Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Apósomnak szeretnék tablet-et vásárolni. Kifejezetten film nézéshez. (kamionba)
Tehát leginkább erre lenne használva és ennek kellene technikailag megfelelnie.
Külföldi beszerzés nem gond de inkább itthonról, hogy tudja garanciáztatni.
Max. 30-40k inkább de nagyon max. 50k körüle gondoltam rákölteni. Csak új jöhet szóba!
Szeme elég jó nem baj ha nem nagy de telefon méretű se legyen.A segítséget előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz tankraid #60952 üzenetére
Amiket elotted tjb007 ajanlott, neked is pont megfelelnek arban.
Meretek kulonbozoek, amelyik szimpibb azt vedd. Van olyan ami 2 ev garis (lg, asus)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sotetlovag97
tag
Üdv!
Kaptam egy bluepanther voyager s+ tabletet ami eljutott az android feliratig majd ott kifagyott. Azt találtam, hogy töröljek róla mindent és keressek hozzá rendes firmware-t. Az első verzió megvan már csak egy jó firmwaret kellene találnom. Amiket eddig kipróbáltam vagy vírusosak voltak vagy nem idult el a kis zöld csík az sd kártya berakása és a gép elindítása után.
Mit ajánlotok vagy valaki meg tudná esetleg ezt csinálni?(akár bolt, vagy ph-s kolléga)
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adom a fejemet. Az összefoglalót elolvasva a következő paraméterek vannak előtérbe helyezve:
Kijelző: 8,4-9,4 col (nagyon szájhúzva 9,7 vagy 10,1)
Új és használt is szóba jöhet.
Akksi azért bírjon olyan 6 órát, mert havonta 1x hosszabb utazáshoz lesz.Inkább android os legyen, mert windowst már vagy 6 éve nem használok.
2/16 de 2/32-nek jobban örülnék illetve szempont ha lehet hogy egyszerre lehessen akár tölteni és külső vinyót rákötni.Elsősorban itthoni kell, de ha van jó online webshop aminek van európai raktára akkor nyitott vagyok rá (pl. merimobiles)
Felhasználási mód: filmezés, netezés (4-5 lap megnyitva maximum), játék nem fontos.
Összeg: 60eft, de tuti vásár esetén 70eftre is felmegyek.Mit tudtok ajánlani? Nyitott vagyok jó fajta kínai termékek felé is. Teclast,Pipo,Onda...a kijelző fontos hogy ne kocka inkább téglalap alakra hasonlítson. tehát 9,7 coll kiesik. de végső esetben ha megszokás kérdése akkor jöhet.
Válaszotokat köszönöm.Üdv: Dio
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
Shingen
addikt
válasz sotetlovag97 #60955 üzenetére
gyári firmware kellene hozzá, de lehet netről nem lehet leszedni, régebben mi is így jártunk a Navon tablettal.
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz sotetlovag97 #60959 üzenetére
Igen ez ilyen, nekünk is a szervizbe kellett vinni a végén.
風林火山
-
Tarsi88
csendes tag
Sziasztok
Jövő hónapban befektetek egy tabletbe, de nem igazán vagyok jártas a témában.
Mindenképpen újat szeretnék és nem riadok el az esetleges külföldi rendeléstől sem. Első sorban filmezésre, netezésre lenne használva. Akkor jöjjenek az igényeim, jó lenne ha minél többet sikerülne lefedni belőle.
Mindenképp 10"-os HD kijelző. HDMI kimenet, kényelmesen megbirkózzon a FULL HD-s filmekkel is.
Emellett az lenne a legjobb ha rendelkezne sim foglalattal, de ez sajnos szerintem már nem fog beleférni az árba. Olyan 50-60000 at szánnék rá. Ha ennyiért nincs akkor melyik lenne az a darab amelyik már megfelel az igényeimnek?
Köszönettel: Tarsi -
-
dio001
tag
Van olyan tablet amire lehet csatlakoztatni külső hdd-t és kezeli is azt? USB-n keresztül
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
tjb007
nagyúr
válasz dio001 #60967 üzenetére
A legtöbb tablet (99%-uk) ilyen, persze nem mindegy, hogy milyen külső HDD-ről van szó. A 3,5-öshoz evidens, hogy kelleni fog a saját tápja, és a 2,5-ösök meghajtásához is nagyon nagy valószínűséggel szükség lesz valamilyen plusz áramforrásra. Kivételek persze itt is akadnak.
-
dio001
tag
válasz tjb007 #60968 üzenetére
Hogyan tudom megoldani hogy a külső hdd-t majd tudjam csatlakoztatni az új tablethez. Igazából a tablet a laptopot váltaná ki, csak sorozat nėzėsre és kisebb böngészéshez. Vagy vegyek egy 32 belső ramos tabletet amely bővíthető 64 vagy akár 128 gb ig és így kiküszöbölöm a külső hdd-t. Esetleg egyéb ötlet?
-
cidalain
veterán
Dio001: OTG kábel
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Prien
addikt
Sziasztok! LG G Pad 8.0 LTE vagy Huawei Medipad T1 8.0 LTE a jobb választás vajon? Sajnos a RAM 1Gb mindkettőben...
A kevés is több a semminél.
-
Batistuta7
tag
sziasztok
tabletet szeretnék 10 col környékén .a lényeg hogy hosszú távon bírja , jó anyagokból legyen összerakva , legyen rajta 3g . Játék nem lesz rajta futtatva . Márka nem igazán számít de a supportja nem baj ha jó.
az ár igazából nem számít de 60-70k-nál nem baj ha nem több
előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Mindkettő egyformán jó választás.
A jövőre nézve a Mediapad T1 talán valamivel jobb választás a 64 bites processzor miatt, de olyan rettentően nagy különbségek nincsenek.(#60972) Batistuta7
Lenovo A10-70, ASUS Transformer Pad TF303CL, Lenovo Yoga 2 10", Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T805)
-
atala
addikt
Mint írtam az alcor q813 is tabletbe akarok érintőpanelt cserélni. A chuwi v88S az ugyan ez a típus elvileg. Pár helyen feltünt, hogy 195x133 mm-re írják a méretét, viszont nekem 194x133-as kell.
Megkértem a kínai eladót hogy mérje meg nekem az érintőpanel pontos méretét. Vissza írt, hogy a mérte 194x133 (±1mm).
Sokra mentem vele. Biztosan nincs nála fizikailag a panel.
Mindegy megrendelem. Ha beválik, lesz 3000 Ft-ért egy új érintőpanelem, hanem, maximum bukok 3 e Ft-ot. -
Shingen
addikt
válasz sotetlovag97 #60961 üzenetére
Megkeresed a szervizt, és sajna ki kell csengetni az árát.
Nekünk 6000 visza szállítással együtt.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
qlipi
újonc
Sziasztok.
Cube T7 4G LTE -ről mi a vélemény?
előre is köszi.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van esetleg ehhez hasonló, ami jobb vagy esetleg olcsóbban beszerezhető?
[link]
(Retina kijelző, RK3288, 3G modem és GPS, Android 4.4)Üdv,
G.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
qlipi
újonc
akkor még 1 kérdés...
keresgélek már pár órája, de nem találom honnan lehetne EU-n belüli -raktárból megrendelni..(Cube T7 4G LTE ) merthogy inkább csak kinai raktárak vannak.Valakinek esetleg javaslat?
-
dio001
tag
Sziasztok!
Megvettem az aldiban árult Medion tabletet. Elsőre jól összerakottnak tűnik, teljesen feltöltött állapotban volt, otg kábel,töltő és egy füles járt hozzá, illetve egy kis háromszög alakú tartó. Pár óra használat után amikor videókat néztem, akkor elkezdett melegedni a jobb oldala, gondolom terhelve volt a videokártya. Szóval így első benyomásra egészen jónak tűnik. Egy gyors kérdésem lenne, vajon lehet rajta rom-ot cserélni? MIUI-t használok a telefonon és nagyon megkedveltem, lehet-e rakni vajon erre a tabletre?
-
darthsmoke
Korrektor
Szia!
Milyen tablet ez? Melyik ALDI-ban?
Üdv, G.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
MODERÁTOR
válasz darthsmoke #60986 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
dio001
tag
válasz koncsik #60987 üzenetére
Igen, ez az a tablet! Én a debreceni aldiban vettem, utolsó darab volt. De ismerősök mondták, hogy érdemes nekik akár email-on írni ha nincs az üzletben, mert jó esetben van a pesti raktárban.
(ha van ötlet rom cserére szívesen fogadom)
-
krystman
őstag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a tabletembe nincs bluetooth, de opcionálisan ott van a menüben. A kérdésem az lenne, hogy lehetnee, vagy vane külső bluetooth adapter, ami menne tablettel, vagy Android rendszerrel. Tipusa Navon Predator 7. Előre is köszi.
-
tjb007
nagyúr
válasz dio001 #60985 üzenetére
Nem lehet.
(#60990) krystman
Ha gyári rendszerről beszélünk, tehát nem valami főzött ROM van rajta, akkor 99,99%, hogy nem. A menüpontja csak azért maradt bent, mert "elfelejtették" kivenni, "véletlenül" maradt benne.
Ettől függetlenül elkezdheted próbálgatni különböző adapterekkel, hátha mégis sikerrel jársz valami véletlen folytán. -
csendes
őstag
Ma akciós az emag-on (a készlet erejéig): pl. LG G Pad 7 30 ezer Ft, LG G Pad 8 40 ezer Ft, Asus MeMo Pad 8 ME181CX 35 ezer Ft
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a felsorolt paraméterekkel, mi a legolcsóbb ajánlat:
6-7-8" ips 1280*800 kijelző, 1gb ram, 8gb háttértár, 3g telefonálás lehetőséggel, gps, megbízható működés, jó akkuidő, magyar garancia. -
csendes
őstag
IPS 1280x800 felbontással és 3G-vel, magyar számlával a legolcsóbb: [Wayteq Xtab 8X]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
tjb007
nagyúr
válasz krystman #60992 üzenetére
A 3G USB stick megint egy más dolog. Arra anno, még a kezdetek kezdetén elég nagy igény volt (mert egyrészt ritka is volt, másrészt meg drága is a 3G-s tablet), így ezt a funkciót belepakolták a rendszerbe a kínai gyártók (és azóta is benne van). A Bluetooth viszont soha nem volt ilyen, ráadásul ez egy kicsit komplikáltabb történet is, mert amíg a modemek egy konkrét modellszám alatt futnak, addig a Bluetooth adaptereknél soha nem volt szokás (és most sem az) feltüntetni, hogy éppen melyik félvezetőgyártó BT chipje található benne. Így meg aztán nehéz lenne találni egy olyat, ami kompatibilis vele.
(#60993) csendes
És még sok más: [link]
A Samsung Galaxy Tab PRO 8.4 is elég jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás