Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz Senator #71184 üzenetére
Hali!!
Nekem is van egy Pixel-em, elővételben vettem 97dodoért, a kijelzőhiba nálam is fennál.
2napot lazán elketyereg
én nagyon megvagyok elégedve vele ezidáig.
Ha majd valahogy segítenél a frissítésben, megköszönném.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Dögi 350-em van, eddig nagyon korrekt teló.
-
Nagya21
addikt
válasz aytukabozs #75307 üzenetére
HAli!!
DG-350-es Dögíííít Presale-ként vettem 97dodoért, mikor még csak beharangozták a Focalpricen sikeresen átjött mindenen, nekem így nagyon megérte, és a teló is szuperül mükszik.
A fényképezője meg jobb mint az xperia L-mé(mondjuk annak rossz a fókusza, hadakozok a garis szervizzel, mert szerintük meg jó )
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ühümm a Zasszony dögledékjéről (dg100) nem vok vmi nagy véleménnyel, az 1-ső hibás volt, a második müködött, de néha nem lehetett letenni a hívást képernyővel, csak a fizikai gombbal, az érintőképernyő is eléggé háklis volt az érintésre.
Ellnben az én dögííííí-m (dg 350) nagyon jól teszi a dolgát, szinte hibátlan, csak a fényképező érintőgombjánál kell figyelni hogy hova böksz, mert az nem mindegy.
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
válasz balazs1011 #79325 üzenetére
Hali!!
droid stats
üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz CoolBoy323 #80950 üzenetére
Hali!
A dögim jól szuperál!! (dg350 Pixel)
Ami nem jó rajta, azt én b@ctam el (leesett, elrepedt a kijelző, nem müködő 2. sim).
Mondjuk igen szarból ők sem tudnak tartós várat építeni, de a magasabb ártartományban ár-értékben jók.(Pixel-Turbó)
-
Nagya21
addikt
válasz whatnot #82206 üzenetére
HAli!!
Saját tapasztalat (mondom saját):
Haier w910(nem mosógép): Qalcom chipset, qrva gyors navi.Dögi dg350 pixel: 4mag MTK chipset, fullhidegindítással 20-50s talál jelet, és stabilan navigál,ha rásegítesz EPO-val 5-30s alatt fog műhódat.
Sanyi xperia L: Qalcomm chipset, ott is jelet fog ahol az S3, meg a többi (munkatársak) telói csak vakaróztak.
Dögi dg100: 2mag MTK chipset : a második már jó volt , fogott jelet navigált teljesen átlagos(sokat nem próbáltam, gyorsan ment a háztól egyébb hülyeségei miatt)
Jiayu F1: 2mag MTK chipset: megy müködik teljesen átlagosan fog jelet, nem dobálja el, úgy működik, mint a Dögi Pixel. Próba navigálásnál nem tapasztaltam semmi problémát.(A Zasszony használja)
Lyánygyermek vmillen samu lite tablet 7": akármichipset: müködik.
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz b0bcat #83023 üzenetére
HAli!!
Dögim van a pixel, ha nincsenek nagy elvárásaid, akkor teljesen vállalható teló.
Nekem a GPS-e is jó, a kamera kicsit fátyolos, a kijelző nagyon jó, napfényben is jól szabályoz az autómata, látni a kijelzőn a dógokat, kille sample akadásmentesen fut.
Negatívum: a kijelző fényképezésnél kicsit elvan kalibrálva(10óránál érzékel az elsütő gomb), kevés fénynél pislog a videózás közben.
Akkuidő az én felhasználásomban 2-3 nap.
Üdv Nagya
UI: jövő héten jön a coolpad 7320-asTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz ekrisztian #83204 üzenetére
HAli!!
Nekem van 3m ragasztószalagom kétoldalas, ha szfvár környéki vagy akkor tudok adni.
Üdv Nagya
UI:kb 3cm széles, abból kell vágniTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Felteszem itt is a kérdésemet, hátha a hozzáértőknek lesz egykét tippjük:
Adott egy Coolpad 7320 teló az alábbi (gyári) rommal: CoolLife UI 5.0-ával
A problem a következő:
A teló telefonkönyvében a hívókhoz hozzárendeltem a fényképeket, és ezeket a hívóképeket nemtom kirakni ugymond az asztalra.
XperiaL-en, Dögi350-en,Jiayu f1-en minden további nélkül kilehet rakni, ezzel megmán vért izzadok.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
-
Nagya21
addikt
válasz overland #85779 üzenetére
HAli!!
Én Lidl-s autósrádióval használom, és eddig bejött, telefonra jó, zene lejátszásra jó(ha hívás jön akkor az szól, majd ha vége, ujra a zene),de navi kihangosításra nem kóser, me' leharapja a mondandó elejét(vagy az egészet, attól függ mekkora a szöveg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest