- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Yoyoyo #35908 üzenetére
A Samsung Galaxy Note 8.0-ban nem PVA és nem is PLS panel van.
Amúgy igen, a Samsung a tábláikba jellemzően PLS panelt rak, egyedül a 7.7-es Galaxy Tab kapott Super AMOLED panelt, plusz ugye a Note 8.0 sima TN-t (de amennyire én tudom a hármas széria összes tagja TN paneles lesz). -
tjb007
nagyúr
válasz
Yoyoyo #34428 üzenetére
Olyan amit te írtál ("lehet váltogatni a kijelzőt; tft(vagy ips) - és e-ink között") nem létezik.
A Notion Ink Adam-jében (legalábbis ez egyik változatában) Pixel Qi panel van ami egy LCD kijelző változtatható módokkal, tehát magához az e-papír (vagy a köznyelveben e-ink) technológiához semmi köze sincs.
A további kérdésedre is válaszolva nem, nem kapható Magyarországon (maximum használtan jó drágán, meg amúgy 2-2,5 éves már), és nem, nem harapták rá a gyártók és nem is fognak mivel egyrészt drágább, mint például egy IPS panel és alacsony felbontásúak is, másrészt pedig igény sincs rá. -
interstate76
addikt
válasz
Yoyoyo #32752 üzenetére
Látom, már írták előttem, hogy ahhoz a kijelzőhöz erősebb proci kellene, ill. szerintem a 2GB RAM sem ártana, hogy kiegyensúlyozott legyen a konfig (relatíve új vagyok még a témában, egyre több elméleti, de kevés gyakorlati tapasztalattal, szóval lehet, hogy hozzáértőbbek megcáfolnak majd).
Én - hardver alapján - ezt találtam jónak a 10"-os, 4 magosok között, de egyrészt nem retinás, másrészt meg kell várni a felhasználói visszajelzéseket. Itt és itt olcsóbb, de ezekről az oldalakról még nem rendeltem.
-
válasz
Yoyoyo #32752 üzenetére
abban az arban inkabb a.prestigio 10 colosat javaslő ,kiforrott hardver,2 ev haztol hazig garancia,hosszu uzemido, a harvere korrekt...a retinassal.az a baj.hogy kell.am az ero a keoernyo meghajtasahoz...4 magos gepek kozott csak a rk31xx amivel ermes kezdeni,mert ha jol emlekszek az alwinneres gyenge egy kisse...most neztem ra amit linkeltel az.rk3066 akkora kijelzo korrekt meghajtasahoz gyenguska...inkabb hagyd hogy mas vegyen olyat,ahoz a sochoz a.retina mokus vakitas...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged