- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
mikrofon #15394 üzenetére
Bocs, tudom megint nem nekem címezted: Tudom hogy beépítik az árba, nyilván ők se ingyen teszik, de amiket felsoroltál árakat, ott azokért ténylegesen meg is kapod (+4-5$ ha te fizeted a Paypalt), míg etotalkon rájon ahogy írtad 22$. Így kell összesíteni. Ez a sima airmail esete, amivel a legtöbben rendelnek ismert okok miatt. DHL egészen más, és azt én sem tartom fairnek, hogy sok helyen a DHL sokkal drágább, de van ellenpélda ahogy írtam is (Mixeshop).
fPApi: akkor plz linkeld be!
-
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #15394 üzenetére
Van benne igazság, de egy nagy baki is.
DHL szállítási idő 3-7nap (futár)
Singpost szállítási idő 14-40 nap (posta)A posta díj és a futár szolgálati díj (szállítmányozási keret) ellentétesen arányos a kézbesítési idővel. Ha ugyanakkora lenne az összeg, max a bolond rendelné hosszú átfutási idővel postai úton.
Nem is beszélve arról, hogy a kettő között a kézbesítés és értékbiztosítás esetén is igen nagy a differencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged