Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz cappa72 #112431 üzenetére
hát igen... ki tudja...,
mindenesetere az internettel függ össze, azt kitapasztaltam, ahogy elindítom, indul a GPS, jha kikapcsolom 10-20 mp múlva visszakapcsolja, nem elégszik meg azzal hogy engedélyezze az alkalmazások hozzáfárását a hely adatokhoz wifi és szolgáltató alapján, kell neki a gps is.
szerintem ez nem hardveres hiba, sokkal inkább arra gyanakszom, hogy valami folyamat figyel a háttérben, esetleg spywer, amit az avast nem lát és mihelyt netre megy, máris kapcsolja a gps-t. talán kémkednek utánam, lehet bármi, fegyver, k..bítószer, ki tudja, elég sok mindennel foglalkozomamíg keresi a gps-t, az alkalmazásinfóban a RendszerUI-t dobja fel, ha hosszan nyomva tartom. ha kilövöm, lecseréli a beállított fekete hátteret egy saját, színes képre.
megjegyzés:a telefont ip67 gps-nek vettem motorra, túrázni, agy az aksija, bevált. kényszerből átmenetileg telefonnak használom., nem vált be. ez nekem sokkal inkább tűnik a rendszr (android)) sebezhetőségének, mint gagyi hardvernek.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest