- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandorwat
csendes tag
Oukitel u8 vélemény:
Jól össze van rakva, kényelmes a fogása, igaz kicsit nehéz (mondjuk én szeretem)
A kijelző 720p, jó, az érintés érzékelő szerintem remek. fb, e-mail szinkronizáció, netezés, youtube videók, zene hallgatás, ezekre használom. Külső hangszóró hangos, viszont förtelmes hangja van, ellenben fülessel szépen szól. (xiaomi hongmi, és lenovo p70t után különösen) Beszédhangszóró is jobb mint az előző telefonjaimban)
Wifije átlagos, de stabilan tartja a jelet, igaz kicsit lassan csatlakozik. Összes 4G frekvenciát tudja.
GPS használható, Sygic-el próbáltam, nem dobált sehova.
Az ujjlenyomat olvasó kb 70%-os nálam, igaz eléggé nyirkos az ujjam általában.
Nem egy atomerőmű, játék felejtős, de eddig még nem akadt meg. SOT olyan 5-5,5 óra nálam (folyamatos adatkapcsolat, wifi, e-mail szinkronizáció, youtube, messenger, netezés mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest