- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sanzaa #34769 üzenetére
Az egy alkalmazás az nem multitask. Ha szigorúan vesszük, akkor a kettő már "multi".
Szerintem a Tab One kb. 4.0.4-gyel volt még jó. Ez pont az a hardver, amit nem kellett volna tovább upgrade-elni csak azért, hogy elmondható legyen az, hogy JB van rajta, mert a sebességnek nem tesz ám jót. -
tjb007
nagyúr
válasz
Sanzaa #34559 üzenetére
"Archos véleményem szerint jobb minőséget képvisel, mint a kínai tabok általában."
Az Archos tabletek 90%-a nem több, mint átcímkézett kínai modell.
Az ARCHOS 97 Platinum HD például 1:1 az Onda V972 (plusz logó, és mínusz szoftveres turkálások), ennyire jobb minőségűek (amik saját tervezések -kemény 2db a jelenlegi palettájukról- azok sem lennének mintapéldák). -
tjb007
nagyúr
válasz
Sanzaa #34553 üzenetére
Miért szeretnéd mindenáron onnan beszerezi ?
Gyakorlatilag semmivel sem vagy előrébb mintha itthon vennéd, ráadásnak a kínálat sem jobb.
Amit érdemes ott kint megvásárolni az a Nexus 7 és a Kindle Fire HD, de ez már nem a 30e forintos kategória.(#34555) Mike88
Ő így szeretne egyet venni, szóval ezekkel a GeekBuying-os linkkel nem sokra megy.
-
Mike88
senior tag
válasz
Sanzaa #34553 üzenetére
Áh! Ennyiért? Ha 79 dodó lenne, akkor max! No, de eleve kérdés, hogy mire használnád... rockchippel nincs gond, szóval az nem para, az IPS kijelzőt én a helyedben hiányolnám, továbbá felbontás, aljzatok ha nem tévedek fel sincsenek tüntetve, pedig az sem elhanyagolható.
79 font az 120 dollár körül van. Ennyiért ugyanúgy "Rockchip RK3066, 1024×600-as felbontás" kategóriában lazán válogathatsz!
Konkrétan, geek-ről: -
-
solgew
csendes tag
válasz
Sanzaa #31863 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Egyébként fel akartam venni a vartyogást és felrakni a Youtubra, de egyszerűen nem tudom pécével bedigitalizálni. Olyankor nem vartyog, hanem egy picike búgás van helyette, de azt éppen csak hallani. A fene se érti már ezt az egészet. Legjobb ha nem foglalkozom vele többet.
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #30993 üzenetére
2 akciós csomagomat stornozták úgy 40 nap után kamura hivatkozva, legutóbbi rendelésemet fizetés után 8. napon adták fel, akkor is egy bőrtok nélkül, merthogy kifogyott..érdekes vásárláskor mindkettő készleten státuszban volt. Igen messze lehet tőlük a postahivatal ha 8 napig kellett vinni a csomagot...bayen korrektek - hogyne lennének, negatív oszt' ihaj-csuhaj - de weboldalon eddig sok jó tapasztalatom nem volt velük.
-
spiritex
veterán
válasz
Sanzaa #24258 üzenetére
Az utolsó oldalon, ahol alul jobbra ott van, hogy Megrendelés elküldése, Balra lent meg, hogy Fizetés módja: Online fizetés MasterCard Mobile alkalmazással, felül szerepel a MasterCard kedvezmény -10.000 Ft?
Szerk: De elküldted már a megrendelést? Vagy ezen az oldalon várakozol, hogy mi legyen? Ne add fel, szerintem töröld a cache-t és kezd előlröl a rendelést.
-
dugesz77
őstag
válasz
Sanzaa #24252 üzenetére
Hát nem tudom. Levonták a 99 Ft? Abban küldik a kódot azzal társítod az alkalmazáshoz a kártyát. Onnantól meg már mennie kéne. Most csináltam és 3 perc alatt csont nélkül ment minden.
Utána meg fog jelenni a mastercard alkalmazásban , hogy van egy kifizetettlen vásárlásod. Beírod a mPIN és annyi. -
Prof
addikt
válasz
Sanzaa #24252 üzenetére
Kiválaszottad a Mastercard mobile opciót és mellé beírtad a telefonszámod?
Olyan okostelfonod van amin fent van a mastercard alkalmazás és regisztrálva is van a telefonod a mastercard rendszerében rajta keresztül? Valamint a bankkártyád hozzá van adva a telefon programjában? -
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Sanzaa #23757 üzenetére
Pandawillnel?
Honnan veszed hogy lesz? A mostani akico utan biztos meggonoljak hogy 10ezres akciot csinalnak e megegyet, par nap alatt elfogyott a keret amit egy honapra szantak... Azt nem hiszem, hogy a keretet novelnek, ha meg ilyen maradna ugyanilyen gyorsan fogyna, ha nem gyorsabban, az meg nem hiszem, hogy erdekuk -
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #22543 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Biztos felmérték ezzel mennyi vevőt veszítenek és úgy sakkozták ki hogy nem sokat, legyen igazuk
Nekem az a durva, hogy ilyen gépbe egyáltalán van pofájuk 8GB-ot tenniÉrdekes, transformerekben 32-64GB van. És azok már csak azért is drágábbak, mert 10"-osak ugye. Az árkülönbözet ha úgy nézem kb a 3" különbsége, más gyártóknál is kb ennyi ebben a szegmensben. Flash mégis 2-4x.
Ezekben amúgy ssd van már vagy csak valami hasonló v nem hasonló nandflash megoldás? Transformereknél mintha ssd-t olvastam volna. Egy microsata ssd simán belefér ilyen gépekbe, de nagyobbakba talán a standard 2.5" is persze burkolat nélkül. -
Tityahome
aktív tag
válasz
Sanzaa #22393 üzenetére
Ezeket az adatokat én is tudom csak sajnos a táblagépen és a dobozán egy szikra adat nincs hogy ez pontosan melyik típus lehet, ezért csak a képek alapján tájékozódom a myaudio oldalán.
Én hivatalosan egy 908A típusút vettem, de a kinézet alapján és a myaudio képei szerint ez egy 916 DCC!
...de már tök mindegy mert ha minden igaz pont most nyírtam ki a kicsikét egy setcpu programmal!
Egy kicsit fentebb húztam a procit,megfagyot,nyomtam egy resetet és azóta teljesen halott! -
gyuszmó
őstag
válasz
Sanzaa #22395 üzenetére
Köszi
Még nem laktam be igazán,nem volt sok időm rá ezért érdemben nem volt mit írni
Eddig minden ok. amiket olvastam teszteket, leírásokat azok alapján azt kaptam amit vártam.
Nyilván az ár miatt kell kompromisszumokat kötni,leginkább a kijelző terén,de elfogadtam,hogy ilyen ennyit tud. Gyors,teszi a dolgát,aksi tuti,film megy,pdf,ebook is oké.
Eddig minden elvárásomnak megfelel. -
mipityu
tag
válasz
Sanzaa #22208 üzenetére
Írj egy e-mail-t az eladónak, hogy kéred törölje a vásárlást.
Ez a korrekt eljárás minden hasonló esetben.
Megteheted, hogy szó nélkül hagyod az egészet - de ez egyrészt inkorrekt, másrészt ki is zárhatnak miatta az e-bay-ről.Gondolj bele milyen jólesne, ha a meghirdetett és leütött terméked vásárlója nem jelentkezne - pedig időközben már érvénytelenítetted az aukciót, mert hiszen "megvették".
-
@matthew@
őstag
válasz
Sanzaa #22052 üzenetére
A Motorola Xoom-al az a gond h nem sok helyen kapható, és használtan meg nem szeretek ilyen kütyüket venni. Az olcsóbb verzióktól kicsit tartok mert eddig ajánlgatták nekem a Huawei Slim S7-et de ismerős pont vett egyett és szörnyű, laggolós éy sokszor nem érzékeli az érintéseket ezért kerestem a felsőbb kategórában mert ha veszek vmit azt hosszabb távra tervezem és idegeskedés nélküli megoldást keresek.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Sanzaa #21890 üzenetére
Sajnos kicsúsztam a szerk. időből.
Beszéltem a CC mesterrel és kérdezte, hogy tesztelném e a Jelly Beant a Pluson.
Így ami hiba esetleg lesz, az többek közt nekem is felróható, hogy nem vettem észre:-)
Mondta, hogy a ConCorde One-ra, ConCorde 7015-re, ConCorde 9.7-IPS-re is kész, de előszőr a Plusra lesz.
A többi topszikret
Szerk.:
Imént hozott postás Kati néni egy ilyet.
http://m.alibaba.com/product-gs/484459685/alloy_lovely_antique_robot_pocket_watch.html?keywords=antique%20bronze%20robot%20necklace
Nagyon jópofa, a karja mozog. Még lehet, hogy hordom is:-) -
rob210
nagyúr
válasz
Sanzaa #21573 üzenetére
Ez a piktogram a tabon vagy a gépen jelenne meg?
Mert a telefonom is androidos, de ott ha rádugom feljön egy menü, hogy mit szeretnék, de itt nem történik semi csak tölt a készülék USB-ről ennyi.
a menűjét átnyálaztam USB mount szürkén van nem lehet be vagy ki kapcsolni inaktív állapot.
Ha rádugom a képre nincs változás, ott is szürke marad a funkció.Én szúrok el valamit, vagy nem megy az usb?
Már kínomban másik kábellel is kipróbáltam -
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
válasz
Sanzaa #20494 üzenetére
Én egy ACER AOA-150-re toltam rá és ment szépen, de csomó progi nem indult a video lejáccók sem, egy x86-osra készített lejátszó meg vacak volt. Az érintő képernyőhöz szokott emberke az egérrel elég esetlenül tudjagörgetni(tapizni) a weboldalakat, de kétségtelen, gyors! Csak amúgy bekapcsolom, megnézem emiljeim, aztán ennyi, mert a defy-n is könnybb a navigálás. Ha kell bővebb info pm.
Ugyanitt: Érdekelne, hogy egy noname táblára is fel lehet tolni az 2nd-init progit és működik-e, avagy ha felteszem és mégsem jó, nem cseszik-e el valami? Nincs pót-ROM és így óvatos vagyok. (#20432)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged