Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gyuszmó #33300 üzenetére
Középkategória igazából. A kijelzője szépen néz ki, bár nem a legjobb, 1024×600 pixeles felbontású, de igazából sokszor elég lehet.
A proci 2×1 GHz-es, azzal nincs gond szerintem, mondhatni a Galaxy SIV-ben is felesleges a nyolcmagos 1,6 GHz-es Exynos...
Igazából viszonylag erős a támogatottsága is, tehát nem rossz választás szerintem.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bitpalace
senior tag
Sziaztok!
A kérdésem az lenn, hogy olyan 40k keretig vannak ajánlott típusú tabletek? Lehet akár 7 vagy 10 es is nem számít, csak nem szeretnék egy noname-t kifogni, hanem egy rendes gyártótól minőségibb darabot.
Üdv!
-
artiny
őstag
ConCorde Tab Play nel olvasni lehet hogy a wifije nem a legjobb.
Wifi beallitas vagy siman a hatlap vegett?(tudja valaki ) -
samir
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy Koobe S7 Easy tab-om ,és olyat szeretnék rajta beállítani, hogy amikor rámegyek az áruházra,letöltés előtt kérjen valami kódot.Szerintetek belehet ilyesmit állítani,mert a fiam minden hülyeséget letölt,és nem győzöm törölgetni róla.A Privát előny.
-
eckmester
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a döntésben.
1.Nexus 7 16Gb 53.000.-
2.Galaxy Galapad 7 8Gb 56.000.-
3.Samsung Tab2 7 8Gb 60.000.-
Tudom, hogy a Nexus lenne egyértelmű, de a topikjában panasz áradat.
Köszönöm a segítséget. -
OldMike
őstag
Tisztelt fórumozók!
A kérdésem nem teljesen tablet-téma, de talán mégis tud valaki segíteni. Olyat keresek, aki már használt (vagy legalább látott működés közben) Prestigio Geovision 7777 GPS tabletet. (Androidos, tabletként is használható, de alapvetően GPS-re kihegyezett készülék)
Ez elvileg hivatalos igo Primoval kapható, de a magyarországi Prestigio honlapon nem szerepel a termékek között . Fórumot sem találtam erre a készülékre.
Köszönöm42LM660S
-
z0d1AK
nagyúr
válasz eckmester #33315 üzenetére
Én még Android 4.1-gyel használtam, 8-9 órát gond nélkül ment így, nem volt baja. Az iPad Mini jobban bírja, igaz ez kisebb felbontással és gyengébb hardverrel megy.
Gyakran cserélődnek nálam a cuccok, így a Nexus 7 is csak egy ideig volt meg.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
veterán
válasz eckmester #33309 üzenetére
Nem tudom, mennyi panasz van a Nexus 7-re, nekem még véletlenül sem volt panaszom rá.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy amikor jó a készülék, akkor azt nem írják le, csak ha valami kérdés merül fel - de korábban sok olyan "panasz" volt, ami a felhasználók hibájából merült fel."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
OldMike
őstag
válasz laszlohu #33318 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni. A specifikációk szerint ebben egy kétmagos, 1.2 GHz-es A5-ös processzor van. Nem tudom, hogy ettől mit lehet várni, eléggé régi darab már (2011-es), bár a Primót valószínűleg elviszi. Nekem ez lenne a legfontosabb, a többi inkább ráadás. Sajnos mint az összes tablet ez is fényes, ami az autóban nem igazán előny.
42LM660S
-
tjb007
nagyúr
Lehet dörzsölni a tenyereket. A Ramos és a SmartQ tabletek gyártója is Cortex-A15 magos tableteken dolgozik. A Ramos tabletben Exynos 5250 kerülhet ami teljesen hihető, mivel jelenleg is használnak Samsung chipet, a SmartQ-ba pedig a jól megszokott TI OMAP ötödik generációját építhetik be, bár az OMAP5-re még jócskán várni kell.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kelzsoca #33328 üzenetére
Akár egy ilyen, iPad mini másolat sem volna rossz, persze kérdés az is, hogy mennyire közelíti meg majd a minőség és a kialakítás az Apple készüléket, gondolok itt anyaghasználatra, vékonyságra főképpen. Az nem meglepő így előre sem, ha közelébe sem ér majd az akkumulátor időben.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezerszer írtam már, tabletet, telefont venni úgy érdemes, hogy kiválasztasz egy dátumot, mondjuk a holnapot. Akkor megnézed, hogy melyik tablet az,a mi a legjobb neked. Ha megvan, akkor megveszed/megrendeled, majd nem nézed tovább a kínálatot, mert mindig lesz újabb, jobb tablet amire megéri várni és így sosem lesz tablet. Látod, hazai piacon még RK3188 sincs, ki tudja, hogy Cortex-A15 alapú kínai tablet mikorra érkezik (súgok: nem mostanában).
-
Davebowman
senior tag
Hali mindenki aki játszik! Érdekelne, hogy hogyan tudjátok használni a ps3/xbox360 controllerjeitekkel az fps játékokat(Modern Combat 3, 4, Gta3, stb)? nekem egy ~500Ft-os vackom van de csak jobbra/balra/előre/hátra tudok menni vele + lőni. Az irányzék hiányzik, pedig megvan hozzá a 2 joy. Mi kell hozzá, hogy menjen is a célkereszt? A jobb joyyal nem csinál semmit. Ötlet? Ja a vasam N70.
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
csibe1
addikt
válasz z0d1AK #33330 üzenetére
Tavaly már volt egy iPad mini másolat,de sok mindent nem hallani róla.
Itt 150$ az ára,de nem igazán látom hogyan lehetne megvenni.Meglett,de egyik sincs raktáron.Az akksi: 5000 mAh ( Working time: 4~5 hours ).
Az olcsóbbik 99$-os csak 800x600-as felbontású,és 4GB háttértárral van." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
tjb007
nagyúr
válasz z0d1AK #33331 üzenetére
"ki tudja, hogy Cortex-A15 alapú kínai tablet mikorra érkezik"
Reálisan nézve a dolgokat a SmartQ legkorábban nyár közepe/vége-ősz az OMAP5 miatt, persze csak ha tényleg az lesz benne, a Ramos viszont akár már jóval korábban is, mivel minden adott hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
-
Sdmv8
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni és a megjelenő ConCorde tab SPEED-et néztem ki.
Tablet téren sajnos a processzorokról és grafikus vezérlőkről semmi fogalmam nincs, esetleg valaki tudna felvilágosítást adni, hogy ezen tabletben szereplő CPU ÉS GPU hol foglal helyet egy rangsorban? Ettől a GPU-tól mit kell várni játékok terén mit teljesít?
Mert laptopok terén vannak oldalak erre, de Tablet téren nem találtam ilyen összefoglaló kis oldalt.
Esetleg, még valami egyéb opciót is szívesen fogadnék Tőletek.
-max 7"os tab érdekel és normális nem pixeles kijelzővel rendelkező.
Köszönöm előre is.
-
Sdmv8
tag
válasz this is life #33338 üzenetére
Nagyjából 50.000 lenne rá, de jobb lenne minél olcsóbban kijönni.
-
1amarr
tag
Sziasztok!
Nekem még nem volt soha tabletem, sem androidos, sem másmilyen. Hamarosan azonban szeretém megvenni az elsőt, egy Concorde Tab Speed-et néztem ki magamnak, mely remélem nemsokára kapható is lesz.
Androidos telefonokat viszont 3 éve használok kb., szóval van azért valamennyi tapasztalatom az operációs rendszert illetően.A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy míg pl. a Nexus 7 gépen futó Android verzió "Phone UI"-val, míg pl. az általam kinézett Tab Speed, de mindegyik másik mezei tablet is "Tablet UI"-val rendelkezik., vagyis hogy: a Nexus 7-nél rendesen, mint a telefonoknál fent van az értesítési sáv, lent pedig középen 3 virtuális gomb, addig más tableteken bal oldalt lent van a 3 virtuális gomb, jobb oldalt lent pedig az értesítési terület.
Számomra az lenne a kívánatos, ha a 7 colos tabletemen is ugyan az a felület lenne megtalálható, mint a 4 colos telefonomon.
Létezik-e erre beállítás a gyári rendszerben? Vagy: Lehet-e "dpi"-t root jogosultsággal állítva elérni, hogy a tablet átálljon Phone UI-re? Esetleg laucher-csere (bár ezt kétlem)?
Köszönöm!
-
rubicom
csendes tag
sziasztok
ezt a gépet néztem ki: [link]tudtok róla valamit, esetleg tapasztalat?
Wayteq xtab 100 qcr eladó érdeklődni PM-be
-
OldMike
őstag
válasz laszlohu #33336 üzenetére
Szia!
Valóban nagyon hasonló, ahogy az a kínaiaknál megszokott. Viszont nekem fontos, hogy Primo legyen rajta, frissíthető TopMap térképekkel. Ezért lennék hajlandó többet is adni érte. Mondjuk még az FM Transmitter is lényeges, ami az Overmaxban nincs. Azt gondolom - bár lehet hogy tévedek - az Overmax egy tablet, a telefonoknál szokásos GPS-szel, a Prestigió pedig egy autós navigáció, tablet lehetőséggel, és főleg egy jó navi szoftverrel.42LM660S
-
Rawulf
őstag
válasz this is life #33343 üzenetére
Kollégáim a T-Home internetjük mellé vettek a T-Home-tól Galaxy Tab-okat részletre.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz this is life #33345 üzenetére
Én semmilyet se vettem még. Vagy túl drágák (értsd 100k felettiek), vagy hiányzik valami funkció.
Például az új, izmosabb kínai tabletekből kispórolják a GPS-t."Please state the nature of the medical emergency!"
-
this is life
Ármester
válasz Rawulf #33346 üzenetére
Az otletedre ertettem,t nel se rossz venni. Nekem csak azert lett ez merta kinai brandelt megdoglott es nemi segitseggel ossze tudtam hozni a samut , de nagyon komazom...hogy kinaibol mit vennek ,hogy oszinte legyen nem tudom,ezert is lett samu,na jo egy huawei mediapad fhd 101 johetne jo aron
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Rawulf
őstag
válasz this is life #33347 üzenetére
Lehetne jobb a kínai választék.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
this is life
Ármester
válasz Rawulf #33348 üzenetére
A valasztekkal nincs gond a minoseg az ami hagy kivanni valot maga utan,de ha belegondolunk hogy ami itt 50 az mibe is kerulhet ha -afa-vam-itthoni beszallito haszna-uzlet haszna-utikoltsege-adattarolo jogdijja ,ha ezt mind kivonjuk akkor aza csoda hogy mukodnek egyatalan...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
artiny
őstag
Concorde TAB SPEED vagy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo szerintetek?
(Prestigo mennyit bir aszem 4100mA aksija,tapasztalatok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest