Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Max. 75k-ig keresnék tabletet. Fő felhasználás: internetezés, pdf olvasás, multimédia(elsősorban zene) lenne. Lehetőleg gyors, időtálló készüléket szeretnék, minél több garival. Nagy akku, jó wifi adapter előny. Mit javasolnátok?
Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek keresnék tabletet.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon, számlásan
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, skype, viber, pdf olvasás
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 30kÉn idáig a lenovo a3500-at szemeltem ki. Vélemény, egyéb javaslat?
Segítségetek előre is köszi!Üdv: Z
Szerk.: minél nagyobb akku előny
[ Szerkesztve ]
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo A3500-as tablet, ami random kikapcsol magától. Ilyenkor bekapcsolni sem lehet, csak ha töltőre tesszük. Szerintetek mi baja lehet? Garjegye sajnos nincs meg. Tudnátok ajánlani esetleg egy megbízható szervízt? Előre is köszi!
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem illik a topikba a kérdésem, de azért feltenném. (ha tudtok megfelelő topikot kérlek írjátok meg )
Szóval lenne egy Lenovo A3500-FL tablet, ami időnként kikapcsol magától, holott az akksiban még lenne töltés. Próbálkoztam a rendszer újratelepítésével, rendeltem bele új akkut, de a probléma még mindig fennáll. Ja, és ha kikapcsol akkor vissza sem lehet kapcsolni, csak ha töltőre teszem. Jelenleg nincs ötletem mit lehetne még megpróbálni. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszönöm!Üdv: Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest