Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok...
    újra nyitva a kérdés, továbbra sem bírom felfogni,

    HOGY BÍR EGY TELEFON SZABAD AKARATTAL RENDELKEZNI?????

    Az én dual sim zgpax s9-em öntudatra ébredt, és szabadon dönt afelől, hogy mi történjen a belsejében ha kikapcsolom a GPS.t, ő 20mp múlva visszakapcsolja ha megint kikapcsolom, megint villanykapcsolója., ha ezredszer is kikapcsolom, ezredszer is visszakapcsolja.
    Időnként, ha unatkozik, talán keveset nyomkodom, elkezd kínai appokat letöltögetni. akár óránként is. aztán pár nap után abbahagyja. de csak egy-két hétre, aztán megint.
    a profilt, azt a hangulatához váltogatja, ha rossz kedve van némára vált.

    azt megfigyeltem, hogy a gps keresése csak akkor izgatja, ha a net be van kapcsolva. ha hosszan nyomok az értesítésre, az alkalmazáskezelőben a rendszer ui-t dobja föl ha leállítom, akkor alaphelyzetbe kerül a háttérkép. komoly oprendszer, nem mondom.

    megoldható az android alatt, hogy a GPS bekapcsolásáról a felhasználó döntsön? vagy ki lehet kapcsolni a gps-t végleg? akár hardveresen? mondjuk belevágok egy csavarhúzót, ahol az található?

    vagy érdemes az egész telefont lekezelnem az új 600g-os profi baltámmal? erről lehetne egy poszt akát, mit bír, IP67 vs Aldi kisbalta.

    vagy van esetleg ilyen androidos ördögűző, aki lekezeli az ilyen készülékeket? elviszem hozzá, és ő egy zombit csinál belőle, amelyik ezt teszi amit én parancsolok neki? kiűzi belőle a gonoszt?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés