Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
Az a helyzet állt elő nálam, hogy életet kellene lehellenm egy samsung galaxy note 10.1 n8010 tabletbe.
Nem tudom mitörtént vele, de nálam boot logónál nem jutott tovább.
Odin felismeri, úgy hogy gondoltam rakok rá egy cwm recovery-t. és itt ütköztem falnak, mert egyik link se él már semelyik forumon se, ahol a tablethez való fájlt linkelik...
Van esetleg valami ötletetek?
Köszönöm!
-
jubilleum
senior tag
Van itthon egy használaton kívüli tabletem. Van rajta rendes usb. Szóval elkezdtem gondolkozni hogy tudnék e belőle,nyomtató szervert csinálni. Valaki már körbe járta a témát? Ötletek?

Előre is köszönöm. -
jubilleum
senior tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van nekem egy Point of View Tab-Playtabpro nevezetű csodám, ami egyik napról a másikra nem jut túl bootolásnál az android képernyőn. Valami ötletet kérhetnék?

Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX