Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
válasz violentSt #33816 üzenetére
Köszi az észrevételt.
A 4,5- höz képest azért nem ad sok pluszt a 7 col, mert azt ugyan úgy nagyítgatni kell.
A 10,1 és 9,4 közt tényleg nem sok a különbség, de a képen nem látszik, hogy a 10,1-es vastagabb, és nehezebb mint a 9,4-es. És valahogy az én kezemre jobban ráállt a 9,4-es (általában két oldalon fogom a tabot, és úgy gépelek a két nagy ujjammal. A 9,4-esnél simán elérek mindent, de a 10,1-esnél már néhol "nyújtózni" kell). Ha még a tokot is mellé teszem akkor pláne a 9,4-es nyert a maga szupervékony tokjával a vaskos műbőr 10,1-es tokkal szemben. Szóval ennyi.A felbontásnál igazad van, javítom is a cikket.
-
vertigojames
tag
válasz csibe1 #33801 üzenetére
Köszi a tippet, a következő tesztnél beleteszem.
Ami miatt azonban kicsit összehasonlíthatatlan, az pont az, amit a tesztben is kiemeltem. Mégpedig hogy a PiPO letette a voksát a 7,4 V-os akksi mellett. Ez pedig azt jelenti, hogy a megadott mAh kb. duplájának számítana a 3,7V-osokhoz képest...
Töltés közben is működik, bár igaz ami igaz, kicsit mintha a kalibrálás olyankor picit "elmenne" (alá kell kicsit érinteni), de egyébként jó. -
vertigojames
tag
Megírtam a tesztet a PiPO M8-ról, és csináltam egy videót is a működéséről. Ha valakit érdekel, az itt megnézheti.
Ma már az M9-et nyüstölöm, és most jött meg az Onda v812-m is. Az utóbira lehet lecsap a párom, mert nagyon csajos kis készülék.
-
vertigojames
tag
Szerintem ami kezelhető méret az a 9,4, vagy 9,7 col.
Kicsit kisebb csak, mint a 10,1, de ez pont arra jó, hogy könnyebb pl. Hordozni, és ha tartod, akkor két nagyujj pont be tud annyira érni, hogy tudsz velük gépelni. 10,1 colnál ez nem mindig jött össze.
9,4 colra kevés gépet csináltak. Igazából csak a Sony és a Pipo kísérletett ezzel. A Pipo M8at nyüstöltem most 2-3 napig, és nagyon bejött. Pláne, mert van hozzá egy szuper vékony tok is, ami megvédi hurcoláskor, és még jól is néz ki. Szerintem ez most bestbuy 3G-vel... -
vertigojames
tag
válasz freaghill #33652 üzenetére
Neked akkor az M8 is jó lenne. Használat során én akkora különbséget nem érzek az M8 és az M9 közt... a 4 mag nem ad annyival többet a bevált RK3066-os kétmagoshoz képest... de ha a 3G fontos, akkor az M8 ideális (vagy vársz kicsit, mert az M9-ből is lesz 3G verzió. A hozzá kapott használati utasításban ugyanis van olyan fotó is, és a leírásban is szerepel, ami tud 3G-t)
-
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Rég jártam már erre, de mivel ismét tabokat tesztelgetek, ezért gondoltam benézek. Tegnap jött meg a Pipo M8 3G-s verziója, és a Pipo M9-em is (ami már 4 magos Rockchip procival van felvértezve).
Elsőre mindkét gép elég korrekt. Kicsit talán az M9 rendszere még instabilabb. Sikerült is már kifagyasztani, illetve fura hogy míg az M8-on simán fut a Real Racing 3, addig az M9-en kicsit (tényleg éppenhogy) szaggat...
Remélem az új firmware amit most rakott fel a pipo megoldja a problémákat. A böngészés viszont hiper gyors, és nem kell kilőni a futó folyamatokat, mert egyáltalán nem lassul. Sőt, kegyetlenül gyors (ahogy azt el is vártam a korábbi Rockchipes tapasztalataim alapján...).
Az M8 viszont nagyon szuper kiforrott darab, ami teljesen stabilan megy. Nekem bejön, hogy nem a szokásos lekerekített sarkú téglalap formavilága van, hanem a Sony designra hajazó elkeskenyedő szögletes megoldás. Ja, és a frontra került két hangszóró külön jó pont...
Mindkét készülék nagyon jól össze van rakva. A kijelző, és az anyaghasználat is kicsit drágább kategóriába is elférne...
Elsőre ennyi. Hamarosan írok bővebb tesztet... -
vertigojames
tag
Ha valakinek van szabad pénze, az próbálkozzon ma az Aliexpress-en...
Irtózatos akciók vannak, na meg érdemes rástartolni az csúcs akciókra (bár azoknál 5-10 db van csak, de irtózatosan jó áron... pl.: Samsung Note 99$-ért...) -
vertigojames
tag
válasz z0d1AK #26714 üzenetére
Nem tudom... viszont nov. 26-án ha jól láttam durva akciók lesznek... ez pl 99$ lesz...
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?from=site-top&t=121122#dayIndex-0[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
Tegnap vettem észre, hogy az Aliexpress-ről lehet eredeti dolgokat is rendelni (pl.: Samsung Note II, vagy Samsung Galaxy SIII).
Ma meg mit szúrtam ki? Google Nexus is van, szállítással együtt 267 USD-ért... ez azért nem rossz...[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
válasz Chaser #26649 üzenetére
Nem Elf II mellett kell képeket csinálni, hanem egy IPS paneles készülék mellett.
MVA amúgy a kijelzője, és tényleg nem rossz, de az IPS azért mégis csak IPS...
Na meg nekem a design-ja se jön be túlzottan. Míg az Aurórák és a Fire is tök jól néz ki, addig a Crystal egy szögletes egyszerű forma... -
-
vertigojames
tag
Köszi, azért még reménykedem, hátha kapok valami bíztató megoldást.
Töltésnél is csinált érdekeset eddig (jól látszik az akkumulátor használatot mutató menüpontban a beállításoknál). Általában töltött, majd merült, majd megint töltött; miközben a gép végig a töltőn volt...
Viszont csak nem lesz cellagond, mert ha baj lenne, akkor nem lehetne - mégha nagynehezen is - 100%-ra tölteni, és utána 3-4 órán át teljes fényerőn használni (ez normál üzemidő) -
vertigojames
tag
Sziasztok,
Második tesztalanyom nyúzását is megkezdtem. Ez a Hyundai HoldX.
A készülék összeszerelésileg eddig talán a legjobb(nak tűnik) elsőre és sokadikra, de aztán van pár dolog, ami előjött, és nincs rá megoldásom (nem összeszereléssel kapcsolatos).Amikor megkaptam csak pár napig próbáltam, mert a Sanei N10-emet tettem ki igazi tesztelésnek. Eleinte fel se tűnt (mert mindig lemerülésig használtam), hogy valami van a töltés jelzésével.
Mármint töltőre dugva először merült 0%-ig, és csak utána töltött.
Jeleztem a kínai eladónak, aki küldött friss ROM-ot. Cseréltem, de a probléma nem oldódott meg. Azóta ugyan az a gond kissé még színesebb lett. Konkrétan volt most olyan, hogy 3 napig töltőn felejtettem, de a kijelző szerint 2%-on maradt a töltöttség... CSAKHOGY... én 3,5 órát tudtam utána 2%-os töltöttséggel teljes fényerővel játszani... ebből látszik, hogy valami szoftveres probléma lehet.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani? (a kínai eladó készségesen visszavárja, és megnézik, de nem akarnám postázgatni, hátha sikerül megoldani...) -
vertigojames
tag
Helló,
Ezt láttátok?
Tudom nem a legolcsóbb, de a tartalma miatt szerintem megéri... (Samsung quad core proci, Csak az a kérdés, hogy a Ramos készülékekről van-e már itt valakinek tapasztalata?Ja, és szerintem ami most BestBuy-nak tűnik (ha valaki 9,7"-os készüléket keres), 3G-vel és Rockchip Rk3066-os procival, 4.1-es JB-el, az a Pipo M2 3G.
Következő készülékem amit tesztelni fogok szerintem ez utóbbi lesz... -
vertigojames
tag
válasz tvamos #26007 üzenetére
Igen, egy piactér, ahol az árusok minősítve vannak. Csak sok pozitív minősítéssel rendelkező eladótól vegyél. Viszont aggódni nem kell, mert van "buyers protection", ami szerint a pénzed az aliexpressnél parkol addig, amíg vissza nem igazolod feléjük, hogy megkaptad a terméket, és minden rendben. Sőt! Ha 60 napig ülne a kereskedő a rendeléseden, akkor a pénzed dupláját kapod vissza... én már jó ideje az aliexpressen keresztül rendelek, és eddig minden rendben volt.
-
vertigojames
tag
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Kis segítségre volna szükségem. A Hyundai HoldX-hez kaptam frissebb ROM-ot a gyártótól (ami valamilyen apróbb hibákat javít).
A ROM-ot "iso" kiterjesztésben kaptam. A problémám abban van, hogy a tabletet sikerült a "+" gomb nyomvatartásával felismertetnem a számítógéppel, az iso mellett volt még egy Driver könyvtár, amiből sikerült feltelepíttetnem a gép driverét, viszont a ROM frissítéshez kapott RKBatchTool program egyrészt kínai, másrészt összeomlik indítás után. Segítsetek légyszi, hogy hogy telepítsem a ROM-ot?
(Ja, töltöttem le máshonnan RKBatchTool programot, de az meg nem igazán jó, mert nem ismeri fel a készüléket...) -
vertigojames
tag
Nem tudtok ajánlani valami olyen programot, amivel a tablet képernyőképét tudom megosztani pc-vel? (A teamviewer fordítottja) előadást tartok, ahol a tablet hdmi bekötése nem megoldott, de egy androidos appot is bemutatok, amit ki kellene vetítenem...
-
vertigojames
tag
Én mindig onnan rendelek mostanában. PayPal-lal tényleg nem lehet, de lehet Moneybookers-szel fizetni. Az ugyan úgy működik. Ja, és ahogy korábban már írtam, az Aliexpress egy kiskereskedőket összegyűjtő oodao, amin sokan árulják ugyan azt a terméket is akár. Ezért nagyon jó árakat, és csomagokat lehet kifogni.
Viszont az oldal megvéd, mert amíg nem jeljed vissza nekik, hogy nálad a termék, addig nem utalják tovább a pénzed (ha pedig nem kapnád meg a terméket, az Aliexpress visszautalja neked).
Szóval nyugodtan rendelj innen, megbízható az oldal. A kiskereskedők meg minősítve vannak, így közülük is látod ki a megbízható...[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
válasz Chaser #24961 üzenetére
Fura ha gyártót szidják (pláne a support miatt, amikor gyakorlatilag elsők közt jöttek ki a 4.1.1-es Androiddal, holott eredetileg ezen is 4.0 volt)
Nekem bejön. Összeszerelésről egy még: erős feszegetésre se ropog.
Ja, és tényleg elképesztően gyors, még 2 és fél óra nyüstölés után is lenyűgöz.
Aliexpress-en vettem egy YKST Technology kiskereskedőtől. DHL-es szállítással, tokkal, 157 $ volt. -
vertigojames
tag
Nem tudom milyen urban legends volt róla. Nekem bejön nagyon. Egyébként pont hogy nem igazán volt róla sehol semmi...
[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
Megjött srácok a Hyunday HoldX. Elképesztően jó.
Ha már a Saneit agyba-főbe dícsértem, akkor erről már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni...
Kegyetlenül gyors, és stabil. Amíg a Sanei, meg az összes eddigi Android-os készülék amit a kezemben tartottam csak szépen átúszik a másik menübe, addig ez egyenesen szalad. (Lehet csak a JB miatt, de a készülék is komoly)
Összeszerelés parádés, és nagyon tetszik, hogy alig van kávája. Ettől simán elfér a kezemben.
Elsőre ennyi. Ígérem erről is írok majd egy részleteset.
Ja, egy benchmark eredmény: AnTuTu: 8041 -
vertigojames
tag
Egy másik fórumon leírtam az első tapasztalataimat a Sanei N10 DualCore 3G&GPS -ről.
Nem akarom azzal a nagy bejegyzéssel leterhelni ezt a fórumot is, ezért akit érdekel, klikkeljen a linkre. -
vertigojames
tag
válasz csibe1 #24771 üzenetére
Köszi. Nem is aggódom, én is tudom használni enélkül.
Amúgy leszedtem a taskkillert, de nem változott semmi. Lehet mást rontottam el (kicsit Totalcommanderrel is tisztogattam...Érdekes ez a SmartQ U7 a beépített projektorával. Csak azt nehéz elhinnem, hogy a súlyra ennyire nincs hatással... na meg kicsit azért vaskos lett...
-
vertigojames
tag
válasz derrik #24772 üzenetére
Én is a TeamViewer-t javaslom. Én ezt próbáltam, és tökéletesen működik.
-
vertigojames
tag
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Nyüstölöm a Sanei N10 dualcore 3G-t, ami eddig nagyon tetszik.
Ígérem írok majd róla bővebben.
Viszont most belefutottam egy olyan dologba, amivel még nem találkoztam. Beállítások panelben a Megjelenítésre klikkelve kiírja, hogy A beállítások alkalmazás bezárt, és be is zár. Mi lehet a hiba? Én lőttem el valamit ( pl a frissen telepített taskkiller programmal?)
Köszi a segítséget előre is. -
vertigojames
tag
válasz Csygusz #24648 üzenetére
Neked köszönhetem. :-)
Amúgy durva, hogy DHL-lel jött, és nem kellett ráfizetnem. Ilyen még nem volt.
Szóval üzenem még egyszer azoknak, akik szidták őket : nem volt igazuk. Kedden lett feladva a cucc, és ma már erről postolok. Közben meg végig ment a vámon, és egy fillért se kellett fizetnem. :-) -
vertigojames
tag
Yesssss... sikerült beállítani a 3G-t. Tényleg az APK-t kellett belőni... :-)
Mondjuk szívtam majdnem, mert ugye 4.0.4-nél nincs "menü" gomb. Mire rájöttem, hogy elég a visszanyilat megnyomnom... :-)
De már műxik. Még egyszer thx :-)Amúgy ez a cucc is nagyon ott van. Jó gépet rakott össze a Sanei :-)
-
vertigojames
tag
Na srácok meg is jött a Sanei N10 dualcore 3G és GPS.
DHL-lel, vám és áfa nélkül 4 nap alatt.
Ezt a bejegyzést már erről írom.
Elsőre elég pozitív a benyomásom. Gyönyörű kijelző, korrekt összeszerelés, Android 4.0.4
Amivel meg vagyok lőve (és várom a hozzáértők segítségét):
Bele tettem a t-mobile-os mobil stickemből a sim kártyát, de valamiért nem megy. Mármint beregisztrál a hálózatra, ki is írja, hogy regisztrálva a t-mobile-nál,de a hálózatra nem tudom hogy lehet csatlakozni. Tipp?Bővebb bemutatást később írok.
[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
Felhasználás függő persze. Ha van GPS-ed, akkor lehet felesleges egy 10"-os tabletbe is...
Nekem az volt a lényeg, hogy bárhol tudjam használni, és ezért nem elég a wifi.
Ami meg a fogyasztást illeti, azért a 4 mag is rendesen fogja zabálni, míg a GPS és a 3G kikapcsolható... -
vertigojames
tag
Én pont ezen vívódtam, és a 3G és GPS mellett döntöttem... elvileg ma kiderül, hogy jól-e (mert ma hozza a futár).
A 4 mag jól hangzik, de korábbi tapasztalatom, hogy egy simán wifi-s iPad, na meg a később vásárolt Aurora I-em félkarú óriás volt net nélkül. A mifi routerem meg gyorsan merül sajna, így nem mindig volt internetes elérésem. -
vertigojames
tag
Ha már online boltok... én aliexpress.com- on sokat rendelek.
Aki nem ismeri annak: ez nem egy kínai online shop, hanem kínai kiskereskedők gyűjtőhelye. (eladónként egyébként akár saját aloldallal, valamint pontozva vannak a vásárlók által, mint itthon a vaterán)
A legjobb, hogy nagyon sokféle opcióból lehet választani. Van pl. olyan, hogy egyik eladó ingyen adja a DHL-t, a másik meg valami ajándékot ad ugyan ahhoz a cucchoz. Érdemes egy készülékre rákeresve kiválasztani a legjobb ajánlatot. Ja, és nagyon tetszenek az "opciós" megoldások. Pl.: Option 1 - az általában az alap terméken túl plusz egy kijelzővédő, meg egy tok. Én legtöbbször így rendelek.
És a legjobb az Aliexpress-nél, hogy nem trükköznek (eddig még nem volt bajom), mert amíg vissza nem igazolod hogy megkaptad a terméket, és rendben is volt, addig az Aliexpress-nél van a pénz, és csak a visszaigazolás után utalják tovább az eladónak. Egy szó mint száz, én jobban bízom bennük, mint pl a pandawillben, akik még az első Aurora kijövetelekor másfél hónapig altattak, és ültek a pénzemen... -
vertigojames
tag
válasz kerekfej #24400 üzenetére
Ez a Te véleményed.
Én már többször rendeltem Kínából, USA-ból és megosztottam az előbb a tapasztalatom.
Nekem még nem volt gondom sem a UPS-szel, sem a DHL-lel.
Viszont postán már kellett bemennem a Keleti mögé vámkezeltetni a cuccot, amit kaptam (ott vehettem át), mert haza csak egy értesítést hoztak. Ehhez tényleg hozzátartozik, hogy 10 csomagból 1-et "emelt" ki a posta vámkezelni, de az az egy is macera volt...[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
válasz Crytek #24394 üzenetére
Relatív, hogy szabad-e, vagy sem. Ahogy írtam, tuti fizetni kell, de lehet hogy nem a tényleges ár alapján.
Én ezzel kalkuláltam. Ennyi. De még így is bőven megérik ezek a kütyük, mert bőven az itthon kaphatóak alatt vannak árban.
A DHL viszont gyors, megbízható, és nem kell a központi postára rohangálni vámkezeltetni, ha kiemelik a csomagod a postán, hanem levámolják ők, és házhoz hozzák. Ennyi... -
vertigojames
tag
válasz Csygusz #24392 üzenetére
Valamit tuti kell fizetned, mert ők vámkezelik. Én korábban UPS-szel kaptam meg 3 Ainol novo 7 Aurórát, amire összesen kb. 10 000 Ft-ot fizettem rá (tehát gépenként kb. 3333 Ft volt a plusz). UPS-nél úgy ment, hogy küldtek egy mail-t vámnyilatkozattal, mellékelték a csomag kísérő számláját, ami alapján kitöltöttem. Azon egyébként az szerepelt, hogy ebook readerek vannak a dobozban, és kevesebb volt az ár, mint ténylegesen. Viszont ez alapján vámolták... Most kicsit utaznak erre a vámosok, nem tudom mit kérnek majd be. Bízom benne, hogy most is sima lesz a vásárlás.
-
vertigojames
tag
válasz laszlohu #24299 üzenetére
Igyekeztem visszaolvasni, de nem tudom mire gondolsz.
Miért nem lehet rootolni? Illetve hogy lehet rootolási tapasztalat egy olyan tabról, ami gyakorlatilag most jött ki? (A dualCore Qualcomm procis 3G-vel, amit én is vettem gyakorlatilag most jött ki. Egyébként már el is indították DHL-lel, remélem mielőbb nálam lesz) -
vertigojames
tag
válasz Tussky #24282 üzenetére
Melyikre gondolsz? A HoldX-ról nem is nagyon írt senki tapasztalatot. Külföldi fórumon se találtam semmi érdemlegeset.
Sanei N10 dualCore-ról szintén semmi. Az egymagosról vannak visszajelzések, de azok annyira nem rosszak, illetve ami negatív (akadó böngészés) a dualcore ezt megoldja. -
vertigojames
tag
Én ennyiért Ainol Novo 7 Aurora II-t vennék, de kintről. Onnan olcsóbb.
Én egyébként ma ruháztam be egy Hyundai HoldX -re innen
4.1-es Android, 1,6-os DualCore proci, és van benne Bluetooth... Forintba átszámolva 35 eFt-ra jött kb. ki. (ha még jön rá ÁFA + VÁM, akkor is megúszom 45e Ft alatt, ami az általad írt Aurora II szint, de ez azért jóval többet tud...)Illetve egy 10"1-es Sanei N10 dualCore 3G -re. (ebben van 3G és GPS is).
Elvileg DHL-lel jönnek jövő hét végére remélem a kezemben lesznek.
Amint tudok róluk írni, akkor beszámolok részletesen. -
vertigojames
tag
Láttátok? A Google is kiadja saját tabletjét... kíváncsi vagyok, mit tud majd még...
Addig is ha lesz több adat az Ainol Novo 7 Aurora II-ről, szerintem beruházok egyre...
-
vertigojames
tag
Azt láttátok, hogy a spemall-nál már van pre-order Ainol Novo 7 Aurora II ?
Amlogic Dual-Core procival... Ha ez igaz, akkor megvárom az áprilist, mert jó vételnek tűnik... -
vertigojames
tag
Sziasztok,
Mivel ajánlották, hogy ide is tegyem ki, hát kiteszem
Én szervezem a közös Aurora rendelést...
Egyeztettem a DHGate-en egy eladóval, és sikerült kiszednem belőle, hogy ők tudnak szállítani. Nagyobb mennyiséget (5-10 db) 3-5 napon belül.
És további jó hír:
Meg tudják azt csinálni, hogy nem egyben küldik el a "tömeges" rendelést, hanem ha leadom feléjük a listát, akkor annak megfelelően postáznak (egyesével). Így a VÁM és ÁFA is megúszható.
A hét végén, jövő hét első felében tervezem feladni a megrendelést. Eddig 4-en vagyunk, így 165,11 USD-re jön ki egy darab 8Gb-os Aurora.
(Ha megleszünk 7-en, akkor már csak 161,98 USD/db)
Ha érdekel még valakit, dobjon privátot. -
vertigojames
tag
Én január közepén rendeltem, de még nem adták fel. De ahogy olvastam, mindenhol hiány az Ainol Novo 7 Aurora.
Én nem aggódok, mert láttam, hogy korábban teljesen korrekten megkapták az emberek a pandawill-es rendelésüket. Most is vannak olyanok, akik még időben rendeltek, és ott van már náluk. Nem kell aggódni, szerintem az korrekt részükről, hogy adtak engedményt, meg elnézést kértek. El tudod képzelni mi lehet most náluk, hogy még mindig nincs készletük?
Csak mi itt ezen a fórumon vagyunk vagy 10-en, akik Ainol készüléket rendeltünk tőlük. Pedig ez egy kis ország, kis fórum, kis közösség...Ami meg azt illeti, szerintem bőven megér annyit, hogy kicsit várok - annak tudatában, hogy Holdújév idején rendeltem, és láttam, hogy máskor is volt már emiatt fennakadás a kínai rendelésekkel -, és megkapok egy készüléket mindennel együtt negyed, ötöd áron egy iPad2 höz képest.
Ja, és hogy volt nekik készleten? Ezt honnan tudod? Már amikor én rendeltem, ki volt írva január közepén, hogy a Holdújév miatt készlethiányuk áll fenn... -
vertigojames
tag
válasz DelArco #9988 üzenetére
Hello,
Egy másik fórumon egész parázs vita alakult ki a digifactorról.
A lényeg, hogy nagyon nem vagy előrébb velük, mert külföldről rendelik ők is, külföldiek - így számlát sem tudnak adni -, ráadásul a garanciáztatás költségeit is rád verik. Én nem foglalkoznék velük. Én is direktben rendeltem a pandawillről (ahol még mindig 167$ az Aurora) -
vertigojames
tag
Én sem értem el őket könnyen, de azért, mert el vannak havazva. Mindenki a rendelése után érdeklődik, ami ugye - mint te is írtad - késik, mert kifogytak.
Ha nagy nehez sikerül elérni őket a live chat-en, akkor viszont korrektek. Nekem pl még a rendelésem is lemódosították, mert meggondoltam magam, és az ELF helyett Aurorát kértem. Kifizettem paypal-on a különbözetet, ők meg módosították a rendelést. De lassan - pár nap késéssel küldik már a válaszokat a mail-ekre is
Már háromszor kértek elnézést a késésért, és írták, hogy jövőhéttől tudnak szállítani, mert akkor kapják meg a gyártótól a készülékeket. Azt is írták, hogy most az Ainol cuccok a legkeresettebbek... -
-
vertigojames
tag
közben szerkesztettem, mennyibe. Azért a paladint se egyszerű megkapni 90 $-ért. abban ráadásul nincs előlapi kamera. Egy webkamera (ha normálisat veszel), kerül kb. 7-8 ezer forintba. az már majd annyi, mint a paladin és az elf közti különbség, és azért az elf sok mindenben veri még a paladint (allwinner chip, 1,2 Ghz, 1Gb RAM, 1024x 600-as kijelző, HDMI kimenet)... Szóval az elf sokkal jobb választás.
-
vertigojames
tag
Ezért kell allwinner-est venni Amúgy is az ELF és az AURORA az, amiben van előlapi kamera. a paladinban nincs...
Az ELF szerintem a maga 147$-jával jó vétel... Én mondjuk módosítottam a megrendelésem Aurorára, mert annak a kijelzője, és design-ja jobb, és mégiscsak megért +20$-t ez nekem[ Szerkesztve ]
-
vertigojames
tag
Az AURORA is IPS-es...
Itt egy videó az ELF és az AURORA kijelzőjéről és külsőjéről...
Már kicsit bánom, hogy ELF-et rendeltem... megérte volna a +20$-t ez a kijelző (bár azért az ELF-se rossz, mert legalább a felbontása ennek is 1024x600) -
vertigojames
tag
Helló,
Én Ainol Novo 7 Elf-et rendeltem a pandawillről. Ott most van Kuponos akció, azt érdemes kihasználni.
Szerintem ez a készülék megéri az árát. Ha van kicsit több pénzed (+20$), akkor vegyél Ainol Novo 7Aurorát. Annak a kijelzője jobb, belül azonos az Elf-el... -
vertigojames
tag
válasz szaszapi #9546 üzenetére
Miért Vateráról veszel?
Kintről (Kínából) jobban megéri rendelni. Vannak megbízható oldalak, egész jó kedvezményekkel. Ráadásul sokat meg lehet spórolni.
Én a Pandawillről rendeltem egy Elf-et - mert szerintem sem ér +20$-t az IPS kijelző. Abból inkább vettem egy tokot, meg egy memóriakártyát, és még így is kevesebbre jött ki...
Vaterán mindenki 40 eFt felett árulja ezeket (42-47 közt láttam), nekem meg ezekkel a kiegészítőkkel is kijött 36 eFt-ból. ÁFA, VÁM nekem még sosem volt a kínai cuccokra. A lényeg, hogy ne DHL-lel rendeld, hanem a normál "Free shipping" regisztrált airmail-ben. Ennyi. Ilyenkor csak szúrópróba szerűen vámolnak. Ebben a kategóriában egyébként max ÁFA lehet, amit meg kell fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest