Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
New Bluestar
tag
válasz aytukabozs #111602 üzenetére
A honlapjukon az van, hogy raktáron van nekik .
Ha jobban megnézem , akkor meg az, hogy holnap érkezik[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz tibcsi0407 #111599 üzenetére
Ez egy laptop, 3db usb-vel. És eddig nem volt rákötve a telóm. Sajnos mindegyik kábellel ezt csinálja.
-
Tomi0703
addikt
válasz b0bcat #111601 üzenetére
Szerintem kivárok egy kicsit, az első tapasztalatokat. Jövő hét péntekig van időm visszaküldeni a Redmi 2 Pro-t. Fogalmam sincs, hogy le-e cseréljem. Igazából netezésre és filmnézésre használom a telót (de furcsa ezt leírni...) és például azon az útvonalon ahol utazok úgy 1 órát a 900-as 3G hiánya miatt csak 2G-m van. Az út 70%-ában 2G van, a többi 4G. Ezzel viszont végig lenne 4G-m kb... és 15 darab Mátyás meg is maradna.
(#111602) aytukabozs: Anyaghasználatnál mire gondolsz? A recsegős műanygra? Miui felület bejön nagyon, romolni nem szoktam abszolút, erre is csak amint megkaptam rátettem a legfrisebb Miuihu-t azt kész. Kamera sem igazán izgat.
-
madrac
senior tag
Nekem klasszikus "ghost touch" hibásnak tűnik az a telefon, ami töltés közben jön elő. Saját magától klikkel folyamatosan vagy bizonyos időközönként a kijelzőn a telefon... Lehet egyedi, konstrukciós vagy szériahiba is gondolom. Vagy új helyett, használt, hibás telót kaptál...
-
sasa311
veterán
Windows 8 64 bitre hogyan tudom felvarázsolni az MTK6577 USB VCOM drivert? Nem engedi az úristennek felrakni, mert "nincs digitális aláírása"...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
pomorski
őstag
Sziasztok!
Ti tapasztaltok-e már olyat, hogy egy dual sim-es telefonon (samsung galaxy s2 duos) csak akkor megy az internet, ha az internetezésre szánt SIM kártya a SIM1 foglalatban van? Azaz nekem ha a netezős (vodás) kártya a SIM2-ben van, a telefonálós (t-mobilos) pedig a SIM1-ben, akkor nem megy a net.
-
GIJoe
addikt
Letv Le 1 178$ ért elég pofás... (5.5" SHARP Screen 3GB 16GB Helio X10 2.0GHz 13.0MP White)
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Az Elephone Trunk akkujára 2100mAh van írva, az is pont 40g - de nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban annyi.
Majd ha megjön, mondok róla többet is, ha feleségem hagyja tesztelgetni.Abban biztos lehetsz, hogy nem 2400-as.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
pomorski
őstag
Ha nem, hát nem.
-
RBJ
addikt
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Olyan volt már valakinek, hogy a gps magától (vagy valamilyen firnyákos programtól) bekapcsol, és pozicionálni akar? Pedig senki se kérte
Csak, wifinél, adatkapcsolatnál nem.Van valami facebook kliens a telón, és van pipa a helymeghatározás megosztásánál (vagy valami ilyesmi), de hiába vesszük ki, visszapipálódik
Jiayu G4-es a gép.
Köszi
Magicrat -
Henker2
addikt
Üdv!
Asszonykámnak tudtok ajánlani valami jó kis "csájnáfónt" 30.000ft-ig?
Kikötés a max 4" méret!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Zeki
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #111629 üzenetére
+1
Az én telómon is ez segített. Ghost touch, random újraindulások töltés közben. Gyanús lett, hogy az autós töltővel viszont nem rendetlenkedik. Sztem vmi túlfesz, vagy iduktivitás elleni áramkör hiányzik a kicioccó töltőkből. Einstandoltam a haverom S6 edge töltőjét és egy 28AWG/1P+24AWG/2C kábelt használok hozzá. Azóta megszűnt a hiba. -
b0bcat
addikt
Tegyük hozzá, hogy másik (ismert kapacitású) akku másik készülékben - más hardverrel szerelve - nem feltétlenül jó referencia, hiszen számtalan dologtól függ a fogyasztás.
Tehát egy 2 Ah-s akkuval rendelkező telefon sokkal jobb akkuidőt produkálhat egy szerény, alacsony fogyasztású hardverrel, mint egy nagyobb fogyasztású, 3000-es akkuval szerelt készülék.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
hunaqua
addikt
válasz benceman00 #111586 üzenetére
Az enyém még a vámon van.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
aytukabozs
addikt
válasz Henker2 #111626 üzenetére
ahogy feljebb írták, sajnos nemigen van ilyen, még a 4,3 is ritka, 4,5- től indulnak a hardveresen már (talán) vállalható készülékek.
4 collba meg általában még mindig 2 magos proci ( jellemzően 6572) és fél giga ram kerül.bumfordi pszeudo_rugged telobol van amiben már 1 giga van, de az meg ugye nem nőies...
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
veterán
válasz b0bcat #111633 üzenetére
Ez így van.
Egy 6735-ös proci vagy épp egy 6753-as kevesebbet fogyaszt, mint velük párban egy Snapdragon 410 vagy 615. Ezért is tartok a "2100"-as Elephone akkutól egy 410-essel párosítva.Valaki rendelt esetleg X5 Pro-t az "új kedvenc" boltból? Kelzsoca, van infótok róla? Esetleg adtok, adtatok tesztelésre egyet a helyi srácoknak?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
b0bcat
addikt
válasz fateless #111636 üzenetére
A nejem Lenovo-ja 2300-as akkuval és 410-es tátikával nem rossz üzemidőben (legalább erre nem lehet panasz ), de az új MTK procik - amiket te is említettél - tényleg nagyon jól bírják szuflával.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
törölt tag
Ez ettől sokkal összetettebb. A max. órajel a csúcsteljesítményt jelenti. De, az össz akkuidőben nem a csúcsteljesítmény a legmeghatározóbb, hanem a köztes állapotok. Az MTK 8 magosai big/little elrendezésűek, kétfajta magtípussal. 4db alacsonyabb és 4db magasabb teljesítményű (és energiaigényű) magokkal. Az alacsonyabb teljesítményt igénylő feladatokhoz a teljesítményre optimalizált magok egyáltalán nem üzemelnek. Ezzel szemben, a 615 -ben 8 db azonos mag található, amiből 4 -nek alacsonyabb a max. órajele. De, ettől még ugyanúgy, teljesítményre hangolt magok dolgoznak a közepes terhelésnél is. Az igaz, hogy van egy 700Mhz -es DSP az alacsony teljesítményt igénylő feladatokhoz, de közepes tartományban ez már nem segít, Deep Sleep -ben meg tök mindegy, mert ott az MTK is nagyon visszafogja magát. A 410 pedig 4 magos, tehát, annál még ez az optimalizálás sem játszik. Ezért takarékosabbak az MTK -k.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz biccent #111639 üzenetére
Hasonló telefont keresek már egy ideje,
Jiayu F1 lenne leváltva,
4" (esetseg 4,5") min. 1GB ram, 4G LTE B20-al,
más kívánság,
eltávolítható nagy akku, 5 pontos touch, jó kamera[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
beg
veterán
Eltávolítható nagy akku... Miért? Kicsinél megértem, cserélgetni lehet. (Power bank ezerszer hasznosabb) De nagy akksinál, ami elmegy 2 napot is intenzív használat mellett? Soha nem értettem a kivehetős akksi feltételeket.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Outlander
addikt
Hát ha egyszer valamire jó lesz?!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
beg
veterán
válasz Outlander #111644 üzenetére
McGyver űrszondát is tudna belőle csinálni, nem mellesleg a beépített akksit kivenni 2-8 percig tart szerszám és gyártó függvényében.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
medica
senior tag
válasz Outlander #111644 üzenetére
Pl ha beszarik az akku akkor lehet cserélni, nem kell az egész telót a kukába dobni. Hidegben is gyorsabban merül vagy ha hosszabb ideig nincs lehetőség töltögetni (pl nomádkodik valahol), akkor is szempont lehet. (+ Somatom).
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
beg
veterán
válasz #79335424 #111647 üzenetére
Értem én, hogy villanymotor...
A cserélhető és nagy összefüggést nem értem. Nekem nagy (ott repül a magas labda) ezáltal soha nem kell cserélni, még ha 8 órát navigálok egyhuzamban bekapcsolt kijelzővel, akkor sem. Ha meg megállok, power bank vagy szivargyújtó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest