Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
Üdv
Én a Sony Xperia S és Z között vacillálok.
Azt olvastam, hogy az xperia Z nem támogatja a flash player-t az S pedig igen.
Mit jelent ez tulajdonképpen? A Z nem tud pl elbánni a facebook-os alkalmazásokkal, játékokkal?
Köszi a segítséget
-
Bozek
nagyúr
válasz mantequilla #41851 üzenetére
Maga a Flash nem támogatja az Android-ot, a Jelly Bean-től fogva, legalábbis hivatalosan nem. Mókolással feltehető, de az akkor se az igazi.
Szóval ha az Xperia S-t frissíted 4.1.2-re, akkor már azon se fog működni. Én ha választanom kellene, a Z-t venném. -
contaxg
veterán
Hupsz akkor ha flashes video oldalakar szeretnék nézni akkor tilos a frissítés vagy az iPad a megoldás?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz tjb007 #41856 üzenetére
Ajjjh hülyén fogalmaztam, igazad van! Hogy lehet feltenni a legújabb Androidra flasth, ha már nem támogatott az Adobe által?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Lampard19
tag
Sziasztok!
TG Teamgee Super8 E1 tabletről mit gondoltok? Elég komolynak tűnik nekem.
Gondolkozom most egy ilyen megvásárlásán. Valami vélemény vagy javaslat esetleg evvel kapcsolatban? -
tjb007
nagyúr
válasz contaxg #41857 üzenetére
Letöltöd az Adobe oldaláról a végső verziót, feltelepíted, majd keresel egy Flasht támogató böngészőt (pl. Boat Browser, de sok modellnél a gyárival is működik).
(#41859) Lampard19
Papíron jó, bár az akku nem valami nagy, túl sokat nem fog bírni, plusz ez a TG is valami új brand, így a support is kérdéses.
(#41861) kyle16
Ha egy nagy telefonra van szükséged, akkor igen, máskülönben meg nem.
(#41862) grizlisandor
Itthonról egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+ jöhet szóba, Kínából pedig Ainol Novo 7 Flame, vagy PIPO S3.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Segítség kellene.
Alcor zest q813i tablet 4.2.2 rendszer.
Hogyan tudom a menüben található ikonokat rendezni? A fő képernyőn lehet, de a menüben nem tudom. -
z0d1AK
nagyúr
Stock android van rajta, az pedig nem biztosít ilyen lehetőséget. A menü rendezhetősége amolyan extra, amelyet a gyártók a saját felületükbe szoktak integrálni.
Esetleg egy launcher segíthet ami a menüt is átszabja.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
whiskeys
őstag
sziasztok. http://akcio.euronics.eq.hu/?Page=Products&CategoryID=10101462. ddr3 ram mivel jobb mint a többi?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
sanhose
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok dönteni.
Tablet-et szeretnék vásárolni úgymond esti ágyban netezésre. A netezés a főbb szempont illetve az, hogy kibírjon 1 évet nagyobb szervizelés nélkül.E három tablet között nem tudok dönteni:
- MyAudio Tablet Series7 708DR 19.999 Ft
- ConCorde tab ROKEE 24.690 Ft
- Koobe S7 Easy tablet (ezt még bent hagytam az ára miatt, de nem sok jót olvastam róla) 15.999 FtMelyik lenne jó választás?
Blog: https://logout.hu/blog/sanhose/index.html
-
z0d1AK
nagyúr
válasz whiskeys #41867 üzenetére
Ezt írja a Bluetpanther, aztán vagy az van benne, vagy nem. A többinél meg szarnak rá a gyártók, hogy milyen ram van benne. Igazából gyakorlati előnye jelen pillanatban, főleg ebben a kategóriában egyáltalán nincs.
A RAM mennyisége már önmagában kevés, így annak a sebessége nem sokat javít a helyzeten.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Blizz
őstag
Sziasztok,
szeretnék venni egy tabletet,de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne az igazán megfelelő a számomra.
Kb csak internetezésre használnám (méreteket nem tudok mondani,nem kell bazi nagy) talán még filmezésre. 50-60ezret szánnék rá. Valami ötlet?No mistakes, just happy little accidents
-
Satra74
tag
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék vásárolni - ez lenne az első gépen. Ami tuti, hogy androitot szeretnék rá, bár, ha meg tudtok győzni, akkor lehet iOS
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7" - 10"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
ÚjItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Magyar billenytűzet kellene mellé mindenképp, tehát jó lenne, ha lenne hozzá dokkoló is. Vagy olyan tok, amiben van billentyűzet.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internetezés, prezentáció vetítés, adatok tárolása.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Maximum 130eKöszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Cola111 #41878 üzenetére
Billentyűzetes dokkolósnak ott van az ASUS Transformer Prime TF300T, a billentyűzetes tok meg szinte a létező összes modellel működik, szóval ekkora maximális keret mellett fel tudnék sorolni vagy húsz 7 és 10 hüvelyk közötti kijelzővel bíró számodra megfelelő modellt
Jól lenne a kijelző átlóját eldönteni, de ha tényleg mindegy, akkor 7 hüvelykesből ott van a második generációs LTE-s Nexus 7, 8 hüvelykesből a Samsung Galaxy Note 8.0, 9,7 hüvelykesből a WayteQ xTAB-100qcr, 10 hüvelykesből meg a Samsung Galaxy Note 10.1 -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kérni szeretnék tőletek egy kis általános felhomályosítást. Van egy okostelóm (motorola 910) le szeretném cserélni egy tabletra, mert egyébként sincs benne sim kártya, csak arra használom amire egy tablet alkalmas, viszont a kis kijelzőtől az amúgy sem túl jó szemem tovább erőltetem csak, na meg nagyobb kijelzőn nagyobb az élmény is..
Nézegettem tableteket, a legtöbbel az a problémám, hogy undorító a kijelzőjük, néztem a múltkor egy asus nexus 7-est, az az a minimum, ami utoléri a motorola kijelzőjének a szintjét nálam. Viszont megnéztem pár samsungot, azoktól meg teljesen hanyatt estem, nagyon tetszik a kijelzőjük. De nem mindegyik samsungnak van ez az új szép festményszerű kijelzője. Valamikor az S3 as telefonjukkal jött be ez a kijelző. És az a problémám, hogy rengeteg féle samsung tablet van, és nem tudom melyik már ez az új szép kijelzős, és nem üzletben szeretnék vásárolni, hanem jó nekem a használt is, vagy a telefon elcserélésére rá füzetnék. Tehát a kérdés, hogy tudom a név alapján eldönteni hogy milyen minőségű kijelző van a samsung tabokba?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz ---Lasali--- #41880 üzenetére
Az az „új szép festményszerű kijelző” a Super AMOLED lesz, de ez egyáltalán nem új, régóta alkalmazza a Samsung, már a Galaxy S-ben is ilyen volt (igaz alacsonyabb felbontású az S3-ban lévőnél).
Ilyen Super AMOLED paneles Samsung tablet csupán egy volt, a Galaxy Tab 7.7, de az is már lassan két éves, szóval csak és kizárólag használtan lehet hozzájutni (már egyáltalán lehet).[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz tjb007 #41881 üzenetére
Galaxy S ben biztos nem volt olyan jó kijelző, talán az S2 ben sem, akkor vette ismerősöm mikor én a Nokia N8 -at, hasonlíthattuk, és az n8 nak sokkal szebb képe volt. Mostani S3 meg ezek az új tabletek lemossák. SZFehérvári MM -ban próbáltam ki a tableteket, több 70K és feletti samsungnak volt gyönyörű képe, egy 50 ezres volt, amelyiknek meg szarabb volt a képe mint az asus nexus 7 nek amit meg az extreme digitalba néztem még 70 ezerért. De a típusaikat nem tudtam megjegyezni, mindegyik kóddal volt ellátva P valamennyi, úgyhogy őskáosz lett a fejemben.. most felraknak egy ilyen nexus 7.7 vagy 10.1, fogalmam nincs már hogy amiket megnéztem, azokhoz képest milyen kijelzőjük lesz. De egyértelműen kettő csoportra lehet őket bontani kijelző szerint.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz ---Lasali--- #41882 üzenetére
A kijelző milyenségének megítélése egyéni dolog, én azt nem tudhatom milyennek láttad. Az viszont tény, és nem megítélés kérdése, hogy a Galaxy S-ben ugyanolyan típusú panel van, mint az S2, S3, S4, Note, Note2, vagy Note 3-ban.
A még jelenleg is forgalomban lévő Samsung táblák közül a Tab 2 széria tagjaiban, valamint a Note 10.1-ben PLS panel van, a Tab 3 széria tagjai, valamint a Note 8.0 sima LCD panelt kaptak, a hamarosan piacra kerülő Note 10.1 (2014 Edition) Super LCD-t, a Nexus 10-ben pedig Super PLS panel van.
Itt megtalálod az összes létező Samsung tabletet, ez alapján már szerintem meg fogod tudni mondani pontosan melyik is az amelyik annyira tetszett: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Sejtem hogy volt már ilyen kérdés de többezer hozzászólásra nincs időm átböngészni.
- Tehát a problémám az hogy adott egy DPS DREAM 7"-os tablet 4.2-es droiddal,
de ha az akkutöltöttség eléri a 7%-ot akkor kikapcsolja az USB áramellátást, ezt nekemmeg jólenne ha teljesen kikapcsoásig adná rá az áramot. Két kis hangszórót lát el árammal a kütyü amúgy.
Kérdésem: hogy lehetne kilőni belőle ezt a tulajdonságát? Régi tabletem amin még 4.1 volt azon ilyen probléma nemvolt. Az ment amíg ki nem kapcsolt.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz ---Lasali--- #41882 üzenetére
Az N8-ban ugyanúgy AMOLED van, mint az SGS-ben, ráadásul a Samsung gyártottta a kijelzőket a Nokiának. Tekintve, hogy felbontásban is rosszabb az SGS-SGS II-nél (640x360 vs 800x480), nehezen hiszem el, hogy az N8 kijelzője valóban jobb lenne akár az SGS pentile matrix-os, akár az SGS II rgb kijelzőjénél. Ez nem zárja ki, hogy az ismerősöd SGS-ének gyengébb eresztésű kijelző jutott, ilyen előfordul.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
op9
aktív tag
Sziasztok!
Már körbejártam a témát, és az elképzeléseimnek legjobban talán a NOOK HD+ felelne meg.
Viszont kérném a segítségeteket, hogy emellett még milyen alternatíva lehetne, ha a következő szempontoknak kell megfelelnie:Leginkább szakmai pdf-ek olvasására használnám, így elsődleges szempont a kijelző olvashatósága.
Nem magazinos (A4) pdf-ekről van szó, de ha arra képes, akkor biztosan megfelel. Sajnos nem tudtam még letesztelni egy NOOK HD+-t, hogy mennyire olvasható álló módban zoom nélkül egy ilyen pdf. Neten is kerestem videókat, képeket, de abból nem látni.Találtam viszont egy oldalt, ami még hasznos lehet másnak is, ha főleg olvasásra használná:
Readability: Nexus 7 vs iPad the 3rdWLAN netezésre, BT egy későbbi billentyűzethez, android oprendszer a széles felhasználhatósághoz, min. 1GB RAM és dual core a gördülékeny működéshez.
Akár használt is lehet, és külföldről is.
Mivel ebay-en a NOOK HD+ 25500 plussz egyéb költségek körül van, ezért efölé nem mennék, kivéve akkor, ha 10"-ban lenne hasonló képességű.
Pandán ezt találtam, ami nagyobb méretű, és a nagyobb felbontású, de ez már jóval drágább, a többi 10" és 9.7"-os min. 1920-as felbontású meg még ennél is drágább.Még egy opciót látok, ha fekvő módban néznék egy 10"-os 1280x800-ast, de az is csak valami használt lehetne ilyen árban, annak meg nincs értelme akkor.
Előre is köszi a segítséget!
How Bad Do You Want It?
-
Tim82
félisten
válasz tjb007 #41887 üzenetére
Elvileg az N8-ban nincsen ClearBlack. Az E7 és a C6 az első két Nokia modell, amibe került, ha minden igaz. [link]
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
szlovibuki
tag
Hy
Tabletre szeretnék egy idejűleg usb elosztóval egeret, billentyűzetet és pendriveot kötni és közben szeretném is tölteni. Lehetséges ez? -
Raidor
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni.
Pár hónapja vettem egy ampe a10 allwiner a31, 10`-os táblagépet.
4.1-es android van rajta.
Megvoltam vele elégedve.
Viszont pár hete az eggyik autós játék elkezdett akadozni,gondoltam kikapcsolom és ujraindítom.
Megis tettem,de sajna nemkapcsolt be.
Utána néztem fórumokon de csak fél megoldásra jutottam.
A szampe.com-ról töltöttem le rá szoftvert és láss csodát ujra megy.
Viszont ha kikapcsolom ujra bekell állítani mindent,a nyelvet kínairól magyarra stb.
Illetve nemlátja a belső memóriát.
Ha külső memóriát teszek rá akkor azt jelzi hogy van,illetve hogy mennyi adatvan rajta de kezelni nemtudja.
File kezelőn megtudom nézni de nemtudok importálni semmitsem a külső memóriáról.
A play áruházról sem tudok letölteni semmit.
Mostis erről írok.
Próbálkoztam resettelis de nem működik.
Mármint nincs rajta külső reset gomb.
A bekapcs+ hangerő gomb eggyüttes lenyomásával.
De sikertelenvolt a kisérlet.Pedig sok kombinációt kipróbáltam.
Lehet egyszerű a megoldás de azis lehet hogy ujra kell raknom.
Viszont nemtudom hogy kell.
Az eladónak már írtunk de nemválaszolt.
Persze kínai termékről van szó.
De nembecsülöm le,mert ez a négy magos gép tényleg gyors.
Viszont jólenne ha tökéletesen működne.
Légyszives segítsetek ebben ha tudtok.
Előre is köszönöm. -
tototos
őstag
Sziasztok!
Egy kisrácnak szeretnének tabletet venni. A követelmény 10col, új itthon beszerezhető, játékra lesz és max 50 ezer forintig.
-
mrkorooo
aktív tag
hello
baratnonek keresek valami tablat, olvasgatni, max bongeszni.
kb 20-25k lenne az elkepzeles. tudom hogy nagyon keves ez az osszeg,de semmi ertelme nincs tobbet rakolteni.
valaki tudna adni valami 5letet?Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
törölt tag
Üdv!
Maximum 30.000Ft-ért mely tabletet válasszam?
Lehet használt is.7-8-9 colos kijelző is lehet, bár ennyiért valószínűleg csak 7-set kapok.
10xx*7xx-nál ne legyen kisebb felbontású, betekintési szögek a vállalható értékeken belül legyenek.Jobb lenne itthonról megvenni, de külföldről is jöhet, ha belátható időn belül (1 hét) megérkezik.
Nem kell bika HW, netezésre, doksikezelésre használnám, plusz egyszerűbb játékokkal játszanék.
Legalább 1GB RAM legyen benne, és valami épkézláb SOC sem árt, tehát ne A8 ketyegjen benne.Eddig a Samu Galaxy Tab 2 7.0-t látom a legesélyesebbnek a használtpiacról.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz #41635072 #41898 üzenetére
A legjobb amit ki lehet újonnan itthon hozni ennyiből az a Prestigio MultiPad 7.0 HD+.
A használt piacról nem tudok nyilatkozni, de ha 30e forintért sikerül Samu Galaxy Tab 2 7.0-t szerezni, akkor azt ne hagyd ki (garanciának is kell még lennie rajta, persze csak ha nem szürkeimportos). -
Speedvoltage
tag
Üdv
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
10,1" legalább
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Ithon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Film,net
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
110.000Eddig amit néztem és eséyes:
Asus Transformer Pad Infinity (TF700KL)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface GO + Billentyűzet 10" Pentium 4415Y 8GB RAM 128GB SSD Windows 10 Tablet
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Tab S9 Ultra 5G - Használt, szép állapot
- 2db iPad Mini 7 (2024) Wifi 128GB Blue
- Eladó Apple iPad Pro 10.5 64GB Cellular 4G tablet, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest