Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
10 colos androidos tabletet keresek. Új vagy használt az mindegy, az ár max 40 ezer forint. Jó lenne legalább 2GB memória a játékok miatt. Mik lennének az ajánlott típusok?
Köszönöm
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Hozzám került két yamoto q88-as tablet. Mindkettőt bekapcsolva csak az android szövegig jut a betöltés sehova tova. Próbáltam keresgélni neten de nem találtam semmit használható infót hogy pontosan hogy lehetne életet lehelni beléjük. Tudna valaki esetleg segíteni?
Köszönöm
-
tototos
addikt
Sziasztok!
40 és 50 ezer forint körül melyik 10colos tablet a best buy?
Köszi
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Egy kisrácnak szeretnének tabletet venni. A követelmény 10col, új itthon beszerezhető, játékra lesz és max 50 ezer forintig.
-
tototos
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Hát igazából csak megláttam hogy 20 ezerért már lehet kapni tabot és elgondolkoztam hogy talán jó is lehet valamire. Van droidom telefonon, meg van notebookom is, tényleg csak arra lett volna jó hogy buszon tudjak mondjuk filmet nézni, meg doksikat nézni, és itthon meg egy két e-mailt küldeni meg szkóphoz használni kijelzőként.
-
tototos
addikt
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet ügyben.20 ezer forint környékén keresek tabletet 7col méretben. Van valami ajánlott típus?Fontos lenne az otg minimum 4es android és elég hosszú üzemidő.Most madaras tecsóban láttam 3 készüléket is 20 ezerért csak nem tudom miket kellene nézni.Volt a8 és a13 procival is.Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX