Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
Blackhole13 #73900 üzenetére
Én több mint egy évig használtam. Nagyon szerettem. Gyönyörű kijelző, szuper hangszóró sőt még spotify-t is leginkább rajta hallgattam fülessel, mert sokkal jobban szólt mint a telefonom. Sebességével sem voltak gondjaim. Igaz én nem játszottam vele, csak zene, film, e-könyv. Ha tehetném még ma is azt nyüstölném. Ha jó áron hozzájutsz még ma is megéri, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest