Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harlond
tag
Hello!
nézegettem tabletteket, és a dps dream 7 teljesen megfelelne, csak az lenne a kérdésem tudtok e olyat ajánlani amiben van bluetooth? minden más teljesen elég lenne nekem! esetleg gps de ez nem létfontosságó
Előre is köszi! Harlond -
Harlond
tag
[ICOO D70pro II ] a leirás szerint 4400mAh-s akkumulátorral, ez lehetséges avgy csak elirás? Mert nyirog pont te cisnáltál egy ilyenrő tesztet és abban csak 2500as volt. vagy különbözik a ték kütyü?
-
-
Harlond
tag
válasz nyirog #29835 üzenetére
gartlálok magamnak sikerült el 'asznom... -.-
ez a másik. a 100 $-s. -
Harlond
tag
A Ainol Novo 7 Fireről mi a véleménye a tisztelt egybegyülteknek?? mindenképp IPS-est szeretnék venni dual core-al, van benne bluetooth is 35k-ért. nos?
-
Harlond
tag
Ez a valami mit tudhat?
-
Harlond
tag
nem tudom láttátok e már ezt a postot
[link] -
Harlond
tag
amugy, itt szóba jöttek a külső mobil internet modemek, miket tud az USB-jén keresztül kezelni egy tablet? ami engem személy szerint érdekelne az az USB-s Bluetooth kiegészítő. van rá esály hogy igy varázsoljunk bluetooth-ot a tabletunkra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Harlond
tag
üdv!
Hyundai Hold X 7(?) -ről mi a vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Harlond
tag
válasz Deion Branch #30852 üzenetére
attól függ, van más apple terméked vagy nincs? ha van és kereted is van rá akkor én ipadot mondanám az egész rendszer miatt amit kapsz vele a többi apple eszközöd mellé.
-
Harlond
tag
Ennek a megvétele szerintetek mennyire biztonságos?
-
Harlond
tag
válasz kovacspityu2 #31575 üzenetére
igen ha lenne paypalos fizetés akkor nem paráznék, csak hogy nincs, csak bankkártyával ilyenekkel..
-
Harlond
tag
hello!
tudtok olyan kinai 7"os tabletet mondani ami nagyából a Concorde Tab Speednek az alternativája? mert eddig a Momo7 Speed-re mondta mindenki hogy az lehetne, de ebből sajnos kimaradt a bluetooth..
egyéb más opciót tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest