Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
-
Attila xy
tag
Valami tíz colos kellene filmek miatt,nem ártana ha bírná a nagy felbontást,lehetne csatlakoztatni asztali gépre és HDMI-n keresztül tv-re.Néztem az Euronicsban de nem tudom a legtöbb ilyen érdekes márka és 4-8 gigás a kapacitása.
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. Adott egy Wayteq xTab-70 2.x (nem tudom pontosan) verziójú androiddal. Ez az eredeti, ami vásárláskor volt fent. Viszont a gyártó oldalára került fel egy 4-es verzió. Ez egyszer már fel lett rakva, de akkor nem tudom, hogy ezzel összefüggésben áll-e, de elkezdett fagyogatni és úgy meghalt, hogy garis szervizre kellett vinni, ahol visszatették az eredeti verziót.
Szerintetek megpróbálhatom újra felrakni az újabbat rá, vagy inkább hagyjam a régit.
Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal és a frissítéssel kapcsolatban? Van hátrányos következménye? Lassabb lesz tőle a gép esetleg?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor -
veterán
Ez esetben ajánlhatom az Onda 811/812-t (kérdés, hogy kell hátsó kamera <812> vagy nem <811>).
Full alumínium ház, 1024*768 pixel, 8 inch, A31 quad core, 2GB RAM 16GB háttértár, microSD, HDMI. De itthon nem láttam csak kint.
Itt van a kezemben, jó kis készülék...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Shoo
senior tag
válasz Keresztapper #33899 üzenetére
Ez tuti jó cucc lesz, csak még meg kell várni, hogy az első genes hibákat javítsák....
Ez a PIPO M8 3G nagyon ott van... a kijelzője lenyűgözött, ipadhez hasonló kijelzőt kerestem, már majdnem feladtam, de mikor megláttam a kijelzőjét leesett az állam.... Ha belaktam majd még írok róla
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Proky
senior tag
Előre is bocs, androidban láma vagyok még. Adott egy allwinner q88-as kínai csoda (11k volt, még 3 éves sincs a lányom, nem veszek neki drágábbat) amihez OTG kábel van. "Sima" usb-rca, vagy usb-hdmi kábellal kitudom juttatni a jelet TV-re/monitorra? Vezetéket már találtam, csak nem veszem meg mielőtt valaki fel nem világosít. Köszi
-
Aflamin
tag
Üdv!
Erről az oldalról mit lehet tudni ?
(az árakon kivül,mert azok szuperek)[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
Az elozo tabletrol amit kineztem sajnos lekestem (nincs mar keszleten )...
igy masat kell keresek
milyen markaju tabletek megbizhatoak ?
ainol , ramos , pipo , cube vagy esetleg mas ?(erre a celra akarok veni foleg ebook olvasasra , netezesre (fb, skype , forumok , hirek stb ) ; a jatek es filmezes nem fontos szempont )
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
kateb
tag
válasz fateless #33907 üzenetére
Hi!
Ezt az Ondát már jómagam is nézegettem. Igazándiból hátsó kamerára nincs szükség, mert fotózásra céleszközt használok, dslr formában. Skype miatt elöl viszont kéne valami nem 0,3-as.
Wifije milyen az Ondának? Nyilván nem az érdekel, hogy a routertől 3 méterre fullos, inkább a 30 méter távolság izgatna, közben egy fallal.
Honnan rendelted? Szállítási idő?Valamelyik forgalmazó rendelhetne ebből néhány raklapnyit, aztán onnan lehetne vásárolgatni...
-
kelzsoca
félisten
-
Ongafun84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ICOO D70pro II-m a bajom az lenne, hogy nem tölt be, elindul az android felirat, de semmit nem reagál rá. Szerintetek mit kellene csinálnom, nem értek hozzá. Segítsetek légyszíves!! A válaszokat előre is köszönöm!! -
namivanmar
csendes tag
Üdv mindenki
Egy ismerősöm hozott egy Navon Platinum Explorer-t, hogy vettek hozzá egy billentyűzetet de nem működik.
Tokba csomagolt mini usb csatis kábellel. Adtak hozzá neki egy papírt az AnySoftKeyboard letöltéséhez meg aktiválásához. Végigzongoráztam az egészet amit írnak, többször is (telepítés, alapértelmezés, beviteli mód választás), de a gép mintha fel sem fogná hogy be van dugva a bill. Van elvileg 3 led is a lock-os dolgok visszajelzéséhez mint egy PC billentyűzetnél, azok sem világítanak hiába nyomom őket.
Sajnos nem vagyok otthon tablet témában. elvileg működnie kéne?
(A tok/bill. típusát nem kérdeztem meg és nem tudom de képek alapján olyasmi mintha Overmax lenne, piros funkciós feliratokkal)
Bármiféle segítséget vagy tippet előre is köszönök! -
Mercutio_
félisten
válasz fateless #33907 üzenetére
Itt a fiúk dual-core-nak írják a V811-et, vagy elírás?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
polar-x
tag
Sziasztok! Bluetooth-os Gps vevők milyen árba vannak? Hol lehet beszerezni? Működnek android alatt?Nekem majd a Waytech xtab100dci-hez kellene majd mert IGO PRIMO-t akarok futtatni rajta! Szerintetek milyen lesz majd ez a táblagép? Vagy mit javasoltok 60k-ért?
-
tjb007
nagyúr
válasz polar-x #33929 üzenetére
"Bluetooth-os Gps vevők milyen árba vannak?"
Az újak itthon 20 és 30e forint között, eBay-en már 10e forintnak megfelelő dollárért, a használt példányokért meg keresd fel a Vaterát vagy a Hardveraprót.
"Működnek android alatt?"
Igen, működnek.
"IGO PRIMO-t akarok futtatni rajta"
Ezt én a helyedben nem nagyon hangoztatnám
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy azt a kijelzőfelbontást amivel a 100dci rendelkezik nem is támogatja.[ Szerkesztve ]
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Kis segitséget kérnék tőletek,szeretnék tabletet rendelni Kinából 10.1"-os de nem tudom melyik a legjobb Cpu+Gpu páros ezekben illetve melyik a legmegbizhatóbb oldal?Ha tudna valaki ebbe segiteni,megköszönném!!
-
Nesti
tag
Sziasztok, szeretnék a közel jövõben venni egy "táblát"! A lényeg az lenne játékokra használnám, na persze ésszel. Meg egy kis filmezésre utazáskor szóval nem ártana a jó kijelzõ.
Min. egy két magos csoda gèp kellenne nekem.
30.000Huf a keret rá öszvisz.
Elõre is köszönöm.Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Nesti
tag
Hát a wayteq nem rossz de tárcámnak megfelelõen néztem ezt a dps dual 7-es vasat...de arra meg azt mondják üzemideje nagyon rossz! Ha valakinek valami tapasztalata van a vassal az irthatna róla!
Amúgy wayteq-nek milyen az üzemideje?Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Nesti
tag
Hát nekem külsõre is tetszik ez a gumis hatású hátlap a Dual 7-nek! Esetleg valaki tudja milyen mobilstick ami jó hozzá? Mert szeretnék venni mobilnetet azt a "saját magad" töltõd fajtát. Elõfizetésbe nem ugrok ez miatt.
Szerk.: Amúgy ICS-vel mennyit tudott?
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Mike88
senior tag
No jobb helyet nem találtam, ahol kibeszélhetem ezt magamból, persze lehet hogy van jobb hely csak én nem találtam. =) Szóval kérés nélkül, két kínai csodáról leírnám a tapasztalataimat. Az első a Pipo S3:
Mit szoktak erre a jelenségre mondani? Az illesztések jóknak tűnnek, ugyanakkor recseg ropog? Na, kb. igen, ez a helyzet, ugyanakkor ezzel nem szembesül az ember az első kézbevételnél, viszont amikor egy kicsit jobban szorongatod, már rá is jössz, hogy a spórolás ismételten az anyaghasználatban keresendő. Tehát összességében nem vészes, abszolúte együtt lehet élni vele. Előlapi kamera középre került, ami mostanság annyira nem is általános a kínai tableteknél, felbontás a szokásos 0.3Mpixel, ami videótelefonáláshoz elégséges. A Hátlapra is került egy kamera, ami viszont 1.9Mpixeles, igy ha megvan a kellő perverziónk ahhoz, hogy tablettel fényképezzünk, megtehetjük. Alul s felül nem találhatunk sem kezelőgombot, sem aljzatot, amibe bármit is beledughatnánk. Szintén a hátlapon találjuk a hangszórót, ami hangzásban az átlagnál sokkal jobb, nagyon magas hangerőn néha betorzít, de az már egyébként is zavaróan hangos, nem hinném, hogy ember addig tekerné a volumét. Bal oldalt, felül a ki-be kapcsoló gomb, alatta a hangerőszabályzó gombok, ezalatt szabványos 3.5 Jack aljzat. Az agybadugós füles, amit kapunk hozzá borzasztó minőséget produkál, veszélyes hulladék között lazán megtalálja a helyét, viszont önmagában a tablet egy normális fülessel, az átlag embernek jó minőséget szolgáltat. A Jack aljzat alatt találunk egy MiniHDMI csatlakozót, igy TV/monitorra is köthetjük elméletileg akár FullHD felbontással, gyakorlatilag a rendszer max. 720p felbontást enged, ami érthetetlen számomra, de minden kínai tabletnél igy van. S végül, legalul kapott helyet, a micro USB, amihez kapunk is egy OTG kábelt. USB-HUB-ot kezel, mondanom sem kell, hogy rácsatlakoztatott billentyűzetet (ezt is a Pipo S3-mal írom, egy sz*r teszkós wireless billentyűzet segítségével), egeret, légegeret miegymást is megfelelően felismer. Külső winchestert legyen az tápos vagy sem, nem árt aktív hubbal használni vagy aminek több értelme van, nas-on keresztül.
Jobb oldalon csak két dolog kapott helyet, az egyik a mikrofon, a másik pedig a töltő csatlakozó. Igen igen! Külön csatlakozó van, ami annyira bosszantó egyes embereknek, hogy ezen nyűglődnek, mióta világ a világ. Nos, a kábel másik végén pedig egy USB csatlakozó van, így bármelyik USB hálózati töltővel tölthető, de türelem kell hozzá, ha egy 3000mAh-s aksit felakarunk tölteni egy 350-800mAh-s töltővel, szóval javasolt a saját (valóban!) 2000mAh-s töltőjét használni. Továbbá így töltés közben is használhatunk bármilyen rádugott usb eszközt. Szóval kérdezném miért is hátrány ez egyeseknek? Mert plusz 1 kábel a háztartásban vagy az utazótáskában? Az akku egyébként a szokásos 3 óra folyamatos használatot hozza.
Hardver ügyileg Rockchip RK3066. Ami egy Cortex A9 két magos processzort takar, mindez 1.6GHz-en, egy Mali400 négy magos GPU, 1GB RAM, s 8GB ROM. Androidból a 4.1.1. Gyárilag totálisan megdöbbentő, de kapunk jó pár widgetet pluszban, alkalmazások terén pedig egy animált lapozással megáldott E-book olvasót, megteszi. Továbbá egy dokumentumok olvasására szánt app-ot, ez utóbbit nem próbáltam. Chrome talán már alap az újabb kínai tableteken, így ezen is előre telepítve van, ugyanakkor a frissítés ráfért, s ezen kívül gyak. az összes google alkalmazásra. Antutu teszt 11700-as értéket hozott, ami átlagosnak mondható ennél a hardvernél s ilyen felbontás mellett. Magát a hardvert, teljesítmény tekintetében nem fejteném ki, mindenki nézzen utána, ez az a hardver, ami a legtöbb Android miniPC-ben van. Dióhéjban annyit, hogy játék és média tartalmak terén nem lesz panasz a gördülékenységre.
A 7 collos képernyő felbontása az átlagtól némileg nagyobb, 1024×600 s IPS technológiával készült, így a betekintési szög igen magas (valóban 178 fok!). A színeket én egy hangyányit kevésnek érzem, de nem zavaróan, néhány óra használat után gyakorlatilag már nem is tűnik fel.
Wifi vétel erős, de ezzel általában nincs is gond, ha kínai tabletet választunk.
Bluetooth, 3G nincs, külső modemet viszont kezel, nem volt alkalmam kipróbálni, de gondolom a szokásos azok a bizonyos modemekkel működik együtt.A másik alany a Nextway F7, amit igen kedvező áron dobálnak, s mivel youtube-on egyetlen videó található róla, nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy miként is lehet kihozni ezt 99USD-ból úgy, hogy azon a gyár is és a forgalmazó is keressen. Hardverben ugyanaz, mint a Pipo S3, előlapi s hátlapi kamera paraméterei is megegyeznek, aljzatok is hasonlóan alakulnak, microUSB OTG helyett miniUSB OTG-t kapunk, ugyanúgy külön aljzat a töltésre. Mivel a tablet igen vékony, mindösszesen 9mm, s a jobb ill. a bal oldala (csónak szerűen) elvékonyodik, ezért felülre került az összes csatlakozó, valami oknál fogva a jack-et ide nem tudták beszorítani (nagy hiba!), oldalra pedig csak 2.5mm-es fért el, így az elterjedtebb 3.5 jack az ugrott, kapunk hozzá cserébe a szokásokhoz hűen egy borzalmas fülest. A töltő nem a megszokott formájú töltő, sokkal kisebb, fehér színű, a töltőkábel is szintén fehér, ami a fekete tablet mellett elég hülyén néz ki, (persze kapható fehérben is, de ezzel az erővel a töltőből is készülhetett volna a fekete tablethez fekete). Kijelző elméletben szintén IPS. Gyakorlatban meg én nem tudom mi ez, nincs benne nagy tapasztalatom, mindenesetre a betekintési szöget én kb. 140 foknak mondanám, tehát kevesebb, mint a Pipo S3-nál, de így is határozottan jobb a TN-nél. A színek viszont sokkal telítettebbek. (mielőtt azt hinnétek, hogy én azokat a színeket várom el, amit egy LED-LCD ad, elmondanám, hogy plazma párti vagyok, tehát a természeteshez hű színek pártján állok). A hátlap érzésre fém, de mégsem merem kijelenteni (leírása alapján műanyag, de ezek a leírások sokszor állítanak valótlant). Mindenesetre a hátlapot a Kindle 4 hátlapjához bírnám hasonlítani, fogalmazzunk úgy, hogy egy nagyon vékony anyag borítja. Kezelőgombok a megszokottól eltérően alakulnak. Felül találunk egy bekapcsoló gombot, egy home egy menü és egy esc gombot. Hangerőszabályzó gomb nincs, így abból csak a virtuális áll rendelkezésünkre. Ez talán egy kicsit szerencsésebb választás abból a szempontból, hogy így hiányérzet nélkül használhatunk különböző hide bar appokat, (persze miután belőttük magunknak a hangerőt). Alul van egy reset gomb, amit pl. tűvel tudunk benyomni, s mellette van a microSD kártyaolvasó. Hangszóróból kettő is van a hátlapon, hangzásra egy cseppet lehetne hangosabb is, mélyet egyáltalán ne keressünk, szóval a Pipo S3 hangban lazán veri. Maga a tablet szolid 9mm-es vastagsága mellett, a keret vastagsága is kisebb az átlagnál, ami szintén kb. 9mm. Akku szintén 3000mAh-s. Antutu érték szintén 11700. Az illesztések tűrhetőek, de néhol sorjás, nincs recsegés.
A három dolog, amitől több, ebben az árkategóriában:
A ROM névleges mérete 16GB, ami igazából 13,5GB. Van bluetooth. S az “IPS” kijelző.[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
Sziasztok!
[url=http://www.speedshop.hu/termekek/68202/internet-tablet-mediatek-dualsim-3g-wifi+3g.html]Erről[/url] a tabletről mi a véleményetek. Ajánlható olyannak, akinek nincsenek nagy igényei, csak a mobilnetet használná vele időnként útközben? [url=http://www.speedshop.hu/aprilis2]Ebben[/url] az akcióban egész jó ára van szerintem.Bocs nem mennek a kódok
[ Szerkesztve ]
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
spileraaa
senior tag
Hyundai Cute X600 bol van ketfajta is ?
mivel egyik oldalon szerepel az ips panel a masikon mar nempl itt igen :
http://www.tinydeal.com/hyundai-x600-7-ips-android-41-dual-core-8gb-tablet-pc-p-76788.htmles itt is http://nyirog.blogspot.hu/2013/01/hyundai-x600-tablet-teszt.html
de a tobbi oldalakon egyik helyen sem szerepel a leirasban az ips kijelzo
http://etbuying.com/goods-257-7inch-Black-Hyundai-X600-Tablet-PC.html#.UVbM_Te87U2
http://www.buysku.com/wholesale/hyundai-cute-x600-hd-android-4-1-dual-core-1-6ghz-quad-core-gpu-1gb-8gb-hdmi-front-camera-7-inch-tablet-pc-black.html
http://www.tmallbox.com/computer/14646-hyundai-cute-x600-rk3066-1g-8g.html
http://www.pandawill.com/hyundai-x600-hd-7-inch-tablet-pc-rk3066-android-41-hd-screen-8gb-hdmi-p70119.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-hyundai-cute-x600-dual-core-rk3066-1-6ghz-android-4-1-tablet-pc-8gb-1gb-wifi-product-26521.html
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
A Wifi elég erős. Nálunk az a bizonyos szűk kis helyiség a legproblémásabb, mivel a router és ez között van egy fal, ami ugyan csak 25cm, ezt keresztben kell átszelnie, majd 3 méter táv, utána viszont ott egy másik 25cm-es fal, amit átlósan kell kereszteznie, hozzávetőlegesen 80cm-en keresztül. A HP 2560p épp veszi a jelet, a telefonom bizonyos szögben tartva veszi (de kinyújtott kézzel egy olyan kényszeres helyen nem túl kellemes), a tablet pedig a 2560p-hez hasonlóan még épp látja. Pl Huawei S7 Slim, az Icou 7 Pro II nem látta, a FreeLander P788 és a Viewsonic 10s hol látta, hol nem. A Nexus 7-es látta sem látta ennyire rendesen. El tudom képzelni, hogy az alumínium készülékházat is igénybe veszik antennaként (máskülönben a fém ugyebár tükörként viselkedne a rádióhullámok számára).
A focalprice-tól rendeltem, akkor ott volt a legjobb áron az általam megbízhatónak tartott boltok közül. (persze a #33913-ban felhozott bolt biztosan olcsóbb, de nincs szükségem kijelzővédő fóliára annyi pénzért...)
Sajnos most nem enged a rendszer linket beszúrni, így csak a teljes URL-t tudom adni
http://www.focalprice.com/CE0326W/Onda_V811_16_GB_Android_411_All_Winner_A31_QuadCore_CortexA9_15.html#.UVbOXxxP1lwKB két hét alatt ideért normál postával. Megnéztem, 17 nap, ebből 4 nap hétvége + márc 15, de az Kínában (még) nem ünnep.
Az egyetlen bajom vele, hogy a giroszkóp túl érzékeny. Erre valakinek megoldás? Most kiraktam egy ikont és magam forgatom, de nagyon könnyen átfordul a képernyő, ami nekem hátrány. Ha valaki tudja, hol lehet ezt hangolni, azt az infót megköszönném.
Jövő hét végére (péntekre) várom a Hyundai T7-et, a kettő közül marad nálam az egyik. Ez nagyon szép, élmény kézbe fogni (jobb, mint a Nexus 7), tetszik a kijelzőméret is és épp át tudom fogni egy kézzel.
Mercutio #33297
Van két és négy magos verzióban. Az ok, ami miatt a 4 magosat vettem, hogy abban 2GB RAM van. Egyáltalán nem biztos, hogy szükség van rá, de a számok elvarázsoltak. Mive lsok program fut nekem egyszerre a táblán (jegyzet, word ,exel, Biblia, PDF, a doksik ráadásul nagyobbak), ezért inkább akartam több RAM-ot.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest