Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Milyen tabletet ajánlanátok nekem?
3G legyen benne, GPS nem fontos, netezésre, játékra, viberezésre esetleg fényképezésre használnám
Suliba használnám többet, de azért itthon is használnám, illetve külföldön abba a 2 hónapban.
Méretbe én 10"-re gondoltam, azon lehetne normálisan netezni, gondolom.PIPO M9-et néztem, azzal az volt a gáz, hogy nincs 3G de támogatja a sticket, illetve bicós.
Ebbe az árkategóriában mit ajánlanátok még?Esetleg lenne valami infó ami kéne, csak szóljatok
Azt nem tudjátok, ha itt magyarba veszek netre sim kártyát, akkor az németbe is ugyanolyan faszán fog működni, vagy jobb lenne ottani sim kártyát venni?
-
-
freaghill
őstag
Nézegettem, hogy mikkel kompatibilis, a ti véleményeteket szeretném először is kikérni erről, hogy mit ajánlanátok, azt tudom, hogy vertigo jön az M9 teszttel
De akkor lehet kint nem fogok annyit netezni rajta.
Csak azért mert magyarba tuti fogok venni, mert találtam olyan hogy 21k 1 évre és 2giga. Gondolom az csak elég[ Szerkesztve ]
-
samir
tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem,hol lehet megnézni, hogy van-e valami frissítés a tab-ra? koobe s7 easy-m van.A Privát előny.
-
Tannhauser
csendes tag
válasz Chaser #33638 üzenetére
Re "Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni."
Én is erre a következtetésre jutottam a másik topik végigolvasása után.
A buyincoins-ot pl. többen mondták hogy milyen jó, aztán valaki arra is beírta, hogy azok megszívatták.
Reménykedni lehet, valamint PayPal-el kell fizetni, esetlegh Aliexpresst használni, aztán még az idő letelte előtt disputát indítani ha gyanús valami. (Vagy itthon megvenni 1,5-2x annyiért.)Mindennek ellenére nálam továbbra is a buyincoins az esélyes, mert ott az Ainol Novo 10 Hero csak 170 USD, van PayPal, és SingPost.
-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
Tudtok olyan tablet-ről amibe lehet gyömöszölni SIM kártyát, és tud valamit kezdeni a gép GSM hálózattal?
Jó volna ha tudna SMS-t fogadni!
HA létezik ilyen akkor esetleg lenen konkrét példa is?Köszi a választ előre is
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz bacsis #33666 üzenetére
Amiket felsoroltam, mind tud hanghívást is, mondhatni telefonként is használható.
Némely 3G-s, csak mobilnet képes tablettel SMS-t is lehet fogadni, küldeni, bár ez tudtommal nincs benne az összes készülékben.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Sanzaa
senior tag
Skype miatt kérdeznék, mert rágják a fülem, hogy használjam.
Egyszer próbáltam a ConCorde Pluson a videóhívást, de a hang szaggatot betyár mód, ezért érthetetlen volt a másik fél. Van elvileg egy patchelt verzió, ehhez tudtok adni linket? Mik a tapasztalatok egyébként Skype téren a taboknál?Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Zozzer888
addikt
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
zone
őstag
válasz Zozzer888 #33677 üzenetére
Azt írják, gyenge a wifije. Kompatibilitási gondok is lehetnek, mivel MIPS és nem ARM.
Ha nagyon olcsó kell és nem számít a sebesség, akkor inkább valami Allwinner A10 alapút válassz. Ha még olcsóbb és nem kell a hdmi kimenet, akkor A13.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
vertigojames
tag
válasz freaghill #33652 üzenetére
Neked akkor az M8 is jó lenne. Használat során én akkora különbséget nem érzek az M8 és az M9 közt... a 4 mag nem ad annyival többet a bevált RK3066-os kétmagoshoz képest... de ha a 3G fontos, akkor az M8 ideális (vagy vársz kicsit, mert az M9-ből is lesz 3G verzió. A hozzá kapott használati utasításban ugyanis van olyan fotó is, és a leírásban is szerepel, ami tud 3G-t)
-
Harlond
tag
hello!
tudtok olyan kinai 7"os tabletet mondani ami nagyából a Concorde Tab Speednek az alternativája? mert eddig a Momo7 Speed-re mondta mindenki hogy az lehetne, de ebből sajnos kimaradt a bluetooth..
egyéb más opciót tud valaki? -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek szeretnénk venni egy tabletet.
A rá szánt összeg 30.000ft lenne. Mivel eléggé nagy a kínálat, ezért segítséget kérnék, hogy mit ajánlanátok?
Első sorban játék, internet, mese nézés, és talán skypera kellene (<--első kamera kellene).
Jöhetnek nyugodtan az ajánlatok, hogy legyen miből választani.
Előre is köszönöm a segítséget!keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
és tjb007: köszönöm!
30-35körül ne várok csodát, de akad egy-két olyan darab ami elég korrektnek mondható...
ha mégse sikerül találni olyat ami kielégítő lenne akkor marad a telefon..keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
válasz RunTimeError #33690 üzenetére
Igen-igen ezt láttam már korábban, csak a Rockchip-től félek, hogy felléphetnek kompatibilitási problémák.
Öcsémnek kellene aki szeret az androidos játékokkal játszani (GTA3, GTAVC, Pou, Duddly jump, autós játékok...stb) még utána nézek személyes tapasztalatoknak, de köszönöm, hogy emlékeztettél rá.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Yoyoyo
tag
Eme cikk alapján, melyiket kellene beszereznem, hogy tudjam használni a google GPS-es dokkolóját?
http://www.christianpost.com/news/galaxy-note-8-car-dock-to-turn-device-into-portable-gps-90886/
A wifi-only verzióban S-GPS lesz az eddigi leírások alapján, az is elég lenne, nem? nem szükséges az A-GPS megléte...(csak gyorsabb)
-
kateb
tag
Tabletet vennék a közeljövőben, de valahogy az engem leginkább érdeklő technikai adatokat a gyártók nem mindig adják meg a termékleírásban.
Számomra egyik legfontosabb lenne pl a jó és erős Wifi vevő, mert sokszor a kertünkben, a "g-s" routertől 30 méterre használnám, közte egy főfallal. HP laptoppal SSID-vel megnéztem, kb -70 dbm volt a jelerősség.
Concorde tabletek tesztjében pl többször is ovastam, hogy wifi terén gyengélkednek. Gyanítom sok gyártmány hasonló cipőben jár.
Vajon hol lehet arról infót szerezni, hogy melyik tabletben alkalmaznak erősebb cuccot? Mert az nulla info, hogy b/g/n wifi. -
eckmester
tag
Segítséget kérek. A 808dcc után nem szeretnék megint belenyúlni a sz@rba,viszont a méretét megkedveltem. A 7"-t kicsinek érzem a10"-t nagynak. 8"-ban nem találtam tabot, aminél ne lett volna túl sok a kompromisszum. 9"-es méretben csak az IPS hiányával a Lenovo Ideapad 2109-t néztem ki. Mi a véleményetek erről?
-
-
Shoo
senior tag
válasz vertigojames #33682 üzenetére
Ezeknek a tableteknek mi lesz a sorsa? Netán eladó sorba kerülnek a teszt után?
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
WeThePeople9
csendes tag
Hello!!
Mi a különbség az Ainol novo9 spark és a firewire között?
elvileg ugyan az de akkor mi értelme lenne ugyanazt kétszer elnevezni ezt nem értem biztos különbözik valamiben!! valaki ezt elmagyarázná nekem??És amúgy megéri megvenni ezt a tabletet megéri az árát?? akinek van ilyen az lécci mondja már el, hogy milyen, hogy rossz-e vagy jó!
és akkor melyiket vegyem meg a firewiret vagy a sparkot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest