Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Tannhauser
üzenetére
valószínűleg nagyon sok tölthető USB-ről, DE! az ilyen nagy akksiknak az USB 500mA-e elég kevés, "hetekig" tart feltölteni...
szóval érdemesebb egy kábelt elviselned a konnektorban, amin mondjuk 2A megy

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Tannhauser
üzenetére
van olyan, amit nem lehet USB-ről?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZS3NI
őstag
válasz
Tannhauser
üzenetére
En úgy tudom az csak 512 ramos
-
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser
üzenetére
Sokan azt csinálják hogy apróságokból összeszednek 500-1000 értékelést, utána kidobják a madárfogót és lelépnek. Írni kell baynek, valszeg sok mindenkivel megjátszotta, akkor vissza fogják adni a pénzt.
Összes webshoppal lehet copóka, pandawill, buyincoins, ipadalternative, ki kell fogni. -
Chaser
legenda
válasz
Tannhauser
üzenetére
Mennyi volt az a "nagyon sok" eladás?

-
spileraaa
senior tag
válasz
Tannhauser
üzenetére
Megsem tud senki segiteni ...
lehet tul nehez a kerdes ... -
zone
őstag
válasz
Tannhauser
üzenetére

Pereld be.
(#33548) VMatteo
Nem hinném, a kétmagos RK3066 is mostanában kezdett elterjedni itthon. Bár júliusra talán elképzelhető. -
faresz5
aktív tag
válasz
Tannhauser
üzenetére
Cube U30GT Tablet PC, kb. 200 USD
[link]
"Azt írta erről egy felhasználó, hogy sok program nem megy rajta hardware restrictions miatt. Mivel nem is tűnik elterjedtnek, nem szívesen kísérleteznék vele. Ráadásul - már ha helyes volt a specifikáció azon az oldalon, ahol néztem - csak 16 GB kártyát tud fogadni (a többiek 32 GB-osat is)."Nem igaz, gyönyörűen kezeli a 32gb-s kártyát, nekem is az van benne. Nekem minden játék program megy rajta(csak rom kérdése). Üzemidő 6-8óra wifin , játék esetén 3-4óra. Készenlét akár 1hét is simán.
-
válasz
Tannhauser
üzenetére
Overmaxot ne ,a tobbirol nem tudok nyilatkozni...
a ramos is felejtos a soc miatt,nem egy eromu...a 4 magos ainol ugyanaz emiatt szinten zenesz... -
kano
nagyúr
válasz
Tannhauser
üzenetére
Csak a Hero kuponkódja nem működik. Írtam nekik, de természetesen nem válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a ramos is felejtos a soc miatt,nem egy eromu...a 4 magos ainol ugyanaz emiatt szinten zenesz...
Dr.NX