Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
-
dashed
senior tag
válasz
keszo
üzenetére
A nagy LTE frekvencia vadászat
Keresobe -> pl. voda
-
nyisziati
veterán
válasz
keszo
üzenetére
Valahogy sejtettem előre, hogy nem lesz akkora sikertörténet ez a 4G, mint ahogy beharangozták. Már amikor mondogatták ezt a 150 Mb/s-ot, akkor ráztam a fejem, hogy jó lesz az 50-nek is. Ezt mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a 3G-vel lesz kb. pariban.
Mondjuk a ping az jobb, talán fele, dehát...
Ezért nem lehet bízni a rádióhullámokban. Ami fix, az a kábel. Rádióhullámoknál elég egy "költséghatékony" vezető, aki parancsba adja, hogy márpedig duplázzák meg a cellaméreteket, és lőttek a sebességnek.
Valszeg a Vodafone eleve ezért nyomja 800 Mhz-en, mert abból kevesebb torony is elég a hullámok jobb "terülése" miatt (fizikusok majd elmondják szakszavakkal, úgyis tudják, mire gondolok). Persze ez oké, csak akkor lőttek a 150 Mbitnek...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy pixel 7
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)