Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kérni szeretnék tőletek egy kis általános felhomályosítást. Van egy okostelóm (motorola 910) le szeretném cserélni egy tabletra, mert egyébként sincs benne sim kártya, csak arra használom amire egy tablet alkalmas, viszont a kis kijelzőtől az amúgy sem túl jó szemem tovább erőltetem csak, na meg nagyobb kijelzőn nagyobb az élmény is..
Nézegettem tableteket, a legtöbbel az a problémám, hogy undorító a kijelzőjük, néztem a múltkor egy asus nexus 7-est, az az a minimum, ami utoléri a motorola kijelzőjének a szintjét nálam. Viszont megnéztem pár samsungot, azoktól meg teljesen hanyatt estem, nagyon tetszik a kijelzőjük. De nem mindegyik samsungnak van ez az új szép festményszerű kijelzője. Valamikor az S3 as telefonjukkal jött be ez a kijelző. És az a problémám, hogy rengeteg féle samsung tablet van, és nem tudom melyik már ez az új szép kijelzős, és nem üzletben szeretnék vásárolni, hanem jó nekem a használt is, vagy a telefon elcserélésére rá füzetnék. Tehát a kérdés, hogy tudom a név alapján eldönteni hogy milyen minőségű kijelző van a samsung tabokba?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX