Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Koobe X8 Slim QUADRUM
Ekkorra méretű tablet lenne a cél! Van ennél jobb vétel? Mégha kínából is?
Köszi! -
tjb007
nagyúr
Terjed tovább az őrület, év végén-jövő év elején érkezik az Allwinner nyolcmagos big.LITTLE-je.
Most már csak a Rockchip van vissza. -
Krisztynlol
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom, amire nekem szükségem lenne az az, hogy 6-8 órát bírjon az aksija, ne fárassza le 1 óra alatt a szememet filmezni tudjak rajta és akadozás nélkül fusson rajta a böngészés.
Árban olyan 65-70eFt-om lenne rá.
A méret pedig 7-10"-ig amit jobbnak tartotok.
GPS, 3G annyira nem mozgat meg, ha van jó, ha nincs nem fogok sírni.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Nara19
aktív tag
válasz Krisztynlol #41554 üzenetére
ASUS MeMO Pad HD 7. Jó felbontás, hosszú üzemidő, 16 GB háttértár, 2 év garancia - 50-ért. Ráadásul BT, GPS is van.
-
this is life
Ármester
válasz Krisztynlol #41554 üzenetére
Esetleg acer a1-810a hw a belsejeben ugyan az mint az asusnak , csak nagyobb 1 collal a kijelzo,4/3 aranyu , ellenben alacsonyabb felbontasu...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni max 30 ért venni, melyik az a márka amiből nem érdemes venni? -
Fun21
csendes tag
Lehet, hogy sokaknak jó lenne akik a nyolcasok között keresgélnek és mondjuk 50 ezer alatt.
-
félisten
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Chuwi V88 - as tabletom van de nem vagyok megelegedve a wifivel ( gondolom az aluminium hatlap is az oka hogy ilyen..)
Szval tudtok javasolni 8-9 inches tabletot aminek jobb a wifije ? (kinabol)kb 220-230 dollar a plafon . -
tjb007
nagyúr
válasz szabonagyur #41560 üzenetére
Igen, tutira van olyan jó. Itt olvashatsz pár felhasználói véleményt: [link]
-
emrik
csendes tag
Sziasztok.
Táblagép vásárlása előtt állok. 50e a határ. 7-8inch a méret, a hordozhatóság miatt. Fontos az akku élettartam is. Mindenes gép lenne. Újat szeretnék és itthon vásárolni garancia miatt. Ja fontos feature a HDMI kimenet, meg a bővíthető memória vagy eleve nagy memória.
Ahogy nézegettem tudásban az Alcor Zest Q813i tetszik. De nem tudom milyen az összeszerelési minősége és mennyire megbízható a működése. Nem szeretnék olyan gépet, ami fagyogat és vannak idegesítő dolgai. A képernyő felbontása még amit, nem tudom mennyire jó pl olvasásra, böngészésre, hogy mennyivel lenne jobb egy nagyobb felbontású.
Ezekre lennék kíváncsi, ha segítene valaki és elmondaná a véleményét a gépről. Vagy ajánlana egy jobb minőségibb cuccot.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
tpeter77
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, a keret 25-30 ezer.
Nem játékra, netezésre kellene elsősorban, inkább tanuláshoz, PDF nézegetéshez.
Melyik a jobb, megbízhatóbb, kevesebb belőle a "visszavitt, hibás töltős, hibás szoftveres, stb" darabKoobe X7 Slim Plus
Myaudio 708dcc
Myaudio series 708DR
Navon raptor 7
ConCorde tab ROKEEvagy ehhez elég az egymagos Concorde ONE, Kobee X7 Easy is?
Válaszotokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Internetezéshez, és Skype-hoz lehet venni tabletet 20e alatt?
Amik az Euronics-ben vannak, azok milyenek?
DPS dream Tab 7 vagy
Vega D7124 esetleg
BP Voyager S
Érnek ezek valamit?
Vagy inkább vaterán keresgéljek?
OTG-t támogatják az olcsó tabletek, ha billentyűzetet is szeretnék a használatához?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
félisten
-
csoszka14
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hogy mit ajánlotok az alábbi kategóriában:
Keresek minél olcsóbban 10-10.1" colos Androidos tabletet a nevesebb gyártók termékei közül(asus, samsung, lenovo...).
Ha tudtok légyszi írjatok olyanokat is, amiben van 3G, és olyanokat is, amiben nincs. -
tjb007
nagyúr
válasz w.miki #41567 üzenetére
Lehetni lehet, de nem igazán érdemes velük foglalkozni, a 99%-uk problémás.
Ha tudsz (és hajlandó is vagy), akkor áldozz rá inkább többet és vegyél valami normálisabbat.
Az OTG-t meg gyakorlatilag az összes tablet tudja, drága és olcsó egyaránt.(#41569) csoszka14
Újonnan vagy használtan ?
Az a minél olcsóbban forintosítva mennyi lehet maximum ?(#41570) szabonagyur
Csak a színükben különböznek, semmi másban (és az áruk is egyformán 150 euró).
-
Simba86
senior tag
az elsőhöz: olvasd el a logout blogos írásom és nyugodtan válaszd azt
a 2. felejtős...
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Satra74
tag
Nekem tetszene (árban is) de a GPS hiányzik belőle. Jól látom?
[ Szerkesztve ]
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Szakértők segítségét szeretném kérni, tablet vásárlás... (Próbálgattam hasonló paraméterek mellett keresni a fórumban, de egyértelmű válaszokat nem leltem. Bármilyen építő tippet, tanácsot köszönök előre is!)Paraméterek:
7-10" közötti új készülék
Itthoni beszerzéssel (garancia fontos lenne)
Játék célra, izmos hardver kellene (1gb+, min 2 mag, talán 4?)
4.2-es androiddal? (Vagy ma ez még erős elvárás?)
(+Esetleg 3G modemmel?)Mi a legolcsóbb? 50 alatt lehet tartani egy ilyen kütyü árát napjainkban?
Köszönöm, üdv! -
tjb007
nagyúr
A felsoroltakra mindkettő tökéletesen megfelelne.
(#41577) Satra74
Igen, jól látod, nincs GPS.
(#41579) MD25
50e forint alatt olyan modellt itthon nem kapsz, amiben izmos is hardver, meg van beépített 3G modem is, szóval a 3G-t ki lehet húzni a listáról.
Ami számodra szóba jöhet, az az Alcor Zest Q813i, a ConCorde Tab SLIM, és a refurbished 8GB-os első generációs Nexus 7. -
CHIPman
nagyúr
Ha nem értesz hozzá, inkább hallgass a nagyokra. A magok száma mára már kb a megapixelháborúhoz hasonlítható. A 4db A7-es mag nem valószínű, hogy erősebb a 2db magasabb órajelű A9-es magnál, és a GPU egyikben sem egy csúcs, de a Vivante támogatottsága még mindig elég gyatra, így ez is a Flame oldalára billenti a mérleget.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tjb007
nagyúr
válasz CHIPman #41583 üzenetére
Olvasás és filmnézés szempontjából igazából édes mindegy milyen GPU van benne, szóval a 7029-cel sem járna rosszabbul. A böngészés már egy másik történet. A komplexebb oldalak lassabban töltődnek be a 7029-en, mint mondjuk RK3066-on, de ez nekem inkább valami szoftveres eredetű gondnak tűnik mintsem hardveresnek.
-
ron8
senior tag
LAZER tabletek támogatják a google play-t? Ha NEM, honnan lehet leszedni hozzá appokat?
-
Simba86
senior tag
ha neked a 4000mAh-s és az 5000mAh-s akksi "kb ugyanaz", lelked rajta...
a többit már elmondta chipman
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
morsev
csendes tag
válasz sagesz93 #41565 üzenetére
sagesz93:
Milyen géped van, teljesen megegyezik a vas az Alcore ZEST Q933R -el?
Most vívódok az Alcore és a Wayteq 100qcr között. Az Alcore-hoz még nem találtam egy fórumot sem. (ROM, tanácsok. tapasztalatok, stb.)
A Q933R-nek jobb az Antutu-ja, de kisebb hozzá az aksi. -
tpeter77
addikt
sziasztok,
30 alatt van IPS paneles 7-8" körüli tablet?
-
Dyde
aktív tag
válasz CHIPman #41583 üzenetére
Nem értem miért ez az "ha nem értessz hozzá" oltás Valóban nem értek, éppen ezért kérdeztem meg hogy miért nem Azért kérdezek mert tudom hogy itt jobban értetek hozzá csak + jó ha tudom is az okát mit miért nem csak azt hogy ez jobb mint a másik Köszi a válaszokat amúgy!
-
tpeter77
addikt
válasz tjb007 #41592 üzenetére
szia,
Rá kellett jönnöm, hogy a 8" mérettel járnék jobban, mert tanulásra kell, úgyis doksikat fogok olvasni rajta.
Érdeklődtem néhány boltban.
Myaudio-ról rengeteget visznek vissza mert hibás, akárcsak a Kobee példányokból. Ezekről azonnal lebeszéltek.Navon Raptor 8 és az Acer Iconia B1-A71 amiket ajánlottak.
Navon adatai között azt olvastam, hogy IPS-es kijelzős. Aceré milyen?
Betekintési szög fontos, hogy ha olvasok ne álljon be a nyakam, mert csak egy bizonyos szögből látszik jól a kép. -
tpeter77
addikt
válasz this is life #41597 üzenetére
hú, köszi!
akkor úgy fest a Navon lesz a befutó, de azért szombaton megnézem saját szememmel a Corából lett Ósánban vagy a MertHülyeAzértNemVagyok boltban.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz tpeter77 #41595 üzenetére
Az Acer B1-A71 7 hüvelykes és nem IPS hanem TN paneles, szóval ez kiesik.
A Navon okésnak mondható, ezen kívül még a hazai 8 hüvelykesek kínálatból a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (43e Ft), az Alcatel Tab 8 HD tablet (50e Ft), az Alcor Zest Q813i (50e Ft), és az Acer Iconia Tab A1-810 (55 ill. 60e Ft beépített tárhely méretétől függően) ajánlott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest