver frissessége a Xiaomi mellett szól (még ha nekem nem is tetszik), de valahogy számomra látatlanban a Huawei készüléke jobban egyben van (talán a korábbi tapasztalatok alapján).
Szóval nem tudnék dönteni a kettő között, de biztosan ne mtudnám kijelenteni, hogy egyik vagy másik biztosan a legjobb vétel a kategóriájában; és akkor még csak két nagyon hasonló modellt vetettem össze...
(Pedig már a G4T is be-bekandikál a 200USD alatti árkategóriába akciókban, nagy akkuval, amellett is szól egypár érv. Ott van a baromi erős ZTE Geek is 200USD-ért, de csak 1 SIM-mel. Illete lehetne még nem egy példát felsorolni.)
-
Upo
addikt
A Moto G kamerája nem valami szuper. Kültéren délben még szódával talán elmegy de szobában villanyfénynél katasztrófa. Ahelyett hogy hagyna egy kis zajt, jól elmossa az egész képet, majdnem mint egy van gogh fetmény. Itt egy kép, 3 égős csillár világított a szobában. Érdemes 1:1-ben megnézni, először azt hittem hogy valami effektet bekapcsoltam - de nem.
Ez még az előd Jiayu G3S-el készült, annak igencsak nem túl acélos a kamerája:
-
Riverboy
tag
kamera is lényeg azért mert ha kell azzal fotózok mindent..
a vaku csak elemlámpaként funkcionál nem fotózáshoz kell.
előlapi úgy szintén emlékek pl barátnővel együtt akkor lássam mit fotózok.
s2nél gyorsabb telót keresek mert egyre nagyobb teljesítmény zabáló appok vannak és lasulkodik..
és a GPS az nagyon fontos lesz nyáron vezetéshez..
így ezek az infók után akkor ajánlatos egy kínai teló?amúgy én is a zopo zp700-at néztem és azt hallottam a zopok egészen jók?
-
gipsztigris
addikt
A dual sim-es (itt konkrétan az MTK procis telókra gondolok) telefonok GPS vételkészsége teljesen kaotikus!
Volt olyan a kezemben aminek parádés GPS vevője volt (ThLW8 és Concorde 5700) és pár nap múlva ugyanolyan készülék egy óra alatt sem tudott gps fixet fogni.
A nálam megfordult pár tízes nagyságrendű számú MTK-s készülék alapján úgy gondolom, hogy a GPS erősen szerencsefüggő.....Ki kell fogni.
Ezért szoktam én is javasolni vásárlás előtt, hogy NE a gps legyen az elsőrendű szempont hanem az összes többi. Kijelző, méret, forma, láthatóság, support, stb. Ha a telefonnal egyébként meg van elégedve a gazdája, akkor mindenképp egy bluetooth-os gps vevőt kell beszerezni, és nem lesz gond. -
svgyula
addikt
-
-
csibe1
addikt
Szerintem szoftver ügyben inkább itt érdeklődj: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
-
nimfas
addikt
MT6589 CPU-s (vagy akár más...) teló van-e ami erősebb 3d-ben, mint a w100, w8s ez a két teló amit kinéztem, ill asszony pofára nézi a telót, de olyat szeretne ami kitart 2-3 évig legalább a w8s a 2gb rom miatt lenne befutó a w100 az ára miatt :-)
Egyéb javaslatok, amivel nincs térerő és gps gond (visszaolvasva és forumokat bújva a MT6589-nek gyengéje a GPS :-S) pont ezért kérdeztem milyen versenyképes alternatívák vannak még? Tehát van-e élet a MT6589-n túl? :-DDD
Szerk:
HTC Sensation:
Chipset Qualcomm MSM8260 Snapdragon
CPU Dual-core 1.2 GHz Scorpion
GPU Adreno 220HTC One-X:
Chipset Nvidia Tegra 3
CPU Quad-core 1.5 GHz
GPU ULP GeForceHTC ONE-X+: Ezt már le sem merem írni
Chipset NVIDIA Tegra 3 AP37
CPU Quad-core 1.7 GHz
GPU ULP GeForce 2Kettő közt valami stabil párosítású telefon... árban is maradjunk a földön
-
-
Úgy tűnik a Bruno féle CWM felrakása (érdekes, Brunos volt fenn, ugyanaz a verzió, mint amit én újra felraktam), és azzal való V2.0 install megoldotta a problémát.
Nem értem, hogyan, hiszen ugyanaz a verziójú CWM, mint ami rajta volt eredetileg is, de ezzel felrakva a romot, minden oké
-
-
andatti
senior tag
Ezeket a gps-eket hogy lehet/kell használni? Sógornak samsung mini-je van és engem kért meg, hogy segítsek, leszedtem 3 progit, amiből feltettük a legkisebbet, azt mondja tökéletes, mert még a sávváltást is jelzi, ha autópályán megy... (láttam írtátok a 15 m-es pontosságot...)
1. Akkor a kínában vett készülékekben már eleve van egy gps progi? és ha az nem működik, akkor másik sem fog? egyáltalán lehet feltenni másik progit a készülékekre?
2. Na ez nagyon láma kérdés... ha bekapcsolom a gps-t az működik internet kapcsolat nélkül? (már, ha az otthoni wifin elintéztem korábban a frissítéseket, stb.? ) Tehát létezik offline mód?
3. gps használható pl. arra is, hogy mérje a megtett utat? (szerintem igen, de inkább megkérdezem...) -
-
alexw801
senior tag
Na végre egy helyén lévő vélemény!
Javasolom 5 fontért rendelni egy Nillkin fekete hátlapot, vele adnak kiváló Nillkin 3 rétegű védőfóliát is, hamar érkezik:
http://www.ebay.co.uk/itm/130879546140?var=430129243291&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
A hátlap minden gondot megold! A fólia felrakására a szig.szalagos módszerrel 100 % hibátlan esély van. A két szig.szalag darabka, mint egy ajtó zsanér, pozícióban tartja a fóliát már a művelet előtt, stb.Ami nyitott kérdés: néha, ritkán makacskodik a V987, pl. nem indítja a wifi hotspot funkciót (nálam ez az egyik legfontosabb, mert órák hosszat minden eszközzel így csatlakozunk a netre) akkor egy reboot fél perc alatt megold mindent. Tapasztalat még, hogy a bluetooth fülhallgató kapcsolata nem stabil eléggé, a V970-nel nem volt ilyen gond. Remélem, hogy Bruno megoldja ezt majd. Jelenleg V1.0MOD Bruno féle ROM-ot használok.
-
-
-
bigrock
addikt
Azért azt nem felejtsd, hogy nem igazán tudsz mondani olyan konkurens terméket, ami 4,7"-os és 3000-s akksija van. Szinte mindegyik már péklapát, ami meg kisebb, annak az akksija is gyengébb. Nekem pl. megér +20 USD-t a normális méret, meg az, hogy nem egy féltéglát kell nyáron magammal cipelni ill. félnaponta tölteni.
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Na pont egy ilyen véleményt vártam.
Ha az Adreno203 architektúrája ennyire gyenge, sajnos a valós használat során is ki fog bukni.
SGX 531-el se vagyok mindig elégedett.
Marad számomra a Jiayu G4 mint legjobb opció!Szerintetek Tmallbox miért nem tudja adni minden kiszerelést minden színben?
-
gipsztigris
addikt
Budapesten Sebiferit keresd!
-
madrac
senior tag
Sajnos ez így szokott lenni. Ha valaki megalapozott kritikát mer megfogalmazni, valamiért rögtön többet megpróbálják meggyőzni arról hogy nincs igaza, ne adj isten ki is oktatják, azok is akiknek nem is fontos az adott funkció. Lehet hogy ez már érzelmi alapon működik náluk. A legbutább indoknak tartom azt a sablonos és üres indoklást ami mindig elszokott hangzani, hogy ennyiért, meg egy telefontól az ember ne várjon semmit, mert ez nem tükörreflexes fényképezőgép. Igaz még senki se ismert olyat aki ezt a minőséget várta volna el, de ez már mellékes. A hangulatkeltésen van a lényeg. Fel se tűnik sokaknak, hogy számos esetben ez nem hogy javulás a korábbi telefonok minőséghez képest, inkább erős minőségbeli visszalépés. Az elég tré kategória ahol foltokban homályos kép, erősebb fénynél rendesen bevan égve, nem is beszélve arról hogy nem sok részlet van rajtuk úgy egyébként se. Sajnos általában ilyenek ezek a kínai kamerák, talán a ZTE ami üdítő kivétel, de meg is kérik az árát a többihez képest. Milyen érdekes, hogy ugyanakkora méretben néhány gyártó mégis képes elég jó kamerát belerakni a készülékbe, akkor nem értem miről beszélünk. De persze, ha a túlnyomó többségnek bármi megteszi, akkor ők se érzik szükségét, hogy e téren is elölrébb kellene lépniük.
-
sharm
tag
Sajnos tényleg nem túl jók a képek. És erre nem indok az árazás. Nokia 3510 pl ennél jobb képeket csinál, pedig nem egy mai darab. Nem hiszem, hogy a zopo vagy a ZTE által használt(viszonylag jó minőségű) modulok annyival többe kerülnének, hogy az egekbe szökne az ára egy-egy telefonnak. Arra már azt mondom, hogy tökéletesen megfelel, ahogy láttam a tesztképeket.
Az meg más kérdés, hogy kinek mire kell a kamera, és ki mivel elégszik meg, de ami sz** az sz**, ezt kár vitatni, a képek magukért beszélnek. -
fotosjani
aktív tag
Láttam már jobb képeket is, de ezek teljesen vállalhatóak szerintem sok teló irigyelheti ezeket a képeket.
Egy kb.1,5mm-es optikától korrekt kép.A képeket nem igazán nézted meg szerintem.
"Nézd meg a Duna felületét. Egy nagy barna paca az egész."
Nem tudom a mélységélességről hallottál-e már?
Mert ha jobban megnézed a képet akkor látszik a korlátoszlopokon hogy kép fókuszpontja valahol 1-2m-en van.
Ezért nem éles számodra a háttérben lévő hullámok. A kép készítőjének a téma a korlát volt.
Itt egy szép kép (nem mobillal készült) amin látszik a mélységélesség lényege:A te szemszögedből akkor ez egy nagyon rosszul sikerült kép, tiszta homály az egész kép és csak egy drótszem éles
-
Cyborg
őstag
Én nem értem, mit várnak az emberek egy ilyen 3,14csányi optikától? Ez arra jó, ha megyek az utcán, és látok vmi érdekes dolgot, vagy hirdetést, vagy mittomén, és lefotózom, hogy ne felejtsem el, vagy ilyesmi,de esküvői fotózásra azért ne telefonnal menjünk.
Fényképezni fényképezőgéppel kell szerintem.
...vagy vegyék meg azt az androidos Samsung fényképezőgépet,és cipeljék azt a zsebükben.Ne felejtsük el, hogy ez egy telefon, és örüljünk annak, hogy egyáltalán bármilyen f.s képet tudunk vele csinálni.
Szerintem. -
tolvaj!
őstag
a samsung óriás vállalat több ezer munkavállalóval. folyamatos késések, közösség ámítás, folyamatos hazugságok...... jiayu: kis cég. folyamatos fejlesztés, rendes háttértámogatás. az árakról ne is beszéljünk. ezekután nem kérdés számomra semmi mellesleg egy kis csúszás megbocsájtható, ez még mindíg nem samsung méretű trehányság.
-
-
csabili74
aktív tag
Vagyis ha megrendelném, jó eséllyel kapnék egy olyat, amit a Váci utca elején lehet szerezni?
Mert nekem képen teszik (és mielőtt megkapnám, hogy te köcsi, csak villogni akarsz vele, stb, jelzem, nem, és nem az aranyozott teszik, csak egyszerűen kíváncsi vagyok, kipróbálnám)
-
sirály69
őstag
-
-
gipsztigris
addikt
Aki így gondolkodik, az szerintem fordítva van bekötve!
Nem a nagyker és belpiacos árat kell számolni, hiszen amiről Te beszélsz, azt az árat CSAK igen nagy tételben történő vásárlásnál tudod érvényesíteni. Ha pedig vállalod a rizikót és beleteszel mondjuk 15-20 milliót, akkor megkapod azt az árat. De a VÁM-ot és ÁFÁT nem tudod kikerülni úgy sem.
Számold a magán vásárlást, amit bizony 200-210 USD alatt nem tudsz megvenni. Ha szerencséd van ennyiből megáll, de ha nem, megy rá az ÁFA és esetleg VÁM is......és nem kapsz semmi supportot, hanem bízhatsz a kínai segítőkészségében ha történik valami a telefonnal.
Szóval ha legális kereskedelmet folytatsz Magyarországon akkor nem nagyon tudod olcsóbban adni......szerintem!
Mielőtt félreértené valaki, nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük. -
hungobungo
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged