Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz stewe780 #55847 üzenetére
Ami olcsóbb és 16GB-os az az ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173X), az Acer Iconia B1-711, és az MSI Primo 73. Játékra mondjuk az Acer nagyon harmatos, a másik kettőnél is vannak ilyen jellegű felhasználásra sokkal jobb ajánlatok, de ugye itt most a 16GB-on van a hangsúly.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
-
mtade
aktív tag
Sziasztok.
Karácsonyra kellene 2db gazdaságos tabot vennem, 7 és 5 éves törpének ismerkedni az androiddal, egyszerű játékokhoz. Az 512MB ram mennyire gáz? A lowcost masinákban ennyi szokott lenni, nem tudom, ez mennyire ciki nem fúhádé3D játékokhoz?
Köszönöm előre is a válaszokat![ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
drunkyboy
aktív tag
Sajnos a P1-ről lecsúsztam, de helyette leboltoltam egy Pipo M9 Pro-t 170 Euroért. Ezen már KitKat van. Nem nyúltam nagyon mellé?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
üdv, elémkerült egy jónak tűnő ajánlat, samsung tab 2 10.1 p5100, 20-25k-ért, tip-top állapotban gari nélkül, igaz, hogy már vettem egy prestigio multipad 2 ultra duo 8.0-t garanciával.
Szerintetek maradjon a presti, vagy helyette a samu, persze vágom a 'nagyobb jobb', de a samu már nem mai gyerek
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
válasz ClioRS #55862 üzenetére
akkor lehet a tárhely fog dönteni, mert az lemaradt, hogy a samu 16gigás, a presti meg 8as, de ugye az osztott, igy jobban járok a samuval, úgy sem lesz agyonhajtva
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
mtade
aktív tag
válasz ClioRS #55858 üzenetére
15-17k körül lett volna a keret, de ebben a kategóriában nincs 1GB rammal szerelt tab, amennyire én látom. Kínai beszerzés még játszhatna, de karácsonyra nem fog ideérni... Használtakat is végigtekertem, de nem találtam olyasmit, ami szóbajöhetne. Azthiszem, ez a projekt ilyen feltételekkel mission impossible...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
cidalain
veterán
Erről a Medion tabról mi a vélemény?
Leszámítva a kijelzőt korrektnek tűnik...Összehasonlítva mondjuk egy LG G Tab 7.0-val. 99 Euró az ára ennek.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sumegit
újonc
QV830 (telekom,19.000 Ft) vagy Op3n (Tesco,21.000 Ft) tabletet javasolnátok megvenni ?
-
mntn
tag
Sziasztok, 20-23K körül melyik tabletet érdemes választani? Alapvető dolgokra kellene, netezés, facebook, youtube, angry birds és hasonló játékok. Ugye ebbe az árkategóriába a Concorde, Wayteq, MyAudio, Prestigio 7' gépei férnek bele, de fogalmam sincs, hogy ár/érték arányban melyiket érdemes választani.
-
csendes
őstag
A melegedés függ a maximum (névleges) frekvenciától, az alkalmazott CPU szabályozástól (CPU governor, pl. energiatakarékos, teljesítmény, stb. [link]), a többi alkatrésztől, és a tervezés és összeszerelés minőségétől, esetlegesen alkalmazott aktív hűtéstől, és a külső körülményektől (hőmérséklet, napsugárzás). Itt méregettek RK3288-ra teljesítményt és hőmérsékletet különböző frekvenciákon [link]. Úgy tűnik, hogy valamivel jobb a helyzet, mint az A80 SoC-nál. Itt konkrétan a Pio P4-ről [link] írják, hogy maximális terheléssel sem ment 42 C fölé a tablet felületi hőmérséklete [link], ami sokkal jobb, mint az Onda V989 (A80 SoC) esetében mért érték.
Az RK3288 GPU sokkal erősebb az MT8392-nél (Mali T760 MP4 a MALI 450-nel szemben [link]), az A17 magos CPU egy magra jutó teljesítménye is bőven az A7 mag kétszerese fölött lehet. Mivel 4 A17 mag van benne az MT8392 pedig 8 magos, így jöhet ki Antutuval a 30-50%-kal nagyobb érték azonos frekvencián. Viszont a nyolc A7 mag energiatakarékosabb, jobban skálázódik,[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
BaginZe
tag
Sziasztok !
2 giga ramos tabletből melyiket tudnátok ajánlani? Fontos a nagy kijelző (de lehetőleg nem túl nagy súly). Külföldi rendelés sem probléma.
Köszi.
-
cidalain
veterán
Munkatárs kérdezte, mert most lesz Aldiban akcióban.
Persze itthon már 35-ért lesz mint kiderült.
LG-t vagy Asus-t javasoltam neki, mert megéri szerintem a +5e Ft-ot pluszban Medionhoz képest. Meg most láttam valahol a Samsung Galaxy 7.4-et 40-ért 50 helyett. Vagy ha mindenképpen ekörül kell árban akkor meg tényleg inkább a Wayteq, ami meg olcsóbb ennél.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Tussky
tag
Sziasztok
Egy ideje már gondolkodok tablet vásárláson,de nem tudtam döntésre jutni a 8Q és az LG g pad 8.0 között. Esetleg valakinek van tapasztalata mind két típussal? Megéri azt a +20 ezret az LG vagy sem?
-
sb
veterán
válasz csendes #55874 üzenetére
Melegedés nyilván függ sok mindentől elméletben, de engem a gyakorlat érdekelt. Tételesen nem tudok utánajárni minden modellnél mit mennyire jó oldanak meg.
Szóval olyasmire gondoltam amit a méréses linkkel küldtél: átlagban látszik az azért, hogy minden gyártó küzd-e a 3288-cal, vagy csak pár modellnél jön elő.MTK vs 3288 összehasonlítást köszi. Tényleg sokféle pontot látni antutu-ra az MTK-ra. 26k-40k között. Nem volt egyértelmű.
A gpu részét tudtam,hogy jobb, de az kevésbé fontos, játék nem nagyon lesz. Csak a nagyobb felbontást vigye el simán, ligth 3D-ben is azért ha kell (mondjuk játékokon kívüli programokban). Talán erre elég a 450 MP4 is, nem?
A fogyasztást meg épp fordítva gondoltam logikusnak, az újabb magok jobbak elven.
Köszi szépen a hasznos infókat!Még annyi érdekelne, hogy van-e tapasztalat az egyes gyártókkal minőségre. Melyiket lenne érdemes választani ha a hw-től eltekintünk?
-
cidalain
veterán
Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0
Mennyire vállalható ez a Wayteq 7Q-hoz képest.
Most árban elérhető lenne a nagyon szűk pénztárcásoknak. Jobb a kijelző, viszont csak kétmagos proci. Netezéshez, meg Angry Birds-hez ez is elég lehet?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
borpetra
újonc
Sziasztok! Samsung Galaxy Tab S 8.4 tabletet szeretnék venni, csak nem tudom eldönteni, hogy fehéret vagy bronz színűt... Kinek milyen van, melyiket javasoljátok? Lány vagyok Köszi!
-
Nataniel
senior tag
válasz borpetra #55884 üzenetére
Nem azért,mert nő vagy,hanem mert tapasztaltam... A FEHÉR ÚGY GYŰJTI A SZUTYKOT,MEG A MOCSKOT A PLASZTIK JELLEGE MIATT mint ószeres a cuccot...(és ez a Samu mobiloknál is jellemző...sajnos.)
Szóval... a Bronz szerencsésebb választás (és egy nőnek is jó választás)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
tjb007
nagyúr
válasz Nataniel #55873 üzenetére
Baj nincs vele, de kettejük közül nem ez az, ami jobban megérné a pénzét.
(#55875) BaginZe
Van jó pár, de a felesleges körök futása helyett az lenne a legjobb, ha leírnád mennyit szánnál rá maximum.
(#55882) sb
„Talán erre elég a 450 MP4 is, nem?”
Igen, elég (még játékra is).
A minőségre meg leginkább a hullámzó jelző passzolna. 1-2 évvel ezelőtt még nem ezen volt a hangsúly, elég sok mindent megengedtek maguknak a kínai B kategóriás (meg sok A is) gyártók, ma már viszont egyre nagyobb figyelmet fordítanak a minőségre is. Egyetlen egyet nehéz lenne kiemelni az elég nagy létszámú mezőnyből, mert illesztési hézagok, ragasztási hibák azért mindegyiknél előfordulnak, előfordulhatnak.
(#55883) cidalain
Vállalható, de azoknak ajánlottabb inkább, akiknek a kijelzőfelbontás az elsődleges és minden más másodlagos.
-
mike1334
veterán
30e ig még mindig a wayteq 7x is a legjobb választás? Köszi!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresnék tabletet.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon, számlásan
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, skype, viber, pdf olvasás
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30kÉn idáig a lenovo a3500-at szemeltem ki. Vélemény, egyéb javaslat?
Segítségetek előre is köszi!Üdv: Z
Szerk.: minél nagyobb akku előny
[ Szerkesztve ]
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta olvasom ezt a fórumot mert karácsonyra a nejemnek tabletet tervezek venni.
1 kérdés
Most már többször olvastam,hogy tulajok úgy érzik ,hogy visszavitt használt tabot kaptak,ez mennyire lehet valós ill elképzelhető?
2 kérdés
Ezek után melyik ajánlottabb az Extreme Digital vagy a Media markt?Mivel egyikbe sem tudok elmenni(nincs a közelben)ezért neten fogom megrendelni.Teljesen bizonytalan vagyok.Amúgy még mindig nem tudtam dönteni pedig a hétvégén megakarom rendelni.
Kritériumok:8",IPS,megbízható hardver és szoftver
net ,facebook,film,kevés játék
wifi,bluetooth
A jelöltek (eddig is ezek voltak) LG G Pad 8.(talán online hitelre)
Asus Memo Pad HD8(talán online hitelre)
Az ár sokat dob a WayteQ előnyén WayteQ xTAB 8Q(előny a támogatottság,root,stb)
Lenovo TAB A8(ez új a listán)
3, Habár mintha úgy olvastam volna ,hogy ezek közül mind rootolható?
4, Melyikhez van valamilyen program amivel pl újra lehet húzni a szoftot.Ilyen apróságokért nem szeretném szervízbe küldeni ha véletlen az "Ördög nem alszik".Előre is Köszi a Segítséget.Talán ilyen jellegű kérdésekkel nem fordulok mostanába hozzátok.
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Lenovo A3500-on mennyi szabad hely van a 8GB-ból?A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kelzsoca
félisten
válasz szimla65 #55892 üzenetére
Bocs, az lemaradt.
A 8Q rootolható, a tárhely mérete variálható, mindez nem jár garanciavesztéssel, a szoftver lementhető, de van gyári backup is, így nem érhet probléma.
ui: a boltok most lettek feltöltve, így nagyon kicsi az esély arra, hogy 72 órában visszaküldött terméket kapj kézhez.
-
tjb007
nagyúr
Ha szigorúan 30, akkor marad az A7 (aka A3500). Viszont abba az esetben, ha még hozzáraksz ehhez 3000 forint kijön belőle egy WayteQ xTAB-8Q is, aminek nagyobb a kijelzője, nagyobb kapacitású az akkuja (4500 vs. 3450 mAh), és erősebb processzor is van benne.
(#55893) stewe780
Körülbelül 6GB.
-
TechRobot
aktív tag
sziasztok
egy kérdés a google play zene alkalmazásban megvásárolt zenéimet ki tudom vhogy nyerni mp3ba?
mert ez így nagyon nem pálya, hogy csak a play zene játsza le am i alapvetően egy vacak alkalmazás zene lejátszásra.Dikk egy százas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest