Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Ez a superuser kérdés engem is érdekel.
Root Checker szerint nem elérhető.
Ez mire kell egyébként?
Külön kell telepíteni?
(Bocs, hogy én még sosem hallottam erről.)
A rootra okét ír.[ Szerkesztve ]
-
Nyiaz
aktív tag
válasz encore22111 #15937 üzenetére
Lenovo P770 tudja. Egy videóban láttam, keress rá.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz Terentius #15954 üzenetére
Ugyanaz a proci van mind a kettőben, csak a G2S-nél megrángatták az órajelet, így MT6577T (MT6577 OC) lett belőle. Nyilván ez is pozitívan hat a teljesítményre, hiszen kisebb felbontású és méretű kijelzőt kell szolgálnia, viszont picit lecsippent az üzemidőből.
* Péter - 06302461862 *
-
Joeker67
aktív tag
Urak!
Ezt a készüléket néztem ki magamnak.http://www.cellphonemic.com/1g-ram-android-phones/s7100-mtk6577-s7180
Van róla valakinek tapasztalat, ill. szerintetek
megéri ?
Üdv -
sasa311
veterán
Valaki anno linkelt EU-n belüli webshopot (nem a ZOPO-t), ahonnan lehet telefont beszerezni. Valaki nem mentette el a linket?
Nem tudom melyik éri meg jobban jelenleg:
EU-ból rendelni és örülni a 2-3 nap postának vagy kína + DHL + vám + idióta sárgák.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kiskatz
tag
MicroSD a szomszédból igen olcsón akár 1 nap alatt: http://www.gigaplaza.sk/24-memoriakartya-es-kartyaolvaso.html
-
hun_gery
aktív tag
válasz motocoder #15886 üzenetére
ezt a hírt én is megtaláltam, csak valamiért volt egy olyan flessem, hogy a googléban elbújtak előlem a megvehető rk3066-os telefonok
ezek szerint sajnos nem...@kiskatz: miért adod el az umit?
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hun_gery
aktív tag
válasz hevizms #15970 üzenetére
december elején rendeltem tőlük többek közt egy 32GB-os microSD-t... (Karácsonyig nem volt már elég időm mymemory-ra) múlt héten megdöglött (fizikailag, nem látja semmi), péntek óta várom a válaszmail-t, hogy hogy legyen a garanciális ügyintézés...
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hunaqua
addikt
Szerintem ez sem rossz.
http://www.aliexpress.com/store/product/Adata-tf-micro-sd-class10-16g-card-reader/116727_723746977.html
Az ADATA jó cuccokat csinál,pl: s102 pro PenDrive
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
pallacko
tag
válasz osztraksajt #15973 üzenetére
Ez mennyire szentírás?
A telómmal együtt rendeltem egy 32GB memkaritiPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
LámaZ
addikt
Mert amit te eredetinek mondasz azt hol gyártják?
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Apropó: ezekkel a péklapátméretű mobilokkal akár havat is pucolhattok most.
(Ha már benzint spórolhatunk velük, akkor ez is menni fog.)
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Echoo
senior tag
Adott egy one x. Tré a hangminöség híváskor, és nem müködik a távolság szenzor. Szerintetek egy újraflashelés ugyanazzal a rommal javíthat valamit? Tegnap vettem a hardverapron használtan. Az eladó állítja, hogy hibátlan és mindentöl elzárkózik. 40k volt, kéne valamit tenni vele.
-
jbauer05
tag
Sziasztok gondolkozok egy ilyen telefonon mondana róla valaki véleményt hogy érdemes e megvenni? Telefon igazából arra kellene hogy tudjak GTA-ni melóban mikor pangás van. Ha az mtk processzorok gond nélkül viszik akkor inkább veszek olyat mert az olcsóbb. Abban az esetben melyik telefon kéne vennem?
-
fila
senior tag
Én ezt rendeltem Kínából, és teljesen jó:
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
mikrofon
veterán
USB töltőt, milyet és honnan rendeljek szerintetek. Az e-bay ről, amit rendeltem használhatatlanok, szellemérintésesek!
-
krisz1991
csendes tag
Sziasztok ! Kezdő vagyok sajnos kínai telefonok terén , kinéztem egy típust: Jiayu G3 , láttam hogy elég sokaknak van és nem rossz , a kérdésem azlenne hogy honnan rendeljem meg ? melyik az az oldal ami biztonságos és tényleg Jiayut kapok nem valami utánzatot (csak mert láttam hogy sok Jiayu g3 -on az érintő gombok alatt ott a "logó" , de van amin meg nincs ) előre is köszi a segítséget , és bocs ha hülyeséget mondtam
-
osztraksajt
őstag
Természetesen rád nem vonatkozik, te mindent jobban tudsz úgyhogy nyugodtan rendelj onnan ahonnan akarsz. Igaz én nem a gyártás helyeként neveztem meg Kínát hanem rendelési helyként, de úgy látom ezen az apróságon is sikerült a szokásos nagyvonalúságoddal túllendülni.
MIndenki másnak javaslom átnézni a "Nagy memóriakártyatopik"-ot.
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nem akar működni a gyári 4.1.2 a Jiayu G2-n. Telepítés után SIM nélkül minden OK, viszont Sim kártyával hibaüzit dob.
Mivel Oroszországban működik, ezért valami magyarországi problémára gondolok.Próbálkozok apk cserével, ezért szeretnék kérni egy működő Jiayu G3 4.1.2-es Romból 4 fájlt valakitől:
Phone.apk
Phone.odex
TelephonyProvider.apk
TelephonyProvider.odexElőre is köszi.
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
Echoo
senior tag
Hogyan kell ezt megcsinálni? Hol lehet ez a technological menu? A távolságérzékelőt megoldottam, újra kellett kalibrálnom.
The frequencies do not even know what to say.
's technological menu item is Audio.
They go to Normal Mode and the option to expose Max Vol 160.
Next poke field Type.
There are a few items, each of which will correspond to the value in the Value.
0 - this is the maximum. 255 - this is completely off.
I set up so at:
Sip 0
Mic 20
Sph 1
0 Sid
Media 132
now would have to call someone to check)))) -
helltp
aktív tag
válasz BITBOYS #15992 üzenetére
[link] gizchina szerint 4 nap múlva jön az első, utána pedig még januárban a TCL modlljei (Y900 P600)... szóval szerintem azok csak ilyen előre kirakott dolgok ráadásul mt6588 as SoC ot írnak amit hónapokkal ezelőtt átneveztek mt6589re...
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest