- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Sajnos a P1-ről lecsúsztam, de helyette leboltoltam egy Pipo M9 Pro-t 170 Euroért. Ezen már KitKat van. Nem nyúltam nagyon mellé?
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
drunkyboy #55676 üzenetére
Néztem a 8"os tableteket élőben is, és szerintem netezésre, videóra kényelmesebb lenne egy 10es inkább. Az általam ismert márkák újonnan elég drágák ekkora méretben, valami nonamet meg nem szeretnék venni.
Találtam is egy csak kipróbált Pipo P1-et 150 Euro-ért, csak erről a gyártóról még nem hallottam.
Szerintetek megér annyit, vagy maradjak az új Lenovo A8-50-nél?
-
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állok, itthoni használatra lenne főként, általában netezésre, videókhoz, néha kisebb logikai játékokhoz. Szerintem 8"-os lenne az ideális kijelzőméret. Szeretném Ausztriából vagy németből rendelni, így a WayteQ xTAB-8Q itt elbukott, mert ott nem találtam, pedig az tetszik nagyon.
A Lenovo A8-50 jó alternatíva lenne helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest