Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz punky10 #93678 üzenetére
Szintén A9+, nem tudtam reprodukálni a fentebb említett hibát. Kipróbáltam a térképen, zoomolás 2 ujjal és a kedvenc Wot Blitz játékommal is mentem pár kört. Telekomos, dobozból kivett A14, One Ui 6.0
Pedig épp tegnap agyaltam rajta, hogy vissza rakom rá az A13 One Ui 5.1-et, de majd még meglátom.
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Samsung tab A9+ van már valakinek? Mi a vélemény róla?
Nem győzöm kivárni a teszteket. Elsősorban kijelző és a tárhely sebessége érdkelne és az üzemidő.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Most, hogy megjelent a Samsung A9+, elbizonytalanodtam, ez legyen vagy az S6 lite 2022?
Nagyon tetszik, hogy kijön 8Gb Rammal is az A9+. Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?A kevés is több a semminél.
-
-
Prien
addikt
Látott (taperolt) már valaki Galaxy Tab A 9.7-est? Szívesen olvasnék véleményeket róla.
-
Prien
addikt
Sikerült szert tennem egy Galaxy Tab 3 10.1 LTE gépre és kellemesen meglepett, hogy ebben 2 GB RAM van, holott mindenhol 1-et írnak. Ez már egy fejlesztett P5220? A processzor is más? Google semmit nem mutat, Playes phone info app se mutatja, de még a gsm arena oldal sem...
-
Prien
addikt
válasz tjb007 #61177 üzenetére
Rangerből a 8 collos, 4G verziót, amit a Telekom is árult. Anyumnak keresgélek valami nagyobb képernyőset, amit jól lát, belőve neki facebook, unokák képei, stb. Feltöltős nettel, ezért kell a SIM kártya.
Van egy Alcatel Evo HD 7-esem, 4g-s, de tartok tőle,hogy az kicsi lesz neki...Cliors: nincs meghatározott keret, de 60k alatt jó lenne találni valami nagyobb képernyős használhatót, ami a fentebbi feltételeknek megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
A Prestigio Multipad 10" PMP7100 mennyire vállalható böngészésre, Facebook, stb? Azért érdeklődöm itt, mert nincs a környékemen megtekintésre ilyen gép. 1280x800 pixel, de szinte minden 10 collos ennyi...
Vagy van még a Multipad Ranger 8 collos, de az már csak 1024x768...
Árban tűrhető gépek lennének... ja és persze SIM kártyásat keresek, köszönöm a véleményeket előre is!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Sziasztok! LG G Pad 8.0 LTE vagy Huawei Medipad T1 8.0 LTE a jobb választás vajon? Sajnos a RAM 1Gb mindkettőben...
-
Prien
addikt
A Galaxy Tab 3 8.0 LTE Exynos 4212 mennyivel erősebb,mint a 4210-es,ami az SGS 2-ben van?
-
Prien
addikt
válasz stmiklosi #32120 üzenetére
Konkrétan az "RTL Most" alkalmazást megnéznéd nekem,hogy úgy a tiéd kompatibilis-e vele?
Galaxy S II-nek és P-6210-nek álcázva nem tudom telepíteni, lehet,hogy valami más lesz itt...
Egy sima Galaxy tabra (1024x600 felbontással) gond nélkül telepíthető...(meg persze az S II-re is.)[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami ötlet,hogy egy Aurora II-est hogy lehet kompatibilissá tenni néhány magyar alkalmazással? Jelenleg P6210-nek látja a Google Play, de így se jó. Mit kéne még mókolni?
-
Prien
addikt
Kapott már valaki a telefonjára sms-t az Edigitáltól a rendelés után? Mert e-mail még tegnap megjött,hogy "Rendelését fogadtuk", de azóta semmi. Se kifizetve nincs , se sms nem jött. Vagy mennyi az átfutási idő?
Szerk: látom, másnak se jött még.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz f4lcon #23683 üzenetére
Némi fenntartással fogadnám ezt az információt és oldalt, lehet,hogy a konkurens boltok készítették?
Miért nincs benne pl. a sokszor kamu Aliexpress vagy a zűrös Pandawill?Volt 1 rendelésem a Spemalltól és annyira korrektek voltak, amennyire csak lehetett. Nem jönnek a kéretlen "spam" levelek sem...
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
-
Prien
addikt
A könyv olvasás témához tableten: én leginkább este szoktam olvasni, így az éjszakai módot használom (fekete háttér, fehér betűk), teljesen jó, 7" IPS kijelző.
Táblán fehér háttérnél, minimum fényerőnél nem az igazi olvasni hosszútávon, szerintem. Legalábbis az Aurorának akkora fényereje van,hogy lámpának is használható.[ Szerkesztve ]
-
-
Prien
addikt
Igazad volt!
Már nem is emlékszem, miért dobtam fel egyből custom romot az Aurora II-re ,de hiba volt!
Talán megijedtem a pár kínai alkalmazástól, nem tudom. Most viszont nagyon egybe van a kis drágám (na jó, olcsóm ) , kikapcsolt wifivel alvó módban csendben van és alig merül! Már-már azt hittem,hogy nem jó az akku kijelzés, de használat közben csökken a százalék, alvó módban szinte megáll. Szuper!Amúgy most érdemes rendelni kínából, aki tervezi, mert elég erős a forint, de Szeptembertől gyengülés várható!
-
Prien
addikt
válasz Osynho #19914 üzenetére
Ja, azt nem említettem,hogy egyből rootoltam és kompatibilissé tettem. A Kelzsoca féle ICS root tökéletes hozzá. (xTab70 topicból.)
devast: kérni kell küldés előtt,hogy bontsák fel és ellenőrizzék le. Hátha megteszik. Megspórolnának egy kört.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Azok a bizonyos "legendás" Aurora II problémák (felébredés, hangszóró kattogás, akku százalék beragadás stb.) mind a kiszivárgott béta romoknak köszönhetőek, nekem a legutolsó hivatalosan kiadott 0626-os rommal egyik sem jelentkezik.
Ez különös, mert nekem a 0626 Aggro-C van fenn, tehát teljesen a gyári ROM+Root+pár feature, pl.hangerő+ , hangerő - a HOME gomb mellett, százalékos akku ikon.
Mivel már az Ainol-nak is írtak ezen problémák miatt, feltételezem,hogy nem főzelék-hibáról van szó.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz albinolynx #19673 üzenetére
Aurora II-ben nincs magyar nyelv, Playt viszi, van rá pár rom és nemrég egy új kernel is megjelent, amit külön lehet feltenni. Tehát moddolásra van bőven lehetőség. (CyanogenMod 10 béta is van. )
Nálam is előjöttek a külföldi fórumokon emlegetett hibajelenségek:
- alvó módban, kikapcsolt wifinél rövid időnként kattog (speaker pop-up)
- beragadt az akkumulátor kijelző ikon (battery stock error) és ezt a ROM újra feltétele sem oldotta meg. Jelenleg nem látom a töltöttségi szintet, folyamatosan 100%-ot mutat.
- az én gépem "hidegen" nehezen kapcsolódik be, hosszú percekig próbálkozni kell. Ez lehet,hogy egyedi gond, nem tudom, mi lehet.Száma : 120616- valószínűleg ekkor gyártották.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz hevizms #18801 üzenetére
Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Ezt nem tudom, tény,hogy nekem a tablet dobozában nem volt semmilyen töltő, hanem külön volt betéve a doboz tetejére. Nem gondolnám,hogy a gyárból eleve Közép-Európai töltővel küldik ki, mert ott még nem tudják,hogy melyik hová megy...szóval én ezt egyértelműen a Spemall figyelmességének tulajdonítom.
De persze árucikkenként nagy eltérések lehetnek azonos bolton belül is.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Osynho #18771 üzenetére
Pixelhibára kérdezz rá e-mailben, bár gondolom ezt esélytelen levideózni. De valamit majd csak mondanak rá.
Amúgy sajnálom, hogy így jártál, mert szerintem ennyi pénzért teljesen jó kis masina és bőven el lehet vele lenni hosszabb távon is. Én nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz Osynho #18761 üzenetére
Hát párszor leírtam,hogy a Spemall szerintem korrektebb, legalábbis személyes tapasztalat. Figyelmesek voltak, magyar töltővel küldték az Aurora II-met és szerintem ők tényleg bekapcsolják és átnézik küldés előtt.
A Pandawill még ha kicsit olcsóbb is, nekem trehányabb boltnak tűnik...
Az a pár dodó, amit azt hiszed,hogy nyersz a vásárláskor, nos, az duplán bukó az ilyen bosszúságokon.
Amúgy üdv. az Aurora klubban!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz F.B.I. #18212 üzenetére
Teljesen egyetértek, ha mindez néhány, vagy esetleg 10-20 poszt alatt lezajlik és netán még némi hasznos infóval is szolgálna a történet.
De itt már 200+ posztról van szó és nem halad ez az ügy semerre.Hogy ON is legyek: mi ez a driver error a slatedroidon? Behalt a supportunk?
-
Prien
addikt
válasz hevizms #18200 üzenetére
Komolyan mondom, már az én lelki nyugalmam is veszélyben!
Lassan 2 hónapja erről szól ez a topic...
Be kéne írni az első hozzászólásba, hogy aki egy romot nem tud frissíteni, az semmiképp se rendeljen kínából. Vagy úgy egyáltalán, ne Androidos táblát vegyen.
Lassan olyan lesz ez a topic, mint egy ismétlődő lemez, Crytek állandóan írja, mit rontott el, mihez nem ért, néhányan még próbálkoznak a lehetetlennel, hogy segítsenek neki, néhányan már nagyon unják a sztorit, néhányan beírják, hogy jobban járt volna magyar supportos géppel....és ez megy a végtelenségig.Nem lehetne valahogy pontot tenni erre az ügyre?
-
Prien
addikt
válasz CsabaTompa #17963 üzenetére
Úgy látom, ez a 06.19-es a legújabb gyári rom a Tornádóra.
Valamiért gyárilag szedték ki a legtöbb nyelvet (köztük a magyart is) az ICS-ből a kínaiak.
Aurora II van, de ugyanígy nincs benne magyar.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz CsabaTompa #17959 üzenetére
Látogass el ide. Milyen rom van rajta jelenleg?
Morelocale 2-vel a Google Play magyarra vált, de a Beállítások menü angol marad. Kibírható.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz thetan #17753 üzenetére
Igen, elég nagy dilemma (vagy épp nem is annyira), mert a nálunk 90 ezres Nexus 7 és a kínában 150 dolláros (kb.36 ezer ft) Window N70 vagy Aurora II ugyanazt a célt szolgálja, netezni, játszani, könyvet olvasni már tökéletes a kínai is. Ráadásul külföldi hobbi rommerek rendre készítenek hozzájuk romokat.
1 év múlva meg vehetsz újat Kínából, akkor már mondjuk csak 30 ezerért 4 magosat.
Akinek meg nem számít az ár, az úgyse kispályázik Kínával.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz thetan #17750 üzenetére
Egyre jobb minőségű gépekkel jönnek ki a kínaiak, hiszen ők is el akarnak adni és bármilyen böszmeségnek azonnal híre megy a külföldi és hazai fórumokon- ezzel ők is tisztában vannak. Én megelégedéssel használok pl. egy Aurora II-est jelenleg.
-
Prien
addikt
válasz hun_gery #17727 üzenetére
Én meg azzal egészíteném ki, hogy a tábla megérkezése után volt ott nála valami kísérletezgetés a töltővel, elvágta a gyári töltőt,stb, mókolt valamit, aztán lehet,hogy ezzel hazavágta az akkut vagy valami chipet a masinában...Szigorúan magánvélemény.
Használunk jópáran már kínai táblát itt, tudjuk,hogy az összkép nem annyira rossz, sőt, mondhatni korrektek a kínaiak.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Lassan kellene egy Ainol topic, ahol a Tornado, Mars, Elf és Aurora tulajok konzultálhatnának. Vagy sokan vagyunk, de még nem elegen?
-
Prien
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy ICS alatt a táblagépeken lehet állítani szoftveresen a bekapcsoló gomb megnyomási időt,hogy milyen gyorsan induljon el a bebootolás?
Vagy ez milyen beállításon múlik? Mert egyik tábla 3-4 mp alatt elindul, a másik csak 15-20. Tudja valaki a választ?A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz tvamos #16972 üzenetére
Az a velemenyem, hogy pl. az iPad 3 sokkal jobb gep, jobban megerine, csak az mocsok nagy es nehez ugyebar.
Meg hányszor kerül többe??
Nem szabad ezeket összehasonlítani.
Az Aurora II ellenfele az árban hasonló cuccok, pl: Wayteq xTab 70w, Concorde 7015, stb.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Az akksi témához: most akkor kb.1 év múlva (3-400 töltés) vissza kell küldenünk kínába a masináinkat akku cserére? (Aki nem akarja kidobni persze a tabletet)
Mert még jövőre is bőven használtó lenne a tab,csak az akkuja lesz elhasznált.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz mipityu #16371 üzenetére
Végre megjött neked is!
A wifi dobálást természetesen netezés közben értem, pl.böngészéskor nyitnám a következő oldalt és kiírja,hogy nincs hálózat. Nézek le a jobb alsó sarokba és valóban...nincs ott a wifi jel. Szóval azt mondod,hogy ez az Aggro V2 akkor stabil?
Nekem 06.07-es rom volt rajta, de az nagyon "béta" volt még, jelen volt nálam a "ghost touch" effektus is. Mintha egy szellem nyomkodta volna a tabomat.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz tvamos #16366 üzenetére
Én már tesztelem a kérdést az Aurora II-esemen. Valóban dobálja a wifit (pont úgy, ahogy az xTab 70i az első romokkal), de már rajta vannak az ügyön,ahogy olvastam. Feltettem a legújabb gyári romot rá, 06.26.-it, de még ezzel is csinálja. Szoftveres gond, ICS..... Ma este lehet feldobok rá egy customot, mert már az is van, meglátjuk, mi lesz....
Ha más nem, leszerződtetjük Kelzsoca fórumtársat a probléma megoldására.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Sanzaa #16275 üzenetére
Pénteken lesz kész a laptopom, majd megpróbálok keresni rá valami jó romocskát, mert bár elvagyok az angollal, jobb lenne magyarra lokalizálni. Bezzeg Cseh, Svéd,stb nyelvek vannak benne. Érthetetlen, miért szedték ki, az ICS-ben alapból van magyar, tudomásom szerint.
Esetleg egy nyelvi .apk-val ez orvosolható?[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Spemall-tól jött. Az első benyomásaim nem rosszak, de megpróbálok majd objektív maradni. A gombok kissé lötyögnek, de egybe van a hangerő és a bekapcs, tehát kiesni esélytelen. Csupán van egy kis hangja,ha megrázom.
Van rajta pár kínai akármi, első körben letiltottam ezeket. Google Play működik. Rootolni majd muszáj lesz érzésem szerint, mert a build.prop fájlt át kell írni, hogy a Facebook for Android és a Messenger működjön. Jelenleg ezekre inkompatibilitást jelez.
Ami számomra még fontos volt, hogy a beágyazott videót szépen viszi az origón, a hangerő jó, teljes hangerőn már majdhogy rezonál a hátlap Egyébként jól van összerakva a gép, sehol nem recseg,nem nyiszog.
Egyelőre a wifit nem dobálja nálam, pedig ettől paráztam az itt olvasottak alapján. Első körben ennyi.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Megjött! Június 21.-én adták fel, ma csengetett a postás vele. Aurora II. Atombiztos csomagolásban, 2 nylon táska+ karton doboz+ még a tablet a saját dobozában!
Kellemes meglepetés,hogy Eu töltővel küldték, viszont még magyar nyelv NINCS benne. Gondolom,majd romot kell cserélnem.
A képe nagyon szép, LG IPS ugye. Fóliát is küldtek hozzá, már fel is tettem minimális bubival.
További beszámoló később, most örömködés van
Ja és sima postával jött, nem kellett fizetni semmit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest