Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz Sanyesz. #111550 üzenetére
Igen, valóban.
Focalprice is ugyanennyiért adja szerdánként (arról is jött email), ott nem írják h presell lenne.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Beni2360
félisten
Az Efox.on is van hasonló!!
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nos meg jött az mlais mx base-em eddig nagyon tetszik 😁
-
Eddig minden jó egy apró észre vétel a vá lyog falat nem szereti xD mert 4g csak az ablak mellett van,a többit majd egy teszt keretében.😃
-
b0bcat
addikt
válasz tescodr #111556 üzenetére
A 4G képesség (szinte) az egyetlen, amit én nem teszteltem.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Mottie
őstag
Sziasztok'
Egy ideje nem nagyon követem a telefonok jövését menését, van valami "Best buy" (akár már kint, akár közeljövőben kijövő) darab 300 dollárig? Mi a helyzet 400 dollárig?
Üdv,
Mottie
Be Victorious!
-
janaman01
addikt
Bruttó 40 e mit érdemes mostanág rendelni kintröl? 4,7'-5'
Ismerősömnek kellene.../tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
426os
őstag
Sziasztok, Huawei Y6-ról tudtok valamit?
Leginkább a Snapi 210 érdekelne, hogy mire elég. Eddig Snapi400-at használtam teljes megelégedettséggel. Papíron minimális különbséget látok csak a kettő között..
-
Upo
addikt
válasz 426os #111569 üzenetére
Ez tiszta Honor 4A 3G változat, a műszaki adatok, méretek is stimmelnek. Néztem már én is, 400 után szerintem nem sokkal lassabb, -100MHz, a vga hasonló, cpu hasonló architektúra, nem 64 bites, de 400-at lecserélni szerintem nem érdemes rá.
Y6-ban sincs 4G, lehet megérne +4 rugót a honor 4a, a 8 magos kirin 620 már közelíti a snapi 615 teljesítményét.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
426os
őstag
Hol láttad, hogy 3G only? Én mindenhol azt látom, hogy van LTE is, márpedig így 1:1 ugyanaz, mint a Honor.
Nem a sebesség meg a gigahertzek miatt cserélnék, hanem az LTE (és a remélhetőleg érzékenyebb rádiós rész) miatt.Szerk: Ja látom, az Edigital szerint nincs 4g. Érdekes, mert itt meg van: [link]
[ Szerkesztve ]
.
-
Upo
addikt
válasz 426os #111571 üzenetére
A 4A is 2 féle van, a 4G-s 100 Yuannal drágább. Lehet hogy Y6 néven is 2 féle van. Viszont az általad linkelt huawei oldalon 1730-as akkut írnak, edigitalon meg 2200-as, mint a 4A.
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Házi Tesztem Mlais Mx Base
Bobcat: Igen a tiéd a fő teszt én csak hobbyból írtam blogot remélem nem haragszol -
b0bcat
addikt
válasz tescodr #111575 üzenetére
Ne viccelj! Csak nem voltam biztos benne, hogy olvastad. Ráadásul lehetnek az enyémtől némiképpen eltérő tapasztalataid illetve megállapításaid.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
Mottie
őstag
válasz A texasi #111572 üzenetére
UK-ban vagyunk, Discount szolgáltatónál, szóval ritkán látunk 4G-t. Mo.-n Telekomos kártyával operálunk.
Konklúzió: EUs 4G jó lenne, de egy darabig még nem lesz releváns, hogy milyen freq.Ami még kevésbé számít az a kamera. Arra ott a Nikon.
Doogee-kat külső miatt említettem, de nyilván nem fogok szomorkodni ha esetleg olcsóbb, a telefon, mint az említett összegek
Be Victorious!
-
benceman00
tag
Végre megjött a a ZTE V5 pro (n939st). Pár óra nyomkodás tapasztalatai:
Dobozból kibontva első ránézésre nagyon szép de hát ugye ízlések és pofonok. Ami másodjára szembetűnt, hogy nincs hozzá fülhallgató?! Fogása nagyon kényelmes és elég könnyű a telefon ahhoz képest, hogy fém. Első indításra már ázsiai örömlányok fogadtak van pár gyári app a romban ami szereti dobálni a reklámokat, ezeket le lehet tiltani de azért egy rom csere oldaná meg szépen a dolgokat.
Gyorsaságról nem tudok mit írni de szerintem felesleges is, teszi a dolgát ahogy kell, minden fut akadás mentesen.
Nubia ROM-nak van pár hiányossága azért pl.: nem tudom csak rezgőre állítani a telót ami nekem elég fontos lenne. csengőhangok kínaiul vannak benne, pár almenü angol.
A GPS kb 20 másodperc után jelet fogott a testben de még iGoval nem próbáltam ki de biztos jó.
Akksi nálam másfél napot bírt ki úgy, hogy azért nyomkodtam meg telepítettem az appokat rendesen.
Kamera szép képeket csinál akit érdekel esetleg privátban küldhetek párat.
Kamera alatti LED átlagos fényerejű.
Fingerprint jól működik kétszer rákoppintom az ujjam és be is enged.
Notification led a home gomb ami viszont csak kék színt tud sajnos.
Aki két simre pályázik az felejtse el az sd kártyát, mert vagy 2sim vagy 1sim 1sd.
Ami picit zavaró, hogy az sd és sim tartó keret külső borítása kicsit lötyög és mivel fém zörög néha ha rezeg a telefon.Összességében nagyon jó kis telefon de egy rom csere még dobna rajta.
Aliról rendeltem,167 dollárt fizettem üvegfóliával és DHL postával együtt. Track szerint 9-én kapta meg a DHL, 12-én már átadta a futár a telefont nekem 16 ezer Ft ellenében.[ Szerkesztve ]
Üdv, ASZPi
-
voci
tag
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy Gearbestről EU raktárból mennyi idő alatt ér ide a csomag. 8-án rendeltem, 11-én kaptam TN-t de nem látok alatta semmit. A GB-n a TN mellett megjelenik egy EU Express (www.17track.net) link, ott rákeresve sem talál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
A texasi
aktív tag
-
aytukabozs
addikt
válasz benceman00 #111586 üzenetére
Jöhet ide is a minta fotó, abszolút ontopic.
Mi az hogy nem tudod rezgőre állítani?
Ha a hangerő gombot megnyomod nem ad már ki egy kis
hang menüt meghívó fogaskereket a csúszka mellé?
A V5 a gyári nubia rommal így működött.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
törölt tag
-
benceman00
tag
válasz aytukabozs #111590 üzenetére
Újraindítottam, jó 15 percig optimalizált 170 alkalmazást és ha most lehalkítom teljesen át áll rezgőre
Üdv, ASZPi
-
Zeki
nagyúr
A számítógép USB hibája, vagy a kínai kábelek minősége, hogy a teló és a gép nem tud egymással kommunikálni, a teló meghülyül, mindenfélék megnyílnak, felugornak?
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Nézegettem az eustock kínálatát és megakadt a szemem a Doogee x5 pro telefonon. Ez tényleg nem csalás, nem ámítás? Valakinek esetleg tapasztalata van a telóval kapcsolatban? Hardverben kb hol helyezkedik el a Snapi 410 + Adreno 306-hoz képest? Igazából Legfőképpen netezek és filmezek a telefonon, játékra nem igazán kell.
Nemrég vettem egy Redmi 2 Pro-t, viszont nem tudja a 900 MHz-es 3G-t, amit úgy tűnik itt a Bakonyban ezen szór a Telenor. Így csak 2G-m van, kisvárosokban viszont van 4G. Ezzel a telóval viszont lenne 4G kb mindenhol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest